2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tanyacım merhaba, hoşbuldum, tatil güzeldi ama hala kendime gelemedim, İklim çok iyi maşallah, kocaman oldu yaww, dün bir elbise giydirdim, gözüme iyice büyük göründü valla, pek tatlı oldu ama bir o kadarda yaramaz ve hareketli, bıdı bıdı konuşuyor aynı zamanda..

Hasretcim hayırdır, sabah sabah bu ne isyan, ne oldu kuzum, neyin var..?

sllmmmmmm
merhaba güzel anneler bugüne kadar her sıkıntımda yanımdaydınız dualarınız benimleydi hepinize ayrı ayrı tşk ederim şimdiye kadar sıkıntımı paylaştım şimdide mutluluğumu paylaşmalıyım :)

çok şükür banka borcum bittttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

artık hiç borcum yok teyzem kıyak yaptı yavaş yavaş ona ödeyeceğim inanılmaz rahatladım kızlar hiç sormayın ilk defa dün akşam huzurlu uyudum diyebilirim
burada bir güzel haber daha yarın yeni işime başlıyorum :)))

canlarım iyiki varsınız iyiki benim dostlarımsınız sizleri çok seviyorum kuzucuklarınızıda öpüyorum şimdi oğluşla denize gitme vaktiiii görüşmek üzere

Şebneeemmmm, ne güzel haberler bunlar, çok sevindim arkadaşım yaa... Ohhh sanki kendim rahatlamış gibi sevindim inan.. Yeni işinde hayırlı olsun, çok başarılı ol inşallah, bol kazançlar versin Rabbim.. Boncuk gözlüm nasıl, iyi mi biraz daha, face den takip ediyordum ama orayada yazmaz oldun, tekrar tahlil yapıldı mı bir daha..?

Son düzenleme:
Bursa mı çok sıcak yoksa her yer mi böyle!!! Buharlaşmak üzereyiz. Pelin aşırı huzursuz, evde kapalı kalmaktan çok sıkılıyor, sıcak yüzünden iştahı da kaPAndı, uyuyamıyor da, yediklerini de kusuyor yine.. GaLİBa cereyanda kaldık Dibimden 1sn bile ayrılmıyor. Açlıktan ölüyorum, mutfağa göndermiyor. Nerdeyse aralıksız ağlıyor.. Evin içini oyuncakçıya çevirdik ama bana mısın demiyor. BuraNın interneti de çok yAVAŞMIŞ. Bunu yollayana kdr da akşam olur artık..
Pelin i almak isteyen vAr mııı???? Hasreet sana yollim mı??!!! :)))))))

Heryer sıcak sanırım, sıcaktan çok etkileniyor çocuklar malesef, gölge olan alışveriş merkezi gibi serin yerlere gidip gezsenize Pelincikle, mutfağa gelmiyor mu seninle birlikte, orda tencere tavayı ver eline o onlarla oynerken karnını doyur sende.. Oyuncağa para vermiyorum ben artık, legolar hariç hiç bişeyle oynamıyor çünkü anca çekmece karıştırsın dolap kurcalasın..
Çok sıkıldıysan Ank. postala Pelin i, İklim le kudururlar beraber, benim evi görsen ne hale geldi, bugün kadın aldım, biraz eve benzesin diye ama az evvel annem aradı kadın düzeltiyormuş İklim arkasından bozuyormuş..

günaydın dostlarrrr
sıcak mı sıcak bir iskenderun sabahından sevgiler saygılar dün birlikte yatmak mevzuu geçmiş biz aynı odada yatıyoruz çünkü bitek yatak odasında klima var şu an kaldığım evde bide gece uyanınca öbür odaya gitmek çok zoruma gittiğinden yanımda kalsın dedim uğraşmadım çünkü psikolojisi allak bullak olan ben bide fiziksel olarak çökmek üzereyim buralar çok sıcak ama kuzu allahtan tüm gün bahçede ağaçların altında suların içinde kuzenleriyle eğleniyor gayet rahat bakalım kışın nasıl eve sokucaz şu an kaldığım ev kv lerin sitesinin nındaki sitede böylelikle kuzenlerinden uzaklaşmamış oldu çok sevindim çünkü en büyük korkum eserin ailesinin onu dışlaması kendisini yalnız hissetmesiydi öyle olmayack gibi yalnız kimsenin ne düşündüğünü anlayamıyorum yani görümcek ben esini seviyorum gder gelir görüşürüm demiş ama boşanma mevzuu çıktığından beri arayıp sormadı sabah annemle yolda karşılaştık anneme selam verdi bana bakmadı bile fln bööle tuhaf bi durum var eserle de boşanma ayrıntılarını konuşacaktık ama ne arıyor ne soruyor ne oluyor sıl olacak ben mi arasam kafam karıştı iyice

