2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yani cinsiyetine gore cocuk aldiracak sir tipim de yok ki, tasrada mi yasiyoruz.. artik ben ve esim gozumuzu ayırmadan bakiyoruz belki pipi mipi yakalariz ekranda diye :roflol:

bizim yok ama olan insanlar var canım benim ve onlarda aramızda yaşıyorlar emin olabilirsin...
taburcu öyle hayatım bana tahmini kız dedi ama emin değil şimdi..
cumartesi net söylicek aradan pipi görürsek şok olmayalım...
liste komple erkek benim kızım harem kurcak hepinizin oğluylan...delikafaduldendelikafadulden

Allah iyiliğinizi versin,kaydirigubbakcemile3 Durum o kadar fenaysa ısrar edin de söylesin o zaman emin değilse bile. Kız mı istiyorsunuz erkek mi?
inan hic farketmez, sadece oğrenmek istiyorum, meraktan.
odayi boyatmak istiyorum yada duvar kağidi mesela cinsiyete gore, 6ay once boyatın, toksik kokular anca temizlenir yazıyor kitaplar. boyle sebeplerden yani sımarıklık biraz :kedi:

Yok canım şımarıklık olur mu tabii ki merak edersin, ben de ediyorum. Pipi aradık diyince erkek istediğinizi düşündüm de ondan sordum :))

çarşamba günü 12 haftalık olacak benim bebişim bu akşam 2li test için dr um ense kalınlığına bakacak inşallah herşey normal çıkar bide cinsiyet için erkenmi görsek çok merak ediyorum

Yok canım bugün geç geldim ama ben genelde buradayım :) Kimi gün çok, kimi gün az yazıyorum ama bayağıdır yazıyorum :)
Ne güzel ya. Bakarın Allah hem kız, hem de erkek verir. Birini bir hamileliğinde birini diğer hamileliğinde :)

Allh senn iyiliğini versin :) Canım hele bir diğer annelerinde belli olsun Bakarsın senin kızın ile başka kızlar harem için kavgaya tutuşur
Dünyada erkek sayısı azalıyormuş. Çoğunluk erkek olsun da kızlar evde kalmasın :)

Şimdi internette bir yazı okudum..Çoğu kişi biliyodur belki ama ben yeni öğrendim..
Annelerin tercih ettikleri gıdaların tadı ve kokusu amniyos sıvısına geçtiği için bebek daha anne karnındayken çoğu gıdanın tadını bilirmiş ve doğduğunda anne hangi gıdayı aldıysa ona daha çok ilgi duyarmış..mesela benim ablam yeğnimde muzdan tiksindi hiç yemedi o yüzden yeğnim şuan muzun tadını sevmez..Ben karar verdim bebeğime hangi gıdaları yedirmek istiyorsam daha çok onlardan yicem :)

ben de yiyebilmeye başlasam neler yiycem de, geçmiyor ki boğazımdan.
benim bıdık en çok peynir ekmek ve çorba sevecek demek ki... bi de kepekli galeta...
yazık kuzuma yaa

çarşamba günü 12 haftalık olacak benim bebişim bu akşam 2li test için dr um ense kalınlığına bakacak inşallah herşey normal çıkar bide cinsiyet için erkenmi görsek çok merak ediyorum

Ah ne güzel benimde yarın tam 12. hafta olacak. Bir daha ki Çarşamba 3. ayımızı doldurmuş olacağız. Aynı gündeyiz yani. İnşallah çok güzel haberler alırsın canım.
12. hafta aslında erken ama belli mi olur erkek ise erkenden kendileirni belli ediyorlarmış. Kısmet canım belki öğrenirsin.

Hamileliğin en zor yanı sabretmek :). 9 ay 10 gün bebeğin gelsin diye, her ay bitsinde doktora git diye, 12- 18 hafta arası cinsiyeti öğrenebil diye, 12-16 hafta arası ilk test sonuçlarını al diye böyle uzayıp gidiyor.

bizimkide tavuk hiç sevmicek sanırım :)
ya bu arada nerdeyse 3.aya giricem benim göğüslerimde hiçbir değişklik yok hafif dolgunlaştı okadar..
Acaba böle olması normalmi?? çünkü bu aylarda göğüsler büyüyeceğinden destekli sütyen takın filan yazıyo internette..benim böle bir desteğe ihtiyacım yok yanii :)

Hamile kalır kalmaz benimkisi olabilecek en max boyuta ulaştı. Bundan daha büyüğünü düşünemiyorum Herkesin aynı olmuyor canım, benimkiler çok da rahatsızlık veriyor. Ağrı yapıyor. Ablamın 5 ayına kadar göğüslerinde bir değişiklik olmadığını biliyorum. Kardeşiz ama hamileliklerimiz arasında hiç benzerlik yok.

Kızlar ben de mesaimi bitirdim eve gidince çok yorgun oluyorum bu nedenle hiç foruma bakamıyorum. Yarına kadar kendinize çok yi bakın.

selam arkadaşlar hepinize iyi akşamlar..ben anca anca kendimi toparlayıp arnız katılmaya çalışıyorm.dün ve bugün iyi gibiydim inşallah hep böyle gider de sizlerle daha sık buluşuruz ..kk yı ,sizleri çok özledim bebişlerinizde iyidir inşallah...

ben epiduralle normal doğum yaptım .epidural olmadan önce bir saat sancı çektim epidural olduktan sonra sancı falan kalmıyo okadar rahatlıyosunki ben oğlumu 15 dk kucama aldım sadece 4 dikişim vardı doğumdan sonra eski hayatına hemen dönüyosun normal doğum harika birşey epidural ondanda güzel hiç ağrı çekmeden doğum yapmak muhteşem doğumun her anını doktor ve ebelerle muhabbet ederek geçiriyosun doğum masasında çocunu kucana alıp sevip kokluyosun normal doğum yapın arkadşlar harika bişey ben sırf o anı yaşamak için düzinelerce çocuk yapabilirim

yeni arkadaşlar gelmiş hoş geldiniz opuyorumnanaktan
bebişlerinin cinsiyetleri belli olanların gözü aydın:teytey:
geçmişi fazla okuyamadım umarım herkes iyidir

mede ne kadar şanslısın..ben kızımı sezeryanla dünyaya getirdim hiç bişeyini göremedim ama mecburiyetten maalesef ikincide öyle olucak ...çok üzülüyorum ama artık yapak bişey yok sağ slaim doğsunda ...evet normal doğum çok güzel .sezeryan doğumun sonrası biraz kötü geçiyo ..ama en kötüsü bebeğinin ilk merhabasını göremiyosun..

bende insallah epidural ile normal dogum yapmak istiyorum
bi terslik olmazsa..

bi arkadas ikili test sonucunu sormus
ense olcusu zaten o anda hemen yapılıyor kan tahlili sonucunuda 1-2 gun icinde alıyosun
benimki ankaraya gonderildi daha emin olsun diye ona ragmen cuma verdim ptesi aradılar sonuclar normal diye COK SUKUR
insallah hepinizin sonucları guzel cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…