2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nefret ediyorum artık bu denetimlerden,bir daha iş değiştirirsem ISO bilmiyorum diycem
Aslında girip girip okuyorum ama yazamıyorum,yoksa haberdarım yani her olaydan

Kolay gelsin canım bir ISO cu olark çok iyi bilirim arada bir gel yine tamam mı?

Sağol Ayfer,bildiğin gibi hiç de kolay gelmiyor valla

İşim zor değil sadece fazla iş yüküm var, iş değil yetiştirme cabası uğraştırıyor

evet ya bıdı bıdı bişeyler anlatıyor Kero da çok gülüyoruz biz,ayrıca bayağı da dillendi,anlaşılır kelime sayısı hergün artıyor, erkek çocuğu için iyi diye düşünüyorum

Burdayım diyorsun yaniiii, iyi hadi bakalım, olaylardan haberdarsın ama seninle sohbet etmekte keyif verici arkadaşım, ondan dedim sık sık görürüz inşallah diye..
İso konusu çok gıcık hakkaten, bende bilmiyorum dedim ve hatta unuttum bile nasıl olduğunu, ohh çok rahatım o konuda, herşeyi bilmek iyi değildir, işler senin üstüne kalır hep :))
Oyyy Kero konuşuyor demek, yerim ben onun bıdı bıdı yapan ağzını-dilini, erkek çocuğu için iyi diye düşünüyorum lafına çok güldüm, kız anası olarak susuyorum yine :)))

Yaaa yerim ben o Özgür ü, maşallah oğluşuma, dikkat et de yemesin o böcekleri, görümcemin oğlu yerdi hep, ayy aklıma geldi de :)))

Yasemincim dikkat ediyorum :) benim de en büyük korkularımdan biri yemeye kalkışması.allahtan sadece yakalamak ilgisini çekiyor:)
kız annesi olarak sus zaten:)) özgr sadece baba ve mamam diyor..diğerleri şöyle: brrruuu, bla bla ,

Yine kimsecikler yok (
Birazdan kızım gelecek iş yerime, annesini ziyaret edecek :))
Bugün annemle felekten bir akşam çalacaz, dışarda yemek ısmarlayacam kardeşlerime ve anneme..
Ben çıkıyorum artık, hepinize sevgiler.. İyi akşamlar..

slm millet
yoğunum, ev toplama telaşındayım nihayet zor bela kaloriferli bir ev bulduk bu lanet ilçede, eski kiracı çıkınca gireceğiz. deniz ne zaman uyusa eşya toplamaya başlıyoruz, görünürede her şey yerli yerinde ama topladıklarımız 10 koliyi geçti, şu çekyatların bazanın altında neler saklıymış. topla topla bitmiyor. stresi zaten anlatmakla bitmez, ataya ve merte çok üzüldüm allah evlatlarımıza sağlık versin.
özledim hepinizi.

Günaydın,
Dün cee deyip kaçmış gibi oldum, işim çoktu. Yine çok, ama daha fazla burda olmaya çalışıcam...
Yasemin, akşamınız güzel geçmiştir inşallah.
Şeyma, kolay gelsin, ev toplamak zordur, hele çocukla daha zor... Güle güle oturun şimdiden.
Ata'yı şimdi okudum ben, çok üzüldüm, geçmiş olsun. Vakit biraz geçince Şebnem'i arayacam, yazarım size de.
Dün akşam eski bakıcı bulan ajansla görüştüm, yeni bakıcıyı da ordan bulursam komisyon ödemeyeceğim. 3 adayla görüştüm, 3'ü de içime sinmedi. Ben de çok güvensizim artık, daha ince eleyip sık dokuyorum. Haftaya pazartesiye kadar bir sürü randevu aldım, bakalım ne çıkacak...

