2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnnn..

Burcucum, bende evden İklime görünmeden kaçarak çıkıyorum artık ne yazık ki, yoksa yıkıyor ortalığı, biliyorum kaçmak iyi birşey değil ama konuştuğum zaman ikna olmuyor, başka çözüm bulamadım.. Akşam eve gittiğimde kapıda karşılayıp bana bir sarılışı var ki, kendimi çok kötü hissediyorum, sabah görünmeden kaçtığım için kendini terkedilmiş mi hissediyor acaba diye yiyip bitiriyorum kendimi..

Aylincim, benim gittiğim bölge kutuplara daha yakın olduğu için yazın 3 ay boyunca hep gündüz, kışın da 3 ay boyunca hep geceyi yaşıyorlar, yaz mevsiminde turistler özellikle beyaz geceleri görmek için geliyorlarmış... Orada yaşayanlar alışkın evet ama bizim gibilere göre değil beaa, uyuyamadık hiç..

Çok ilginçmiş,bişey daha öğrenmiş oldum.
Bu arada ben de artık oyuncak almıyorum Kerem e çünkü aynen dediğin gibi tencere tava vs ile daha çok oynuyor,oyuncaklarıyla da oynuyor ama aldığımız bi dünya oyuncak zaten yeter de artar ona,ek bişeylere gerek yok sanki,bi de eğer eğilmişsem hemen sırtıma çıkıp dıgıdık dıgıdık diyor, eğer sırtüstü uzanmışsam da koşarak gelip göbeğime çıkıp zıplıyor velet.
Bir de dışarı çıkarmak işkence oldu bana yahu, yerde ne bulursa ağzına alıyor,hep ters istikametlere ve tehlikeli yerlere koşuyor,parka götürsek tersten kaydırağa çıkmaya çalışıyor,valla hiç dışarı çıkarasım gelmiyor çocuğu :KK53:

günaydın dicem ama tüm gece uyumadım sinirden eser aradı işten dönerken konuşalım dedi gittim niyetini anlayabilmek için sustum önce o boşanma nafaka ve velayet konularında söyliyeceğini söyledi bencede makuldü konuşulacak bişey yoktu şu anki evimizi satalım kiraya çık zaten taksitlerini ödemekte zorlanıyorum kiranızı öderim dedi onada tmm dedim asıl bomba sonradan geldi bizim evliliğimiz hataydı ben yürümiyeceğini biliyodum dedi peki biz sevgiliyken ayrıldık sen geri döndün dedim evet senin bana ihtiycın vardı sudanda tek başına iş idare etmeye çalışıyordun bende vicdansız biri değilim dedi inanamadım peki neden evlendin babamlar ilişkimizi öğrendiğinde ve evlenme teklif ettiğinde benbu şekilde bir teklifi kabul etmem dedim ve sen bana ben zaten teklif edecektim yüzük bile bakmıştım bu sadece bir aksilik dedin dedim evet aklımdan geçmişti ama teklif etmedim çünkü yürümiyecekti ama babanlar durumu tetikledi dedi artık seninle hiçbir konuda anlaşamıyoruz birlikte yaptığımız tek sosyal aktivite birlikte dizi izlemek damak tatlarımız bile frklı dedi inanamadım benim bulduğum bütün arkadaşlara bu aptal bu salak bu ........ diyen eser asosyal oluşumuzdan şikayetçi daha da önemlisi 3 senedir beni sevmeyen bi adamla beni sevdiğini zannederek daha da kötüsü kavgalarımızda suçun kendimde olduğunu düşünüp kendime olan tüm güvenimi kaybederek yaşamışım yazık çok yazık yuh olsun ban ki bu adamı koca diye taktım koluma

slm millet :KK71:
annem konusundaki sabır dilekleriniz için teşekkür ederim, yarın itibariyle tatile çıkıyoruz gittiğimiz yerlerde internet olmadığından ve yeni evimize de eylül ayında internet bağlanacağından 2,5 ay kadar çok nadir görüşebileceğiz sizleri çoooook özleyeceğim.
aylin sen şu oğlana bir sallanan at al istersen (var mıydı hatırlamıyorum) hem belin biraz rahat eder hem çocuklar çok seviyor.
beyaz geceleri duymuştum ama şahsen hiç bana göre olmadığını düşünüyorum, her şey vaktinde güzel.

