- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.981
vala hasretçim bizim bu adamlarbu kadar zaman sabretmiş olmamız hata zaten ha üzülmüyo muyum üzülüyorum onu başka bir kadınla düşünemiyorum bitek size itiraf ediyorum kendime ble etmiyorum ama hala seviyorum fakat yetmiyor işte yetmiyor
kıymetcim durumunuzun bukadar ciddi olduğunu düşünmemiştim ben, belkide yorulduğun için böyle hissediyosundur, eşinin seni anlamamsı çok kötü,gerçektende bebek olunca evlilikler monotonloşuyomuş bunu burda görmüş olduksizden farkımız bu işte kızlar. Eşimle ilgili hiçbişey beni heyecanlandırmıyor ya da hiç bişey beni üzmüyor..
Hasret ve esin eşinizi seviyosanız ilişkinizi yoluna koymak için mücadele verebilirsiniz. Ama hiçbişey tek taraflı olmuyor.
Sizden farkımız bu işte kızlar. Eşimle ilgili hiçbişey beni heyecanlandırmıyor ya da hiç bişey beni üzmüyor..
Hasret ve Esin eşinizi seviyosanız ilişkinizi yoluna koymak için mücadele verebilirsiniz. Ama hiçbişey tek taraflı olmuyor.
ayni sekiliz biliosun. soylediklerine aynen katiliyorum maalesefvala hasretçim bizim bu adamlarbu kadar zaman sabretmiş olmamız hata zaten ha üzülmüyo muyum üzülüyorum onu başka bir kadınla düşünemiyorum bitek size itiraf ediyorum kendime ble etmiyorum ama hala seviyorum fakat yetmiyor işte yetmiyor
herkese günaydın
bugün hava biraz daha serin sabah gelirken 30 dereceydinormalde sabahları 36 derece olurdu
yaw sizin bebelerde memeye düşkünleştimi? mert memeyi ağzından çekince saatlerce ağlıyo beni dövüyo, napıcam bilmiyorum yani:26: bir azı dişi patladı 3 tanesi de kabarmış sanırım onunda etkisi var 3 gündür iştahıda az kavga dövüş yiyoruz yemeklerini
sizler nasılsınız bakalım
sllmmmmmm
merhaba güzel anneler bugüne kadar her sıkıntımda yanımdaydınız dualarınız benimleydi hepinize ayrı ayrı tşk ederim şimdiye kadar sıkıntımı paylaştım şimdide mutluluğumu paylaşmalıyım :)
çok şükür banka borcum bittttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
artık hiç borcum yok teyzem kıyak yaptı yavaş yavaş ona ödeyeceğim inanılmaz rahatladım kızlar hiç sormayın ilk defa dün akşam huzurlu uyudum diyebilirim
burada bir güzel haber daha yarın yeni işime başlıyorum :)))
canlarım iyiki varsınız iyiki benim dostlarımsınız sizleri çok seviyorum kuzucuklarınızıda öpüyorum şimdi oğluşla denize gitme vaktiiii görüşmek üzere
Erciyes in eteğindeki memleketim buz gibiydi valla:)) Uludağ'a taşınmam da an meselesi! Şeyma'yı, Gülşan'ı Tanya'yı düşünüyorum geldiğimden beri.Nasıl yaşanır yahu sıcakta?!!
Pelin de oyuncak oynamıyor ama Kayseri'de annemin bağ evindeydik. Açık alan, yeşillikte koşturuyordu akşama kadar. Şimdi eve sığamıyor. Dışlarıya çıkmak istiyor. Evde oyalansın die oyuncak aldık ama o kumandaları kemirip terliklerin altını yalamaya devam ediyor..
Ayrıca buraya gelmeden bi kaç gün önce iki görümcekle çok fena tartıştık. Eşimle bu sefer ciddi ciddi boşanma aşamasına geldik. Sonra adam bizi tuttu buraya getirdi..Nolcaz bilmem ama kabak tadı verdi artık.
kawga ettik w yalnizim iste.. esyalarini doldurdum bawula aldi arkadasi aksam. cafede ortaklarindan ayrildi onlara yuklu para odedi tadilat yapti cok borca girdi we bizden kismaya basladi buda sorun oldu dun ona sormadan kkartlarini aldim diye tartistik. para delisiymisim ben bosanicaz fln dedi topla bawulumu aldiricam dedi gitti. etmedigi kufur kalmadi. annmde sahit oldu herseye. gidene dur diyemem giden gider zaten.annm ceryi ewine gotrdu aksam bn ulaslayim. sigara ictim yillar sonra aptalim cunku sutum cok azaldi oturuyorum suan bahcede. uff degisik iste dusunemiyorum bisey
vala hasretçim bizim bu adamlarbu kadar zaman sabretmiş olmamız hata zaten ha üzülmüyo muyum üzülüyorum onu başka bir kadınla düşünemiyorum bitek size itiraf ediyorum kendime ble etmiyorum ama hala seviyorum fakat yetmiyor işte yetmiyor
Sizden farkımız bu işte kızlar. Eşimle ilgili hiçbişey beni heyecanlandırmıyor ya da hiç bişey beni üzmüyor..