E tabi anacım erkeklerle kızlar hiçbir konuda kıyas kabul etmiyor,görümcemin oğlu 2.5 yaşında ancak anlaşılır konuşmaya başlamıştı aynı yaştaki arkadaşımın kızıyla karşılıklı sohbet ediyorduk o yüzden dedim.
Kero da "hayır,kuş,kız,attı,açtı,ağaç,gel,anne baba,mama,düştü" falan söylüyor ayrıca bi dünya elini kaldırıp da kavga ediyor bizimle ama onlar anlaşılmıyor,eşime sövüyor sanırım sülalemize diyorum

Yaaa yerim ben o Özgür ü, maşallah oğluşuma, dikkat et de yemesin o böcekleri, görümcemin oğlu yerdi hep, ayy aklıma geldi de :)))
Kero'nun elinden 2 adet sümüklüböceği ağzına atarken annem ve babam zor aldı, neyseki tek değildim elinden alamazdım da napardım bilmiyorum

Allah yardımcın olsun, sen de bana de çünkü ben de 1 ay içinde taşınıyorum

Hepinize Günaydın nasıl gidiyor hayat?
Yasemin nasıl geçti yemek canım?
Burcu sık elemek her zaman iyidir o yüzden bu kadar detaycı olmanda iyi netice de süreklilik ve aklın evde kalmaması için iyi bakıcı bulman en iyisi hayırlısı olsun bakalım iyi biri çıkar karşına inşallah
Dün Hilal düşmüş ve sol gözünün kenarı sıyrılmış eşim de bir surat asıklılığı bende üzüldüm ama yapılacak bişey yok kedi sevdasına yolda düşmüş ama yine inatçı babası gibi evin içinde bile kedi kedi diyip duruyor yaa....

gunaydin uykusuz gecenin sabahinda ulasi doyurup uyumanin pesondeyim annmler burda cery daha uyanmadi:)) cek cafede tadilat yapiyor az once gitti. bizden boyle oglum 1aylik bugun asi gunu uffff

Geçmiş olsun,kazasız belasız hayırlısıyla bi büyütseydik şu bücürleri :18:

gunaydin uykusuz gecenin sabahinda ulasi doyurup uyumanin pesondeyim annmler burda cery daha uyanmadi:)) cek cafede tadilat yapiyor az once gitti. bizden boyle oglum 1aylik bugun asi gunu uffff

Allah yardımcın olsun bacım ne diyelim :26:
Oğluşunun daha nice ay dönümleri yıl dönümleri olsun bu arada aynı Cery

günaydın:)
sistem gitti:))biraz buradaım sanırım..:)
Ayfercim geçmiş olsun hilalime..ne yapalım pamuklara sarsak da meraklı heyecanlı dönemdeler koruyamayız tamamen..diyorlar ya düşe kalka büyüyecekler..Allah daha büyük kazalardan korusun bıdıklarımızı..
Burcu umarım hemen içine sinen bir bakıcı bulursun..ve bu sorunsuz olur canım..
Hasretcim kolaylıklar diliyorum..,

Bana gelince..eşimin keçileri geldi ..çok sinirliyim ona..deli oldum ..annem var diye de belli edemiyorum.
tam bunları yazarken aradı..nasılsın diye..sözde affettirecek kendini...bana işten almayı ve alışverişe götürmeyi teklif etti ..ne yapsam acep..:))

Günaydın Arkadaşlarım...
Çok güzel bir gece geçirdim, çok mutluyum, insanın ailesi gibi yok beaa :)))
Şeymacım kolay gelsin, zordur taşınmak ve eşya toplayıp yerleştirmek, çocukla daha da zor olur evet, neyseki kaloriferli bir ev bulabilmişsiniz, ev alma derdinden de kurtuldun, sevindim senin adına..
Burcucum, inşallah gönlüne göre bir bakıcı bulursun bu sefer arkadaşım..
Aylincim, sende taşınıyormuşsun, sana da kolay gelsin, sümüklü böceğe bende elimi değemezdim sanırım, iyi ki annen-baban varmış, akılları erene kadar bir süre daha yüreğimiz ağzımızda gezecez anlaşılan :))
Ayfercim, akşam çok eğlendim, çok mutlu oldum.. Hilal e geçmiş olsun, kazaları her zaman önlemek mümkün olmuyor malesef, Rabbim beterinden korusun, dün akşam bir çocukta İklimi düşürdü, epey ağladı kızım ama bilerek yapmadığı için çocuğa da bişey diyemedim, hem çocuğun annesi de çok üzüldü, kendi çocuğunu bırakıp İklimle ilgilendi, takdir ettim doğrusu, her zaman karşıma böyle insanlar çıkmıyor, ahbap olduk sonra sohbet ettik, düşününce İklimde onun çocuğunu düşürebilirdi...
Hasretcim, bu fırsatı değerlendir ve git uyu, ne geziyon sabah sabah burda, enerjiye ihtiyacın var senin, sonra bu günleri ararsın, 2 çocuğun peşinde koşmak kolay mı..?

