-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.021
esin anlattıklarına çok üzüldüm yerinde olsam ben de sabaha kadar uyumaz hatta üzerine sabaha kadar ağlardım "neden, ne hakla" diye.
ama bence onun şu yaptığı kendine bahaneler uydurmak ve bunlara da seni ikna etmek. bu cümleleri hiç bir kadın haketmez en azından "hepsi hikayeymiş, kendimi kandırmışım" dedirtmemeliydi sana.
zor biliyorum ama bu adam seni başından beri bir saniye bile haketmemiş çok daha değerli insanlara layıksın üzülmemeye çalış
diş ağrısından geberiyorum,çıldiricim...evde birtane bile minoset bulamadım,yanağım şiş,Allah ım,gitgide artıyor ağrısı
Alpiş huysuz,huzursuz bugün.gerçi son 3 gündür böyle ama bugün biraz öksürüğü var ve sürekli bağırıyor,mızırdıyor.diş çıkarıyor zaten,üstüne üstlük çok çok çok sıcak.terden sırılsıklamız resmen,yanıyoruz:26:ayyy ne çok şikayet ettim değil mi?ama neyapayım durum bu:78:
geçmiş olsun canım çok pis olur diş ağrısı her ağrı kötüdür ama diş başkadır hiç bitmez durmaz mendebur bide üstüne yaramaz bebikler eklenince katlanıyo bu ağrılar zaten bi an önce doktora gidebilmen ümidiylediş ağrısından geberiyorum,çıldiricim...evde birtane bile minoset bulamadım,yanağım şiş,Allah ım,gitgide artıyor ağrısı
Alpiş huysuz,huzursuz bugün.gerçi son 3 gündür böyle ama bugün biraz öksürüğü var ve sürekli bağırıyor,mızırdıyor.diş çıkarıyor zaten,üstüne üstlük çok çok çok sıcak.terden sırılsıklamız resmen,yanıyoruz:26:ayyy ne çok şikayet ettim değil mi?ama neyapayım durum bu:78:
sana da geçmiş olsun hadi hayırlısı bakalım bebişten hayırlı haberler alırsın inşallahmerhaba canlar
hasret ve esin Allah sizlere sabırlar versin ne diyeyim ki başka
ben bugün doktordaydım bebek 8 haftalık oldu ama hala kalp atışı yok vajinal ultrasondan bile geriden geliyor diyor doktor
10 gün daha bekleyelim dedi hayırlısı bakalım hiç midem falan bulanmıyor zaten kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum
ama bu gün hüsrana uğradım kendimi çok alıştırmışım sanırım
ayrıca kulağım yine başladı ağrımaya boğazlarım ağrıyordu kaç gündür kulağıma geçti onu da söyledim antibiyotik yazdı 2 günde geçmezse kbb ye git dedi
Ana-oğul diş sıkıntısı çekiyorsunuz heee.. Geçmiş olsun, diş ağrısı zor yaa, bende şu an 20 lik diş çıkarıyorum, diş hekimimde tatile gitmiş, dönüşte bakacak, başka birine de gitmek istemediğim için bekliyorum, emzirme durumu olmadığı için ağrı kesici içebiliyorum, senin durumun daha zor tabiki, eşini arasan getiremez mi ki mino.set, yada çıkıp alsan, ama çok sıcak diyorsun, tüh yaa, ne yapılabilir ki...
merhaba canlar
ben bugün doktordaydım bebek 8 haftalık oldu ama hala kalp atışı yok vajinal ultrasondan bile geriden geliyor diyor doktor
10 gün daha bekleyelim dedi hayırlısı bakalım hiç midem falan bulanmıyor zaten kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum
ayrıca kulağım yine başladı ağrımaya boğazlarım ağrıyordu kaç gündür kulağıma geçti onu da söyledim antibiyotik yazdı 2 günde geçmezse kbb ye git dedi
hakkınızda hayırlısı canım umarım hayırlı haber alırsın babağinden...merhaba canlar
Ana-oğul diş sıkıntısı çekiyorsunuz heee.. Geçmiş olsun, diş ağrısı zor yaa, bende şu an 20 lik diş çıkarıyorum, diş hekimimde tatile gitmiş, dönüşte bakacak, başka birine de gitmek istemediğim için bekliyorum, emzirme durumu olmadığı için ağrı kesici içebiliyorum, senin durumun daha zor tabiki, eşini arasan getiremez mi ki mino.set, yada çıkıp alsan, ama çok sıcak diyorsun, tüh yaa, ne yapılabilir ki...
geçmiş olsun canım çok pis olur diş ağrısı her ağrı kötüdür ama diş başkadır hiç bitmez durmaz mendebur bide üstüne yaramaz bebikler eklenince katlanıyo bu ağrılar zaten bi an önce doktora gidebilmen ümidiyle
Unutmadan yazayım, yarın yola çıkıyormuşsunuz, iyi yolculuklar ve iyi tatiller.
Annenle ilgili de sabır diliyorum, tam kaynana haa :))
sana da geçmiş olsun hadi hayırlısı bakalım bebişten hayırlı haberler alırsın inşallah
canım benim geçmiş olsun.hakkınızdada hayırlısı olsun,hem belki geç döllenme olmuştur.
yani hemen karamsarlığa kapılma,zaten eğer ki kahverengi akıntın,kanaman falan başlarsa hemen git doktora.benim ilkinde öyle olmuştu çünkü.Allah hayırlı,sağlıklı evlat versin herkese.
geçmiş olsun...alpişe de sana da..diş ağrısından geberiyorum,çıldiricim...evde birtane bile minoset bulamadım,yanağım şiş,Allah ım,gitgide artıyor ağrısı
merhaba canlar
ŞEYMA cım bende bilmiyorum neden silindi özel mesajlar..dediğin gibi zamanla ilgili olabilir.
biraz gec cevap verdim kusura bakma:)
ve tabiki iyi tatillerr..umarım güzel bir tatil olur sizin için...:)
merhaba canlar
benim 20 lik dişim de gömük arada bir azıtıyor canımı okuyor sonra kayboluyor doktora gitmeye de korkuyorum ameliyatla alıyormuş çene cerrahı diye..