2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın BU CEREN bni öldürecekkkk off arsızlık yaramazlık düz duwara tırmanıyo wızıltısı biran kesilmiyo yoruldum((

çok geçmiş olsun sana canım ve bende izine gittin sandım walla burası Allaha ve bana emanet kaldı :)))
Alp'te hastane fobisi var sanırım ondandır dişlerini de biran önce patlatır ve rahat edersiniz canım

15aylık çocukla mastit olabilen bi sensindir heralde:) sütün hala çok yani mşllh

slmlar işlerin çok yoğun olması sebebiyle giremedim .canım sıkkın eşimle aram kötü .kendine çeki düzen ver diyo bana :)) cok gülüyorum bende .bütütn hafta sabah cıktık evden aksam gec gittim yemek aksadı biraz ona bozuluyo .suçum bu .sonra carsamba gece yemekteydi gece1.5 da geldi nerde kaldın dedim trip attm kavgamız ondan çıktı . şimdi öle laf olsun die konusuyorus onun dısında buz gibiyiz.biz anlaşamıyoruz senle dedi sen bilirsin dedim istersen ayrılalım ugrasmayalım daha fazla dedim .evlilik cok basit işte senin için dedi .ama ben normalde evi egeyi onu ihmal etmiyorumki.yani anlasılamayacak bi insan deilim onun istediği gibi köle tarzında kendisine ve ailesine biri olamam sebeb bu zaten ezemedikleri için beni anlaşamıyor .sen böle kaba kaba devam edersen ben zaten bitiririm devam et dedim.en azından ege büyümeden olması daha ii.neyse hayırlısı olsun bakalım şimdilik durgun her 2 cephedede atılan bi adım yok.ben rahatım ama keyfi bilir

olanlara çok üzüldüm ama bunun içinde boşanma konusu geçince insanın içinde bir nebze sevgi kalmaz

olanlara çok üzüldüm ama bunun içinde boşanma konusu geçince insanın içinde bir nebze sevgi kalmaz

tatile cıktık ya yemege inecez asansöre bindim pusetle asansörün kapısı kapanmıs beyfendi binememiş ben cocuga mı bakayım onamı sırf bunu sorun yaptı arkadasların yanında trip atıyo surat 5 karış .ne kadar basit birşey dimi ve asansörün kapısının kapandıgını onun binemediğini farketmedim ege bagırıyodu .

Geçmiş olsun Yazgıcım, mastiti doğumdan sonraki ilk aylarda yaşanır diye biliyordum ben, bunca zaman sonra olman şaşırtıcı hakkaten, inşallah hemen düzelirsin..
Havaların ısınmasıyla çocukları evde oyalamayaz olduk hepimizde, kışın ne yapacaz bu çocukları bilmem :))
Dişlerini kolay çıkarır inşallah Paşa, öp benim yerime kuduruğu..

herkese günaydın BU CEREN bni öldürecekkkk off arsızlık yaramazlık düz duwara tırmanıyo wızıltısı biran kesilmiyo yoruldum((

Biz bir tanesi ile baş edemiyoruz, sen yine iyi dayanıyorsun, maşallah diyeyim.. O kudurukluklar İkoş ta da var, huy değiştiriyo sıpalar, Allah kolaylık versin..

Anaaammm, dur arkadaşım, Kıymetten sonra sende mi diyecem...
Boşanma lafını sık sık kullanmak iyi değil, sakın evini falan terk edeyim deme, sen keyfine bak, memnun değilse o sana uyum sağlamaya çalışsın, sakin ol sen..

bizde de tartışmalar olur hatta ses tonu yükselir bağırır haksız olduğunu anladığı an da canım cicim der bu seferde ben yaparım tribimi ilgi istiyor başka bişey değil bizimkide ailesi geldiğinde bir ilgi bir alaka yapar Hilal'e ama gittikleri an çok yoruldum al ilgilen der bende birgün suratına dedim göstermelik mi seviyorsun diye bir kızdım ama hayatım demeye başladı bırak ne beni sev ne Hilal'i dedim ogün bugündür bir ilgi anlatamam dün başbaşa vakit geçirdiler

çokta tın de
sen hangisine yetişeceksin
sanırım seni oğlundan kıskanıyor
bende hiç anlaşamıyorum
metin nisanda otit olmuştu yine tekrarladı
babasından antibiyotiğini istedim getirmiyorannesi ben getiriyim dedi bende sen yorgunsun yat dedikçe
gitti getirdi bende oğluna sen otur totonu büyüt annem yoruluyo diyosun ama hiç kıpırdamyorsun diyorum
ben kalksam oğlan kafasını yere vuruyor