Esincim, yazdıklarını okudum ve bir kere daha şok oldum, bu Eser sahiden hiç kalıbının adamı değilmiş, yazıklar olsun! Adama demezler mi, madem her şey bu kadar kötüydü, ne diye çocuk dünyaya getirdin diye... Aklıma gelen küfürleri saysam beni bi daha kk'ya almazlar!
Aylin'in yazdıkları için haklısın desem mi diye düşünüyordum ama senin söylediklerin gösteriyor ki Aylin çok haklı, hayatından çook uzak bir noktaya defolsun gitsin bu Eser, sen her şeyin en iyisine layık bir kadınsın, zamanla geçip gidecek bu adamın yarattığı travmalar, ay Allah'ından bulsun yaaa, kanım dondu valla...

hangi birine yanayım bu kadar aptal olup bunu görmeyişime mi bu adamdan çocuk yaptığıma mı yoksa çocuğumun bu adama baba diyecek olmasına mı am iyi oldu şu an kendisine karşı hiç hissediyorum ne nefret ne başka bişey hiç bi an önce hayatımdan çıkmasını diliyorum sadece

günaydın,
neşeyle girdim siteye sonra esin yazdıklarını okudum..
ne denir ki..hiç arkana bakma..nafakanı da al, tazminatını da al ne alabilirsen al ve kendine yepyeni bir hayat kur..
epey kalayladım, gıyabında..
düşünme arkadaşım..düşündüğüne değmez bu saatten sonra mutlu ol senn çok mutlu ol inşallahh

hangi birine yanayım bu kadar aptal olup bunu görmeyişime mi bu adamdan çocuk yaptığıma mı yoksa çocuğumun bu adama baba diyecek olmasına mı am iyi oldu şu an kendisine karşı hiç hissediyorum ne nefret ne başka bişey hiç bi an önce hayatımdan çıkmasını diliyorum sadece

mrb canım okuduğum an şoka girdim resmen ve ağzıma geleni saydım bi insan ancak bukadar zavallı olabilir bukadar seviyesiz olabilir şuanda seni zorlu bi dönem bekliyo ama eminim ki sen bunu atlatırsın oğluna dört elle sarıl ve onun için mücadele et rabbim herzaman yanında olsun sana ve oğluna kat kat huzur mutluluk sağlık versin her nekadr birbirimize uzak olsak bile inan kalbimiz dualarımız seninle seni ve yakışıklıyı çok seviyoruzzzz

Bu adamın sana tek artısı dünyalar tatlısı bi çocuk vermiş olması,gerisi bu saatten sonra önemli değil, pişmanlıkların hiçbirşeyi değiştirmeyecek,yaşandı bitti de ve geç, artık yüzyüze geleceğin tek yer mahkeme olsun ve son olsun, çok fazla Cemy i görmeye geleceğini sanmıyorum zaten, ne alabilirsen al bu adamdan,acırsan acınacak duruma düşersin, kiralık evi neden kabul ettiğini anlamadım,bari çocuğuna bırakabileceği tek şey ev olsun o soysuz dengesizin, hatta nafaka istemiyorum ama evi satma çocuğumuza kalacak zaten diyebilirsin.
Göreceğin günler gördüğün günlerden çok daha iyisi olacak,sakın ağlayıp sızlanma, geçiş dönemleri zordur ama sen karanlıktan aydınlığa geçiyorsun,gecelerin sabaha dönüyor, bu lafımı da hatırla.

teşekkürler gülşancım.
benim anne 2 kaynana gücünde canım, geline damada kıza oğula hepsine yetiyor maşallah ramazandan önce gidecekmişiz de onların planları varmış da neredeyse 20 gün kalacağız yetmiyor kadına hep onda duralım istiyor kabul edemedi ne evliliği ne eşimin bir ailesi olduğunu ne de artık benim de kendime ait bir ailem olduğunu, kadının dırdırı hiç bitmiyor kabus gibi

teşekkürler canım,
ya bu nesaj silinme meselesi nedir, benim mesajlarım da silinmiş zaman aşımı falan mı var?

benim annemin türünden bir tane daha var. ben anneyim her türlü işkenceyi yaparım amntığı...

