2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kuzum çok mutsuzmuş bandjı çözmeye çalışıyomuş görseniz öyle kötü sardılar ki bu sıcakta canım kuzum evin içindede durmuymuş sürekli bahçe istiyomuş klimadada durmuyo yani pişer yarına tüm vücudu

Offf küçücük çocuk tabi anlatamazsın da ''bu bandajın durması gerekiyor'' diye, hem sıcakta sıkılır tabi çocuk, dedem bile durdurmadıydı, bandajı söküp çıkarmıştı, çocuk ne yapsın yaa.. Anne olmak ne kadar zor hakkaten, Cem i oyalayacak-kandıracak bişeyler olmalı Esin, en azından bir süre unutur, ne yapmaktan hoşlanıyorsa bugünlerde onları yapmasına izin verin bu süreci atlatana kadar..

canım bahçede sokakta olmak dışında onu oayalayan bişi yok izin de vermişler ama dışarısı çok sıcak pişecek diye korkuyoruz iliyosunuz hassas cildi doğdu doğalı pişiklerle uğraşıyoruz bahçede suyla falan oynamaya kalkmış ıslanırsa ayrı dert gidemiyorum da iice canım sıkılıyo

Çok zor bir durum Esincim, Allah yardımcınız olsun, aklıma da hiç fikir gelmiyor ki yazayım, tüh yaaa, üzülmekten başka bişey yapamıyorum, canım sıkıldı şimdi..

ay cok fena oldum kuzen geldi onla muhabbet ettik tanıdıkları 1 çift vardı gecen ctesi sezeryana almıslar kızı öncesinde 6 saat sancı cekmiş normal olsun diye ameliyatta emboli olusmus bebeğini görememiş bile (((((((

bundan sonra abuk sabuk seyleri kendime dert etmeyeceğim kesinlikle (((

Nasıl yani, anneyi kaybetmişler öyle mi, öyleyse çok üzücü, hemen niye müdahale etmediler ki..?

evet cok üzücü bi durum . 7 saat cıkamamıs ameliyattan kalbi durmus . ilk bebeği bi de (((

Offf yaaa, Allahım yakınlarına sabır versin, Rabbim o bebeği tüm kötülüklerden korusun, iyi bir gelecek versin, ne kadar üzücü, bizde burada yok öyle yok böyle diye kendimizi yıpratalım, minicik bir bebek annesiz kaldı, ayy çok kötü oldum Ayşegül.. Allah rahmet eylesin, Rabbim cennetine alsın o anneyi..

giderken yazdığım msj yok az önce de yazmayı denedim olmadı bi sorun var sanırım bilgisayarda

çok üzüldüm yaa allah rahmet eylesin canım insan ne diyeceğini bilemiyor gerçekten allah kuzusuna uzun ve mutlu bi hayat nasip etsin annesiz çok zor ama inşallah mutlu olur herzaman o geldi hemen aklıma büyürken büyüdüğünde off çok acı çok

canlarım yaaa sizleri çok özledim kimse yok şuan ama aklım sizde;

B] canım çok ama çok geçmiş olsun üzüldüm yaa en kısa zamanda iyileşir inşallah prensim benim
Yazgı kolay gelsin sana canım temizlik filan derken zor olucak ama ALP'işinle de ...Hilal de yerinde durmaz masa sandalye-koltuk tepeleri filan bizde de var maalsef bu aralarda parmak ucunda yürümelere başladı ayrıca da hoplamaya da başladı HOP HOP diyor....
Bugün beni aramış anne filan diye ablamda ANNE İŞTE demiş ....ANNE GİTTİ demiş cümleler kurmaya da başladık....İşten geldikten sonra dışarda top oynadık top zıplatmaya başladı hani elle saydırıyoruz yaa ondan topu kaybedince Gİtti diyor....

