2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

epeyce oynadı benimki onlarla..winnie the pooh almıştım ben bile sevdim:))
şimdi dokun ve hisset serisi var bazı yayınların..köpekleri aldım bayılıyor tüylerine dokunup seviyor:) tavsiye olunur..
cuma ya herkes yoğundur..izine olanlar var bir de..

benim kızım winnie'e bayılıyor nereden almıştın alsam bayılır eminim ouna uyuyor şimdilerde :))
evet bugün cuma doğru eşim bu hafta ilk defa nöbetçi değil. yazık adama gece nöbet tutuyor ertesi gün bizi gezdiriyor.
eve bir geliyor planlar yapılmış :))

olsun yapsın yapsın:)) çok acımamak lazım:)

d&r dan almıştım canım.

slm millet
hala eşya topluyorum kısmetse pazar taşınacağız, bu akşam eve temizliğe gitmeyi planlıyoruz.
eşya toplamaktan kafayı yemek üzereyim sağ olsun koca kişisinin hiç faydası olmuyor "taşınmayı eşya toplamayı sevmiyorum ben" dedi sıyrıldı işin içinden :95: sanki ev sadece benim kafayı yicem, deniz ne zaman uyursa o zaman toplamaya çalıışıyorum bu akşam even bütün kapı pencere ve dolaplarını sildireyim de aklı başına gelsin
yarın yatak odasını sökmeye mobilyacı geliyor çok korkuyorum tekrar toplayamayacaklar diye :18: şu eşyalar bir an önce gitseydi de ben de nefes alsaydım. psikopat oluyorum ben eşya toplarken kavga etmemiz an meselesi çok bunaldım.
geçmişe bektım ama çoğunu unuttum. gülşan tekrar geçmiş olsun, kaza kubanı bebişe ve hastalara da çok geçmiş olsun öptüm herkesi

kızlar slmmmm
çok uzun zaman oldu sizleri çok özledim bundan sonra bol bol görüşürüz çünkü artık işsizim sonra anlatırım neler olduğunu şuan moralim çok bozuk ve size çok ihtiyacım var

iyiki varsınız sizi seviyorum

bozma moralini çok daha iilerini nasip etsn Allah senin için... birgün hersey yoluna girer sabret

çok üzüldüm şebnem umarım en kısa zamanda daha iyi bir iş bulursun, ata nasıl iyileşti mi?

sağol canım bende haftaya taşınacam,ama elimi bişeye sürmedim daha, ayın 15 inde evdeki kiracı çıkacak sonra boya badana tadilat derken 5 gün geçer kafadan bende o 5 günde toparlamayı ümid ediyorum evi çoğu şeyi kolilemiycem ben mutfak eşyalarını falan arabayla taşırım zaten halıları yıkamaya verecem zaten onlarıda taşımıycam kıyafetleri büyük yorgan hurçlarına koycam taşınacağımız lojman şimdiki evin karşısında hemen 1-2 km yok yani arası, sadece beyaz eşya ve mobilya uğraştıracak bizi, bide klimalar tabi, servis nezaman gelip sökerse artık
sana kolay gelsin canım, eşin temizliği yapsın tabiki herşeyi senin üstüne yıkarak olmaz öyle

canım üzülme ne oldu merak ediyorum,ama daha iyi işler bulursun sıkma canını ben milyon kere iş değiştirdim,bi zararını görmedim daha
bu arada bizde seni seviyoruz canım sende iyiki varsın:)

Son düzenleme:
herkese günaydın, bugün işe başladım tekrar mert ben çıkarken hala uyuyordu ve bugün bakıcısıyla ilk kez yalnız kalacak umarım yadırgamaz:18: aklım evde bi arayıp sorayım naaptılar diye ben yokken önemli bi havadis oldumu kaçırdığım,herşey yolundadır inşallah, ben biraz çalışayım dönecem size

Herkese günaydın
Taşınacak ve eşya hurçlamaya başlamış bir anneden selamlar
Nasıl olacak nasıl bitecek ben de bilmiyorum, diğer ev tadilatta, ay sonuna kesin geçmemiz lazım,çocukla hiç iş de olmuyor,Allah yardımcımız olsun.
Şebnemcim daha iyi bir iş bulmanı diliyorum arkadaşım

Günaydın, iyi haftalar,

Taşınacak ve taşınmış bütün annelere kolaylıklar diliyorum, yeni evlerinizde güle güle oturun.

