2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gülşancım sağol...
Nereye kaçıyorsun yaaa, karpuz kesecez daha, otur, iki laf edelim :))
Topikte bir taşınma rüzgarı esiyor, hayırlı olsun, kolay gelsin.

kıymet ve pelincikle buluştuk kayseride:)
mert kıymetin dediği gibi sadece bi oyana bi buyana koştu durdu:) pelincik çok sıcak kanlı bir bebek merte sarılmaya çalıştıkça bizim sıpa kaçtı durdu, yabani şey:=) resimleri alıntı yapmazsanız sevinirim akşama doğru silerim büyük ihtimalle, misafirim gelecek burcu oyüzden kaçıyorum şimdi yoksa sizinle çene çalmayı bende istiyorum:)

Son düzenleme:
Fotolar çoook güzel :)
İki kıpırdak sabit durmadıkları için görütülemek biraz zor olmuş anlaşılan :)))
Ama nasıl şekerler, nasıl meraklı bakıyorlar birbirlerine, nasıl büyüdü bunlar bu kadar yaww
Görüşmenize çok sevindim, darısı görüşemeyen bütün mart annelerinin başına olsun.

hoşgeldin:)
burdayım gülşancım..izne çıkarmıyım ne zaman çıkarım..herşey belirsiz(
FOTOLAR çok tatlıı...maşallah hepinize
ufaklıklar ayrı birer güzellik

maşallah doruk sıpasına:) anlatıyor ha yaşadıklaronı..hep söylüyorum dilleri bir çözülse neler duyacağız kimbilir:))
umarım kabullenir ı burcucum..meme deyince sıpamın gözlerinin içi gülüyor..korkuyorum biraz..
evet oynuyor:)) sesten çok işaretle anlatıyor isteklerini..anneme kalsa cümle bile kuruyor amabenim yanımda konuşmuyormuşş

Selammmm ben geldim!!!! Cts Bursa'ya gidiyoruz, valiz hazırlama telaşındayım.. Heralde evde ne var ne yok hepsini götüreceğim. :) Blender, laptop, saç kurutma makinesi fln derken valizde başka bişey koymaya yer kalmadı!!

Fotoları şimdi gördüm ben de . Mert bi o yana bi bu yana koşuyor, Pelin yakalamaya çalışıyor, baktı onu yakalyamadı, yoldan geçen başka çocuklara sarılıyor:))))) Sevgi yumağı yavrum benim:)

Bu arada Bursa'da da Vadideki Zambak (Hatice) ile buluşcaz Allah kısmet ederse :) Bi gece de Ankara'da kalcaz, eğer burda olsaydı Yaseminle de buluşurduk:) Seneye en buluşma meraklısı anne kategorisine adaylığımı koyuyorum haberiniz ola:))

kurabiye kavanozu olabilir çubuk kraker alabilirsin .küçük şişe su alıp birde pipet su az kalınca fokurdatıyoruz biz egeyle cok egleniyo :))))

Kızlar, bana Pelin'i yolda oyalayacak sesli, renkli bi oyuncak söylesenize....

öyle bir oyuncak bana da lazım bakalım nasıl gideceğiz İzmir'e

oh ohh ne güzel ... biz de 11 gün sonra çıkıyoruz ben de valizleri yıkıyorum bugün akşama seka park'a gidip bizim minnoşu çimlere salmayı düşünüyorum. yaa plaj için şöyle incecik ama uzun kollu bir şeyler aradım bulamadım Elvin'e...

ne4 kadar güzel maaşallah hem size hem kuzulara :)) biriniz de KOcaeli'ye gelin de benimle buluşun yaa :)

haklısın valla bende aynı seyleri onlara yaparım deliririm ama nedense bütün kötü şeyler ege benleyken oluyor ki 50 kere tembih ederm aman dikkat edin cok hareketli diye herkese...

