2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şebnem çok sevindim borç ve iş meselesini halletmene:)
yasemin her güzel şeyin acı bir tarafı var maalesef, uzun yolculukların yorgunluğu gibi
tanyacım mert iyi Allaha şükür, özgürde iyidir inşallah, ben merti 2 yaşına kadar emzirecem kararlıyım
hasret senin kocan çok blöf yapıyor iki çocuğu ve seni asla bırakamaz sana aşık çünkü, ayrıca onu senden başka kimse çekmez,bunu çok iyi biliyo
esin eşin şimdiden pişman ama erkekliğe b-k yediremiyo bence eğer ayrılma konusunda kararlıysan nafaka ve velayet konusunda hiç acıma,kadınlar ilk boşanacağı zaman acıyo karşısındakine,sonrada acınacak hale geliyo,hiç acıma alabileceğin en yüksek nafakayı talep et, amcan avukatsa zaten sana yardımcı olur, sakın gurur yapıp onun parasına ihtiyacım yok falan deme sen hala eşine karşı bişeyler hissediyosun ve oyüzden eşini hala çok kıskanıyosun, zaten kadınlar ayrılacağı zaman hep kötü şeyleri ,erkekler güzel şeylerini düşünürmüş karşısındakinin, ama biraz ayrılık yaşayınca da kadın eski sevdiğinin iyi yönlerini ve iyi hatıralarını ,erkeklerde kötü yanlarını düşünürmüş,hepsi gelip geçici bunların,pes etme. kolay değil şu anki durumun hayatının en önemli karelerinden biri çıktı hayatından ,büyük bir boşluk oluştu,onu doldurana kadar böyle gelgitler çok yaşayacaksın canım, kendine meşgaleler bulmunı tavsiye ederim
şeyma taşındınmı sonunda
yazgı burasıda çok sıcak ama alışıyo insan bi süre sonra
kıymet eşinle aranı bozanları aranızdan çıkarmaya çalışsan keşke, madem boşanma lafı dolanıyor ortada iyi bir blöf yapabilirsin ya ailen ya ben gibi ama tabi sizde işe yararmı bilmem:26:
başka ne yazacaktım unuttum:)))))

Sizden farkımız bu işte kızlar. Eşimle ilgili hiçbişey beni heyecanlandırmıyor ya da hiç bişey beni üzmüyor..

Hasret ve Esin eşinizi seviyosanız ilişkinizi yoluna koymak için mücadele verebilirsiniz. Ama hiçbişey tek taraflı olmuyor.

kıymetcim durumunuzun bukadar ciddi olduğunu düşünmemiştim ben, belkide yorulduğun için böyle hissediyosundur, eşinin seni anlamamsı çok kötü,gerçektende bebek olunca evlilikler monotonloşuyomuş bunu burda görmüş olduk

bir şeyler demek istedim olmadı..

ayni sekiliz biliosun. soylediklerine aynen katiliyorum maalesef yasarken ayri olmayi kabullenemem. cok sewiyorum ama bi o kadarda nefret ediyorum yaptiklarini dusundukce kendime kiziyorum ama boyle ne yazik. ama sunu biliyorum ona adim atmayacagim.gece aradi talimatlarini werdi her aradiginda ulasacak cocuklarinin sesini duuyacak we haberi olmadan onun cocuklarinin burnu kapidan cikmayacak. arada ettigi hakaretleri hatirlamaya bile utaniyorum

slm millet
taşındım yerleştim bittiiiii sadece tatil dönüşü halılarımı yıkatıp sereceğim. dün akşam epey iş halletmiştik bu sabah da gidip kalanları bitirdik. kutu gibi bir evim oldu. ama henüz orada uyumak kısmet olmayacak eşimin ayakları gitmiyor pek. bu evi cici kv ye bırakmak gelmiyor içinden hiç o yüzden hala eski evdeyiz. perşembe günü de tatile çıkıyoruz her ne kadar tatilden ziyade akraba gönlü eylemek olsa da bizimki adı tatil işte. hiç gidesim yok aslında, annemle gene papaz olduk çanakkalede kalma süresi yüzünden. gittiğimde huzur verse gam yemeyeceğim 1 hafta iyi sonra rüzgar esse kavga çıkarıyor ne yapacağımı bilemiyorum artık.

geçen hafta deniz de öyleydi ama bu gün pek bir tuhaf sabah 7 den beri sadece bir defa emdi onu da ben emzirdim, evi yerleştirmeye gitmeden önce, akşama kadar şişip sızlamasınlar diye. şaşkınım, hangi dağda kurt öldü ya da bunun kafasına saksı mı düştü diye. dün gece de emerek uyumadı ayağımda salladım :26: bırakacak mı dersiniz :44:üst azılar patlad bu hafta, köpek dişlerinden falan ses seda yok.

gözün aydın çok sevindim haberlerine, allah başka sıkıntılar göstermesin.

bizimkine yaşamak denemez ki, dün denizi aşıya götürmek zorunda kaldık neredeyse yolda buharlaşıyorduk çok fena, gündüz dışarı çıkmamak için herşeyi yapıyor insan. ama yeni evim hem ara kat hem de etrafı açık arazi olduğundan üfül üfül yaşamaya başlamak için sabırsızlanıyorum.

bizimki de çanakkaleye gidince dağ bayır dolaşacak dönüşte ne olur onu bilemem yalnız

şu birinci derece akrabalar yüzünden eşlerle kavga etmek kadar kötü bir şey yok çok can sıkıcı. allah kolaylık versin

gene mi yaw ben de bu ara atışmıyorsunuz diye seviniyordum.

