2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşbuldum Şeymacım..
Iklim için çift kişilik yatağın etrafına korkuluk yaptırmak lazım ki döne döne yatsın :))
Eşyalar gitmiş, kolaylıklar diliyorum, 15 günde topladın bakalım kaç günde yerleştirebilecen, çocukla çok zor bu işler, kimse yardım etmiyor mu sana, görümcekler nerde, Allah tan arada Denizi kv ve kpedere atabiliyorsun, onlar ilgilenirken yerleştirebilirsin belki, ev değişikliğinden etkileneceğini sanmam Deniz in, henüz bunu anlayacak yaşta değiller, öyle olsaydı İklim çok etkilenirdi, zira çocuk bu aya gelene dek 5 ev gezdi :))
Su çiçeği aşısı ateş yapmıyor, korkma, bişey olmaz, ama vücudunda aşıdan 2-3 gün sonra çok az miktarda su çiçeği gibi döküntüler çıkabilir telaş yapma, kendiliğinden geçiyor, bizim doktorumuz uyarmıştı bu konuda, tek tük çıktı sonra hemen geçti..

Hoşbuldum Şeymacım..
Eşyalar gitmiş, kolaylıklar diliyorum, 15 günde topladın bakalım kaç günde yerleştirebilecen, çocukla çok zor bu işler, kimse yardım etmiyor mu sana, görümcekler nerde, Allah tan arada Denizi kv ve kpedere atabiliyorsun, onlar ilgilenirken yerleştirebilirsin belki, ev değişikliğinden etkileneceğini sanmam Deniz in, henüz bunu anlayacak yaşta değiller, öyle olsaydı İklim çok etkilenirdi, zira çocuk bu aya gelene dek 5 ev gezdi :))
Su çiçeği aşısı ateş yapmıyor, korkma, bişey olmaz, ama vücudunda aşıdan 2-3 gün sonra çok az miktarda su çiçeği gibi döküntüler çıkabilir telaş yapma, kendiliğinden geçiyor, bizim doktorumuz uyarmıştı bu konuda, tek tük çıktı sonra hemen geçti..

görümceklerin biri yaz okulunda diğeri de urfada yeni doğuranın yanında evin boşalacağı kesin olmadığından göndermiştik şans işte. eşyaları toplamaya ben bilerek yardım istemedim neyi nereye koyduğumu bileyim üzerlerine tek tek yazayım da gereksiz olanlar açılmasın diye, bir de psikopat olmamdan kaynaklanıyor ben kimseye güvenmem iş konusunda test şeklindeki yazılılarımı bile kocam yardım teklif etse de ben okurum o derecede yani. yerleşme işi iki saatte bitecek sanırım cici kv ve kp kbirader, kuzen cümbür cemaat yardıma geliyor :KK1: çeyiz denilen zımbırtılarla kışlıkları hiç açmayacağım zaten bir mutfak gardolap ve oturma odası kalıyor, inşallah çabul halledicez.
aşı konusunda uyardığın için sağ ol telaşlanmam boşu boşuna.

Ben yemeğe gidiyorum, gelince size Rusya daki beyaz geceleri anlatacam :)))

anlat bakalım beklemedeyiz :KK66:

merhaba bayanlar,
taşınan va teaşınacaklara allah kolaylıklar versin ben de elvin 6 aylıkken taşındığım için taşınma olayının tadına bakmış bir anneyim iyi bilirim.

Elvin ile evdeyiz ve kafamda bir soru var....
malum benim ufaklık hiper iştahsız. her mama saati savaşmakla geçiyor ek godalara başladığımız günden beri. acaba diyorum vitamin kullansam mı? siz neler kullanıyorsunuz vitamin olarak. yoksa benim kzı aborjin gibi kalacak 9.5 kilo kendisi :KK5:

