2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tünaydın canlarım,
Çok özledim hepinizi.
Biz gittik, bir hafta çok güzel bir yerde, çok güzel bir tatil yaptık, eğlendik, dinlendik, geldik.
Bugün iş başı, işler almış başını gitmiş, bugün pek hayır gelmez yine benden.
Herkes iyidir, her şey yolundadır umarım...
Öpüyorum çok, fırsat buldukça uğrarım yine.

hoşgeldin canım tatil dönüşü çalışmakta zor olur yaa neyse kolay gelsin sana

selam kızlar nasılsınız
oğluş iyileşmiş ama geniz yapısı otite çok müsaitmiş
şimdide ben hastayım gece oğluş uyanmadı ama ben öksürük krizine girdim
mertten haber varmı
erik boğazına nasıl kaçmış nasıl olacak yavru
bende hala tatil planları yapıyorum ve raporda almak istiyorum

Tünaydın canlarım,
Çok özledim hepinizi.
Biz gittik, bir hafta çok güzel bir yerde, çok güzel bir tatil yaptık, eğlendik, dinlendik, geldik.
Bugün iş başı, işler almış başını gitmiş, bugün pek hayır gelmez yine benden.
Herkes iyidir, her şey yolundadır umarım...
Öpüyorum çok, fırsat buldukça uğrarım yine.

Hoşgeldin, çok sevindim sizin adınıza, işlerini hallet de gel hadi, biz buradayız..

selam kızlar nasılsınız
oğluş iyileşmiş ama geniz yapısı otite çok müsaitmiş
şimdide ben hastayım gece oğluş uyanmadı ama ben öksürük krizine girdim
mertten haber varmı
erik boğazına nasıl kaçmış nasıl olacak yavru
bende hala tatil planları yapıyorum ve raporda almak istiyorum

çok geçmiş olsun canım size de
Mert paşam iyiyimiş bugünde çocuk doktoruna gideceklerdi bronoskopi ile operasyon oldu ameliyatlık değil yani

selam kızlar bi cee diyip kaçıcam:KK3:
mert iyi bugün kontrole gittik çocuk dr iyi dedi, biraz balgamlı öksürüğümüz ve burun akıntımız var, bunun dışında iyi.
babası nohut tanesi kadar erik koparıp vermişti ağzına oda nefes borusuna kaçtı, aralıksız öksürmeye devam edince dr a götürdük, bronoskopi ile aldılar, ikinci böbrek ameliyatında anestezi sonrası yüzünde alerji olduğu için drlar önce operasyonu tehlikeli buldular ama eriği çıkarmasalar yine hayati tehlike olacağı için imzamız karşılığında operasyona aldılar, çok şükür sağ salim çıktı operasyondan, benimde ömrümden ömür gitti, narkozdan çok korkuyorum hepte bize denk geliyo:KK59:
ben kaçıyorum şimdi hepinizi öptüm:KK16:

Günaydın,

Kandiliniz mübarek olsun, Allahım tüm dualarımızı kabul etsin.

Gülşancım, çok geçmiş olsun, çok şaşırdım ve üzüldüm olanlara. Bu Mert oğlanı okut sen, kurşun döktür, nazar boncuğu ile gezdir, başına gelmeyen kalmadı kuzucuğun. Allah beterinden korusun.

Bakıcı işi bıraktı. Dün sabah babası aramıştı, hasta gelemeyecek diye. Dün akşam da annesi annemi aramış, hasta, artık gelmeyecek, iyileşince de size yararı olmaz, başınızın çaresine bakın demiş, bi de maaşını yatırmam için banka hesap numarası vermiş. 2011 oscarlarında, yılın en büyük kazığını yiyen anne kategorisine adaylığımı açıklıyorum şimdiden. Kadın tenezzül edip beni aramadı bile, yazıklar olsun derim daha da bir şey demem. Yeni bakıcı arıyorum, aklınızda bulunsun canlarım.

Şimdi işlerimi biraz toparlamam lazım, yine gelicem.

Herkese günaydın
Önümüzdeki hafta ISO denetimim var yoğun çalışıyorum,sadece arada fac.e ye bakıyorum bunaldığımda,şu haftayı da bi atlatsaydım:KK50:
Gülşancım Mert e çok geçmiş olsun, şu çocuğu okutucan mı boynuna cevşen mi asıcan napıcan yap bişeyler :KK50:
Ata ya da geçmiş olsun,denizden kapmıştır muhtemelen
Hanifecim çok sevindim tayin işine gözün aydın, kv ile sorunsuz günler/aylar/yıllar diliyorum :KK1:
Merve nin sorusuna geç de olsa cevap vereyim; Kero sabah 7:15de kalkar bakıcıya gider,sütünü içer,altı değişir ve bi posta uyur, bi posta da öğleden sonra uyur,o kadar.
Merolayn a noldu hiç görünmüyor?