Sabrettim arkadaşım terk etmedim şimdi keyfime bakıyorum.2 gün yemek yapamadım die laf sokuyo bu aksam mis cagırdık yemege temzlikçi kadın var kadına söle yemekleride yapsın sen yorgun olursun falan diye laf carpıyo .gercekten sorumsuz olsam kabul etcem ama bu hafta işler cok yogundu .hem 4/4 lük ev kadını hem iş kadını olamam biraz karsılıklı yardım gerekiyo haksızmıyım ki para kazanmaya ugrasıyorum .hora geçmiyo işte

evet kıskanıyo artık odasını ayırmalıymısım,bu kadar ilgilenmemeliymişim sünepe olurmus cocuk bunları dedi .kıskanıyorsun herhalde dedim çünkü ege beni çok seviyo bende onu tabiki ,15 aylık o bana muhtaç ki tabi 15 yasına 55 yasınada gelse ilgilenirim ben oglumla

[SUP][/SUP]
bizde gece 3ten sonra beraber uyuyoruz emerek uyuyor 21-22 gibi sonra 3te uyanıyor emziriyorum tam dik pozisyona getirip yatağına bırakıcam basıyor ağlamayı
yanıma yatar yatmaz kucaklaşıp uyuyoruz bazende sabah kafamz yataktan düşüyor biz devam ediyoruz uykuya

Hımm şimdi anladım, benim meşe palamudu bile bana ev temizliği ve bebek bakımı konusunda yardım ediyor valla, herşeye yetişemeyiz ki, o zaman evde oturup güzel yemekler yapalım, evle, çocukla ve eşlerimizle de rahat rahat ilgilenelim, hem para getirsin hemde herşeye yetişsin istiyorlar ohh ne alaaa, hem ev kadını olsak bile bunca işe yetişmek ne mümkün.. Sanırım eşin bir robot istiyor.. Konuştun mu hiç hangi birine yetişecem diye, biraz yardımcı olmayı denesin bakalım nasılda herşey düzene giriyor,görür..

çok geçmiş olsun bizdede aynı sorunlar var otit olmasın

seninkini meşe palamutluğundan cıkaralım bence beni rahatsız edende bu zaten yaptım elimden geldiğince yaptım doguma 10 gün kalasıya calıstım ben hatta arkadaslar burada doguracan sen die dalga geciyolardı.8 aylık hamile hamile pazara gittim markete gittim.hadi yardım etmiyosun ama tolerans göster onada razıyım.48 saat uykusuzm işler yogun 7 de eve gitmişim nasıl yemek yapayım ... neyse biraz önce ugradı yanıma biraz budanmış sevgili odunum ılımlı yaklaşıyo uzatmadım bende.boşuna dememişler yuvayı dişi kuş yapar sabrettim bu seferde

sen ev bakacaktın noldu var mı bi gelişme

ohhhh ne güzel bence yatmalıyız yani bi daha bugünler gerimi gelecek.eskiden 4 aylık odası ayrılmalı derdim anne olmadan.gereği yok bence mümkün oldugunca yatalım koyun koyuna boşverdim pedegogları psikologları :))

Ev bakıyorum evet, ama evden önce araba işi çıktı birde, önce araba alacaz kısmetse..

Son düzenleme:
düzelir canım ya bunlar geçici şeyler ama boşanma lafını birbirinize sık tekrarlarsanız yawaş yawas bu fikre kendinizi alıştırmış ollursunuz bnce kapatın konuyu:)
bnde çok sık düşünüyorum ama teori olarak kalıyo ce
ngize yansıtmıyorum ama o olmazsa nasıl olur nasıl bi yaşantım olur bunu çok sık düşünüyorum.. Ama onsuzda yapamam gibi gelio bea
ev bakıyorum evet, ama evden önce araba işi çıktı birde, önce araba alacaz kısmetse..
inşallah canım allah gönlünüze göre wersin:)
biz araba aldık bu arada
yazmışmıydım unuttum
2009 model clio:) dükkandan yanımıza kar kalan tek şey diğer paralar uçtu gitti tadilattı oydu buydu

Yarın Gülşan bize gelecekti..Ancak Mert kuzumun nefes borusuna erik parçası kaçmış Dr sadece ameliyatla alınabileceğini söylemiş. Bugünden hastaneye yatmışlar, yarın da ameliyat..
Kuzuya dua edin olur mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…