İşin içinde alışveriş var kabul et teklifini :)))

alışveriş manyakları sizi ben eşime kızgın olduğumdan o bana tavır yapar daha sonra akıllanır ama gel gidelim alışveriş yapalım gibi bir huyu da yok...
ben canımı sıkmıyorum ama o trip yapar bir kere kendisi düşürmüştü yapmadığımı bırakmamıştım neyse yaaa kuzum iyi ama...

Şeyma cım..atlamışım..yeni evinde güle güle oturun..
Yasemincim hemen affetmem.üstüne para verse de ..çok kalbimi kırdı hiçbirşey yokkenn..

Ayfer bana alışveriş de başka bişey deme, çok mutlu oluyorum niyeyse :)))
Benim eşim böyle durumlarda genelde hadi gel alışverişe götüreyim seni demez bana ama hatasını anlayınca kedi gibi peşimde dolanır, özür diler, sonra gel seni gezmeye götüreyim, bunaldın sen v.s. der, gezmeye gidince zaten sonu alışverişle biter :)) Bu anlattığım her zaman olmaz tabi, çocuk konusunda da düşürdün-düşürmedin muhabbeti fazla dönmez bizim aramızda, tepki veririz elbette ama abartmayız..

Tanyacım, madem seni çok kırdı hem süründür hemde alışveriş yap zarara sok o halde :))
Şaka bir yana, kadının kalbi kırıldı mı bir kere kolay kolay tamir olmuyor, unutmuş yada affetmiş gibi yapsak bile beynimizin bir köşesinde yer ediyor o...
Erkekler biz kadınlar kadar ince düşünemiyor malesef, hemen parlayıveriyorlar ve karşılarındaki kırılır mı diye düşünmüyorlar hiç, ve benim eşim bana ''nazım sana geçiyor ne yapayım'' der hep, olay ne olursa olsun, neye kızdıysa bende nasibimi alırım mutlaka, sonra telafi eder ama kalp kırılmıştır bir kere..

bizde ahiret soruları ile başlar ne oldu nasıl oldu kim yaptı filan diye oldu dedim başka istersen tutanak tutayım dedim dün akşam ama kendisi düşürdüğünde bana biranda oldu anlamadım dedi bende kızdım sana demiştim orda duramaz daha küçük yanında dur diye.... Haftasonumuz yokki bizim beraber hadi sen bunaldın çıkalım alışveriş yapalım gibi huyu da yok ben de demem bir iki defa yanına gittik öğle tatilinde yemeğe o kadar kendi alışverişimi kendim yaparım ben daha çok

[B]Sağol Ayfercim, inşallah...
Hilal'e geçmiş olsun, düşmelerine engel olmak bazen imkansız oluyor, hatta çok tehlikeli olmadıkça bazılarına izin bile veriyorum. Öğrensin zıpır sıpa :)[/B]

Allah yardımcın olsun.
Her fırsatta yat dinlen anacım, en çok ihtiyacın olan şey...

Sağol Tanya...
Böyle bunlar, kırar dökerler, sonra da pişman olup kedi gibi peşimizde dolaşırlar.
Bırak sürünsün biraz...

Çok güldüm sümüklü böcek olayına... Ben de elleyemem börtü böcek.
Taşınırken sana da kolay gelsin.

Çok sevindim güzel bir akşam geçirmenize.
İklim'e de geçmiş olsun
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…