Günaydın,
Doruk beni işe göndermemeye başlıyor yavaş yavaş, tam evden çıkacağım zamanlarda uyanıyor, aanneee diye sesleniyor, yanına gidersem ne ala, gitmezsem ağlıyor, bağırıyor, inliyor, bu sabah içim yandı resmen evden çıkarken... ,
Öyle işte...

her sabah uyanmadan kayım diye ne çektim bütün yıl. ağlaya ağlaya gittim çoğu zaman seni çok iyi anlıyorum.

günaydın dicem ama tüm gece uyumadım sinirden eser aradı işten dönerken konuşalım dedi gittim niyetini anlayabilmek için sustum önce o boşanma nafaka ve velayet konularında söyliyeceğini söyledi bencede makuldü konuşulacak bişey yoktu şu anki evimizi satalım kiraya çık zaten taksitlerini ödemekte zorlanıyorum kiranızı öderim dedi onada tmm dedim asıl bomba sonradan geldi bizim evliliğimiz hataydı ben yürümiyeceğini biliyodum dedi peki biz sevgiliyken ayrıldık sen geri döndün dedim evet senin bana ihtiycın vardı sudanda tek başına iş idare etmeye çalışıyordun bende vicdansız biri değilim dedi inanamadım peki neden evlendin babamlar ilişkimizi öğrendiğinde ve evlenme teklif ettiğinde benbu şekilde bir teklifi kabul etmem dedim ve sen bana ben zaten teklif edecektim yüzük bile bakmıştım bu sadece bir aksilik dedin dedim evet aklımdan geçmişti ama teklif etmedim çünkü yürümiyecekti ama babanlar durumu tetikledi dedi artık seninle hiçbir konuda anlaşamıyoruz birlikte yaptığımız tek sosyal aktivite birlikte dizi izlemek damak tatlarımız bile frklı dedi inanamadım benim bulduğum bütün arkadaşlara bu aptal bu salak bu ........ diyen eser asosyal oluşumuzdan şikayetçi daha da önemlisi 3 senedir beni sevmeyen bi adamla beni sevdiğini zannederek daha da kötüsü kavgalarımızda suçun kendimde olduğunu düşünüp kendime olan tüm güvenimi kaybederek yaşamışım yazık çok yazık yuh olsun ban ki bu adamı koca diye taktım koluma
canım sana söyleyeyim bu tipik bir suçlu arayan erkek. erkek milleti dünyanın en bencil türüdürü istemediği hiçbir şeyi yaptıramazsın. eşşek gibi sevdi ve severek evlendi şimdi yan çiziyor.

e bu da iyi her şerde bir hayır var kurtuluyorsun artık boşver..
m

günaydın herkese koca kişileriyle savaşan herkese Allah sabır versin ne diyeyim hasrete çok üzüldüm. hasretin kocasının türü de apayrı hakaret var bir de işin içinde küfür var. seviyesizlik bu yazık...
biz de elvinle ine evde ve yalnızız. tam aile olduk baş başa kaldık derken 2 haftadan beri kocam sadece bir gün işten çıkıp eve geldi onun dışında hep nöbetçiydi. bugün ve cuma da öyle pazar da tatile çıkıyoruz inşallah elvinin iştahsızlığı beni ka,hrediyor sinir krizi geçirme noktalarına geliyorum. Allahım beni affetsin.

Esincim, okuyunca hiç şaşırmadım desem yeridir, bekliyordum böyle bişey açıkçası, hatırlarsan daha önce kuzenininiz hastanede yatarken ordaki doktor hanım ile ilgili anlattıklarından sonra Eser in bu söyledikleri çok normal geldi bana, bu adamı bir an evvel hayatından çıkar ve arkana bile bakmadan koşarak uzaklaş, Cemy için mecburen görüşmek zorundasın ama asla bir daha bu adama güvenme arkadaşım, o artık sadece Cemy nin babası olmalı, hiçbir zaman keşke deme, bence Cemy iyi ki doğmuş, o senin hayatta yoldaşın olacaktır, sana güç verecektir, oğlunla küçük ama huzurlu bir dünyan olacak bundan sonra, bu adam seni hiç haketmemiş, asla kendinde suç bulma, kendini zavallı gibi görme, zavallı olan O' dur.. Cemy büyüdüğünde herşeyi anlayacaktır, annesi ve babası arasındaki farkı da görecektir, kendi seçimlerini yapacaktır, sen bugünü yaşamaya bak, çok fazla ileriyi düşünme şimdiden.. Herşeyin en iyisine layıksınız Cemy ve sen, kalbim ve dualarım sizinle olacak her daim..
Bu arada o kuzeniniz ne durumda, merak ettim, daha önce yazmışsındır belki ama kaçırmış olabilirim, hala aynı durumda mı?