bu işler adamı şişler derler ya allah kolaylık versin

bu söylediğin çok acı verici yaaa allah yardımcın olsun

sen zaten wazgecmissin kiymetcim hazirlamissin kendini ayriliga. Haklisin ama bn mucadele wermekten biktim artik beni kirmaya zerre kadar cekinmeyen bi adami umarsizca sewmekten sıkıldm. Bensiz olmayi secti. Yada dile getirebildi bosanma lafini gerisi onemli degil aksam arkadasi; nasil boyle olur o senin eline ayagina kole oluyo her konusmada dedi. Ama bu yetmiyo baskalarina beni owmesi yuceltmesi hic onemli degil kendi yerden yere wurduktan sonra.. Belli olmas cengz cok inattir bu konularda inat ugruna ayrilabiliriz yani:) newresimleri degistirdim serefsiz kendi gitti kokusu her yerde! Nefret ediyorum ondan karsima ciktigi gune, ona ewet dedigim gune lanetler olsun

günlerdir topikte bu kadar muhabbet dönmüyordu ,bugün ilk kez bukadar kalabalk diye seviniyordum ama esinin, senin ve kıymetin evliliğindeki bu durumlar sevincimi gölgeledi. inşallah biran önce hepiniz eski güzel mutlu günlerinize dönersiniz,canım arkadaşlarım:)))))

şeyma temiz temiz otur inşallah iyi günlerde:) annen niye hır çıkarıyoki anlamadım yoksa kaynanalıkmı yapıyor:)))))))

Tam işlerimi toparladım sohbet edeyim kızlarla diyordum ki, okuduklarım beni çok üzdü, ne yazacağımı bilemedim, Gülşan ın dileklerine katılıyorum, inşallah hepiniz mutlu ve huzurlu olacağınız günlere en kısa zamanda kavuşursunuz, çok yıpratıcı şeyler yaşadıklarınız..

Şeymacım, çabuk yerleştin, maşallah, güle güle otur arkadaşım..

Kızlar burda doğum yapan bi arkadaşımın bebeği 15 gündür küvezde solunum sıkıntısı çekiyor, onun için dua edermisiniz, sağlıkla yavrusunu kucağını alsın inşallah

şeyma güle güle oturun yeni evinizde..
başımın ağrısı kesilmiyor...yasemin bana yolladığın şu migren şeysini bir daha yollarmısın silinmiş de..

Kızlar burda doğum yapan bi arkadaşımın bebeği 15 gündür küvezde solunum sıkıntısı çekiyor, onun için dua edermisiniz, sağlıkla yavrusunu kucağını alsın inşallah

Ahh yavrum yaa, kıyamam, dualarım onunla olacak elbette, Rabbim kısa zamanda çıkarsın o küvezden o meleği, annesinin kucağına kavuştursun inşallah..

başımın ağrısı kesilmiyor...yasemin bana yolladığın şu migren şeysini bir daha yollarmısın silinmiş de..

Özelden yazdım canım..

Gülşancım, işim o kadar çok ki, kafamı kaldıramıyorum ama aklım sizde :)

Zaten girdim okudum, tüylerim diken diken oldu, çok üzüldüm...
Hasret, Esin ve Kıymet, Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin, değer bilmez kocalarınıza akıl fikir versin, ne diyeyim, boğazım düğümlendi yaa...

Gülşan, arkadaşının bebeğine Allah şifa versin.

Şebnem, yeni işin hayırlı olsun, borcunun bitmesine de çok sevindim.

Daha da ne yazacaktım unuttum.

şeyma temiz temiz otur inşallah iyi günlerde:) annen niye hır çıkarıyoki anlamadım yoksa kaynanalıkmı yapıyor:)))))))

teşekkürler gülşancım.
benim anne 2 kaynana gücünde canım, geline damada kıza oğula hepsine yetiyor maşallah ramazandan önce gidecekmişiz de onların planları varmış da neredeyse 20 gün kalacağız yetmiyor kadına hep onda duralım istiyor kabul edemedi ne evliliği ne eşimin bir ailesi olduğunu ne de artık benim de kendime ait bir ailem olduğunu, kadının dırdırı hiç bitmiyor kabus gibi

teşekkürler canım,
ya bu nesaj silinme meselesi nedir, benim mesajlarım da silinmiş zaman aşımı falan mı var?

Günaydın,
Doruk beni işe göndermemeye başlıyor yavaş yavaş, tam evden çıkacağım zamanlarda uyanıyor, aanneee diye sesleniyor, yanına gidersem ne ala, gitmezsem ağlıyor, bağırıyor, inliyor, bu sabah içim yandı resmen evden çıkarken... ,
Öyle işte...

Günaydın
Dün yazılanları ağzım bi karış açık okudum
Esincim lütfen geri adım atma, senin için en hayırlısı bu arkadaşım, Eser'in seni aramasını falan da bekleme, amcana söyle hazırlasın sözleşmenizi arasın Eser i,Esin sana şu şu şartlarla boşanma davası açtı desin,sen hiç muhattap olma artık.
Hasret,sizin 2 çocuğunuz var artık ve birbirinizi ne yazık ki çok seviyorsunuz, senin bu kocan öldürmez ama süründürür,hiiiç boşanmasını bekleme kabullen artık böyle gideceğini
Kıymet, senin kocanda kalas be anacım,hem ana kuzusu hem sana sevgisini de belli etmiyor
Yasemin beyaz geceleri ilk defa duydum,çok ilginçmiş,tabi ordakiler alışmışlardır,yaz ayında mı böyle oluyormuş
Şeyma,annen konusunda Allah yardımcın olsun.
Şebnem gözün aydın arkadaşım,Allah bir daha para sıkıntısı yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…