- 20 Mart 2009
- 2.084
- 79
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #10.541
bu arada bi DİPNOT farkındamısınız arkadaşlar bugünn 09.09.09fisfisfis :smiley-cool: :smiley-cool:
Herkese Günaydın anne adayları;
Nasılsınız ben bu sabah sol bacağımın baldırına acayip krampla uyandım.hala biraz ağrıyor bu bana hep olur ama bu aralar sıklaşacak gibime geliyor.Hele ki hamilelikte kramplar meşhurdur ilerleyen aylarda da olacak ablam dan bilirim..
Sabah sabah gazete bile okumak istemiyorum ...7 şehit verdik Allahtan rahmet ailelerine sabırlıklar diliyorumturkbayragiturkbayragi:gitme::gitme:
2-3 günden beri yağmurlarda maalesef vatandaşlarımızın ölümüne sebep oldu çok zor bir durum...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbena.s.
Bugün duygusallık var üzerimde anlayacağınızı umarım.....
Sevgilerrrrrrr
çanım günaydın...geçmiş olsun...benimde çok kramplarım oluyodu,bana dronun için mağnezyu yazdı kullanıyorum şimdi hiç karamp grmiyor,istersen sende dr ne bahset sana yazsın uygun bişey...
Herkese Günaydın,
Dün acayip kötü birgün geçirdim... Ne yesem kustum... Çok fenaydım... Akşam da gece boyunca midem bozuk halde tuvalete taşındım...
Hani bitecekti bu kusmalarmafoldumbenmafoldumben
:ecrin_bebek:
canım günaydın umarım bugün girip cevaplama şansın olur bana spinal sezeryan hakkında biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir misin ? örneğin yapılan uyuşturucu iğnenein bebeğe ve anneye zarar verme ihtimalinin olduğunu duymuştum. bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
bu ikinci hamileliğim zaten cnm 5 yaşında bir kızım var.parmaklarından bal damlıyor vallahi yazarken allamı söyletti naptıinş bide sağlıklı eli ayağı düzgün oğluşumuz olur.
benimde 12,haftamda söylemişdi doktor ama umutlanma dedi kesin bişey söylemicem dedi ama bana gösterdi dedim kız gibi yok dedi onlar kıza ait değil hayırlısı bakalım.
selam arkadaşlar hepinize iyi akşamlar..ben anca anca kendimi toparlayıp arnız katılmaya çalışıyorm.dün ve bugün iyi gibiydim inşallah hep böyle gider de sizlerle daha sık buluşuruz ..kk yı ,sizleri çok özledim bebişlerinizde iyidir inşallah...
arkadaşlar,ikili test sonuçlarını hemen alıyor muyuz?
ben epiduralle normal doğum yaptım .epidural olmadan önce bir saat sancı çektim epidural olduktan sonra sancı falan kalmıyo okadar rahatlıyosunki ben oğlumu 15 dk kucama aldım sadece 4 dikişim vardı doğumdan sonra eski hayatına hemen dönüyosun normal doğum harika birşey epidural ondanda güzel hiç ağrı çekmeden doğum yapmak muhteşem doğumun her anını doktor ve ebelerle muhabbet ederek geçiriyosun doğum masasında çocunu kucana alıp sevip kokluyosun normal doğum yapın arkadşlar harika bişey ben sırf o anı yaşamak için düzinelerce çocuk yapabilirim
ana forumda gene bir ben kalmışım yaw.Öğlen bir ara girdim baktım kimse cvp yazmıyo herhalde pcde bir sorun var dedim çıktım kız elimden kaptı bilgisayarı.şimdi baktım kimse yok geçmişi okuyup çıkıyım bari.
bu arada kızlar dün gece rüya gördüm..doğum yapıyormuşum,ordaki hemşireye tarihi soruyorum bana diyorki 28 şubat..ama bebeği görmedim,uyandım o esnada...acaba 28 şubattamı geleçek benim bebiş....
mart anneleri hepinize keyifli bir hamilelik ve sağlılı doğumlar dilerim. normal doğum düşünmeyenler için siddetle spinal sezeryan öneriyorum. doğumdan sonra neredeyse hiç acı çekmedim. ertesi gün taburcu oldum. 3. gün kontrole 5. gün nüfus kağıdını çıkartmaya gittim. hem doğum anını görüyosun bebeğini öpüp kokluyosun hem de doğumdan sonra en az 4-5 saat acı çekmiyorsun. hafif hafif acılar başlayınca hemen ağrı kesicini yapıyorlar. sadece kahveyle geçen bir baş ağrım olmuştu o kadar.
Nasılsınız ben bu sabah sol bacağımın baldırına acayip krampla uyandım.hala biraz ağrıyor bu bana hep olur ama bu aralar sıklaşacak gibime geliyor.Hele ki hamilelikte kramplar meşhurdur ilerleyen aylarda da olacak ablam dan bilirim..
Sabah sabah gazete bile okumak istemiyorum ...7 şehit verdik Allahtan rahmet ailelerine sabırlıklar diliyorumturkbayragiturkbayragi:gitme::gitme:
2-3 günden beri yağmurlarda maalesef vatandaşlarımızın ölümüne sebep oldu çok zor bir durum...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbena.s.