Slm kızlar:)
burcu geçmiş doğumgünün kutlu olsun canım:KK71:
Ben mardine gelirken kullanmayacağım 15 e yakın koliyi açmamıştım, kışlıklar hurçların içerisinde kanepelerin altında , ben sadece gardrop ve mutfak eşyalarını topluycam, kocacım mutfak eşyalarını peyderpeyi götürürüz çok uğraşma kolilemek için kutulara sarmadan koy ağzınıda kapatma dedi:KK66:
Esin gel git yaşaman çok normal canım,insan sevgisini aşkını bir kalemde bile silebiliyo ama alışkanlıkları kolay kolay silemiyo malesef.eser bey gurur yapıyordur aklı başına geldiğinde çok pişman olacak ,sen güçlü bir insansın, bunuda atlatacaksın inşallah canım,üzülme sakın:KK19:
şeyma taşınmana sevindim, sıra aylinle bende inşallah bizimki göz açıp kapayıncaya kadar biter, o taşınma halini hiç sevmiyorum,çünkü,ben yerde halı olmayınca sinirlenirim ev bom boş gelir mesela:KK9:
Yasemin döndünüzmü rusyadan, iklim nası etkilenmedi yaw, biz kayseriden dönünce mert eve girdi bi seviniyo çok özlemiş evimizi,tüm odaları tek tek gezdi tüm oyuncaklarıyla teke tek oynadı desem yeridir,mert hiç hoşlanmıyo değişikliklerden:KK43:
biz mertle yerde yatıyoruz şu an, ama evdeki tek klimanın salonda olmasından dolayı, gece evin içi 33 derece olduğu için mecburen klimayı açıyoruz biz yatarken, ama ljmana taşınınca yatak odasınada klima taktırıcaz ozaman karyolasında yatıcak, mobilya almıştım ben ona 90-120 cm idi hatırladığım kadarıyla rahat yatıyo orda ama 3 adır birlikte uyuyoruz çok alıştım nasıl ayrılcaz bilmiyorum
tanyanın çok konuşası vardı nereye gitti acaba:KK1:

ohhhh be cok şükür topik hareketlenmiş biraz özledim sizleri kimse olmayınca tadı olmuyor...
tasınan anneler Allah kolaylık versin sıcakta ve cocukla hiçde kolay değil Allah yardımcınız olsun...
burcu yatak demişsn park yatak oldukca büyük bizim orada yatmaya devam ediyor hatta hamakta yatıyor hala daha yatagın yanına koydum uyandıkca sallıyorum.

ay bir rüya gördüm hayır olsun 31 haftalık hamileymşm aniden doguruyorum karnımdan cıkıveriyo bebek bebekde egenin bebekliği plesanta içerde kaldı hemen hast götürün beni bu cocuk küveze girecek diyorum ... neyse zar zor hast gidiyoruz falan kabustu resmen :)))

ben profil ismimi değiştirmek istiyorum ama çözemedim rumuz nerden değişiyo ????????

merhaba bayanlar,
taşınan va teaşınacaklara allah kolaylıklar versin ben de elvin 6 aylıkken taşındığım için taşınma olayının tadına bakmış bir anneyim iyi bilirim.

malum benim ufaklık hiper iştahsız. her mama saati savaşmakla geçiyor ek godalara başladığımız günden beri. acaba diyorum vitamin kullansam mı? siz neler kullanıyorsunuz vitamin olarak. yoksa benim kzı aborjin gibi kalacak 9.5 kilo kendisi :KK5:

CANIM MERTİN BAĞIŞIKLIĞI ÇOK ZAYIF O YÜZDEN SON OLAYDAN SONRA DR MULTİVİTAMİN YAZDI BİZE MARKASI AKLIMDA DEĞİL BUGÜN KULLANMAYA BAŞLADIK YARIN YAZARIM SENİN İÇİN ADINI AMA KIŞIN BALIKYAĞI KULLANIYODUM İŞTAHIDA ARTMIŞTI MERTİN. PORTAKAL AROMALIYDI
Nutrigen Omega 3 Balk Ya urubu ilek Aromal 100 ml - Parfm - Kozmetik - Sa Bakm - Cilt Bakm - Cinsel Salk

Son düzenleme:
merhaba bayanlar,

canım kuzen sanostol multivitamin kullanıyodu cok memnundu dr una bi danıs yaşlara göre farklı ambalajlarda diye biliyorum 1 yaş /2 yaş için farklı farklı