ŞEBNEMCİM işinde borcunun bitmesi de hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim

YASEMİN tatilden dönmek çok zor bea bak efkarlandım yine
vur kadehi ustam bu gecede sarhoşoz.......iki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze bundandır böyle dibe vuruşumuz bundandır böyle dibe vuruşumuzzzz....lalalalala

Erciyes in eteğindeki memleketim buz gibiydi valla:)) Uludağ'a taşınmam da an meselesi! Şeyma'yı, Gülşan'ı Tanya'yı düşünüyorum geldiğimden beri.Nasıl yaşanır yahu sıcakta?!!

AVM iyi fikir ama ben Pelin in orda da duracağına inanmıyorum nedense..

Pelin de oyuncak oynamıyor ama Kayseri'de annemin bağ evindeydik. Açık alan, yeşillikte koşturuyordu akşama kadar. Şimdi eve sığamıyor. Dışlarıya çıkmak istiyor. Evde oyalansın die oyuncak aldık ama o kumandaları kemirip terliklerin altını yalamaya devam ediyor..

Önceki sayfaları okuyamadım ama hoşgeldin bu arada. Tatilin iyi geçmiştir inşallah :)

Şebnemcim senin de borçlarının bitmesine çok sevindim. Üstünden yük kalkmıştır..

Ayrıca buraya gelmeden bi kaç gün önce iki görümcekle çok fena tartıştık. Eşimle bu sefer ciddi ciddi boşanma aşamasına geldik. Sonra adam bizi tuttu buraya getirdi..Nolcaz bilmem ama kabak tadı verdi artık.

sevindim:)
evet sanki bu ara daha da bir büyüdü gibi geliyor bana da özgr..bebekliği kalmadı gibi:)hareketler kendi kendine oyunlar:))
ayrı bir sevi bunlar...
çok sevindim senin adına:) umarım hep yolunda gider işlerin böyle..

ne diyosun yanıyoruuzz..oğluş cıbıl dolaşıyor evde..

Mrb bayanlar nasılsiniz çok şükür biz iyiyiz çok sıcak ama idare ediyoruz bnm oturduğum yer serin Kiymet kız dün msj attım sana aldın mı pelini kap gel bana anacigim nerde kaliyosunuz ben Ertuğrul kentteyim sen nerdesun buluşalım bı ara olar mi

Esincim, Eser in ailesinin tuhaf davranışlarını düşünmeyi bırak şimdi, onlarda şaşkındır büyük ihtimalle ve tahminimce Eser olanı biteni ailesine anlatırken elbette kendini haklı çıkaracak şekilde anlatmıştır, bunun etkisinde de kalmış olabilir görümcek.. Sen takma bunları herşey zamanla yerli yerine oturacaktır, seninle konuşsalar ne olur konuşmasalar , ama dediğin gibi Cemy kuzenleriyle ve babasının diğer akrabaları ile bir arada olmalı evet, ben sanmıyorum Cemy dışlayacaklarını, zaten Cemy biraz daha büyüsün kendi seçimlerini yapacaktır akıllı kuzum benim...
Boşanma işini konuşmak için bir süre daha beklemelisin bence, bu süre içerisinde Eser gelirse konuşmak için ne ala, ama gelmezse o arada sende avukata falan danış formaliteleri öğren, Eser le konuşmadan önce bilgi açısından donanımlı ol yani..

