Buarada bebek iyi suyuda iyi o doktoru eşim şikayet etmek istedi çünkü yaklaşık bi 2 dk bebeğin kalp atışınıg ördünüzmü önceki gittinizde diye karnıma bastırdı durdu bebek yaşamıyormu diye haykırdım sonra biraz zamn gecti ama inanın yemine derim ölecektim hayır size dinletmek için dedim dedi o kdar tecrübesizdi.. çünkü agzımdan çıkanı bile anlamıyordu sonra suyu iyi dedi bende miktarıda iyimi dedim çünkü miktarı az ise bebek çok hareket etmezmiş yani edemezmiş ondan ama ben ekrana bile bakamadım kalp atma konsundan sonra akıntınmı oldu ondanmı soruyosun demek istedi herhalde benimce o anda bacak aram ıslaktı nereden anladınız dedim kese mese bişi acıldı sandım ama dr bunu anlıyacak kapasitede değildi çünkü ben en iyi hastanelere gittiğim için bunu anlıyabilirdim mantığım dur desede o gece uyuyamadım sabahta çok erkenden dr bulduk kendimizi .. ama yinede çok huzursuzum hala bişi olmadını öğrendim ama onu kaybetme korkusunu bu kadar yanımda hissetmemiştim sürekli aglıyorum .. zaten ona bişi olacaksa allah benimde canımı alsın
Gülencim kedini üzme, stres yapma. Doktora da kızma acil başka bir şey. Hepimiz seninle birlikte endişelendik. Lütfen sen kfanı rahat tut ki sen de bebeğinde iyi olasın.
inş o annelerden biri de ben olacağım ama çok korkuyorum bebeğim düşecek diye ilk bebeğim düşük olmuştu lütfen benim için de dua edin kızlar
Hayırlısı canım. Allah senin de bebğini kucaklamanı nasip etsin.
günaydın çıtırlarım ben geldim..dünden beri uyuyamıyoruz..doktora giderken kendimizi nasıl kastıysak...
çok eylendik dün yaa doktorumu çok seviyorum...
başın ağrıyodur şimdi senin diyo cık diyorum sabahları biraz bulantın olur diyo cık diyorum iştahsız olursun diyo cık diyorum...aaayyy git yaa dedi...
çok seviyom senin gibi hastaları ben yaaa dedi...
neyse ya dedim hani 9.haftada söylüyodunuz millete bana niye bekliyoz dedim...senin gönlünden ne geçiyo dedi kız dedim ee iki saattir ne uğraştırıyosun beni dedi...yaa kızmı yani dedim söylemem dedi..
bir saat onu izledik cd ye çekti bizi...
neyse benimki geriniyo geriniyo pat diye kendini bi bırakıyo bak bak dedi köprü kuruyo seninki deli gibi hiiç durmadan geriniyo yukarı çıktı inmiyo aşağı gerindi gerindi doktorum in aşağı kız getirme beni şimdi oraya dedi ve ben mesajı aldım aha dedim kız dediniz...
yoo demedim dedi güldü...
bak aradan bi pipi çıkarsa yazık olur şimdi bana kızarsın gerek yok hiç 12+4 de söylicem söz gel ben sana 5 dk bakar söylerim olurmu dedi...cumartesi gidicem hem test sonuçlarımıda almış olucam rahat rahat izin almadan gitmiş olurum...
galiba sinpac ında kızı oluyomuş...
haa bide şu ense kalınlığı işini sordum arkadaşlar bazı doktorlar para için amniyosentez yapıyolarmış balarında paralansın o paralar neyse...erkek bebeklerin ense kalınlığı kızlara göre biraz daha fazla çıkıyo bazı uyuzlarda bunu fırsat bilip cort diye amniyosenteze gönderiyolarmış...eğer böyle bir durum varsa mutlaka 2-3 doktora daha gitsinler ve durumlarından asla bahsetmesinler dedi...
Süper bir doktormuş seninkisi :) Bu arada gözün aydın öyle veya böyle kız ağırlıklı bir tahmini koparmışsın :)
ya kızlar ben nasıl hamileyim bilmiyorum ne bulantım var ne bişilerden tiksiniyorum eskiden neysem o göbeğimde şişmese dicem hamile değilim herhalde ya insan hiçmi aşermez.
Biz sana, sen bize mi özeniyorsun. :) Her şeyin hayırlısı. Bebeğin iyi olsun, senin bir sağlık sorunun olmasın da hamileliğin böyle de geçse güzel.
Gunaydın arkadaslar;
Bosna uzuldum ıkıncı uc ayda umarım rahat edeceksın.
Dr da gelıyorum cınsıyetı ogrendım. Bende bır erkek annesı olucam Allah ızın verırse, Bızımkı bagdas kurmustu ...:)
3 boyutlu goruntuye gıren var mı hıc nasıl oluyor soyleyebılır mı?
