2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın tecrübeli mart annişleri son zamanlarda topiğinizde sizi epey rahatsız ettim.bakıcı konusunda içimi rahatlattınız sağolsun mesaj yazan annişler...şimdi de regl olmuşum sütün azalmasıyla regl olunur diye yazıyo nette ben zaten zar zor emziririyordum şimdi biter mi regl olunca süt....ben oğlumu emzirebildiğim kadar emzirmek istiyordum

onu yazan palawra sıkmış canım ben 40ım çıkar çıkmaz regl oldum we 11ay emzirdim, tekrar hamiş oldum 6aylık hamileydim bıraktım emzirmeyi..
hiç emziremeyip aylarca regl olamayanlarda war.. sen takma böyle şeylere.. incir hoşafı iç, helwa ye bol meywe suyu su tüket:

bu çocuğunda basına gelmeyen kalmadı((
çok geçmiş olsun yaa çok üzüldüm we tedrginde oldum ceryde bütün gün kiraz we kayısı düşmüyo elinden

of of bu ne kabus yaaaaa yeni gördüm mesajı çok üzüldüm. gülşanın telefon numarası özel mesajlarımda yazılıydı ama mesaajlarım yok olmuş hiç bir şeye ulaşamadım. sakıncası yoksa özelden atarmısın. bir mesaj atayım hiç değilse

hey yarabbim mert kuzuma yaa. rabbim şifa wersin inşş.
kızlar arsdabi bakıp cıkan kızlar. bi zahmet cevap bekliorm
1) gündüz uykularınız günde teke düştü mü hala iki sefer mi uyuyo (melike teke indirme derdinde iki uyursa akşam 11 bucukta yatıo)
2) kahvaltılarınız hala karışık mı tek tek mi? (biz hala karışık cunku tek tek yerse daha az çeşit yiyo)
3) oyalamadan asla yemio ya reklam ya oyuncak yada su sizde mi öylesiniz?
4) aşırı tv ye düştü sizde mi öylesiniz..

teşekkür ederimmm

off yaaa.Şeyma haklı cidden...çok kötü çok üzüldüm.Rabbim sıhat versin anne babasına yardım etsin...kolayca atlatsın inşallah.ne diyeceğim bilemedim dualarım onlarla.

canım genelde katı gıdaya geçerken emzirme sıklığı azaldığı için adet başlıyor.süt miktarıla iligi olduğunu düşünmüyorum ben de.Hasrertin dediği gibi çok da alakalı değil afrklı durumlar şahit olduğumuz.ben de 4. aydan sonra adet görmeye başlamıştım ama azalma olmadı hiç hala emziriyorum..
en önemlisi yemene içmene özen gösterip bol bol uyuyabilmek ve kafanın rahat olması gerisi hikaye.bol bol emsin inşallah kuzucun.

mrb canım

bazen tek bazen iki seferde uyuyyor Nİhan ben de tek olsun diye uğraşıyorum.
aynen tek tek yerse az yiyor...genelde karışım veriyorum biz yerken de tırtıklıyor masadan...
çok açsa eğer oyalamaya vs gerek kalmadan yiyor güzelce...değişiyor ama zaman zaman..bazen çok uğraştırıyor tükürüyor o zaman zaten ısrar edip peşine düşmüyorum.
bu ara tv il hiç arası yok geçen aylarda ilgisini çekiyordu ama şimdi aklı yaramazlıkta ve dışarı çıkmakta.

çok teşekkür ederim annişler size..tecrübesiz olunca böyle oluyor..sizde bilirsiniz süt üzerine herkes çok konuşuyo yorum yapıyo sanki musluk gibi bir anda biteceğini falan söylüyorlar..hele kaynanam eylüle kadar ne kadar emerse o kar çünkü çalışmaya başlayınca hepten gidecek sütün benim oğlumun parası neyine yetmiyo çalışma otur evde çocuğa bak diyodurum böyle olunca da her an herşey olabilir diye düşünmekten kendimi alamıyorum....bu arda düzce çok güzel bir yer tayini çıkan arkadaş eminim çok güzel günler yaşayacaktır inşallah..benimde ilk görev yerim adapazarıydı

1 bizimki yeke düştü artık saat 10 da sızıyor çok mutluyum :)
2 kahvaltıda asla karışım yemedi zaten pek bir şey de yemiyor bu gün gene yemek esnasında ağlama kriimiz vardı
3 bize reklam da sökmüyor artık gezdiği yerde ağzına ne sokabilirsek
4 ilgisini çeken şeyleri izliyor öyle psikopat gibi başında oturmuyor ilgisi de çabuk dağılıyor zaten

düzenli sağarsan bir şey olmaz ek gıdaya geçtikten sonra azalması daha iyi zaten yoksa ona güvenip yemiyorlar sıkma hiç canını. benim sütüm var diye oğlum neredeyse aç geziyor, bağımlı gibi aklına düştü mü vay halimize. nasıl keseceğimi bilemiyorum ben

günaydın;
Sabah sabah okuyunca şok oldum resmen Mert Paşam benim çok geçmişler olsun Rabbim sağlık versin başına gelmedik kalmadı kuzumun
Gülşan canım ne diyeceğimi bilemiyorum telefonu olan varsa verir misiniz arayayım yaa üzüldüm şimdi

hanife canım gözün aydın tayinin belli olmuş İstanbul'a da yakınsın artık buluşuruz Nihan prensesimi de öp benim için

