2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

diş ağrısından geberiyorum,çıldiricim...evde birtane bile minoset bulamadım,yanağım şiş,Allah ım,gitgide artıyor ağrısı
Alpiş huysuz,huzursuz bugün.gerçi son 3 gündür böyle ama bugün biraz öksürüğü var ve sürekli bağırıyor,mızırdıyor.diş çıkarıyor zaten,üstüne üstlük çok çok çok sıcak.terden sırılsıklamız resmen,yanıyoruz:26:ayyy ne çok şikayet ettim değil mi?ama neyapayım durum bu:78:

Unutmadan yazayım, yarın yola çıkıyormuşsunuz, iyi yolculuklar ve iyi tatiller.
Annenle ilgili de sabır diliyorum, tam kaynana haa :))

Ana-oğul diş sıkıntısı çekiyorsunuz heee.. Geçmiş olsun, diş ağrısı zor yaa, bende şu an 20 lik diş çıkarıyorum, diş hekimimde tatile gitmiş, dönüşte bakacak, başka birine de gitmek istemediğim için bekliyorum, emzirme durumu olmadığı için ağrı kesici içebiliyorum, senin durumun daha zor tabiki, eşini arasan getiremez mi ki mino.set, yada çıkıp alsan, ama çok sıcak diyorsun, tüh yaa, ne yapılabilir ki...

merhaba canlar

hasret ve esin Allah sizlere sabırlar versin ne diyeyim ki başka

ben bugün doktordaydım bebek 8 haftalık oldu ama hala kalp atışı yok vajinal ultrasondan bile geriden geliyor diyor doktor
10 gün daha bekleyelim dedi hayırlısı bakalım hiç midem falan bulanmıyor zaten kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum
ama bu gün hüsrana uğradım kendimi çok alıştırmışım sanırım

ayrıca kulağım yine başladı ağrımaya boğazlarım ağrıyordu kaç gündür kulağıma geçti onu da söyledim antibiyotik yazdı 2 günde geçmezse kbb ye git dedi

geçmiş olsun canım çok pis olur diş ağrısı her ağrı kötüdür ama diş başkadır hiç bitmez durmaz mendebur bide üstüne yaramaz bebikler eklenince katlanıyo bu ağrılar zaten bi an önce doktora gidebilmen ümidiyle
sana da geçmiş olsun hadi hayırlısı bakalım bebişten hayırlı haberler alırsın inşallah

eşim en erken akşam getirebilir yasemin cim,bende çıksam en yakın eczane araba mesafesi ile 10-15 dk.sorma çok fenayız ikimizde,kafam kalmıyor vallahi.bende gideceğim dişçiye ama umursamamazlıktan ertele ertele hep böyle can acısı işte.

canım benim geçmiş olsun.hakkınızdada hayırlısı olsun,hem belki geç döllenme olmuştur.
yani hemen karamsarlığa kapılma,zaten eğer ki kahverengi akıntın,kanaman falan başlarsa hemen git doktora.benim ilkinde öyle olmuştu çünkü.Allah hayırlı,sağlıklı evlat versin herkese.

Son düzenleme:
hakkınızda hayırlısı canım umarım hayırlı haber alırsın babağinden...

benim 20 lik dişim de gömük arada bir azıtıyor canımı okuyor sonra kayboluyor doktora gitmeye de korkuyorum ameliyatla alıyormuş çene cerrahı diye..

sorma çok kötüü,bir dakika hafiflemiyor aksine son 1 saattir gitgide artıyor.sağol esin cim.

Unutmadan yazayım, yarın yola çıkıyormuşsunuz, iyi yolculuklar ve iyi tatiller.
Annenle ilgili de sabır diliyorum, tam kaynana haa :))

teşekkür ederim yasemin,
bu gün elektriklerde sorun var bir geliyor bir gidiyor esine yazdığım mesajı 3 saat bekletmek zorunda kaldım elektrikleri bekledim

diş ve kulak ağrısı çekenlere çok geçmiş olsun

sana da geçmiş olsun hadi hayırlısı bakalım bebişten hayırlı haberler alırsın inşallah

Allah yavruna ve sana sağlık versin Esinciğim moralini yüksek tut ! Her şey güzel olacak...

amin canım sağ olasın inşallah bakalım sana da çok geçmiş olsun kendini ihmal etme benim gibi sende doktora görün bir an önce

geçmiş olsun...alpişe de sana da..
ağrı kesiciden başka bişey gelmiyor aklıma..acaba senin kv de varmıdır? :)) ya da onlara aldırsan:)

geçmiş olsun canım..
hakkınızda hayırlısı..umarım güzel haberler alırsın..