QUOTE=cerenora;20048873]merhaba bayanlar,

CANIM MERTİN BAĞIŞIKLIĞI ÇOK ZAYIF O YÜZDEN SON OLAYDAN SONRA MULTİVİTAMİN YAZDI BİZE MARKASI AKLIMDA DEĞİL BUGÜN KULLANMAYA BAŞLADIK YARIN YAZARIM SENİN İÇİN ADINI AMA KIŞIN BALIKYAĞI KULLANIYODUM İŞTAHIDA ARTMIŞTI MERTİN. PORTAKAL AROMALIYDI
Nutrigen Omega 3 Balk Ya urubu ilek Aromal 100 ml - Parfm - Kozmetik - Sa Bakm - Cilt Bakm - Cinsel Salk[/QUOTE]

sağol canım. kışın ben de balık yağı kullandım zincomega ama yazın vermemek gerekliymiş. şimdi minadex alsam mı almasam mı onun derdindeyim..

ohhhh be cok şükür topik hareketlenmiş biraz özledim sizleri kimse olmayınca tadı olmuyor...
tasınan anneler Allah kolaylık versin sıcakta ve cocukla hiçde kolay değil Allah yardımcınız olsun...
burcu yatak demişsn park yatak oldukca büyük bizim orada yatmaya devam ediyor hatta hamakta yatıyor hala daha yatagın yanına koydum uyandıkca sallıyorum.

ay bir rüya gördüm hayır olsun 31 haftalık hamileymşm aniden doguruyorum karnımdan cıkıveriyo bebek bebekde egenin bebekliği plesanta içerde kaldı hemen hast götürün beni bu cocuk küveze girecek diyorum ... neyse zar zor hast gidiyoruz falan kabustu resmen :)))

ben profil ismimi değiştirmek istiyorum ama çözemedim rumuz nerden değişiyo ????????

o aniden hamile kalma olayını ben de sık sık görüyorum hatta doktorum yabancı oluyor istemiyorum fslsn... tam kabuss...

Slm kızlar:)
burcu geçmiş doğumgünün kutlu olsun canım:KK71:
Ben mardine gelirken kullanmayacağım 15 e yakın koliyi açmamıştım, kışlıklar hurçların içerisinde kanepelerin altında , ben sadece gardrop ve mutfak eşyalarını topluycam, kocacım mutfak eşyalarını peyderpeyi götürürüz çok uğraşma kolilemek için kutulara sarmadan koy ağzınıda kapatma dedi:KK66:
Esin gel git yaşaman çok normal canım,insan sevgisini aşkını bir kalemde bile silebiliyo ama alışkanlıkları kolay kolay silemiyo malesef.eser bey gurur yapıyordur aklı başına geldiğinde çok pişman olacak ,sen güçlü bir insansın, bunuda atlatacaksın inşallah canım,üzülme sakın:KK19:
şeyma taşınmana sevindim, sıra aylinle bende inşallah bizimki göz açıp kapayıncaya kadar biter, o taşınma halini hiç sevmiyorum,çünkü,ben yerde halı olmayınca sinirlenirim ev bom boş gelir mesela:KK9:
Yasemin döndünüzmü rusyadan, iklim nası etkilenmedi yaw, biz kayseriden dönünce mert eve girdi bi seviniyo çok özlemiş evimizi,tüm odaları tek tek gezdi tüm oyuncaklarıyla teke tek oynadı desem yeridir,mert hiç hoşlanmıyo değişikliklerden:KK43:
biz mertle yerde yatıyoruz şu an, ama evdeki tek klimanın salonda olmasından dolayı, gece evin içi 33 derece olduğu için mecburen klimayı açıyoruz biz yatarken, ama ljmana taşınınca yatak odasınada klima taktırıcaz ozaman karyolasında yatıcak, mobilya almıştım ben ona 90-120 cm idi hatırladığım kadarıyla rahat yatıyo orda ama 3 adır birlikte uyuyoruz çok alıştım nasıl ayrılcaz bilmiyorum
tanyanın çok konuşası vardı nereye gitti acaba:KK1:

biz de Elvin ile beraber yatıyoruz babayı kovduk adam sürünüyor orda burda... nasıl alıştıracağız karyolasına bilmiyorum. Elvin'in karyolası şu büyüyen karyolalardan rahat rahat yatar istese ama beni tekmelemek hoşuna gidiyor.

sağol canım. Kışın ben de balık yağı kullandım zincomega ama yazın vermemek gerekliymiş. şimdi minadex alsam mı almasam mı onun derdindeyim..