Şebnem, geçmiş olsun mu denir bilemedim, hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versin...

Gülşan, Mert inşallah yadırgamaz bakıcısını... Ben de seninle benzer kaygılar taşıyorum, Doruk yeni bakıcıyla tek başına durmuyor henüz.

Ey kuduruk Mart bebelerinin anaları, bana bir akıl verin... Bebikleri ne tip yatakta-karyolada yatırıyorsunuz? Doruk park yatağa sığmıyor, ama normal karyolada yatırmaya cesaret edemiyorum düşer ya da gece kalkıp gezer diye... Parmaklıklı karyolalar da küçük geliyor azgın sıpama. Napmak lazım, var mı fikri olan?

İmza: Dün itibariyle 31 yaşını bulmuş bir anne...

günaydınlarrrr sizleri çok çok çok özledim oğlumla çok güzel bi tati geçirdik n kötü kısmı bitmesiydi annem ben ve oğlum huzurla 5 gün geçirdik yüzdk yedik içitik gezdik alışveriş yaptık eser ben yokken burun ameliyatı olmuş psiko derdi neyse döndüm geldim evin anahtarı eltimdeydi temizlk yapılacaktı biz yokken anahtarı alırken bebeği de bırak da ordan alaım dedi karşılaşmak istemedi ama karşılaştık 5 karış suratla selam verdi ve kaçar gibi gitti amaaannn banane biraz huzur mutluluk budur boşanmanın yarattığı kötü psikoloji devam etsede aşma yolunda çok azimliyim
birazda kuzudan söz edeyim büyüyor hızla büyüyor tatilde perian etti bizi sürekli gidip gidip havuza atlamaya çalışıyor masalardaki yemeklere saldırıyor garsnları oteldeki çocukları ellerinden tutup tutup biyerlere götürmeye çalışıyor ha bide havuzda biraz vakit geçirdikten sonra çıkıp çlan müzikle dans edip tekrar havuza giriyor tam clup adamı özünde durmuyor durmyor ve durmuyor

canım parmaklıklı tek kişilik yataklar var küçük kuzenlerime almışlardı amcamlar bene kışa öyle bişey düşünüyorum

günaydın:)

taşınanlara kolaylıklar diliyrum.
Burcu ben başedemedim ve karyola yatağını yere koydum.etrafını da yastıklarla donattım anca sığıyor..az daha büyüsün ikeanın çocuk odasını alırım diyordum..gideyruz..
Esincim sevindim iyi geçmesine tatilinin..en zor günler bunlar ama sen çok güçlü göründün bana maşallahh..
hepsi geçecek rahat edeceksin şekerim:)

bana gelince nerden başlasam ..
evrak toparlamaya başladık..herşey karmakarışık..iş yoğun..h.sonu küçük görümcek geldi-gitti ama yetti.hatun denize girmeye gelmiş.oğluşa dönüp bakmadı bile..eşim nasıl denizde yüzdüğünü göstermek istedi bu sıcakta dün ddenize gittik..hasta omasa bari(alerjisi azıyor hemen..
nasıl konuşasım var bugün
e bir de güzel birşey diyeyim..oğluşum 2 günde konuşmaya başladı sanki..çoğu işaret dili yine ama anne diyor canı isteyince en azından:)

Selam..
Güzel bir hafta diliyorum..
Önemli bir şey yoktur geçmişte umarım, herkes iyidir..
Taşınanlara bende kolaylıklar diliyorum..
Esincim, tatilin iyi geçmesine sevindim, güçlü duruşun içinde ayrıca tebrik ediyorum seni, zor bir durum ama atlatacaksın inan, insanoğlu nelere alışmıyor ki sen buna alışmayasın, Cemy de maşallah diyorum, güzel gözlü kuzuyu öp benim için..
Tanyacım, bıdı bıdı Özgür e de maşallah, bazı çocukların birden çözülüyor dili, Özgür de öyle olacak sanırım.. Evrak toplama işide sıkıcı beaa, size de kolay gelsin..
Burcucum, yatak işini bende çözemedim henüz, evde çeşitli ebatlarda ve parmaklıklı-parmaklıksız yataklar var ama küçük hanım hiçbirinde rahat değil, çift kişilik yataktan bile düşmeyi başarıyor, korkuluğu olan bişeyler lazım kanımca ama aynı zamanda büyükte olmalı ki kendilerini ordan oraya atabilsinler :))