Bu adamın sana tek artısı dünyalar tatlısı bi çocuk vermiş olması,gerisi bu saatten sonra önemli değil, pişmanlıkların hiçbirşeyi değiştirmeyecek,yaşandı bitti de ve geç, artık yüzyüze geleceğin tek yer mahkeme olsun ve son olsun, çok fazla Cemy i görmeye geleceğini sanmıyorum zaten, ne alabilirsen al bu adamdan,acırsan acınacak duruma düşersin, kiralık evi neden kabul ettiğini anlamadım,bari çocuğuna bırakabileceği tek şey ev olsun o soysuz dengesizin, hatta nafaka istemiyorum ama evi satma çocuğumuza kalacak zaten diyebilirsin.
Göreceğin günler gördüğün günlerden çok daha iyisi olacak,sakın ağlayıp sızlanma, geçiş dönemleri zordur ama sen karanlıktan aydınlığa geçiyorsun,gecelerin sabaha dönüyor, bu lafımı da hatırla.[/QUOT

kesinlikle sana katılıyorum bencede esin o adamdan herşeyi al evi sana değil oğluna bırakıcak neden kiralarda sürünüceksin ki al evi oğlunla paşa paşa otur yani yarın öbür gün kirayı ödemezse nolcak

Göreceğin günler gördüğün günlerden çok daha iyisi olacak,sakın ağlayıp sızlanma, geçiş dönemleri zordur ama sen karanlıktan aydınlığa geçiyorsun,gecelerin sabaha dönüyor, bu lafımı da hatırla.[/QUOT

kesinlikle sana katılıyorum bencede esin o adamdan herşeyi al evi sana değil oğluna bırakıcak neden kiralarda sürünüceksin ki al evi oğlunla paşa paşa otur yani yarın öbür gün kirayı ödemezse nolcak

ev kousunda ben de aynı fikri paylaşıyorum satma eşşek gibi ödesin.

saolun dostalrım bilseniz sizlerle konuşmak ne kadar iyi geliyor
YASEMİNCİM kuzenimizin durumu bir iyi bir kötü ama aslını istersen farklı doktorlardan pek ümitli olmayan şeyler öğrendik yani ölecek vede sürünerek olacak gibi görünüyor bilinci açık bacağının kesildiğini farketti ve bunalıma girdi dedi doktorlar dış dünyayla bağını kesti diyolar bigün değerleri iyiyken bi gün kötü allah kimseyi böyle sınamasın

AYLİN evi sat dedim çünkü kredibilitemiz yetmediğinden halam adına çektik krediyi va sadece 1 yıl ödendi durumlrı iyi değil ve biliyorum ugün yarın satıcam diye gelecek en iyisi şimdiden satsın kirayı da nafakaya eklesin ailemde bulaşmamış lsun kredi ödendi ödenmedi halamın kredi notu da düşmesin onu düşünerek kabul ettim birde ne kadar olsa birlikte yaşadığımız ev ve bu konuda duygusalım biraz en iyisi yeni bir ev yeni bir hayat

acımak değil ama şu an o kadar sinirliyim ki yeter ki karşıma çıkmasın bişey istemiyorum gibi hissediyorum ama siz haklısınız baksın çocuğuna zaten kendisi de bakıcam uygun bi nafaka vericem dedi sen söyle ne kadar istediğini dedi o an söylemedim sinirden babama bıraktım o işleri konuşup halletsin ben bi daha yüzünü görmiyim

Esincim, ev konusunda bende arkadaşlara katılıyorum diye yazacaktım ki, halanla ilgili kredi durumunu yazmışsın, madem kira parasının üzerine ilave ederek yeniden ev alabileceksin, bu da iyi bence, ama kendini her türlü garantiye al arkadaşım, kirayı ödememe yada nafakayı vermeme gibi bir duruma göz yumma sakın, Cemy senin olduğu kadar onunda çoduğu ve bakmak zorunda, bu konuda yumuşak davranma ona..

Kuzeninizin durumuna bir kez daha üzüldüm, Allah ailesine sabır versin, güzel Rabbim madem yanına alacakmış fazla acı çektirmeden alır inşallah, çok zor bir durum ve büyük bir acı hakkaten, Rabbim kimseye yaşatmasın..

esin anlattıklarına çok üzüldüm yerinde olsam ben de sabaha kadar uyumaz hatta üzerine sabaha kadar ağlardım "neden, ne hakla" diye.
ama bence onun şu yaptığı kendine bahaneler uydurmak ve bunlara da seni ikna etmek. bu cümleleri hiç bir kadın haketmez en azından "hepsi hikayeymiş, kendimi kandırmışım" dedirtmemeliydi sana.
zor biliyorum ama bu adam seni başından beri bir saniye bile haketmemiş çok daha değerli insanlara layıksın üzülmemeye çalış

X