- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.681
herkese günaydın BU CEREN bni öldürecekkkk off arsızlık yaramazlık düz duwara tırmanıyo wızıltısı biran kesilmiyo yoruldum((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese günaydın,selamlar.
uğramayalı bayağı oldu sanırım:26:ama inanın totom yer görmüyorki,ya ev işi yapıyorum ya Alp paşayı eğliyorum,gezdiriyorum.çarşamba gününden beri çok canım yanıyor.mastit oldum,sol göğsüm çok kötüdün doktora gittim,şimdi antibiyotik kullanıyorum.Alpiş te iyi,dün onuda kontrole götürdüm,çok şükür herşey yolunda.sadece bizimki hastaneye adım attığımız andan itibaren ve çıkana dek esti,kavurdu ortalığı.ama şükürler olsun sağlıklı yaa gerisi boş.diş çıkarıyor,birini patlattı 3 tane daha var.totalde daha 8 dişi olacak paşamın.sizlerde iyisinizdir umuyorum.
15aylık çocukla mastit olabilen bi sensindir heralde:) sütün hala çok yani mşllhherkese günaydın,selamlar.
uğramayalı bayağı oldu sanırım:26:ama inanın totom yer görmüyorki,ya ev işi yapıyorum ya Alp paşayı eğliyorum,gezdiriyorum.çarşamba gününden beri çok canım yanıyor.mastit oldum,sol göğsüm çok kötüdün doktora gittim,şimdi antibiyotik kullanıyorum.Alpiş te iyi,dün onuda kontrole götürdüm,çok şükür herşey yolunda.sadece bizimki hastaneye adım attığımız andan itibaren ve çıkana dek esti,kavurdu ortalığı.ama şükürler olsun sağlıklı yaa gerisi boş.diş çıkarıyor,birini patlattı 3 tane daha var.totalde daha 8
dişi olacak paşamın.sizlerde iyisinizdir umuyorum.
slmlar işlerin çok yoğun olması sebebiyle giremedim .canım sıkkın eşimle aram kötü .kendine çeki düzen ver diyo bana :)) cok gülüyorum bende .bütütn hafta sabah cıktık evden aksam gec gittim yemek aksadı biraz ona bozuluyo .suçum bu .sonra carsamba gece yemekteydi gece1.5 da geldi nerde kaldın dedim trip attm kavgamız ondan çıktı . şimdi öle laf olsun die konusuyorus onun dısında buz gibiyiz.biz anlaşamıyoruz senle dedi sen bilirsin dedim istersen ayrılalım ugrasmayalım daha fazla dedim .evlilik cok basit işte senin için dedi .ama ben normalde evi egeyi onu ihmal etmiyorumki.yani anlasılamayacak bi insan deilim onun istediği gibi köle tarzında kendisine ve ailesine biri olamam sebeb bu zaten ezemedikleri için beni anlaşamıyor .sen böle kaba kaba devam edersen ben zaten bitiririm devam et dedim.en azından ege büyümeden olması daha ii.neyse hayırlısı olsun bakalım şimdilik durgun her 2 cephedede atılan bi adım yok.ben rahatım ama keyfi bilir
olanlara çok üzüldüm ama bunun içinde boşanma konusu geçince insanın içinde bir nebze sevgi kalmaz
herkese günaydın,selamlar.
uğramayalı bayağı oldu sanırım:26:ama inanın totom yer görmüyorki,ya ev işi yapıyorum ya Alp paşayı eğliyorum,gezdiriyorum.çarşamba gününden beri çok canım yanıyor.mastit oldum,sol göğsüm çok kötüdün doktora gittim,şimdi antibiyotik kullanıyorum.Alpiş te iyi,dün onuda kontrole götürdüm,çok şükür herşey yolunda.sadece bizimki hastaneye adım attığımız andan itibaren ve çıkana dek esti,kavurdu ortalığı.ama şükürler olsun sağlıklı yaa gerisi boş.diş çıkarıyor,birini patlattı 3 tane daha var.totalde daha 8 dişi olacak paşamın.sizlerde iyisinizdir umuyorum.