evet canım çok gelgitli bi dönem yaşıyorum ama bugün kendimi çok güçlü hissediyorum
ŞEBNEMCİM neden bıraktın işi bi an önce çok daha iyisini bulmanı umuyorum

slm millet
eşyalarım bir saat önce gitti. eşim de başında. sabah 7 itibariyle geldiler ve taşımaya başladılar, gardolabı problemsiz söktüler umarım aynı kolaylıkla da takarlar hala çok korkuyorum. ben akşam gideceğim yerleştirmeye. denizi cici kv baktı dedesiyle beraber, ben yukarda evin son dakika fazlalıklarını topladım. çok rahat ve özenli taşıdılar. afgan bir aile yapıyormuş burada bu işi koltukların ayaklarını bile çıkardılar birşey olmasın diye, çok temiz iş yapıyorlar beğendim. taşıma şirketiyle konuştuk urfa merkezden geleceği için 650tl fiyat çekti bu adamlar beş eleman geldi ve 300 tl. hiç bir kutuya elimizi sürmedik hepsini indirdiler. çok komikti ya bütün eşyaları 2.kat balkonundan kamyona sarkıttılar çıkacakları yer 3. kat öğlen sıcağı da bindi allah yardımcıları olsun asansör sistemleri falan yok çünkü.
bu gün denizin suçiçeği aşısını yaptıracağız ateşlenirse diye çok korkuyorum :18:

taşınan bir anne olarak teşekkür ediyorum
biz hala park yataktayız ama park yatağımız 70e 110 yani bulabildiğim en büyük boy, bu kışı da çıkarır diye umudediyorum sonra inşallah genç odası alacağım oğluma yan tarafında alçak korkuluğu olanlar var ama işini görür mü bilemiyorum.
doğum günün kutlu olsun bu arada

tatilinin iyi geçmesine çok sevindim, azimli ve mutlu ol her zaman ki senin ne kadar güçlü olduğunu görüp pişman olsun eser bey, o ne öyle sırtını dönmeler falan yaw ayıp, kanlı bıçaklısınız. bence suçluluk duygusu bu, ya da blöf yapıyordu iş ciddiye binince zoruna gitti.

elemanların başında yalnız gönderdim şimdi temizliğe de paşa paşa yardım etti mutfak zeminindeki yağ lekelerini sildirdim ona, çıkmıyor diye söylendi durdu akşama da perde taktırıp eşyaları askılatmayı düşünüyorum. inşallah beş günde toplanabilirsin benim ne yedek yemek takımım var ne fazladan kristalim herşeyim sadece kullanacağım kadar ona rağmen sadece mutfaktan 10-15 kutu eşya çıkardım. askıdaki giyecekleri oldukları gibi nevresimlere sardım, katlı olanları valize ve çuvallara doldurdum ama kışlıklar mecburen kutulandı bir de anamın zorla verdiği çeyizlik danteller bazanın altındakiler 7-8 kutu oldu kitaplar da var tabi, ben yaklaşık 15 günde toplandım, deniz ne zaman uyursa ya da dedesine giderse o zaman çok yorucuydu çok allah bütün ytaşınacakların yardımcısı olsun bakalım deniz nasıl etkilenecek bu durumdan, anlattım sözde ama ne kadar anladı dede ve amcanın yokluğu farklı ev ne hale getirecek bilemiyorum boş evi görmedi daha bir de arkasından tatil en az 3-4 değişik ev demek çocuğun feleği şaşacak

allah sana da kolaylık versin aylin mart anneleri olarak cümleten taşınmaktayız hale bak

hoşgeldin rusya fatihi

senin kız unmutsuz vaka anacım sen ona özel yatak yaptır mobilyacıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…