Tatillerin en kötü yanı bitiş kısmı zaten, hiç bitmese değil mi :)))
Gerçi ben yurt dışına çıktığım için bebekle çok zor oldu, çok yoruldum, hala kendime gelemedim, hatta orada iken tövbe ettim bir daha İklim büyüyene kadar yorucu seyahatlere çıkmayacam diye..

ya yasemincim yurt dışı bebekledüşünemiyorum bile düşünürken yoruluyoum heralde cemy 5 yaşına gelene kadar hep kısa mesaeler düşünürüm çünkü biz kızkalesine gittik hepsi 3,5 saat anamız ağladı hatta benim annem aptediyodu onu hakikaten ağladı yani o derece

ya kafam çok karışık ben herşeye rağmen daha sağlıkı bir ayrılık bekliyordum ayrıca böyle surat asmalar tavırlar falan hiç beklemiyordum eserin aklındakini de anlayamıyorum bitireceksek hemen bitirelim yok devam etmek istiyosa şartlarım var oturup konuşalım zten bi süre ayrı yaşamaya kesin kararlıyım ama bu arada kalma hali beni öldürecek amcam avukat ayrıntılarıda öğrendim ama artık oturulup nafaka bebeğin ne zaman onda ne zaman bende olacağı falan konuşulmalı

Kıymetcim hoşbuldum, sağolasın..

Anlatacam anlatacam diyorum hep bir türlü yazamadım, fırsat bulmuşken yazayım..
Bebekle uzun süren uçak yolculuğu zor oluyormuş anacım, uçakta uslu durdu üzmedi beni ama yurt dışı seyahati olduğu için işlemler uzun sürüyor, yok güvenlik kontrolü yok pasaport kontrolü v.s. derken havaalanlarında koşturmak bir taraftanda İklimi zaptetmek beni çok yordu, bırak ben kendim yürüyecem diyor, bırakınca ters istikamette gidiyor, elinden tutunca kendini yere atıp ağlıyor, rezil oldum yaww, hem o koşturmaca da İklim in minik adımlarını bekleyecek zaman yok, kucağıma aldım yırttı kendini, tövbe ettim aklı erene kadar bir daha gitmeyecem diye :)))

Orda ikende şu meşhur beyaz geceler yüzünden uyuyamadık, bütün uyku düzenimiz bozuldu, gece saat 1 de hafif alacakaranlık oluyordu sonra saat 3 te tekrar ışıl ışıl ve güneşli her yer, face de fotoları görenler olduysa eğer mesela nehirde bir gezintimiz var orada saat gece 23:00 dı, o saatte güneşten korunmak için şapka takıyorduk, gerisini siz düşünün...

Şehir olarak St. Pete.rs.burg fena değil, ama genel olarak çok pisler, trafik düzenli idi, şehrin heryeri orman ve göl, bolca park bahçe vardı, yaşanılabilir bir yer ama ben temelli olarak orada yaşayamam mesela, hayat çok pahalı, sebze-meyve nerdeyse hiç yok, insanları özellikle erkekleri çok tembel, ellerinde bira şişesi çıplak vaziyette geziyorlar, 30 derece sıcaklık onlar için korkunç geliyor, soğuk insanlar yüzleri pek gülmüyor, bizdeki gibi yaşlıya saygıları yok, herkes eşit v.s v.s.

Esmiragül, bahsettiğin yazlıklar ne tarafta bilmiyorum ama Temmuz-Ağustos ayları onlara göre çok sıcak olduğu için şehrin 250 km. uzağında Daça dedikleri yazlıklar var oralara kaçıyorlar, o yazlıklar da özelliği olmayan göl kenarındaki tipik yazlıklardan işte...

İklim den dolayı çok fazla gezemedim ben açıkçası, ne zaman dışarı çıksak uyudu zilli ve onu taşıdık hep..
Petergof diye bir yer var gidecek birileri olursa orayı mutlaka görsün derim..
Aklıma gelenleri yazdım, sorunuz olursa cevaplarım, şimdi yemeğe gidiyorum, öptüm çok..