Face videomuz var belki görmeyenler için diyorum Hilal deniz kumu yiyordu benim içim gitti ama eşim dur bu halini çekeyim diye tutturdu eline ne geçerse bizde de var...
Dün akşam evin içi çok sıcaktı ve Hilal sadece bezle duruyordu neyse meyvalı yoğurttan verdim sen bir iki kaşık yee sonra bir güzel heryerine sürmeye başladı.Karnına,bacaklarına,yüzüne sürerkende OHHH diyor serin serin iyi geldi dedik ama bir baktık saçlarına filan heryerine sonrada yerlerde yuvarlandı ben halıyı sildim babası ile banyo yaptılar BANYO'ya çıldırıyoruz yanında Banyo dediğimiz an dediği o an olacak yoksa yalancı ağlamalara başlıyor dudaklarını büzüyor bide AHHH AHHH çektirecekler bize ama ben çok memnunum sadece hastalanmasınlar yeter ....Rabbim tüm bebeklerimizi korusun

Günaydın,
Sabah kahvaltıda beklenen İstanbul depreminden söz edildi, içim çok karanlık bugün.
Anne olmadan önce hiç bir şeyden korkmayan ben, şimdi depremdi, seldi, yangındı diye uykusuz geceler geçiriyorum. Bu şehirde yaşayıp kaçınılmaz olanı beklediğim için bazen çok suçlu hissediyorum kendimi hatta.
Ayşegül'ün yazdığı anneye çok çok üzüldüm, bebeğe ayrıca üzüldüm, Allah anneye rahmet eylesin, bebeğe bundan sonrası için çok güzel yazılar yazsın inşallah.
Neyse, sabah sabah sizi de karartmayayım ben, biraz çalışayım açılırım...

Son düzenleme:
Günaydın..
İstanbul depremi ile ilgili haberi bende duydum, ama buna benzer haberleri yıllardır söylüyorlar zaten diye içimizi ferah tutalım, Rabbim hepimizi korusun tüm felaketlerden..

Gülşancım, taşınmakta, eşya yerleştirmekte zor, üstelik sen geçen hafta anlattığın o bakımsız lojmana gittin, işin bir kat daha zor yani arkadaşım, zamanla herşey yerli yerine oturur, sıkma canını, çok yorulmuşsundur eminim ama geçecek inşallah..

günaydınlar tahmin edeileceğiniz üzere zor bir geceydi iyi olsunda ben uykusuz kalmaya razıyım dönebilmesi için yardım ettim bütün gece yanıma almaya cesaret edemediğimden sürekli beşiğinin başındaydım saçla oynamadan uyuyamadığından her çecirdikten sonra kafamı beşiğin içine eyiyodum belim boynum kopuyo allahım sen güç ver şifa ver oğluma

Gece hep sizi düşündüm, bu zor günler çabucak geçer inşallah, en kötü kazası bu olsun Cemy nin, Rabbim tüm meleklerimizi korusun..

Günaydın çok yoruldum düniş bitmiyo nereye el atsak elimizde kalıyo, birazdan anlatırım...

Günaydın
Gülşan bizim de tadilat bitmiyor,c.tesiye yetişecekmiş gibi de görünmüyor, akşam 9:30da eve girebildik

Çok zor iş, Allah yardımcınız olsun...

Yıllardır söylüyorlar da, olacak anacım bu deprem. Bunu bile bile, bir deprem çantası hazırlayarak kendimizi tedbir almış sayıyoruz. Kaldı ki evde olacağımız ne malum... Offf, dipsiz kuyu, madem kaçamıyorum, tevekkülden başka çare yok, Allahım korusun.

İyi olacak inşallah Esincim, Allah daha büyük üzüntüsünü göstermesin.
Çok zor, sen yazdıkça ben bile kahroluyorum inan ama buna şükür demek lazım.
Dün eve gidip anlattım hemen, onun üzerine bakıcı öyle bir şey anlattı ki, burda yazmaya elim varmaz.
Rabbim ikinize de kuvvet kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…