2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yasemincim teşekkür ederim gecmiş olsn dileklerin için..
sana da geçmiş olsun..göz rahatsızlığın çok mu ileri??riski var mı?sonradan tekrar etme olasılığı varmı? çk sordum demi:))
şu güneş kremleri hakkında pek çok şey okudum ben de..ama aklımda cilt uzmanlarının özellikle beyaz ve hassas tenliler kullanmadan çıkmayın dediği kalmış hep.kendime s.med oğluşa da mus.tela kullanıyorum.bildiğim kadarıyla fea değil oda..yine de yapay herşey zarar veriyor kar zarar hesabı yapmak lazım ..

ayfer çok sağol şekerim:)) evet irsi..ne demişler b.ktur kokar cinstir çeker :))

Teşekkürler Ayfercim, evet küçük bir operasyon ama kornea tabakası ince olanlara yapmıyorlar bu operasyonu işte, benimkide 1 ay sonra belli olacak, renkli gözlülerin ki daha zor oluyormuş üstelik, hayırlısı..

Tanyacım sana da teşekkür ederim, bende hem miyop hemde astigmat var ve ileri derece de malesef, gözlükten nefret ettiğim için lens kullandım hep yıllarca, o da b.sayar karşında olmaktan ve sürekli lens takmaktan göz kuruluğu oluşmuş işte, önce bundan kurtulmam lazım, kornea taabakası ne kadar kalın olursa lasik o kadar başarılı oluyormuş, benimki 1 ay sonra belli olacak, ama renkli gözlülerin genelde korneaları ince olurmuş, lasik olamama ihtimali var yani, tekrar riski yokmuş, zaten 40 yaşından sonra yakın gözlüğü takacaksın mecburen diyor doktor, bari uzağı iyi gör diye güldü, tekrar etme riski yok çünkü yıllardır göz numaram aynı, operasyonla sıfırlanabilirmiş, yeterki kornea kalın olsun diyor...

Şimdi geldim okuyamadım yazdıklarınızın hepsini ama bunu gördüm.
Aynı durum bende de var yasemin, benim de ileri numarası ve uzun süre lens kullananların inceldiği için boşu boşuna gitmiyorum bile dr.a, ayrıca ameliyat olmak istiyorsan 1 hafta lensleri çıkarıp gözlük kullanman gerekiyor haberin olsun.
Tanya Özgür e de geçmiş olsun gerçekten huydur çeker yapacak bişey yok :)

kızlar ben öğlenden beri şunu düşünüyorum ve çok mutsuzum

eylülde inşallah okullar açılınca oğlumu bakıcıya bırakıcaz alt kattaki komşumuz bakacak.bakacak derken tüm gün değil öğlene kadar ben sabahçı öğretmenim.kadının 3 tane çocuğu var.ikisi üniversitede biri evli.evi falan her zaman temiz düzenlidir. hamarat bir kadındır evinden böreği çöreği eksik olmaz..,iyi bakacağına inanmak iistiyorum ama diyelim ki öyle olmadı kadın güzel bakamadı Allah korusun ama aç bıraktı ne bileyim bezini değiştirmedi ya da daha kötüsünü düşünmek bile istemiyorumbenim oğlumda öyle akıllı ki maşallah diyorum saat akşam 9:30 da uyur 3er saat araylla emer ve eğer yanına uzanan biri varsa 11e kadar uyur..ağlaması falan da yoktur kendi kendini şimdiden avutabiliyo dönencesini çok seviyo...emme saati 4 saate çıksın huzursuzlanmıyo yani bilmiyo...bu kadın oğluşa kötü bakarsa ben nasıl anlıycam6 aylıkken bebekler nasıl tepki veriyorlar.annem gelemiyo annneannem çok hasta ona bakıyo..kaynanam gelmiyo kendini yormak istemiyomuşbende mecburen çalışmak zorundayımyardıum edin lütfen..hislerime ne kadar güvenmeliyim

merhaba arkadaşlar bebeğim için oyun halısı arıyorum. sizin oyun halısı ile işiniz bitti diye düşünüyorum 3 aylık bebişim için yenisini almak yerine ikinci el almayı düşünüyorum. satmayı düşünen arkadaşlar varsa halının ismi ve istediği fiyatı yazarak özel msaj atabilirler. bebişleriniz güle güle büyüsün.