Son düzenleme:

Benim hissettiklerimi anlatmışsın sanki.. Ben de belirsizlikten çok bunaldım. Bi diyo ki boşanalım, gemileri yakıp gidiyo; bi geliyo hiçbişe olmamış gibi... Ben de kesinlikle her detayın, bütün beklentilerin konuşulması taraftarıyım ama erkekler ya umursamadıklarından ya da korktuklarından bunu hep erteliyorlar.[B[/B]

Esincim ve Kıymetcim, belirsizlik en kötüsü zaten, hep derler ya ''en kötü karar bile kararsızlıktan daha iyidir'' diye, sizde bunu yaşıyorsunuz şu an, ama kararsız ve belirsiz olan siz değil eşleriniz, onlarda ne yazık ki bu tür konularda çok korkaklar ve biz kadınlar kadar ince düşünemedikleri için harekete geçemiyorlar bir türlü, belki de ilk adımı atan siz olmalısınız, Esin bu adımı attı mesela gerisi bir şekilde gelecek ama Kıymet senin durumun biraz daha farklı, yanlışım varsa düzelt lütfen, sanki sen eşinin ailesi aradan çekilse eşinle daha huzurlu ve mutlu olacakmışsın gibi geliyor bana hep..

herkese selamlar.pek uğramaz oldum değil mi,cezalandıracağım kendimi.
şöyle göz attım geçmişe,ne anladın peki deyin,hiçbişey.buaralar saf gibiyim,kafamı kaldırmadan yatsam yatarım yani.
çok çok çok sıcak beaa,evin içi 30 dereceden aşağıya düşmüyor.30 uda klima açıkken görüyoruz birtek:84:.yanıyoruz cayır cayır.
Alpiş iyi,aynı Alpiş,değişen bişey yok.su görmesin,yer,zaman,mekan dinlemeden dalıyor dört koldan.dün çay bahçesindeki havuzda sırılsıklam oldu,dışardan elini sokuyor,çırpınıyordu.sonra hızını alamadı,tırmandı,içine girmeye kalktı
2 günlüğüne dedem ve babannem gelmişti,busabah onları yolcu ettim.böyle iştee:82:

sabahtan beri 4 tane ağrı kesici içtim..giderek artıyor ağrım deliricem..

size verecek aklım yok esin ve kıymet..keza kel başıma sürerdim..tek diyeceğim Allahım hakkınızda hayırlısını versin..mutluluk versin size ve bebeklerinize..
küçük görümcek geldi kendisini severdim son 2 gelişine dek..uyuz oldum..belki de başım bu sinirden ağrıyor..eşimi seviyorum ama ailesi gibi aileyi düşman başna vermesin Rabbim..sizden tek farkım eşimin sizinkilere göre daha ılımlı ve konuşulabilir olması ..şimdilik.. etki altına girer mi bilemem sonraddan..korkmaktayım..

kawga ettik w yalnizim iste.. esyalarini doldurdum bawula aldi arkadasi aksam. cafede ortaklarindan ayrildi onlara yuklu para odedi tadilat yapti cok borca girdi we bizden kismaya basladi buda sorun oldu dun ona sormadan kkartlarini aldim diye tartistik. para delisiymisim ben bosanicaz fln dedi topla bawulumu aldiricam dedi gitti. etmedigi kufur kalmadi. annmde sahit oldu herseye. gidene dur diyemem giden gider zaten.annm ceryi ewine gotrdu aksam bn ulaslayim. sigara ictim yillar sonra aptalim cunku sutum cok azaldi oturuyorum suan bahcede. uff degisik iste dusunemiyorum bisey

esincim hakkimzda hayirlisi olsun bu iki ahmakla ugrasmakta bi yere kadar artik. hersey olacagina warsin. gulay bile toplanip unuttysa kocasini bnde aglaya zirlaya wazgeciyorum ondan.

ne diyeceğimi bilemedim hasret..
bu adamlara akıl fikir versin..çok üzüldüm..

esincim hakkimzda hayirlisi olsun bu iki ahmakla ugrasmakta bi yere kadar artik. hersey olacagina warsin. gulay bile toplanip unuttysa kocasini bnde aglaya zirlaya wazgeciyorum ondan.

vala hasretçim bizim bu adamlarbu kadar zaman sabretmiş olmamız hata zaten ha üzülmüyo muyum üzülüyorum onu başka bir kadınla düşünemiyorum bitek size itiraf ediyorum kendime ble etmiyorum ama hala seviyorum fakat yetmiyor işte yetmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…