Günaydın..
Hayırlı Kandiller dilerim, dualarımızın kabul olması dileğiyle..

Aylincim özletiyorsun kendini, yoğunluğun geçince seni burada sık sık görürüz inşallah..

Burcucum, sen biliyordun zaten bakıcının mahkemeden sonra çalışamayacağını ama seni aramayarak ayıp etmiş hakkaten, inşallah gönlüne göre, Doruk kuzumun da seveceği bir bakıcı bulursunuz..

Gülşan, bende arkadaşlara katılıyorum, çocuğu okut-üflet, kurşun döktür, cevşen tak, boncuk tak, hatta bir kurban kes, Mert epey bişey atlattı, Rabbim korusun tüm bebeklerimizi..

Herkese günaydın
Önümüzdeki hafta ISO denetimim var yoğun çalışıyorum,sadece arada fac.e ye bakıyorum bunaldığımda,şu haftayı da bi atlatsaydım:KK50:
Gülşancım Mert e çok geçmiş olsun, şu çocuğu okutucan mı boynuna cevşen mi asıcan napıcan yap bişeyler :KK50:
Ata ya da geçmiş olsun,denizden kapmıştır muhtemelen
Hanifecim çok sevindim tayin işine gözün aydın, kv ile sorunsuz günler/aylar/yıllar diliyorum :KK1:
Merve nin sorusuna geç de olsa cevap vereyim; Kero sabah 7:15de kalkar bakıcıya gider,sütünü içer,altı değişir ve bi posta uyur, bi posta da öğleden sonra uyur,o kadar.
Merolayn a noldu hiç görünmüyor?

Kolay gelsin canım bir ISO cu olark çok iyi bilirim arada bir gel yine tamam mı?

Günaydın,

Kandiliniz mübarek olsun, Allahım tüm dualarımızı kabul etsin.

Gülşancım, çok geçmiş olsun, çok şaşırdım ve üzüldüm olanlara. Bu Mert oğlanı okut sen, kurşun döktür, nazar boncuğu ile gezdir, başına gelmeyen kalmadı kuzucuğun. Allah beterinden korusun.

Bakıcı işi bıraktı. Dün sabah babası aramıştı, hasta gelemeyecek diye. Dün akşam da annesi annemi aramış, hasta, artık gelmeyecek, iyileşince de size yararı olmaz, başınızın çaresine bakın demiş, bi de maaşını yatırmam için banka hesap numarası vermiş. 2011 oscarlarında, yılın en büyük kazığını yiyen anne kategorisine adaylığımı açıklıyorum şimdiden. Kadın tenezzül edip beni aramadı bile, yazıklar olsun derim daha da bir şey demem. Yeni bakıcı arıyorum, aklınızda bulunsun canlarım.

Şimdi işlerimi biraz toparlamam lazım, yine gelicem.

HAYIRLI KANDİLLER CANIM SANA DA ve HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN NE DİYEYİM DORUK PAŞAM 'IN FACE DEKİ RESİMLERİNE DE BAYILDIM :nazar::nazar::nazar: 41 KERE HEMDE

Günaydın..
Hayırlı Kandiller dilerim, dualarımızın kabul olması dileğiyle..

Aylincim özletiyorsun kendini, yoğunluğun geçince seni burada sık sık görürüz inşallah..

Burcucum, sen biliyordun zaten bakıcının mahkemeden sonra çalışamayacağını ama seni aramayarak ayıp etmiş hakkaten, inşallah gönlüne göre, Doruk kuzumun da seveceği bir bakıcı bulursunuz..

Gülşan, bende arkadaşlara katılıyorum, çocuğu okut-üflet, kurşun döktür, cevşen tak, boncuk tak, hatta bir kurban kes, Mert epey bişey atlattı, Rabbim korusun tüm bebeklerimizi..
AMİN CANIM HEPİMİZ İÇİN HAKKIMIZDA HERŞEYİN HAYIRLARA VESİLE OLMASI DİLEĞİYLE BU MÜBAREK GÜNDE

Merhaba arkadaşlar nasılsınız. umarım bebeklerimizde iyidir. bizim sıpa diş çıkarıryor biraz huysuz ..
Herkezin kandili mubarek olsun Allahım dualarınızı kabul eylesin. Bugün oruç için niyetledim umarım eren yüzünden unutup birşeyler yemem .