herkese günaydın BU CEREN bni öldürecekkkk off arsızlık yaramazlık düz duwara tırmanıyo wızıltısı biran kesilmiyo yoruldum((
slmlar işlerin çok yoğun olması sebebiyle giremedim .canım sıkkın eşimle aram kötü .kendine çeki düzen ver diyo bana :)) cok gülüyorum bende .bütütn hafta sabah cıktık evden aksam gec gittim yemek aksadı biraz ona bozuluyo .suçum bu .sonra carsamba gece yemekteydi gece1.5 da geldi nerde kaldın dedim trip attm kavgamız ondan çıktı . şimdi öle laf olsun die konusuyorus onun dısında buz gibiyiz.biz anlaşamıyoruz senle dedi sen bilirsin dedim istersen ayrılalım ugrasmayalım daha fazla dedim .evlilik cok basit işte senin için dedi .ama ben normalde evi egeyi onu ihmal etmiyorumki.yani anlasılamayacak bi insan deilim onun istediği gibi köle tarzında kendisine ve ailesine biri olamam sebeb bu zaten ezemedikleri için beni anlaşamıyor .sen böle kaba kaba devam edersen ben zaten bitiririm devam et dedim.en azından ege büyümeden olması daha ii.neyse hayırlısı olsun bakalım şimdilik durgun her 2 cephedede atılan bi adım yok.ben rahatım ama keyfi bilir
tatile cıktık ya yemege inecez asansöre bindim pusetle asansörün kapısı kapanmıs beyfendi binememiş ben cocuga mı bakayım onamı sırf bunu sorun yaptı arkadasların yanında trip atıyo surat 5 karış .ne kadar basit birşey dimi ve asansörün kapısının kapandıgını onun binemediğini farketmedim ege bagırıyodu .
tatile cıktık ya yemege inecez asansöre bindim pusetle asansörün kapısı kapanmıs beyfendi binememiş ben cocuga mı bakayım onamı sırf bunu sorun yaptı arkadasların yanında trip atıyo surat 5 karış .ne kadar basit birşey dimi ve asansörün kapısının kapandıgını onun binemediğini farketmedim ege bagırıyodu .
Geçmiş olsun Yazgıcım, mastiti doğumdan sonraki ilk aylarda yaşanır diye biliyordum ben, bunca zaman sonra olman şaşırtıcı hakkaten, inşallah hemen düzelirsin..
Havaların ısınmasıyla çocukları evde oyalamayaz olduk hepimizde, kışın ne yapacaz bu çocukları bilmem :))
Dişlerini kolay çıkarır inşallah Paşa, öp benim yerime kuduruğu..
Biz bir tanesi ile baş edemiyoruz, sen yine iyi dayanıyorsun, maşallah diyeyim.. O kudurukluklar İkoş ta da var, huy değiştiriyo sıpalar, Allah kolaylık versin..
Anaaammm, dur arkadaşım, Kıymetten sonra sende mi diyecem...
Boşanma lafını sık sık kullanmak iyi değil, sakın evini falan terk edeyim deme, sen keyfine bak, memnun değilse o sana uyum sağlamaya çalışsın, sakin ol sen..