ŞEYMA cım bende bilmiyorum neden silindi özel mesajlar..dediğin gibi zamanla ilgili olabilir.
biraz gec cevap verdim kusura bakma:)

ve tabiki iyi tatillerr..umarım güzel bir tatil olur sizin için...:)

ben şimdi dörtyola gidiyorum bu arada boşanmatecrübesi olanlar dilekçe verdiktensonra ne zamana gün alırız anlaşmalı olduğundan tek celsede biter mi

esin allah herşeyi gönlüne göre versin canım bence eser seni seviyordu belki hala seviyor, senin canını acıtmak için yapıyor tüm bunları, erkekler egosunu yüksek tutan kadınlardan hoşlanır, boşanalım dediğinde tamam boşanalım diyen kadınlardan hoşlanmaz,yalvarsaydın pohpohlasaydın böyle saçma şeyler söylemezdi inan
nafakanı en yüksek rakamdan iste, zaten bikaç yıl sonra yatırmamaya başlıycak,ve sen yıllık olarak yani icra yöntemiyle alacaksın,oyüzden hiç acıma, cemy yüzünden görüşmek zorunda değilsin eğerki canını acıtıyorsa onunla karşılaşmak, zaten bikaç yıl sonra cemyi görme sıklığıda azalacak sen biran önce şu belirsizlikten kurtulmaya çalış bence ya biran önce bitsin yada yeniden başlamak istiyorsan bi adım at, zaten %100 sen bi adım atsan o köp-k gibi geri dönecek ama bu adamla bir ömür geçirmeye deymez arkadaşım

ŞEYMA cım bende bilmiyorum neden silindi özel mesajlar..dediğin gibi zamanla ilgili olabilir.
biraz gec cevap verdim kusura bakma:)

ve tabiki iyi tatillerr..umarım güzel bir tatil olur sizin için...:)

teşekkür ederim ama iyi bir tatil olma konusunda şüphelerim var :18:

Topiği uzun zaman sonra bu kadar hareketli görmek ne güzel!!
Saatlerdir yazdıklarınızı okuyorum ama Pelin tam gaz kudurmaya devam ettiğinden bişey yazamadım. En sonunda babasını da pes ettirdi. Biletimizi değiştirdi, bu hafta sonu dönüyoruz buzzz gibi memleketimize:)))Yarın da Hatice(vadideki zambak) ile buluşcaz bi aksilik çıkmazsa.

Esin bu eşinin yaptıklarını her okuyuşumda sinir kat sayım artıyor. sanki adamın beynine silah dayayıp da nikah masasına oturtmuşsun gibi ne o söyledikleri yahu! Sağlam bi dayak istiyo o adam!!

Yazgıcan geçmiş olsun. İnşallah iyileşirsin bir an önce.

Pınarcım Allah hakkında hayırlı olanı versin.

Şeyma annenin kötü bir niyeti yoktur da sizi özlediğinden böyle yapıyodur.

Geçmiş olsun canım, bebeişle ilgili de iyi haberleri alırız inşallah, Rabbim hayırlısını versin, geç döllenmedir belki, bazen kalp atışları geç duyulabiliyor hemen hüsrana uğrama..

Tatile gidip gelen annelere bir sorum var:
Gidip geldikten sonra bebeklerinizin huyu değişti mi?Pelin böyle kalacaksa yandım!!! Yatılı bakıcı bakmaya başlayayım.

şeymacım iyi yolculuklar, çok özletme kendini
kıymet buluşma resimlerinizi bekliyoruz
yazgıcan geçmiş olsun

benim 20 lik dişim de gömük arada bir azıtıyor canımı okuyor sonra kayboluyor doktora gitmeye de korkuyorum ameliyatla alıyormuş çene cerrahı diye..

Doğumdan sonra 3 tane 20 lik diş çıkarttım, birini ameliyatla aldırmak zorunda kaldım, korkulacak bişey yok, o ağrıyı sürekli çekmekten daha kolay bence, ihmal etme yoksa diğer dişlerini de çürütür o gömülü diş ve başına daha büyük dertler açar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…