Hasret ve Esin eşinizi seviyosanız ilişkinizi yoluna koymak için mücadele verebilirsiniz. Ama hiçbişey tek taraflı olmuyor.
sen zaten wazgecmissin kiymetcim hazirlamissin kendini ayriliga. Haklisin ama bn mucadele wermekten biktim artik beni kirmaya zerre kadar cekinmeyen bi adami umarsizca sewmekten sıkıldm. Bensiz olmayi secti. Yada dile getirebildi bosanma lafini gerisi onemli degilsizden farkımız bu işte kızlar. Eşimle ilgili hiçbişey beni heyecanlandırmıyor ya da hiç bişey beni üzmüyor.. Hasret ve esin eşinizi seviyosanız ilişkinizi yoluna koymak için mücadele verebilirsiniz. Ama hiçbişey tek taraflı olmuyor.
aksam arkadasi; nasil boyle olur o senin eline ayagina kole oluyo her konusmada dedi. Ama bu yetmiyo baskalarina beni owmesi yuceltmesi hic onemli degil kendi yerden yere wurduktan sonra.. Belli olmas cengz cok inattir bu konularda inat ugruna ayrilabiliriz yani:) newresimleri degistirdim serefsiz kendi gitti kokusu her yerde! Nefret ediyorum ondan karsima ciktigi gune, ona ewet dedigim gune lanetler olsunşebnem çok sevindim borç ve iş meselesini halletmene:yasemin her güzel şeyin acı bir tarafı var maalesef, uzun yolculukların yorgunluğu gibitanyacım mert iyi allaha şükür, özgürde iyidir inşallah, ben merti 2 yaşına kadar emzirecem kararlıyım hasret senin kocan çok blöf yapıyor Iki çocuğu ve seni asla bırakamaz sana aşık çünkü, ayrıca onu senden başka kimse çekmez,bunu çok iyi biliyo esin eşin şimdiden pişman ama erkekliğe b-k yediremiyo bence Eğer ayrılma konusunda kararlıysan nafaka ve velayet konusunda hiç acıma,kadınlar ilk boşanacağı zaman acıyo karşısındakine,sonrada acınacak hale geliyo,hiç acıma alabileceğin en yüksek nafakayı talep et, amcan avukatsa zaten sana yardımcı olur, sakın gurur yapıp onun parasına ihtiyacım yok falan deme Sen hala eşine karşı bişeyler hissediyosun ve oyüzden eşini hala çok kıskanıyosun, zaten kadınlar ayrılacağı zaman hep kötü şeyleri ,erkekler güzel şeylerini düşünürmüş karşısındakinin, ama biraz ayrılık yaşayınca da kadın eski sevdiğinin iyi yönlerini ve iyi hatıralarını ,erkeklerde kötü yanlarını düşünürmüş,hepsi gelip geçici bunların,pes etme. Kolay değil şu anki durumun hayatının en önemli karelerinden biri çıktı hayatından ,büyük bir boşluk oluştu,onu doldurana kadar böyle gelgitler çok yaşayacaksın canım, kendine meşgaleler bulmunı tavsiye ederim şeyma taşındınmı sonunda yazgı burasıda çok sıcak ama alışıyo insan bi süre sonra kıymet eşinle aranı bozanları aranızdan çıkarmaya çalışsan keşke, madem boşanma lafı dolanıyor ortada iyi bir blöf yapabilirsin ya ailen ya ben gibi ama tabi sizde işe yararmı bilmem:26:başka ne yazacaktım unuttum:)))))
günlerdir topikte bu kadar muhabbet dönmüyordu ,bugün ilk kez bukadar kalabalk diye seviniyordum ama esinin, senin ve kıymetin evliliğindeki bu durumlar sevincimi gölgeledi. inşallah biran önce hepiniz eski güzel mutlu günlerinize dönersiniz,canım arkadaşlarım:)))))sen zaten wazgecmissin kiymetcim hazirlamissin kendini ayriliga. Haklisin ama bn mucadele wermekten biktim artik beni kirmaya zerre kadar cekinmeyen bi adami umarsizca sewmekten sıkıldm. Bensiz olmayi secti. Yada dile getirebildi bosanma lafini gerisi onemli degil aksam arkadasi; nasil boyle olur o senin eline ayagina kole oluyo her konusmada dedi. Ama bu yetmiyo baskalarina beni owmesi yuceltmesi hic onemli degil kendi yerden yere wurduktan sonra.. Belli olmas cengz cok inattir bu konularda inat ugruna ayrilabiliriz yani:) newresimleri degistirdim ........ kendi gitti kokusu her yerde! Nefret ediyorum ondan karsima ciktigi gune, ona ewet dedigim gune lanetler olsun
canım ya geçmiş olsun görümceki boğazlarsın akşam, bişeyciğin kalmazşeyma güle güle oturun yeni evinizde..
Başımın ağrısı kesilmiyor...yasemin bana yolladığın şu migren şeysini bir daha yollarmısın silinmiş de..
Kızlar burda doğum yapan bi arkadaşımın bebeği 15 gündür küvezde solunum sıkıntısı çekiyor, onun için dua edermisiniz, sağlıkla yavrusunu kucağını alsın inşallah
şeyma güle güle oturun yeni evinizde..
başımın ağrısı kesilmiyor...yasemin bana yolladığın şu migren şeysini bir daha yollarmısın silinmiş de..
sağol canım inşallahahh yavrum yaa, kıyamam, dualarım onunla olacak elbette, rabbim kısa zamanda çıkarsın o küvezden o meleği, annesinin kucağına kavuştursun inşallah..
özelden yazdım canım..
şeyma temiz temiz otur inşallah iyi günlerde:) annen niye hır çıkarıyoki anlamadım yoksa kaynanalıkmı yapıyor:)))))))
şeyma güle güle oturun yeni evinizde..
başımın ağrısı kesilmiyor...yasemin bana yolladığın şu migren şeysini bir daha yollarmısın silinmiş de..