2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayfer hoşgeldin ve kolay gelsin.

Nurşah, sen de hoşgeldin ve çok geçmiş olsun, epey sıkıntılı zamanlar geçirmişsiniz. Düzelmeye başlamış olmasına sevindim.

Wuuuu, epey bir badire atlatmışsınız, çok geçmiş olsun, uyku çok önemli hakkaten, onunla birlikte sende sürekli uyandığın için sana da çok zor olmuştur, inşallah pedagog un faydasını görürsünüz de yani hedefe tam olarak ulaşırsınız ve bu sorun tamamen ortadan kalkar, Allah yardımcınız olsun..
Ben iyiyim, İklim benden de iyi, olabildigince kuduruk, 1 dk. bile durmuyor sorma..

Ben geldim topikk:)))
Çıktım mapustan. Ayağımın tozuyla soluğu yanınızda aldım.. (Tesbih çekip volta atan smile:))

hoşgeldin.geçmiş olsun duruya..daha iyi olmasına sevindim:)
Çıktım mapustan. Ayağımın tozuyla soluğu yanınızda aldım.. (Tesbih çekip volta atan smile:))

eee anlat bakalım..

ayfer hoşgeldin

tanya benim de gözaltım da var kırısık e 34 üz ya artık olacak ama bi şey kullanmıyorum v.chy aldım ama zaman ayıramıyorum botoks yaptıracagım eskişehire gidip 400 tl ye yaptırmıs arkadasım tabi bunu size yazıyorum daha ailemden kimsenin haberi yok kışa ciddi ciddi düşünüyorum tabi önceden gidip konusmam lasım arastırmam lazım :)))

Aşağıdaki mesajım yüzünden 'Kişi kötüleme/ hakaret' cezasına çarptırılmışım. Eneteresandır, ben bu mesajı yazalı nerdeyse 1 yıl olmuş.Cezası yeni kesiliyor..Ayrıca da kadına çok ii dr deyip de yalancı mı çıkksaydım...

semaaa29 kullanıcısından alıntı
kızlar kime gideceğiniz hakkında birşey söyleyemeyeceğim ama hüma hastanesinde arzu hanıma gitmemenizi tavsiye ederim. kendimi bunu söylemeye mecbur hissediyorum.
Benim msj da bu:
Katılıyorum sana Semacım. Bi arkadaşımın karnındaki bebeğine bunda down sendromu var bunu aldırın demişti... 9 ay boyunca gezmediği doktor kalmadı arkadaşımın. Çok sıkıntılı bi hamilelik geçirdi Arzu hanım yüzünden. Sonunda çocuğunu kucağına aldı. Hem de gayet sağlıklı bi şekilde. Down senromu fln olmadan!!!
Bu arada bana da senin çatın dar, normal doğum yapamazsın demişti.

kıymet h.g. :))) kuşta yaptın mı bizlere boncuktan ? geçmiş olsun arkadasım :))

ayfer hoşgeldin sen de özledik seni

nurşah cokkk geçmiş olsun yaramaz bıdığa

eee anlat bakalım..

Mapus günlerimi mi anlatayım:))
Bi dirhem gün ışığına, bir satır kk ya hasret kaldım:) Koğuşun hanımağası oldum. Saolsunlar saygıda kusur etmediler. Ama sizleri çok özledim.

Ha bu arada buz gibi memleketime de döndüm çok şükür. Geceleri yorganla yatıyoruz . Pelin'in pişikleri ve isilikleri de geçti. Bi daha da uzunca bi süre Kayseri'den dışarıya adım atmayı düşünmüyorum.

Ayfer hoşgeldin ve kolay gelsin.