canım tedirgin olman çok normal. sen ewindemi baktırcaksın oraya mı koycaksın ewinde baktırcaksan burcu arkadaşımız gibi önce ses kaydı yapabilirsin sonra kamera ama eğer onun ewine gidecekse. işten gelince iki dk kapıyı dinleyebilirsain zili çalmadan. yada gözlemlersin bebeğini alınca. öğlene kadar olunca sen bigüzel kahvaltı yaptırırsın sen gelesiye hiç bişey yedirmese bile ki allah korusun. bişey olmaz. ama bilmiorm tanımşsındır nie yedirmesinki. altını değiştirmezsede pişer ordan anlarsın. en olmadı bebeğinin çantasının içine iyi bi yere ses kayıt cihazı koyarsın gelincede ewde dinlersin. allaha emnat bütün bebeklerimiz içini ferat tut kötü şeyler getirme aklına umarım iyi olur..

cnm ben almıştım playgronun hemde çok menun kaldık bence gecikme hemen al tam zamanı. ama ben kutusuna koydum inş. ikinci bebeğim için kaldırdım o yüzden satmicam yani.:)

Yaaa, ben ameliyat olmak istiyorum ama artık, bıktım lensten, benim 3 hafta gözlük kullanmam gerekiyormuş, aldım bile gözlüğü, yıllar sonra zor gelecek gözlük takmak ama belki bir ihtimal ameliyat olabilirim diye denemek istiyorum..

günaydın:)
çok yoğun günler geçiriyorum.yarın annem kardeşimin yemin törenine gidiyor ve izin alamyabilirim(şef yok tüm işleri bana kaldı( işler felaket...dua edin de sorunsuz iin alayım..
Yasemin aynı durumdayız..ben de sıkıldım lensden ve oğluş iç gözlük taktırmıyor..ve de dr bana ameliyatı önermiyor ki zaten ameliyat olsam da benim gözler tamamen düzelmiyor..kuruluktan kıpkırmızı oldular..e sürekli pc başında bir de..umarım herşey yolunda gider de rahatlarsın canım..kullan gözlüğü sonra hiç takmamak var:))

oğluşun derdi belli oldu kızlarr 4 diş birden geliyor.birincil azılar ve köpek dişlerini aynı anda çıkartıyor..e haliyle bir naz bir naz ve iştahsızlık..üstüne gözleri çok kaşınıyor..birde bu ara herşeye ağlamaya başladı.sabah savaştık nerdeyse.neymiş efendim elindeki su dolu bardağı halıya dökecekmiş..elinden aldım diye kıyamet koptu..üstüne elini boğazına dek sokup kusuyor yapma ddikçe inaadına yapıyor..kızdım yüzüme baka baka yine yaptı....yaz sıcakları benim sıpayı da vurdu sanırım..

Günaydın canlarım
yine kimselerin olmamasına alıştım gelen kişi olursa yazar inşallah
öznur 'un selamı var uzun uzun konuştuk dönsün istanbula bir aksilik olmazsa onda buluşacağız
doğuhan 'ın maşallahı var bol bol geziyormuş annesinin dibinden de ayrılmıyormuş tam anneci oldu diyor paçamı bırakmıyor diyor.....
Hepimizi çok özlemiş slmı var sizlere

dün akşam babamız ali baba çifliği oyun halısı almış hilal bayıldı onun dışında hacı yatmaz gibi tiger çizgi kahramanını resmi var onunla da bir güzel oynadı sonra çekmecelerini açıp bütün kıyafetlerini döktü çekmeceyi hızla kapatınca parmağı sıkıştı biraz ağladı ama parmağına baktım derisi soyulmuş ufff oldu bak yapma dedim kendini iyi hissedince yine gitti ve ordan bana anne uff anne uff babasının elinden tutup çekmecenin oraya götürdü baba uff dedi babasına çekmeceğe vurdu bir daha yapma dedi hilal de babası gibi çekmeceğe vurdu anne eeee dedi uykumuz gelmiş ve yattık
gece 1-2 defa ağladı sabah ta neşeli uyandı rüyasında kim biliri ne gördü
amma yazdım beaaa

