-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.001
hangi birine yanayım bu kadar aptal olup bunu görmeyişime mi bu adamdan çocuk yaptığıma mı yoksa çocuğumun bu adama baba diyecek olmasına mı am iyi oldu şu an kendisine karşı hiç hissediyorum ne nefret ne başka bişey hiç bi an önce hayatımdan çıkmasını diliyorum sadece
hangi birine yanayım bu kadar aptal olup bunu görmeyişime mi bu adamdan çocuk yaptığıma mı yoksa çocuğumun bu adama baba diyecek olmasına mı am iyi oldu şu an kendisine karşı hiç hissediyorum ne nefret ne başka bişey hiç bi an önce hayatımdan çıkmasını diliyorum sadece
teşekkürler gülşancım.
benim anne 2 kaynana gücünde canım, geline damada kıza oğula hepsine yetiyor maşallah ramazandan önce gidecekmişiz de onların planları varmış da neredeyse 20 gün kalacağız yetmiyor kadına hep onda duralım istiyor kabul edemedi ne evliliği ne eşimin bir ailesi olduğunu ne de artık benim de kendime ait bir ailem olduğunu, kadının dırdırı hiç bitmiyor kabus gibi
teşekkürler canım,
ya bu nesaj silinme meselesi nedir, benim mesajlarım da silinmiş zaman aşımı falan mı var?
Günaydın,
Doruk beni işe göndermemeye başlıyor yavaş yavaş, tam evden çıkacağım zamanlarda uyanıyor, aanneee diye sesleniyor, yanına gidersem ne ala, gitmezsem ağlıyor, bağırıyor, inliyor, bu sabah içim yandı resmen evden çıkarken... ,
Öyle işte...
canım sana söyleyeyim bu tipik bir suçlu arayan erkek. erkek milleti dünyanın en bencil türüdürü istemediği hiçbir şeyi yaptıramazsın. eşşek gibi sevdi ve severek evlendi şimdi yan çiziyor.günaydın dicem ama tüm gece uyumadım sinirden eser aradı işten dönerken konuşalım dedi gittim niyetini anlayabilmek için sustum önce o boşanma nafaka ve velayet konularında söyliyeceğini söyledi bencede makuldü konuşulacak bişey yoktu şu anki evimizi satalım kiraya çık zaten taksitlerini ödemekte zorlanıyorum kiranızı öderim dedi onada tmm dedim asıl bomba sonradan geldi bizim evliliğimiz hataydı ben yürümiyeceğini biliyodum dedi peki biz sevgiliyken ayrıldık sen geri döndün dedim evet senin bana ihtiycın vardı sudanda tek başına iş idare etmeye çalışıyordun bende vicdansız biri değilim dedi inanamadım peki neden evlendin babamlar ilişkimizi öğrendiğinde ve evlenme teklif ettiğinde benbu şekilde bir teklifi kabul etmem dedim ve sen bana ben zaten teklif edecektim yüzük bile bakmıştım bu sadece bir aksilik dedin dedim evet aklımdan geçmişti ama teklif etmedim çünkü yürümiyecekti ama babanlar durumu tetikledi dedi artık seninle hiçbir konuda anlaşamıyoruz birlikte yaptığımız tek sosyal aktivite birlikte dizi izlemek damak tatlarımız bile frklı dedi inanamadım benim bulduğum bütün arkadaşlara bu aptal bu salak bu ........ diyen eser asosyal oluşumuzdan şikayetçi daha da önemlisi 3 senedir beni sevmeyen bi adamla beni sevdiğini zannederek daha da kötüsü kavgalarımızda suçun kendimde olduğunu düşünüp kendime olan tüm güvenimi kaybederek yaşamışım yazık çok yazık yuh olsun ban ki bu adamı koca diye taktım koluma
Bu adamın sana tek artısı dünyalar tatlısı bi çocuk vermiş olması,gerisi bu saatten sonra önemli değil, pişmanlıkların hiçbirşeyi değiştirmeyecek,yaşandı bitti de ve geç, artık yüzyüze geleceğin tek yer mahkeme olsun ve son olsun, çok fazla Cemy i görmeye geleceğini sanmıyorum zaten, ne alabilirsen al bu adamdan,acırsan acınacak duruma düşersin, kiralık evi neden kabul ettiğini anlamadım,bari çocuğuna bırakabileceği tek şey ev olsun o soysuz dengesizin, hatta nafaka istemiyorum ama evi satma çocuğumuza kalacak zaten diyebilirsin.
Göreceğin günler gördüğün günlerden çok daha iyisi olacak,sakın ağlayıp sızlanma, geçiş dönemleri zordur ama sen karanlıktan aydınlığa geçiyorsun,gecelerin sabaha dönüyor, bu lafımı da hatırla.[/QUOT
kesinlikle sana katılıyorum bencede esin o adamdan herşeyi al evi sana değil oğluna bırakıcak neden kiralarda sürünüceksin ki al evi oğlunla paşa paşa otur yani yarın öbür gün kirayı ödemezse nolcak
Bu adamın sana tek artısı dünyalar tatlısı bi çocuk vermiş olması,gerisi bu saatten sonra önemli değil, pişmanlıkların hiçbirşeyi değiştirmeyecek,yaşandı bitti de ve geç, artık yüzyüze geleceğin tek yer mahkeme olsun ve son olsun, çok fazla Cemy i görmeye geleceğini sanmıyorum zaten, ne alabilirsen al bu adamdan,acırsan acınacak duruma düşersin, kiralık evi neden kabul ettiğini anlamadım,bari çocuğuna bırakabileceği tek şey ev olsun o soysuz dengesizin, hatta nafaka istemiyorum ama evi satma çocuğumuza kalacak zaten diyebilirsin.
Göreceğin günler gördüğün günlerden çok daha iyisi olacak,sakın ağlayıp sızlanma, geçiş dönemleri zordur ama sen karanlıktan aydınlığa geçiyorsun,gecelerin sabaha dönüyor, bu lafımı da hatırla.[/QUOT
kesinlikle sana katılıyorum bencede esin o adamdan herşeyi al evi sana değil oğluna bırakıcak neden kiralarda sürünüceksin ki al evi oğlunla paşa paşa otur yani yarın öbür gün kirayı ödemezse nolcak
ev kousunda ben de aynı fikri paylaşıyorum satma eşşek gibi ödesin.
ha bu arada kirada da sürünmicem onun verdiği kira parasına ekleyip uygun bi ev alırım diyorum krediyle
ha bu arada kirada da sürünmicem onun verdiği kira parasına ekleyip uygun bi ev alırım diyorum krediyle