O aniden hamile kalma olayını ben de sık sık görüyorum hatta doktorum yabancı oluyor istemiyorum fslsn... Tam kabuss...

Biz de elvin ile beraber yatıyoruz babayı kovduk adam sürünüyor orda burda... Nasıl alıştıracağız karyolasına bilmiyorum. Elvin'in karyolası şu büyüyen karyolalardan rahat rahat yatar istese ama beni tekmelemek hoşuna gidiyor.
ben mertle uyumaya alıştım ama aslında ben yanımda biri varken uyuyamıyorum tilki uykusu benimkisi, yanımdaki sağa sola dönse bile uyanırım, eşim yattığı gibi kalkar hiç hareket etmez gece oyuzden onla rahat yatıyorum ben, ama mert saat gibi dönüyo yatakta:KK1: Sabah bi kalktım bacaklarıma kafasını koymuş, bi dönsem allah korusun valla, oyüzden biran önce yatağına geçmesi lazım, zaten belimin ağrısıda gittikçe artıyo yerde yatmaktan:KK59:

danışayım bakayım. Anacım bişzim doktor da hiçbir şeyi beğenmiyor ki...
bu dr lar bi acayip zaten onlara danışmaya bile korkuyoruz hiç bişeyi beğenmiyolar:KK1: Halbuki onların beğenmediğini başka meslektaşı öneriyo:KK9:

Çok işim vardı, muhabbeti kaçırdım.

Doğum günümü kutlayan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Yasemin gelmiş, hoş gelmiş, ama anlatmamış beyaz geceleri :)

Ben Doruk'a balık yağı vermeye devam ediyorum, başka da vitamin vermiyorum. Elvin'den çok farklı sayılmaz kilosu, 10 kiloyu yeni geçti ama doktorumuz sağlıklı buluyor, gerek yok diyor, ne bileyim :26:

Biz de epeydir birlikte yatıyoruz Doruk'la ama yavaş yavay odasına ve yatağına alışmasını istiyorum ben. Bizim yatak çok güvensiz tabi, her tarafına bariyer yapıp, gündür uykularında 5 dakikada bir gidip bakıyoruz :) Esin'in dediği büyük, parmaklıklı yataklar uygun gibi geliyor bana da, ama kuduruk parmaklıklardan atlamaya kalkışabilir. İ.Ke.A'dan normal karyola alıp kendimiz de parmaklık yaptırabiliriz... Aslında en iyisi Tanya'nın yer yatağı da, gece kalkıp dolaşır mı diye korkuyorum :)

Yemekten sonra geliyorum dedim, ama gelemiyorum malesef, bir iş yamadılar, uğraşıp duruyorum...
Anlatacaklarımı yarına saklıyorum artık, sabahtan işler sakin olur bende yazarım inşallah..
Şimdilik hoşçakalın, benden hayır yok bugün..

ben mertle uyumaya alıştım ama aslında ben yanımda biri varken uyuyamıyorum tilki uykusu benimkisi, yanımdaki sağa sola dönse bile uyanırım, eşim yattığı gibi kalkar hiç hareket etmez gece oyuzden onla rahat yatıyorum ben, ama mert saat gibi dönüyo yatakta:KK1: Sabah bi kalktım bacaklarıma kafasını koymuş, bi dönsem allah korusun valla, oyüzden biran önce yatağına geçmesi lazım, zaten belimin ağrısıda gittikçe artıyo yerde yatmaktan:KK59:

bu dr lar bi acayip zaten onlara danışmaya bile korkuyoruz hiç bişeyi beğenmiyolar:KK1: Halbuki onların beğenmediğini başka meslektaşı öneriyo:KK9:

:KK9: kesinlikle haklısın. bizim doktor başka hastaneye gitti. biz aynı hastanede bir doçente geçtik mecbur ne sorsak "HAlil mi söyledi bunu " deyip küklere biniyor :KK9:

biz en başta eşimle köşelere sıkışıyorduk bizimki aramızda kafasını benim göbeeğimime bacakalrını babasının göbeğine dayayıyordu. artık azıttı iyice babayı sepetledi hanımefendi :KK9:

Çok işim vardı, muhabbeti kaçırdım.

