- 18 Aralık 2008
- 2.120
- 1
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #10.501
yani cinsiyetine gore cocuk aldiracak sir tipim de yok ki, tasrada mi yasiyoruz.. artik ben ve esim gozumuzu ayırmadan bakiyoruz belki pipi mipi yakalariz ekranda diye :roflol:
inan hic farketmez, sadece oğrenmek istiyorum, meraktan.Allah iyiliğinizi versin,kaydirigubbakcemile3 Durum o kadar fenaysa ısrar edin de söylesin o zaman emin değilse bile. Kız mı istiyorsunuz erkek mi?
Yok canım şımarıklık olur mu tabii ki merak edersin, ben de ediyorum. Pipi aradık diyince erkek istediğinizi düşündüm de ondan sordum :))inan hic farketmez, sadece oğrenmek istiyorum, meraktan.
odayi boyatmak istiyorum yada duvar kağidi mesela cinsiyete gore, 6ay once boyatın, toksik kokular anca temizlenir yazıyor kitaplar. boyle sebeplerden yani sımarıklık biraz :kedi:
Yok canım şımarıklık olur mu tabii ki merak edersin, ben de ediyorum. Pipi aradık diyince erkek istediğinizi düşündüm de ondan sordum :))
h.g taburcu yenimi geldin burdamıdın ama hoşgeldin deyim.iyi ya kızımız olması kızda lazım ben yokdum dün doktor bana erkek gibi dedi ama ben kız hissediyorum nedense ama deli gibide sağlıklı bi oğluşum olsun istiyorum hayırlısı öfff dahada çok var yaaa.olmucak böle en sonunda alcam bi ultrason makşnası saniyede bi balıcam kendimi ultrasonamı aşersem napsam aldırsam bzimkine
bizim yok ama olan insanlar var canım benim ve onlarda aramızda yaşıyorlar emin olabilirsin...
taburcu öyle hayatım bana tahmini kız dedi ama emin değil şimdi..
cumartesi net söylicek aradan pipi görürsek şok olmayalım...
liste komple erkek benim kızım harem kurcak hepinizin oğluylan...delikafaduldendelikafadulden
çarşamba günü 12 haftalık olacak benim bebişim bu akşam 2li test için dr um ense kalınlığına bakacak inşallah herşey normal çıkar bide cinsiyet için erkenmi görsek çok merak ediyorum
bizimkide tavuk hiç sevmicek sanırım :)
ya bu arada nerdeyse 3.aya giricem benim göğüslerimde hiçbir değişklik yok hafif dolgunlaştı okadar..
Acaba böle olması normalmi?? çünkü bu aylarda göğüsler büyüyeceğinden destekli sütyen takın filan yazıyo internette..benim böle bir desteğe ihtiyacım yok yanii :)
Yok canım bugün geç geldim ama ben genelde buradayım :) Kimi gün çok, kimi gün az yazıyorum ama bayağıdır yazıyorum :)
Ne güzel ya. Bakarın Allah hem kız, hem de erkek verir. Birini bir hamileliğinde birini diğer hamileliğinde :)
bu ikinci hamileliğim zaten cnm 5 yaşında bir kızım var.parmaklarından bal damlıyor vallahi yazarken allamı söyletti naptıinş bide sağlıklı eli ayağı düzgün oğluşumuz olur.
benimde 12,haftamda söylemişdi doktor ama umutlanma dedi kesin bişey söylemicem dedi ama bana gösterdi dedim kız gibi yok dedi onlar kıza ait değil hayırlısı bakalım.
amin cümlemiz insallah (bende tabiki) ben suda ve normal dogum yaptim. tabiki sancilar biraz dayanilmaz oluyo sonucta dogum yapiyosun. simdi bebekle ilgili bir sorun olmazsa yine normal dogum istiyorum.bebek dünyaya gelince hic birsey olmamis sanki hersey tekrar normale dönüyo.tavsiye ederim..(simdiki hedefim 40 dkda dogurmak :))delikafadulden