Nurşah, sen de hoşgeldin ve çok geçmiş olsun, epey sıkıntılı zamanlar geçirmişsiniz. Düzelmeye başlamış olmasına sevindim.
Hoşbulduk canımcım...çok teşekkür ederim evet mucize bi şekilde düzeldi şimdi daha iyiyiz...

allah allah çok şaşırdım ve bi yaşıma daha girdim peki psikolog neler söyledi neler yapıyorsunuz ki uyku sorunuzda düzelme var.
ayrıca kızlarda ne yazık ki İYE sorunu yaygın

En başından beri anlatsam ayrıntılı ne çektiklerimizi ve neler yaptıklarımızı Tracy Hogg gibi kitap yazarım valla.."Çocuk uyku sorunlarına mucize çözümleri diye"
Aslında çözüm basit ve netti sabır kararlılık ve inanmak çok önemliydi...
Ben Duru büyürken okadar çok endişelenmeye başladımki nasıl yemek yiycek nasıl uyuyacak diye bunları düşünmekten çocuğumun büyüdüğünü göremiyodum...onun en güzel hallerini zevkle yaşamayı kaçırıyordum...
Psikoloğa gittik konuşmalarımdan kadın direk bunu anladı ve ben bunu söylediğinde okadar çok dolmuştum ki ağlamaya başladım...lütfen rahatlayın zevkini yaşayın çocuğunuzun..ilk önce kendi beyninizi rahatlatın dedi...Çünkü çocuk herşeyi hisseder dedi..Ve yapılan araştırmalara göre (bu beni oldukça şaşırttı) bebek ile annenin beyin dalgalarını ölçmüşler ilk 6 aya kadar bebek ile annenin beyin dalgaları ölçümü birebir aynı çıkmış..ben işe doktorun dediği gibi kendimden başladım yemediğinde zorlamadım kendsi haline bıraktım...bu kadarı ona yetiyo diye kendimi rahatlatmaya çalıştım...kitaplar aldım onları okudum beslenme sorunu ile ilgili...çocuğunuzu zorlamayın görüceksiniz ki bir süre sonra kendi yemek istiycek diyorsu okuduğum pekçok kitap...
Psikolog uyku ile ilgili bi program verdi...biz Duruyu 2 aylıktan beri sallıyoduk..yani 13 aydan beri...Duru son 3 aydır gece 1 de kalkıyodu ve sabahın 6 sında yatıyordu...
şimdi ise Duru hiç sallanmadan yanında sadece ben duruyorum uykuya geçene kadar ve kendi kendine yatağında uykuya dalabiliyor...gece 1 kez uyanıyodu ama 2 gecedir sanırım sıcaklardan 3 kere...psikoloğun amacı onu uykusu geldiğinde yatağına yatırıp odasından çıkıp kendi başına uyumasını öğretmek ve gece boyunca uyumasını yada en az 1 kere kalkmasını sağlamaktı..şimdilik bu kadarı bile bize yetti valla...
bizde İYE den çok çektik ama geçti sonunda

Kıymet, çok şaşırtıcı hakkaten, buna benzer bir sürü mesaj yazmışızdır hepimizde, o halde zamanı geldikçe hepimizde ceza alacaz demek ki, yada seni o adı geçen dr. un bir tanıdığı kötü içerik diye yönetime şikayet etmiş te olabilir..

Bizde kv yazdıklarını okudu da seni şkayet etti sandık :))

Ayşegül alemsin:) acaba yaptırsan demeden eşin anlar mı...
Kıymt çok şaşrıdım...herkes yazıyor bööle şeyler..senden göründüler heralde...

ben artık çöktüm zaten uykusuzluktan hem psikolojim bozuldu hemde fiziken çok yorgun hissetmeye başladım kendimi...Duru da öyle ama onun yaramazlıkları beni hiç yormuyo hatta eğlendiriyo..yemek ve uyku problemimiz hallolmaya başlayınca onunla geçirdiğim zamandan daha da zevk almaya başladım :)

hoşgeldin canım...

eee anlat bakalım..
hoşbulduk canım...şu an bizim problemimizi sadece duru ben ve babası yaşamıyordu bütün dedeleri ananesi babaannesi de bizim halimize acır olmuştu şu an herkes bayram yapıyo yazdığım gibi programa daha yeni başladık ama şimdilik iyi gidiyo...

bunun yüzünden mi cezası çook şaşırtıcı gerçekten...

kıymet h.g. :))) kuşta yaptın mı bizlere boncuktan ? geçmiş olsun arkadasım :))

ayfer hoşgeldin sen de özledik seni

nurşah cokkk geçmiş olsun yaramaz bıdığa
çoook teşekkür ederim canım...

aynen katılıyorum...belki de doktorun kendisi görüp şikayet etti :)

Son düzenleme:

Nurşahcım geçmiş olsun Duru'ya.