çokta tın de
sen hangisine yetişeceksin
sanırım seni oğlundan kıskanıyor
bende hiç anlaşamıyorum
metin nisanda otit olmuştu yine tekrarladı
babasından antibiyotiğini istedim getirmiyorannesi ben getiriyim dedi bende sen yorgunsun yat dedikçe
gitti getirdi bende oğluna sen otur totonu büyüt annem yoruluyo diyosun ama hiç kıpırdamyorsun diyorum
ben kalksam oğlan kafasını yere vuruyor
evet kıskanıyo artık odasını ayırmalıymısım,bu kadar ilgilenmemeliymişim sünepe olurmus cocuk bunları dedi .kıskanıyorsun herhalde dedim çünkü ege beni çok seviyo bende onu tabiki ,15 aylık o bana muhtaç ki tabi 15 yasına 55 yasınada gelse ilgilenirim ben oglumla
Sabrettim arkadaşım terk etmedim şimdi keyfime bakıyorum.2 gün yemek yapamadım die laf sokuyo bu aksam mis cagırdık yemege temzlikçi kadın var kadına söle yemekleride yapsın sen yorgun olursun falan diye laf carpıyo .gercekten sorumsuz olsam kabul etcem ama bu hafta işler cok yogundu .hem 4/4 lük ev kadını hem iş kadını olamam biraz karsılıklı yardım gerekiyo haksızmıyım ki para kazanmaya ugrasıyorum .hora geçmiyo işte
slm millet
deniz hasta gece 3 de 39 derece ateşle kalktı 5 civarı 38e indi ama sabah 6.30da gene 39. acile gittik fitille düşürdüler ateşini, doktor denizin tanıdığı çıktı öğretmen evinde tanışmışlar. sıpamın bizim tanımadığımız onlarca hayranı var. boğaz enfeksiyonuymuş sabahtan beri mızmız yemiyor sadece emiyor. antibiyotik anında ishal yaptı durum feci. burası gölgede 40 derece evin içi 38.5 ve oğlumun ateşi her an çıkabilir :18: elektrik voltajında sorun olduğundan klima düzgün çalışmıyor, zaten büyük ihtimalle o yüzden hasta oldu. 4 saatte bir ateş düşürücü alacakmış savaş var birkaç gün yandık. bu gün anne baba olarak okula gidemedik yarına kadar düzelse de gidebilsek kimsenin ağzına sakız olmasak. of çok gergin bir gün. umarım sizlerin keyfi yerindedir. öptüm hepinizi
Hımm şimdi anladım, benim meşe palamudu bile bana ev temizliği ve bebek bakımı konusunda yardım ediyor valla, herşeye yetişemeyiz ki, o zaman evde oturup güzel yemekler yapalım, evle, çocukla ve eşlerimizle de rahat rahat ilgilenelim, hem para getirsin hemde herşeye yetişsin istiyorlar ohh ne alaaa, hem ev kadını olsak bile bunca işe yetişmek ne mümkün.. Sanırım eşin bir robot istiyor.. Konuştun mu hiç hangi birine yetişecem diye, biraz yardımcı olmayı denesin bakalım nasılda herşey düzene giriyor,görür..
[SUP][/SUP]
bizde gece 3ten sonra beraber uyuyoruz emerek uyuyor 21-22 gibi sonra 3te uyanıyor emziriyorum tam dik pozisyona getirip yatağına bırakıcam basıyor ağlamayı
yanıma yatar yatmaz kucaklaşıp uyuyoruz bazende sabah kafamz yataktan düşüyor biz devam ediyoruz uykuya
düzelir canım ya bunlar geçici şeyler ama boşanma lafını birbirinize sık tekrarlarsanız yawaş yawas bu fikre kendinizi alıştırmış ollursunuz bnce kapatın konuyu:)slmlar işlerin çok yoğun olması sebebiyle giremedim .canım sıkkın eşimle aram kötü .kendine çeki düzen ver diyo bana :)) cok gülüyorum bende .bütütn hafta sabah cıktık evden aksam gec gittim yemek aksadı biraz ona bozuluyo .suçum bu .sonra carsamba gece yemekteydi gece1.5 da geldi nerde kaldın dedim trip attm kavgamız ondan çıktı . şimdi öle laf olsun die konusuyorus onun dısında buz gibiyiz.biz anlaşamıyoruz senle dedi sen bilirsin dedim istersen ayrılalım ugrasmayalım daha fazla dedim .evlilik cok basit işte senin için dedi .ama ben normalde evi egeyi onu ihmal etmiyorumki.yani anlasılamayacak bi insan deilim onun istediği gibi köle tarzında kendisine ve ailesine biri olamam sebeb bu zaten ezemedikleri için beni anlaşamıyor .sen böle kaba kaba devam edersen ben zaten bitiririm devam et dedim.en azından ege büyümeden olması daha ii.neyse hayırlısı olsun bakalım şimdilik durgun her 2 cephedede atılan bi adım yok.ben rahatım ama keyfi bilir
inşallah canım allah gönlünüze göre wersin:)ev bakıyorum evet, ama evden önce araba işi çıktı birde, önce araba alacaz kısmetse..