- 28 Aralık 2009
- 2.980
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.821
kalbim sıkışıyor nefes alamıyorummm
kuzum çok mutsuzmuş bandjı çözmeye çalışıyomuş görseniz öyle kötü sardılar ki bu sıcakta canım kuzum evin içindede durmuymuş sürekli bahçe istiyomuş klimadada durmuyo yani pişer yarına tüm vücudu
Offf küçücük çocuk tabi anlatamazsın da ''bu bandajın durması gerekiyor'' diye, hem sıcakta sıkılır tabi çocuk, dedem bile durdurmadıydı, bandajı söküp çıkarmıştı, çocuk ne yapsın yaa.. Anne olmak ne kadar zor hakkaten, Cem i oyalayacak-kandıracak bişeyler olmalı Esin, en azından bir süre unutur, ne yapmaktan hoşlanıyorsa bugünlerde onları yapmasına izin verin bu süreci atlatana kadar..
canım bahçede sokakta olmak dışında onu oayalayan bişi yok izin de vermişler ama dışarısı çok sıcak pişecek diye korkuyoruz iliyosunuz hassas cildi doğdu doğalı pişiklerle uğraşıyoruz bahçede suyla falan oynamaya kalkmış ıslanırsa ayrı dert gidemiyorum da iice canım sıkılıyo
ay cok fena oldum kuzen geldi onla muhabbet ettik tanıdıkları 1 çift vardı gecen ctesi sezeryana almıslar kızı öncesinde 6 saat sancı cekmiş normal olsun diye ameliyatta emboli olusmus bebeğini görememiş bile(((((((
bundan sonra abuk sabuk seyleri kendime dert etmeyeceğim kesinlikle(((
Nasıl yani, anneyi kaybetmişler öyle mi, öyleyse çok üzücü, hemen niye müdahale etmediler ki..?
evet cok üzücü bi durum . 7 saat cıkamamıs ameliyattan kalbi durmus . ilk bebeği bi de(((
günaydınlar tahmin edeileceğiniz üzere zor bir geceydi iyi olsunda ben uykusuz kalmaya razıyım dönebilmesi için yardım ettim bütün gece yanıma almaya cesaret edemediğimden sürekli beşiğinin başındaydım saçla oynamadan uyuyamadığından her çecirdikten sonra kafamı beşiğin içine eyiyodum belim boynum kopuyo allahım sen güç ver şifa ver oğluma
Günaydın çok yoruldum düniş bitmiyo nereye el atsak elimizde kalıyo, birazdan anlatırım...
Günaydın
Gülşan bizim de tadilat bitmiyor,c.tesiye yetişecekmiş gibi de görünmüyor, akşam 9:30da eve girebildik
Günaydın..
İstanbul depremi ile ilgili haberi bende duydum, ama buna benzer haberleri yıllardır söylüyorlar zaten diye içimizi ferah tutalım, Rabbim hepimizi korusun tüm felaketlerden..
Gülşancım, taşınmakta, eşya yerleştirmekte zor, üstelik sen geçen hafta anlattığın o bakımsız lojmana gittin, işin bir kat daha zor yani arkadaşım, zamanla herşey yerli yerine oturur, sıkma canını, çok yorulmuşsundur eminim ama geçecek inşallah..
günaydınlar tahmin edeileceğiniz üzere zor bir geceydi iyi olsunda ben uykusuz kalmaya razıyım dönebilmesi için yardım ettim bütün gece yanıma almaya cesaret edemediğimden sürekli beşiğinin başındaydım saçla oynamadan uyuyamadığından her çecirdikten sonra kafamı beşiğin içine eyiyodum belim boynum kopuyo allahım sen güç ver şifa ver oğluma