neyse geçmiş olsun arkadasım tabi düşe kalka büyüyecekler camdan fanus içinde tutamıyoruz onları .erkek cocugu cok hareketli bide kanepede zıplıyo ya aksamları.1 dk göz ayırmaya gelmiyo.Allaha emanet olsun hepsi

canım ya çok geçmiş olsun... gerçekten de hem meraklı hem de küçükler başlarına ne gelecek bilmeden atlıyorlar...ben de bugün komodinin tepesinde yakaladım tırmanmış minik fare arkasına düşmesine ramak kala aldım...
olacak varsa olur kendine haksızlık etme yine de Allah'ım korumuş...

burcu geçmiş olsun tatlım eymen günde bin kere düştüğü için ben böyle konularda çoktan soğukkanlılık kazandım tabi sizin dışarıda olması daha büyük tehlike
biz hemen her gün bir yerimizi morartıyoruz ya da kanatıyoruz...
ne kadar kollasamda olmuyor malesef düşe kalka büyüyecekler... Rabbim korusun onları...

2-3 gündür hafif ateşleniyor eymen ben diş çıkarmasına bağlıyorum doktor viral enfeksiyon dedi daha ziyade cildinde oluşan pütürler nedeniyle doktora gittim
bir alerji damlası verdi günde 5 damla diye amanın ben bunu eymene vermez olaydım delirdi çocuk önce 2 saat kadar ağladı sonra sersemledi...
neyse gece uykusuna dalana kadardı her şey... demek ağır geldi bünyesine anlayamadım... ama pütürler geçti..

bizimde bir şeye alerjimiz var doktora ne zaman test yaparız diyorum gülüyor
biz testi alerjik astım bronşit olanlara yapıyoruz diyerekten...

canım alerji ilaçları uyutur çocuğu ondandır derdi sıkma canını geçmiş olsun...

slm hanımlar bende mart annesiyim oğluma su çiçeği aşısı yaptırmak istiyorum ama dr. onayı olmadan yapmıyolarmış kızıma yaptırırken öyle bişey istememişlerdi bu konu hakkında bilgisi olan veya aşı yaptıran varmı?

13 aylıkken çocuk dr umuz yaptı.onay konusunu duymadım hiç dr uyla konustunmu bu konuyu

hasta bebişlere geçmiş olsun
kıymet ben merti nt den aldığım sesli kitaplarla oyaladım, 10 tl civarı iki tane önceden vardı kayseriden gelmeye yakın iki tane daha aldım baya bi oyaladı ama bildiğin gürültü makinası aynı şarkıları dinladik durduk ebru ile ercanın maceralarından aldım ben tavsiye edrim
su çiçeği aşısını biz drumuza yaptırdık 60 tl idi fiyatı, aile hekimimiz var ama yok burda daha tanışamadık, yaptırmak isteyen arkadaşlar aile hekimini arayıp sorabilirler mert iyileşince hepatit a aşısını yaptırıcam ben::)
resimleri silemedim mesaj düzenle butonu görünmüyo çünkü:26:

günaydın,
bugün işlerini bitirmiş hamarat bir hatunum. hatta kızıma mamasının yarısını bile yedirdim yani
yukarıda bir arkadaş sesli kitaplardan bahsetmiş şarkılı ben de alayım bari Elvin bayılıyor şarkılara türkülere.

eee millet nerede?

biz su çiçeği aşımızı kendimiz yaptık bizzat geçirerek su çiçeği özel bir aşı olduğu için öyle demiş olabilirler sen dotoruna yaptır bence.

uyumak değil canım tam 2 saat bir sancısı varmış gibi ağladı uyku hali sonradan bastırdı...

canım o alerjik pütürler batma kaşıntı yapmıştır belki Elvin su çiçeği çıkardığında gece sabahlara kadar bağırdı çocuk sonra doktor bir şurup yazdı rahatladık uyuttuğu için ayrıca rahatladık.

günaydın:)
hafta bitiyor:))
oğlum yakında konuşacak sanırım bıdırdanıp duruyor..kitabından ökz resmi gösteriyor ben de hayvanın adını söylüyorum sonra baba diyor :S Eşim cok bozuldu..nerden nasıl öğrendi anlamadım..yine de kötü niyetli davranmayıp benim dediğimi tekrarladığını düşünüyorum:)
bu sabah itibariyle küçük görümcek geldi..denize girecekmişşşş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…