Doğum günümü kutlayan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Yasemin gelmiş, hoş gelmiş, ama anlatmamış beyaz geceleri :)

Ben Doruk'a balık yağı vermeye devam ediyorum, başka da vitamin vermiyorum. Elvin'den çok farklı sayılmaz kilosu, 10 kiloyu yeni geçti ama doktorumuz sağlıklı buluyor, gerek yok diyor, ne bileyim :26:

Biz de epeydir birlikte yatıyoruz Doruk'la ama yavaş yavay odasına ve yatağına alışmasını istiyorum ben. Bizim yatak çok güvensiz tabi, her tarafına bariyer yapıp, gündür uykularında 5 dakikada bir gidip bakıyoruz :) Esin'in dediği büyük, parmaklıklı yataklar uygun gibi geliyor bana da, ama kuduruk parmaklıklardan atlamaya kalkışabilir. İ.Ke.A'dan normal karyola alıp kendimiz de parmaklık yaptırabiliriz... Aslında en iyisi Tanya'nın yer yatağı da, gece kalkıp dolaşır mı diye korkuyorum :)

canım doğum günün kutlu olsun.
:KK16:
ben yazın balık yağı verilmiyor diye biliyorum o nedenle kestim.
yok canım biz 10 kiloyu daha bulamadık bir iniyoruz bir çıkıyoruz.

bizimki gündüz yatağında yatyor. gece de yatığında başlıyor emmek için yanımza gelince gitmek istemiyor.

herkese günaydın:KK16:
bugün hava biraz daha serin sabah gelirken 30 dereceydi:KK1: normalde sabahları 36 derece olurdu:KK9:
yaw sizin bebelerde memeye düşkünleştimi? mert memeyi ağzından çekince saatlerce ağlıyo beni dövüyo, napıcam bilmiyorum yani:26: bir azı dişi patladı 3 tanesi de kabarmış sanırım onunda etkisi var 3 gündür iştahıda az kavga dövüş yiyoruz yemeklerini:KK59:
sizler nasılsınız bakalım:KK16:

Günaydın..
Güzel bir gün diliyorum, hala jet-lag etkisindeyim, kendime gelemedim bir türlü, ayılmaya çalışıyorum şu anda da, sabah yataktan sürünerek kalktım yine, temizlik için kadın çağırmıştım, sabah onun zile basmasıyla uyandım, aaa ne kadar erken geldin dedim kadına birde saf saf :)))
Bu aralar en çok dinlediğim şarkıyı size de armağan etmek istiyorum, dinleyin bakalım, haydi eller havaya :))

Dailymotion - Ajda Pekkan - Yakar Geçerim 2011 - Müzik Kanalı

sürünerek işe gelen bir anneden merhaba:)
gece migrenim tuttu yine..şimdi geceye göre daha iyiyim..üzerimden kamyon gecmiş gibi ama.:KK43:
işim çok bu ara çok bakamıyorum bugün daha fazla kalabilmeyi umuyorum..
burası yanıyr arkadaşlar..oğluş klimanın kumandasını alıp üff üff yapıp açıyor sonra da kapıyı kapatıyor :)) o kadar bunalıyor yavrum..

Gülşancım ben öğün atlatarak bırakma çabasındayım bu ara memeyi..ama düşkünlüğü çok hala..mert iyi mi?
Yasemincim hoşgeldin:) umarım güzel geçmiştir tatilin..iklim nasıl?
eşim bugün istanbulda evrakları götürdü bakalım..

herkese güzel bir gün diliyorum..

ibo ne guzel soylemis; bir mechule dondu bnm hayatim...birde su wardi : simdi artik yalnizim aglamk neye yarar zalimin zulmu warsa mazlumun (sewen degil kabl etmiyorum) allahi war

X