Merhaba arkadaşlar nasılsınız. umarım bebeklerimizde iyidir. bizim sıpa diş çıkarıryor biraz huysuz ..
Herkezin kandili mubarek olsun Allahım dualarınızı kabul eylesin. Bugün oruç için niyetledim umarım eren yüzünden unutup birşeyler yemem .

allah kabul etsin canım amin cümlemizinkini

Seninde kandilin mübarek olsun, orucunu da Allah kabul etsin..
Diş çıkarırken çok huysuzlanıyorlar hakkaten ama çocuklarda haklı, ne yapsınlar, kimbilir ne kadar zordur onlar için, kolay çıkarır inşallah..

Seninde kandilin mübarek olsun, orucunu da Allah kabul etsin..
Diş çıkarırken çok huysuzlanıyorlar hakkaten ama çocuklarda haklı, ne yapsınlar, kimbilir ne kadar zordur onlar için, kolay çıkarır inşallah..

Saolun Allah razı olsun. haklısın kolay değil birde artık 1 tane çıkarmıyor 3 tane birden çıkartıyorlar. Birde hastalaktıklarında sürekli huyları değişiyor . birde bıdı bıdı hiç susmuyorlar...:KK70::KK1:

günaydın:)) kandiliniz kutlu olsun..
çok kalamıycam yine..iş çok :KK43:
herkes iyidir umarım..bebişlerde...
Burcu hoşgeldin:) bakıcına şaşırmadım..umarım iyi bir bakıcı dekgelir artık..
Yasemin , Ayfer nasılsınız??
Aylin zor bir işle uğraşıyorsun sanırım..kolay gelsin arkadaşım..

güzel bir gün olsun....

güzel bir gün olsun....

iyiyiz canım ne olsun özledik walla bir geliyon sonra kayboluyorsun ben topikin demirbaşısı oldum ama beni de çok ararsınız deme di demeyin 1 temmuzdan sonra izinliyim ayın 25 'ine kadar ....Hilal bıdı bıdısıyla uğraşıyorum çoz zilli kedi hastası dışarda kedi görmesin zaten yawru bir kedi var mıncıklaya mıncıklaya bir hal oldu beni kediden bile kıskanır oldu:)))

Saolun Allah razı olsun. haklısın kolay değil birde artık 1 tane çıkarmıyor 3 tane birden çıkartıyorlar. Birde hastalaktıklarında sürekli huyları değişiyor . birde bıdı bıdı hiç susmuyorlar...:KK70::KK1:

Benim kızımın daha 3 dişi var, diğerleri ne zaman çıkar bilemiyorum, ama kolay olmayacağı kesin, peşpeşe çıkaracak sanırım, 3 diş birden çıkarmak daha zordur eminim, Allah kolaylık versin bebeklerimize, çaresiz dertler hastalıklar vermesin Rabbim..
Bıdı bıdı konuşması beni bitiriyor zaten, çok hoşuma gidiyor kızım konuştukça, hayranlıkla izliyorum büyümesini..

güzel bir gün olsun....

İyiyim çok şükür, seninde kandilin kutlu olsun..
Tam işleri toparlayıp kendimi foruma atıyorum, siz yoksunuz :KK43:(
Çabuk gel, kaynatalım..

iyiyiz canım ne olsun özledik walla bir geliyon sonra kayboluyorsun ben topikin demirbaşısı oldum ama beni de çok ararsınız deme di demeyin 1 temmuzdan sonra izinliyim ayın 25 'ine kadar ....Hilal bıdı bıdısıyla uğraşıyorum çoz zilli kedi hastası dışarda kedi görmesin zaten yawru bir kedi var mıncıklaya mıncıklaya bir hal oldu beni kediden bile kıskanır oldu:)))
o hayvan severlik özgr de de var canım..sadece kedi köpekle kalmıyor ama..böcek kelebek karınca yakalyıp bana getiriyor ye diye mamamam :KK53:

İyiyim çok şükür, seninde kandilin kutlu olsun..
Tam işleri toparlayıp kendimi foruma atıyorum, siz yoksunuz :KK43:(
Çabuk gel, kaynatalım..

ya ben de o kadar sıkıldım ki anlatamam:KK43:
insan özlüyor hakketten sizlen sohbet etmeyi :KK19:

X