Mert paşam bronkoskopi yöntemiyle operasyonunu olmuş Çok şükür iyi dedi Gülşan'cım yapılan operasyondan dolayı balgam ve öksürüğü de varmış yine de çocuk doktoruna götürün demişler doktora gitmek için hazırlanıyordı.
Sizlere çok slmı var

inşallah canım allah gönlünüze göre wersin:)
biz araba aldık bu arada
yazmışmıydım unuttum
2009 model clio:) dükkandan yanımıza kar kalan tek şey diğer paralar uçtu gitti tadilattı oydu buydu

Teşekkürler Hasretcim, sizin arabanızda hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın..

Okuyunca çok şaşırdım, Mert in yıldızı çok düşük sanırım, ne çok şey yaşadı bu çocuk, dualarım onlarla olacak elbette, Rabbim daha kötüsünü yaşatmasın, umarım kolay geçer ameliyat ve en kısa zamanda sağlığına kavuşur kuzum..

Arkadaşlarında yazdığı gibi hiç alakası yok, bende doğumdan 3 ay sonra oldum ve hala sütüm vardı, içini ferah tut, hem sen yarım gün çalışacakmışsın, sabah gitmeden emzirirsin, öğlen gelince de aynen devam, ek gıdaya geçişle birlikte emzirmeyi zaten azaltman gerekiyor yoksa sadece emer ek gıdayı reddeder..

1-Gündüz uykumuz 3-4 aydır tek bizim, bu yüzden gece erken yatıp sabaha kadar deliksiz uyuyor..
2-Kahvaltımız en başından beri tek tekti, doymadığını düşünürsem kahvaltıdan bir saat sonra takviye yapıyorum..
3-Bizde hiç oyalama yok, yemek saatleri düzenli olduğu için o saatte yemek yenmesi gerektiğini öğrendi.
4-Çok şükür TV ye olan düşkünlüğü bitti, önceden reklamları çok izliyordu şimdi ona bile bakmıyor..

bu arada benim tayinim çıktı arkadaşlar...Düzce'ye..temmuz 15 e kadar taşınmış oluruz inşallah hayırlısıyla.
inşallah her şey güzel olur....

Çok sevindim Hanifecim, içimden bir ses tayininizin olacağını söylemişti sen ilk bahsettiğinde, hayırlısı olsun, herşey yolunda gitsin inşallah..

Mert in iyi olmasına sevindim, Rabbim kötülüklerden korusun, en büyük sıkıntısı bu olur inşallah..
Sağol Ayfercim bilgilendirdiğin için..

haftasonu Face de gördüm Ata 'da hastlanmış Ecoli basili idrar yolu enfeksiyonu çıkmış ve iştahı da yerinde değilmiş kuzumun bebeklerimize Nazar değdiRabbim onları korusun

selam:) geldim ama çok kalamıycam ..bu ara cok yoğunum.
neler olmuş öylee
Hanife yeni yeriniz hayırlı olsun..umarım okulunda evinde rahat ve huzurlu olur....
Gülşancımm MERT paşaya geçmiş olsun..Hey Allahım çok üzüldüm..umarım hemn iyilerşir..
Ata bebğe de geçmiş olsun..

Biz aynıyız teyzeler:))sadece işte canım çıkana dek çalışıyorum..
oğluşu cçtesi dr agötürdük yine gözleri hala kırmızıydı..güneş alerjisi olduğu kesinleşti artık öğlen dışarı çıkmak kesinlikle yasak.diğer zamanlarda da mutlaka gözleri gölgede kalacak şekilde şapka takacakmış.çok şükür düzeldi artık daha az kaşınıyor..

atladığım varsa kusura bakmasın..geçmşi sadece son sayfa olarak okudum:)
herkese güzel bir hafta diliyorum.

haftasonu Face de gördüm Ata 'da hastlanmış Ecoli basili idrar yolu enfeksiyonu çıkmış ve iştahı da yerinde değilmiş kuzumun bebeklerimize Nazar değdiRabbim onları korusun

Haydaaaa..
Ne oluyor bu çocuklara yaaa, boncuk gözlümde enfeksiyon mu varmış, geçen hafta gördüydüm face de, hasta olduğundan haberim vardı ama nerden kaptı ki bu enfeksiyonu, kıyamam yavrum yaa, inşallah tez zamanda iyileşir.

ecoli basili genelde içtiğimiz sular da yada denizden de kapmış olabilir şimdi dünya çalkalanıyor etlerde bile Ecoli basili var diye ....Enfeksiyonu tahminimce denizden kaptı kuzum

Tünaydın canlarım,
Çok özledim hepinizi.
Biz gittik, bir hafta çok güzel bir yerde, çok güzel bir tatil yaptık, eğlendik, dinlendik, geldik.
Bugün iş başı, işler almış başını gitmiş, bugün pek hayır gelmez yine benden.
Herkes iyidir, her şey yolundadır umarım...
Öpüyorum çok, fırsat buldukça uğrarım yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…