Sevgilerrrrrrr
Herkese Günaydın,
Dün acayip kötü birgün geçirdim... Ne yesem kustum... Çok fenaydım... Akşam da gece boyunca midem bozuk halde tuvalete taşındım...
41.KERE MAŞALLAH DİYELİMhaa evet,ne güzel uyumlu bir tarih bugün...bu arada 9 tane erkeğimiz olmuş listede,tarihle uyumlu... :))
Sevgilerrrrrrr
Herkese Günaydın,
haa evet,ne güzel uyumlu bir tarih bugün...bu arada 9 tane erkeğimiz olmuş listede,tarihle uyumlu... :))
Cmrt günü kontorlümüz ikili testimizde olacak konuşacaklarımın listesini yaptım bile unutuyorum bazen .Geçen gittiğimizde hemoroid içinde konuşacaktım unuttum..Bu olayı asla unutmam çünkü sabahları felaket şekilde kalkıyorumlmaz:
Pancuben geçmiş olsun kalsiyum eksikliği tetikliyor diye biliyorum.... Bugün biraz kendini kasıp süt yoğurt falan yemeye çalış...cokacimcoook
günaydın arkadaşlar, maşallah hızınıza yetişmek çok zor..bi hayli kalabalığız anlaşılan..ve herkes cıvıl cıvıl çok hoşuma gitti..ben de mart annesiyim demiştim..gözden kaçıranlar için tekrarlayayım..ve hoşgeldin diye arkadaşlarıma hoşbulduk demek istiyorum..
2008 mayıs annesiyim..planlı bir hamilelik değildi..kendimi bu gerçemkle yüzleştirmem biraz güç olmuştu..
ben de henüz cinsiyetini öğrenemedim bebişimin ama sizin şu heyecanınız benim ilk hamilelik heyecanımla eş değer...birden içim kıpır kıpır oldu..iyi ki varsınız arkadaşlar..sizler çok iyi birer anne adayısınız ve annesiniz inancındayım..
ALLAH hiç birinizin boynunun bükmesin ve hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi..Amin..
selam kızlarrr..hepinizi öpüyorum...geçmişi okuyamadım malum ben bu gün biraz gerildim açıkçası...
aslında takmıyorumda yinede insan bir garip oluyor...
eşimle aynı yerde çalışıyoruz dolayısıyla ortak arkadaşlarımız var kız dediğimizde her erkeğin gönlünde erkek yatar ama üzülme...
olsun üzülme falan gibi cümleler kullanıldı yüzümüze karşı...benim deli gibi kız istediğimi hep içimden kız geçtiğini allahında gönlüme göre verdiğini biliyosunuz zaten...
ne garip insanlar var yaa allah allah gerçi eşim kızdı o nedemek hayırlı olsun kız olsun çamurdan olsun bidaha duymayayım biz başından beri kız istedik zaten dedi amaaaaaa...üff neyse yaaa.
kayınvalidemde annemi arayıp size çekti herhalde bizde hiç kız yok demiş bu akşam onlara gidicez bebeğin cinsiyetini baba belirler biraz araştırırsan anlarsın dicem...delirttiler beni zorla beaaa...
günaydın arkadaşlar, maşallah hızınıza yetişmek çok zor..bi hayli kalabalığız anlaşılan..ve herkes cıvıl cıvıl çok hoşuma gitti..ben de mart annesiyim demiştim..gözden kaçıranlar için tekrarlayayım..ve hoşgeldin diye arkadaşlarıma hoşbulduk demek istiyorum..
2008 mayıs annesiyim..planlı bir hamilelik değildi..kendimi bu gerçemkle yüzleştirmem biraz güç olmuştu..
ben de henüz cinsiyetini öğrenemedim bebişimin ama sizin şu heyecanınız benim ilk hamilelik heyecanımla eş değer...birden içim kıpır kıpır oldu..iyi ki varsınız arkadaşlar..sizler çok iyi birer anne adayısınız ve annesiniz inancındayım..
ALLAH hiç birinizin boynunun bükmesin ve hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi..Amin..
selam kızlarrr..hepinizi öpüyorum...geçmişi okuyamadım malum ben bu gün biraz gerildim açıkçası...
eşimle aynı yerde çalışıyoruz dolayısıyla ortak arkadaşlarımız var kız dediğimizde her erkeğin gönlünde erkek yatar ama üzülme...
olsun üzülme falan gibi cümleler kullanıldı yüzümüze karşı...benim deli gibi kız istediğimi hep içimden kız geçtiğini allahında gönlüme göre verdiğini biliyosunuz zaten...
ne garip insanlar var yaa allah allah gerçi eşim kızdı o nedemek hayırlı olsun kız olsun çamurdan olsun bidaha duymayayım biz başından beri kız istedik zaten dedi amaaaaaa...üff neyse yaaa.
kayınvalidemde annemi arayıp size çekti herhalde bizde hiç kız yok demiş bu akşam onlara gidicez bebeğin cinsiyetini baba belirler biraz araştırırsan anlarsın dicem...delirttiler beni zorla beaaa...