- 3 Haziran 2010
- 4.362
- 6.673
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.701
onu yazan palawra sıkmış canım ben 40ım çıkar çıkmaz regl oldum we 11ay emzirdim, tekrar hamiş oldum 6aylık hamileydim bıraktım emzirmeyi..günaydın tecrübeli mart annişleri son zamanlarda topiğinizde sizi epey rahatsız ettim.bakıcı konusunda içimi rahatlattınız sağolsun mesaj yazan annişler...şimdi de regl olmuşum sütün azalmasıyla regl olunur diye yazıyo nette ben zaten zar zor emziririyordum şimdi biter mi regl olunca süt....ben oğlumu emzirebildiğim kadar emzirmek istiyordum
bu çocuğunda basına gelmeyen kalmadıYarın Gülşan bize gelecekti..Ancak Mert kuzumun nefes borusuna erik parçası kaçmışDr sadece ameliyatla alınabileceğini söylemiş. Bugünden hastaneye yatmışlar, yarın da ameliyat..
Kuzuya dua edin olur mu...
Yarın Gülşan bize gelecekti..Ancak Mert kuzumun nefes borusuna erik parçası kaçmışDr sadece ameliyatla alınabileceğini söylemiş. Bugünden hastaneye yatmışlar, yarın da ameliyat..
Yarın Gülşan bize gelecekti..Ancak Mert kuzumun nefes borusuna erik parçası kaçmışDr sadece ameliyatla alınabileceğini söylemiş. Bugünden hastaneye yatmışlar, yarın da ameliyat..
günaydın tecrübeli mart annişleri son zamanlarda topiğinizde sizi epey rahatsız ettim.bakıcı konusunda içimi rahatlattınız sağolsun mesaj yazan annişler...şimdi de regl olmuşum sütün azalmasıyla regl olunur diye yazıyo nette ben zaten zar zor emziririyordum şimdi biter mi regl olunca süt....ben oğlumu emzirebildiğim kadar emzirmek istiyordum
hey yarabbim mert kuzuma yaa. rabbim şifa wersin inşş.
kızlar arsdabi bakıp cıkan kızlar. bi zahmet cevap bekliorm
1) gündüz uykularınız günde teke düştü mü hala iki sefer mi uyuyo (melike teke indirme derdinde iki uyursa akşam 11 bucukta yatıo)
2) kahvaltılarınız hala karışık mı tek tek mi? (biz hala karışık cunku tek tek yerse daha az çeşit yiyo)
3) oyalamadan asla yemio ya reklam ya oyuncak yada su sizde mi öylesiniz?
4) aşırı tv ye düştü sizde mi öylesiniz..
teşekkür ederimmm
1) gündüz uykularınız günde teke düştü mü hala iki sefer mi uyuyo (melike teke indirme derdinde iki uyursa akşam 11 bucukta yatıo)
2) kahvaltılarınız hala karışık mı tek tek mi? (biz hala karışık cunku tek tek yerse daha az çeşit yiyo)
teşekkür ederimmm
çok teşekkür ederim annişler size..tecrübesiz olunca böyle oluyor..sizde bilirsiniz süt üzerine herkes çok konuşuyo yorum yapıyo sanki musluk gibi bir anda biteceğini falan söylüyorlar..hele kaynanam eylüle kadar ne kadar emerse o kar çünkü çalışmaya başlayınca hepten gidecek sütün benim oğlumun parası neyine yetmiyo çalışma otur evde çocuğa bak diyodurum böyle olunca da her an herşey olabilir diye düşünmekten kendimi alamıyorum....bu arda düzce çok güzel bir yer tayini çıkan arkadaş eminim çok güzel günler yaşayacaktır inşallah..benimde ilk görev yerim adapazarıydı
inşallah canım allah gönlünüze göre wersin:)
biz araba aldık bu arada
yazmışmıydım unuttum2009 model clio:) dükkandan yanımıza kar kalan tek şey diğer paralar uçtu gitti tadilattı oydu buydu
günaydın tecrübeli mart annişleri son zamanlarda topiğinizde sizi epey rahatsız ettim.bakıcı konusunda içimi rahatlattınız sağolsun mesaj yazan annişler...şimdi de regl olmuşum sütün azalmasıyla regl olunur diye yazıyo nette ben zaten zar zor emziririyordum şimdi biter mi regl olunca süt....ben oğlumu emzirebildiğim kadar emzirmek istiyordum
teşekkür ederimmm
bu arada benim tayinim çıktı arkadaşlar...Düzce'ye..temmuz 15 e kadar taşınmış oluruz inşallah hayırlısıyla.
inşallah her şey güzel olur....
Mert paşam bronkoskopi yöntemiyle operasyonunu olmuş Çok şükür iyi dedi Gülşan'cım yapılan operasyondan dolayı balgam ve öksürüğü de varmış yine de çocuk doktoruna götürün demişler doktora gitmek için hazırlanıyordı.
Sizlere çok slmı var
haftasonu Face de gördüm Ata 'da hastlanmış Ecoli basili idrar yolu enfeksiyonu çıkmış ve iştahı da yerinde değilmiş kuzumun bebeklerimize Nazar değdiRabbim onları korusun
Haydaaaa..
Ne oluyor bu çocuklara yaaa, boncuk gözlümde enfeksiyon mu varmış, geçen hafta gördüydüm face de, hasta olduğundan haberim vardı ama nerden kaptı ki bu enfeksiyonu, kıyamam yavrum yaa, inşallah tez zamanda iyileşir.