-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.961
sllmmmmmm
merhaba güzel anneler bugüne kadar her sıkıntımda yanımdaydınız dualarınız benimleydi hepinize ayrı ayrı tşk ederim şimdiye kadar sıkıntımı paylaştım şimdide mutluluğumu paylaşmalıyım :)
çok şükür banka borcum bittttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
artık hiç borcum yok teyzem kıyak yaptı yavaş yavaş ona ödeyeceğim inanılmaz rahatladım kızlar hiç sormayın ilk defa dün akşam huzurlu uyudum diyebilirim
burada bir güzel haber daha yarın yeni işime başlıyorum :)))
canlarım iyiki varsınız iyiki benim dostlarımsınız sizleri çok seviyorum kuzucuklarınızıda öpüyorum şimdi oğluşla denize gitme vaktiiii görüşmek üzere
Bursa mı çok sıcak yoksa her yer mi böyle!!! Buharlaşmak üzereyiz. Pelin aşırı huzursuz, evde kapalı kalmaktan çok sıkılıyor, sıcak yüzünden iştahı da kaPAndı, uyuyamıyor da, yediklerini de kusuyor yine.. GaLİBa cereyanda kaldıkDibimden 1sn bile ayrılmıyor. Açlıktan ölüyorum, mutfağa göndermiyor. Nerdeyse aralıksız ağlıyor.. Evin içini oyuncakçıya çevirdik ama bana mısın demiyor. BuraNın interneti de çok yAVAŞMIŞ. Bunu yollayana kdr da akşam olur artık..
Pelin i almak isteyen vAr mııı???? Hasreet sana yollim mı??!!! :)))))))
Heryer sıcak sanırım, sıcaktan çok etkileniyor çocuklar malesef, gölge olan alışveriş merkezi gibi serin yerlere gidip gezsenize Pelincikle, mutfağa gelmiyor mu seninle birlikte, orda tencere tavayı ver eline o onlarla oynerken karnını doyur sende.. Oyuncağa para vermiyorum ben artık, legolar hariç hiç bişeyle oynamıyor çünkü anca çekmece karıştırsın dolap kurcalasın..
Çok sıkıldıysan Ank. postala Pelin i, İklim le kudururlar beraber, benim evi görsen ne hale geldi, bugün kadın aldım, biraz eve benzesin diye ama az evvel annem aradı kadın düzeltiyormuş İklim arkasından bozuyormuş..
sevindim:)Tanyacım merhaba, hoşbuldum, tatil güzeldi ama hala kendime gelemedim, İklim çok iyi maşallah, kocaman oldu yaww, dün bir elbise giydirdim, gözüme iyice büyük göründü valla, pek tatlı oldu ama bir o kadarda yaramaz ve hareketli, bıdı bıdı konuşuyor aynı zamanda..
Hasretcim hayırdır, sabah sabah bu ne isyan, ne oldu kuzum, neyin var..?
çok sevindim senin adına:) umarım hep yolunda gider işlerin böyle..sllmmmmmm
merhaba güzel anneler bugüne kadar her sıkıntımda yanımdaydınız dualarınız benimleydi hepinize ayrı ayrı tşk ederim şimdiye kadar sıkıntımı paylaştım şimdide mutluluğumu paylaşmalıyım :)
çok şükür banka borcum bittttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
artık hiç borcum yok teyzem kıyak yaptı yavaş yavaş ona ödeyeceğim inanılmaz rahatladım kızlar hiç sormayın ilk defa dün akşam huzurlu uyudum diyebilirim
burada bir güzel haber daha yarın yeni işime başlıyorum :)))
canlarım iyiki varsınız iyiki benim dostlarımsınız sizleri çok seviyorum kuzucuklarınızıda öpüyorum şimdi oğluşla denize gitme vaktiiii görüşmek üzere
Bursa mı çok sıcak yoksa her yer mi böyle!!! Buharlaşmak üzereyiz. Pelin aşırı huzursuz, evde kapalı kalmaktan çok sıkılıyor, sıcak yüzünden iştahı da kaPAndı, uyuyamıyor da, yediklerini de kusuyor yine.. GaLİBa cereyanda kaldıkDibimden 1sn bile ayrılmıyor. Açlıktan ölüyorum, mutfağa göndermiyor. Nerdeyse aralıksız ağlıyor.. Evin içini oyuncakçıya çevirdik ama bana mısın demiyor. BuraNın interneti de çok yAVAŞMIŞ. Bunu yollayana kdr da akşam olur artık..