Şu yazdıkların çok ilgimi çekti. Farkında olmadan Pelin'deki probleme de ışık tuttun. Pelin de geceleri çok sık uyanan bir çocuktu. Ta ki eşim Bursa'ya gidene kadar. Şimdi şu yazdıklarını okuduktan sonra anlıyorum ki ben eşim burdayken sürekli kv problemi yaşıyordum, bu da Pelin'e yansıyor ve onu huzursuz ediyordu. Eşim gittikten sonra kv bize uğramaz oldu. Hatta geçen hafta biz Bursa'ya gitmeden önce görümcelerle tartıştıktan sonra ipler tamamen koptu ve ben çok rahatladım. Enteresan bir şekilde, hava çok sıcak olmasına rağmen Pelin çok kolay uyuymaya başladı..

Dr un anlattıklarını daha detaylı paylaşsana.. Nasıl alıştırdın tek başına uyumaya? Ben de ayağımda sallıyorum çünkü. Ve Tracy nin kitabını okudum tümden bunalıma girdim. Yöntenlerini pek de uygulanabilecek görmedim..[
QUOTE=simenay;20164248]Kıymet, çok şaşırtıcı hakkaten, buna benzer bir sürü mesaj yazmışızdır hepimizde, o halde zamanı geldikçe hepimizde ceza alacaz demek ki, yada seni o adı geçen dr. un bir tanıdığı kötü içerik diye yönetime şikayet etmiş te olabilir..

Bizde kv yazdıklarını okudu da seni şkayet etti sandık :))[/QUOTE]

KVciğimin günahını almışsınız:))))

Arkadaşlar ben Duru'nun doğduğundan beri fotolarını hiç bastırmadım...dünden beri bi ayıklama yaptım sadece bastıracağım fotoğraf adedi 660 çıktı :O
Çok sıcak ama dışarı çıkıp bastırıyım bari onları kafaya koydum :)

Nurşah, çok sevindim senin adına, yani şimdi daha iyi olmanıza, eğer anlattığın gibiyse durum, endişelenmekten çok şey kaçırmışsın Duru nun büyümesi ile ilgili, Onu gözlemleyebilmek ve izlemek çok güzel bir duygu, farkındalık çok önemli bir konu bence, içinde yaşarken birçok şeyi farkedemiyoruz malesef, uzmandan yardım almakla çok iyi etmişsiniz, zamanla sende hem fiziken hemde ruhen toparlanırsın, herşey daha güzel olur inşallah..

Son düzenleme:
E yani Kıymet, burda biz sana daha önce dedik, senin stresin yansıyordur Pelin e diye, ipleri kopararak kökten çözmüşsün sorunu ama bu arada eşinle de ipler kopma aşamasına geldi, kv ve görümcekler aradan çıksa, eşinle ve Pelincikle gayet mutlu ve huzurlu olacaksın bence, Bursa ya eşinin yanına gitme fikrini bir daha düşün derim ben, sonuçta oraya sık sık gelemez eşinin ailesi..

Netten sipariş verebilirsin, indirimde yapıyorlar, 25 TL üzeri kargo bedava, Fotoğraf Baskı, Fotoğraf, Fotograf Baskı, Foto baskı, Fotoğraf baskı fiyatları, Fotoğraf Baskısı, Fotograf Baskisi, Hediyelikler, Ödüllü yarışma , daha önce Burcu önermişti burayı bende buradan sipariş veriyorum, ilgilenirsen diye yazayım dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…