- 4 Aralık 2008
- 4.307
- 1
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.661
yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzzzzzzzzzz
kimsecikler yok topik bana kaldı
kimsecikler yok topik bana kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende burdayım Ayfercim, hakkaten topik çok sessiz, benim fazla işim yok bugün ama burda da kimse yazmayınca nette takıldım biraz :))
çevrim içi gözükmediğinden görmüyorum ki seni izinler yüzünden yalnız kaldı topik bende nette takılıyorum benimde işim yok buaralar Netten flim izledim walla
Wuuu film izlemekte iyi fikir, dur yarında film izleyim en iyisi :))
Şimdi çıkıyorum artık, erken çıkacam bugün işten, çok öptüm seni ve Hilal kuzuyu..
selaaam napıyosunuz:)
sağol canım biz iyiyiz, iki gün önce merti kontrole götürdük tahlilleri temiz çıktı şükür:)hoşgeldin canım boş boş duruyoruz walla sen neler yaptın mert paşam nasıl*
sağol canım biz iyiyiz, iki gün önce merti kontrole götürdük tahlilleri temiz çıktı şükür:)
hilal kuzumda iyidir inşallah, benim yerime çok öp onu
slm millet
Deniz hasta Gece 3 de 39 derece ateşle kalktı 5 civarı 38e indi ama sabah 6.30da gene 39. Acile gittik fitille düşürdüler ateşini, doktor denizin tanıdığı çıktı öğretmen evinde tanışmışlar. Sıpamın bizim tanımadığımız onlarca hayranı var. Boğaz enfeksiyonuymuş sabahtan beri mızmız yemiyor sadece emiyor. Antibiyotik anında ishal yaptı durum feci. Burası gölgede 40 derece evin içi 38.5 ve oğlumun ateşi her an çıkabilir :18: Elektrik voltajında sorun olduğundan klima düzgün çalışmıyor, zaten büyük ihtimalle o yüzden hasta oldu. 4 saatte bir ateş düşürücü alacakmış savaş var birkaç gün yandık. Bu gün anne baba olarak okula gidemedik yarına kadar düzelse de gidebilsek kimsenin ağzına sakız olmasak. Of çok gergin bir gün. Umarım sizlerin keyfi yerindedir. öptüm hepinizi
Kv ve görümce eşimi nelerle doldurdularsa, bütün huzurumu bozdular akşam akşam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bu adamı boşamak farz oldu!
Ayfercim günaydın..
Bizden başka kimse yok yine, Tanya gelir birazdan sanırım, Hilal in neşesini yerim ben, maşallah kuzuma..