Allah kolaylık versin canım benim ...Özgür 'ün nedeni belli olmuş çabucak gelir dişleri bir bakmışsın ısırma dönemine gelmişsiniz ve çok şikayetçi olacağından da eminim Hilal bana olsun en başta ısırmadığım yer kalmadı en başta göğsümü koparıcasına ısırıyor oyun yapıyor aklında omuzumu ısırır çıplak bacak ayak görmesin babasına bile dün ısırıyordu neredeyse eşimin baldırını zor tuttuk yapma dedikçe o inadına yapıyor .Su olayı ayrıca bizde de var ne olursa olsun su istiyormuş içine koyacakmışız ve elini sokacak yada dökecek yerlerde sürünecek üzerinden geçicek...Hep bir dönem Mart kuzuları olduğundan aynı karakterliler işte.....

Merhaba,
Tedirgin olmakta haklısın, insan anne olduktan sonra daha farklı düşünüyor herşeyi, ama ben şöyle düşündüm okuyunca, öğlene kadar bakacakmış madem tedirgin olmana gerek yok bence, en fazla 4-5 saat ayrı kalacaksın bebeğinden, çok fazla ince düşünüp kendi kendini üzüyorsun, içini ferah tut, iyi şeyler düşün, komşunu sen bizlerden daha iyi tanırsın sonuçta, temiz-hamarat bir kadın olduğunu yazmışsın, bebeğine iyi bakacaktır, hergün yüzyüze baktığın birinin sana ve bebeğine kötülük yapacağına inanmıyorum ben. Hepimizin yavrusu öncelikle Rabbime sonrada bakan kişilere emanet, Rabbim tüm bebeklerimizi kötülüklerden korusun, sağlıcakla büyüt oğluşunu, sevgiler..

Tanyacım, Özgür dişlerini kolay çıkarır inşallah ve bu naz dönemi uzun sürmez, maşallah 4 diş birden çıkıyor demek, onun içinde zordur tabi..
Suyu alıp yerlere dökmek bizde de var, şu sıralar biberondaki sütün tamamını içmeyip illa tabanında bir miktar artırıyor ve onu da dökmek istiyor, elinden alınca da kıyamet kopuyor aynen..

Ayfercim, maşallah Hilale, yerim ben ufff diyen ağzını, kuzum benim..
Öznur a ve Doğuhan a da maşallah, iyi geziyorlar anlaşılan :))

yasemincim bizde de var biberonda süt bırakmak ve dökmek :))) bunlar cin yaa walla hep aynı şeyleri yapmak için mi doğdular

sağolasın ayfer..ısırma dönemine girdik evet neremi dekgetirirse:))

sağol yasemincim.maalesef çok uzun sürüyor ve cok zor çıkıyor dişleri( yaza dek gelmesi de iyice artırdı sıkıntısnı.kuzum bir de dışarı da çıkamıyor sıkıldı bunaldı ve kudurdu:)

yasemincim bizde de var biberonda süt bırakmak ve dökmek :))) bunlar cin yaa walla hep aynı şeyleri yapmak için mi doğdular

haklısın ayferim cin gbiler..çok da fena çarpıyorlar insanı:)
halılarım daha 1 hafta oldu yıkandı geldi..şimdi hallerini gör..ne bulursa döküyor

kızlar sormayın..yalvar yakar yarım gün izin alabildim( öğleden sonra eşim bakmak zorunda ozgr e ve nasıl olacak bilmiyorum umarım becerebilir..daha kendisinin haberi yok bu durumdan duyunca güzelce kalaylayacak md mü gıyabında. beni de..
yemeğe çıkıyorum ben ..umarım bakabilirim öğleden sonra size..

selam anneler yoğun günler geçiriyorum kafamı da toplayamıyorum o yüzden girip yazamıyorum özledim sizleri umarım herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…