inşallah canım allah gönlünüze göre wersin:)
biz araba aldık bu arada
yazmışmıydım unuttum 2009 model clio:) dükkandan yanımıza kar kalan tek şey diğer paralar uçtu gitti tadilattı oydu buydu
Teşekkürler Hasretcim, sizin arabanızda hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın..
Yarın Gülşan bize gelecekti..Ancak Mert kuzumun nefes borusuna erik parçası kaçmış Dr sadece ameliyatla alınabileceğini söylemiş. Bugünden hastaneye yatmışlar, yarın da ameliyat..
Kuzuya dua edin olur mu...
Okuyunca çok şaşırdım, Mert in yıldızı çok düşük sanırım, ne çok şey yaşadı bu çocuk, dualarım onlarla olacak elbette, Rabbim daha kötüsünü yaşatmasın, umarım kolay geçer ameliyat ve en kısa zamanda sağlığına kavuşur kuzum..
günaydın tecrübeli mart annişleri son zamanlarda topiğinizde sizi epey rahatsız ettim.bakıcı konusunda içimi rahatlattınız sağolsun mesaj yazan annişler...şimdi de regl olmuşum sütün azalmasıyla regl olunur diye yazıyo nette ben zaten zar zor emziririyordum şimdi biter mi regl olunca süt....ben oğlumu emzirebildiğim kadar emzirmek istiyordum
Arkadaşlarında yazdığı gibi hiç alakası yok, bende doğumdan 3 ay sonra oldum ve hala sütüm vardı, içini ferah tut, hem sen yarım gün çalışacakmışsın, sabah gitmeden emzirirsin, öğlen gelince de aynen devam, ek gıdaya geçişle birlikte emzirmeyi zaten azaltman gerekiyor yoksa sadece emer ek gıdayı reddeder..
hey yarabbim mert kuzuma yaa. rabbim şifa wersin inşş.
kızlar arsdabi bakıp cıkan kızlar. bi zahmet cevap bekliorm
1) gündüz uykularınız günde teke düştü mü hala iki sefer mi uyuyo (melike teke indirme derdinde iki uyursa akşam 11 bucukta yatıo)
2) kahvaltılarınız hala karışık mı tek tek mi? (biz hala karışık cunku tek tek yerse daha az çeşit yiyo)
3) oyalamadan asla yemio ya reklam ya oyuncak yada su sizde mi öylesiniz?
4) aşırı tv ye düştü sizde mi öylesiniz..
teşekkür ederimmm
1-Gündüz uykumuz 3-4 aydır tek bizim, bu yüzden gece erken yatıp sabaha kadar deliksiz uyuyor..
2-Kahvaltımız en başından beri tek tekti, doymadığını düşünürsem kahvaltıdan bir saat sonra takviye yapıyorum..
3-Bizde hiç oyalama yok, yemek saatleri düzenli olduğu için o saatte yemek yenmesi gerektiğini öğrendi.
4-Çok şükür TV ye olan düşkünlüğü bitti, önceden reklamları çok izliyordu şimdi ona bile bakmıyor..
bu arada benim tayinim çıktı arkadaşlar...Düzce'ye..temmuz 15 e kadar taşınmış oluruz inşallah hayırlısıyla.
inşallah her şey güzel olur....
Çok sevindim Hanifecim, içimden bir ses tayininizin olacağını söylemişti sen ilk bahsettiğinde, hayırlısı olsun, herşey yolunda gitsin inşallah..