2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende burdayım Ayfercim, hakkaten topik çok sessiz, benim fazla işim yok bugün ama burda da kimse yazmayınca nette takıldım biraz :))

Bende burdayım Ayfercim, hakkaten topik çok sessiz, benim fazla işim yok bugün ama burda da kimse yazmayınca nette takıldım biraz :))

çevrim içi gözükmediğinden görmüyorum ki seni izinler yüzünden yalnız kaldı topik bende nette takılıyorum benimde işim yok buaralar Netten flim izledim walla

çevrim içi gözükmediğinden görmüyorum ki seni izinler yüzünden yalnız kaldı topik bende nette takılıyorum benimde işim yok buaralar Netten flim izledim walla

Wuuu film izlemekte iyi fikir, dur yarında film izleyim en iyisi :))
Şimdi çıkıyorum artık, erken çıkacam bugün işten, çok öptüm seni ve Hilal kuzuyu..

bi selam verip kaçıcam yine:) kayserideyiz, kıymeti aradım ama açmadı müsait değildi galiba ama buluşmak için tekrar arıycam
herkes iyimi kötü bi durum yoktur inşallah, hepinizi çok özledim, kendinize iyi bakın:)

sağol canım biz iyiyiz, iki gün önce merti kontrole götürdük tahlilleri temiz çıktı şükür:)
hilal kuzumda iyidir inşallah, benim yerime çok öp onu

aman iyi olsun canım benim hilal de çok iyi neşesi herdaim yerinde iyi eğlenceler sana bol bol dinlenin sende öp kıvırcık merti mi....

slm millet
deniz hasta gece 3 de 39 derece ateşle kalktı 5 civarı 38e indi ama sabah 6.30da gene 39. acile gittik fitille düşürdüler ateşini, doktor denizin tanıdığı çıktı öğretmen evinde tanışmışlar. sıpamın bizim tanımadığımız onlarca hayranı var. boğaz enfeksiyonuymuş sabahtan beri mızmız yemiyor sadece emiyor. antibiyotik anında ishal yaptı durum feci. burası gölgede 40 derece evin içi 38.5 ve oğlumun ateşi her an çıkabilir :18: elektrik voltajında sorun olduğundan klima düzgün çalışmıyor, zaten büyük ihtimalle o yüzden hasta oldu. 4 saatte bir ateş düşürücü alacakmış savaş var birkaç gün yandık. bu gün anne baba olarak okula gidemedik yarına kadar düzelse de gidebilsek kimsenin ağzına sakız olmasak. of çok gergin bir gün. umarım sizlerin keyfi yerindedir. öptüm hepinizi

denize çok geçmiş olsun canım benim zor bir dönem ve sana sabır versin terlemesin ve üstünü sık sık değiştir canım ishal içinde patates püresi ver canım ne sıcak ne soğuk ılık olsun ateş düşürücüyü de ihmal etme

Kv ve görümce eşimi nelerle doldurdularsa, bütün huzurumu bozdular akşam akşam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bu adamı boşamak farz oldu!

Gülşancım, Mert in tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim, demek Kayseri desiniz, Ankara ya gelmeniz yakındır öyleyse, ben gitmeden yetişirsin inşallah..

Denizime de çok geçmiş olsun, sıcak yaz günü boğaz enfeksiyonu ve ateş, kıyamam kuzuma, inşallah çabuk iyileşir..

Kıymetim, dur sakin ol, boşamak falan nasıl bir düşünce öyle, prim verme şu kv ye Allah aşkına, sevindirme onları, kocana he he de geç yine bildiğini oku arkadaşım, benimkileri yazlığa gönderdim, 1 ay rahatım, sonrası için hain planlarım var, erkek kardeşime anlattım yaşadıklarımı, ''eğer kendini ezdirirsen o cahil insanlara seni ablalıktan reddederim, seni haketmiyorlar, sende onlara haketmedikleri değeri vermeyeceksin, seni sömürmelerine izin verme'' diye çok kızdı, bugüne kadar hiç anlatmamıştım ona yaşadıklarımı, onun desteğinin olduğunu bilmek beni çok rahatlattı..

Dün babamın ölüm yıldönümü idi, içim çok buruktu, ama bugün kendimi daha iyi hissediyorum..

İklim olabildiğince kuduruk bu arada, annemin canına okuyor..

Ayfercim günaydın..
Bizden başka kimse yok yine, Tanya gelir birazdan sanırım, Hilal in neşesini yerim ben, maşallah kuzuma..

Ayfercim günaydın..
Bizden başka kimse yok yine, Tanya gelir birazdan sanırım, Hilal in neşesini yerim ben, maşallah kuzuma..

Öncelikle canım Babanın mekanı cennet olsun Gani gani benimde annemin 27 haziran da Ölüm yıldönümü dile kolay 13 yıl zaman çabuk geçiyor anlamıyor insan sanki bir yerlerden çıkacak mış gibi geliyor hep...

Hilal'i sorma dün babası ile evde her yeri dağıtmışlar videosunu da çekmiş face de koymuş paylaşamadım ama akşama paylaşırım burdan yasak yaaa artık pestili çıkmış ikisininde saat 5 te uyumuş 8,30 da kalktı gece de 12 de uyudu

herkese günaydın,selamlar.
uğramayalı bayağı oldu sanırım:26:ama inanın totom yer görmüyorki,ya ev işi yapıyorum ya Alp paşayı eğliyorum,gezdiriyorum.çarşamba gününden beri çok canım yanıyor.mastit oldum,sol göğsüm çok kötüdün doktora gittim,şimdi antibiyotik kullanıyorum.Alpiş te iyi,dün onuda kontrole götürdüm,çok şükür herşey yolunda.sadece bizimki hastaneye adım attığımız andan itibaren ve çıkana dek esti,kavurdu ortalığı.ama şükürler olsun sağlıklı yaa gerisi boş.diş çıkarıyor,birini patlattı 3 tane daha var.totalde daha 8 dişi olacak paşamın.sizlerde iyisinizdir umuyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…