Pelin i almak isteyen vAr mııı???? Hasreet sana yollim mı??!!! :)))))))
günaydın dostlarrrr
sıcak mı sıcak bir iskenderun sabahından sevgiler saygılar dün birlikte yatmak mevzuu geçmiş biz aynı odada yatıyoruz çünkü bitek yatak odasında klima var şu an kaldığım evde bide gece uyanınca öbür odaya gitmek çok zoruma gittiğinden yanımda kalsın dedim uğraşmadım çünkü psikolojisi allak bullak olan ben bide fiziksel olarak çökmek üzereyim buralar çok sıcak ama kuzu allahtan tüm gün bahçede ağaçların altında suların içinde kuzenleriyle eğleniyor gayet rahat bakalım kışın nasıl eve sokucaz şu an kaldığım ev kv lerin sitesinin nındaki sitede böylelikle kuzenlerinden uzaklaşmamış oldu çok sevindim çünkü en büyük korkum eserin ailesinin onu dışlaması kendisini yalnız hissetmesiydi öyle olmayack gibi yalnız kimsenin ne düşündüğünü anlayamıyorum yani görümcek ben esini seviyorum gder gelir görüşürüm demiş ama boşanma mevzuu çıktığından beri arayıp sormadı sabah annemle yolda karşılaştık anneme selam verdi bana bakmadı bile fln bööle tuhaf bi durum var eserle de boşanma ayrıntılarını konuşacaktık ama ne arıyor ne soruyor ne oluyor sıl olacak ben mi arasam kafam karıştı iyice
ŞEBNEMCİM işinde borcunun bitmesi de hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim
YASEMİN tatilden dönmek çok zor bea bak efkarlandım yine
vur kadehi ustam bu gecede sarhoşoz.......iki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze bundandır böyle dibe vuruşumuz bundandır böyle dibe vuruşumuzzzz....lalalalala
ya yasemincim yurt dışı bebekledüşünemiyorum bile düşünürken yoruluyoum heralde cemy 5 yaşına gelene kadar hep kısa mesaeler düşünürüm çünkü biz kızkalesine gittik hepsi 3,5 saat anamız ağladı hatta benim annem aptediyodu onu hakikaten ağladı yani o derece
ya kafam çok karışık ben herşeye rağmen daha sağlıkı bir ayrılık bekliyordum ayrıca böyle surat asmalar tavırlar falan hiç beklemiyordum eserin aklındakini de anlayamıyorum bitireceksek hemen bitirelim yok devam etmek istiyosa şartlarım var oturup konuşalım zten bi süre ayrı yaşamaya kesin kararlıyım ama bu arada kalma hali beni öldürecek amcam avukat ayrıntılarıda öğrendim ama artık oturulup nafaka bebeğin ne zaman onda ne zaman bende olacağı falan konuşulmalı
kawga ettik w yalnizim iste.. esyalarini doldurdum bawula aldi arkadasi aksam. cafede ortaklarindan ayrildi onlara yuklu para odedi tadilat yapti cok borca girdi we bizden kismaya basladi buda sorun oldu dun ona sormadan kkartlarini aldim diye tartistik. para delisiymisim ben bosanicaz fln dedi topla bawulumu aldiricam dedi gitti. etmedigi kufur kalmadi. annmde sahit oldu herseye. gidene dur diyemem giden gider zaten.annm ceryi ewine gotrdu aksam bn ulaslayim. sigara ictim yillar sonra aptalim cunku sutum cok azaldi oturuyorum suan bahcede. uff degisik iste dusunemiyorum bisey
esincim hakkimzda hayirlisi olsun bu iki ahmakla ugrasmakta bi yere kadar artik. hersey olacagina warsin. gulay bile toplanip unuttysa kocasini bnde aglaya zirlaya wazgeciyorum ondan.