Bir oğlumuz daha oluyor. Gözün aydın canım. Ben belki cumartesi gireceğim son gittiğimizde soktorum bir ay sonra gelde 3 boyutlu da bakarız dmişti.
bende kendimi görmek istiyorumbu listede işte bu kadar çokmu zor yahu
Canım NILUFERSAHH özel mesaj at ekler seni. Tüm mesajları okuması mümkün olmuyordur. Özel mesaj yazarsan direkt haberdar olur.
bende 13. haftaya gircem yarın biz üç kız kardeş olduğumuz için annem erkek çocuklarını çok seviyo kendisinin olmadığı için belkide.inşallah benim bebeğimde erkek olurda kadıncağız az da olsa sevinir. yolda falan erkek çocuk gördümü gel sen benim oğlum ol diyodu o derece yan :))
Biz de 3 kız kardeştik, çok şükür annem erkek çocuklarına düşkünse de belli emedi çok kıskanırdık valla :)
ben daha çorap bile almadım bundan 6 ay önce düşük yaptığım için
cesaret edemiyorum açıkcası
(
Ah canım içini ferah tut. İnşallah bu sefer bebeğini kucaklarsın. Benim acı bir tecrübe yok ama ben de bir şeyler almayı düşünmüyorum. Allah o günleri gösterirse bir yeni doğan alır doğuma öyle giderim
doktora gidenler güzel haberlerle gelmiş darısı hepimizin başına.
Dilacımında kızı olucakmış demiştim ona kızın olacak diye doğru çıkmış tahmimlerim bir kişiye daha dedim ama sincap mı simenaymı hatılamıyorum.
EEEE annişler bugün nasılsınız bakalım 2 gündür falan forma girmiyorum özledim sizi valla
Biz de seni özledik. Demek 2 gün boyunca bizden uzakta neler yaptığını artık öğrenemeyeceğiz. Yaramaz forum kussebfilal'in mesajını geri ver :)
Selam kızlar. Ben 2 gündür rahatsızdım. Dün öğlen dr.a gittim. Kasığımdan itibaren acayip ağrı böbreğime kadar uzanıyodu. Tuvalete dahi oturamıyordum. Bugün biraz daha hafif. Bişey yok dedi dr ama yatakta dahi bir yandan öte yana dönemiyorum. ama gitmişken bebişimin pipisini de görmüş olduk. Allahım yardımcımız olsun.
Çok geçmiş olsunn. Hayırdır inşallah doktorda bir şey yok demiş ama. Aman da aman bir oğlumuz daha olmuşşş :) Gözün aydın annesi.
herkese merhabalar..ben 2008 mayıs annesiyim şu an yine hamileyim ve aynı zamanda 2010 mart annesi olmaya hazırlanıyorum..herkesin hayırlısıyla bebeğini sağ salim kucağına almasını diliyorum..bu arada herkes bebişlerin cinsiyetlerini öğrenmeye başlamış..ben de bir haftaya kadar öğreneceğim nasip olursa..
muhammed adında bir oğlum var..ikincisinin de erkek olacağı hakkında içimde bir his var ama sağlıklı olması için dualar ediyorum..ve dualarıma bebek bekleyen tüm anneleri ve anne adaylarını da ekliyorum..
ilk annelik heyecanı yaşayan arkadaşlarıma 1 yaş 4 aylık bir anne olarak acizane yardımcı olmak isterim..ne de olsa artık biz de bu konularda tecrübe edindik ve tecrübe edinmeye devam ediyoruz..
Hoşgeldin canım. Oğlun sağlıkla büyüsün 2. bebeğinide inşşallah sağlıkla kucağına alırsın.
herkese merhabalar nasılsınız mart anneleri
listeye benide eklermisiniz
Sağol canım idare ediyoruz. Sen naılsın ? Listeye eklenmek için NILUFERSAHH'a özel mesja atman yeter :)
Aybars hosumuza gıttı ama bır sıte kız ısmı demıs ya kafam karıstı...
Yok yok Aybars erkek ismi ben biliyorum :) En azındna bizim tanıdığımız Aybars erkek.
merhaba hanımlar size bi sorum olacak.ense kalınlığı ölçümü yapıldı 1,33 çıktı kan sonuçlarımı henüz almadım.Normal mı acaba bu değerler aranızda yaptıran varmı ?kızlar bi yardımcı olun.
Güzel bir ölçüm sonucu canım, inşallah kan derğerinde böyle güzel çıkar.
evet onu bende okudum ama bağırsak hareketleri öyle olmazki......bu resmen damar atması gibi....bu arada cevap verdiğin için teşekkür ederim..alkisalkisalkis
Canım o pıt pıt atan senin damarın. Hamilelikte rahim genişlerken o bölgedeki kan damaları da genişliyor ve o bölgeye kan akışı yoğunlaşıyor. Daha önceden karnında hiç hissetmeiğin kalp atışı gibi pıt pıt atımı gerilim böylece artık hissdilmeye başlıyor. Ben de aynı şeyi hissediyorum hatta iyi izlersem görebiliyorum bile ama o bebeğim değil kendi kalp atışım.
mutlu cinsiyeti bellimi sanırım sennde oğluşun olucak:)2010 mart ne ay çıkdı ya tek bi kız sıftahımız yok genelde erkek bebekler annelerinin sağ taraflarına kayarlarmış çok güzel bi duygu ama dimi :CüvCüv:
Kızımız var dün 3 kızımız vardı tamam %100 denmedi ama büyük ihtimal kız dendi. Bugün de bu rakama 1 ya da 2 tane daha eklendi sanırım. Hem kızımız hem oğlumuz var.
bizimde erkek gibi dedi doktor çıkıntımız varmış ama daha kesin bişi yok tabi hayırlısı evt erkekler çok erken hisetirirlermiş kendilerini annemde hep söyler abimi çok erken hissetmiş..
Gözümüz aydın. :) Siz yazdıkça ben kendi bebeğimin cinsiytini öğrenmişim gibi mutlu oluyorum.
Badem yağı, kakao yağı, jojoba yağı filan karıştırıp kullananlar varmış, bu sitede okumuştum.
Ben de susam yağı diye duymuştım. Badem yağı gibi tüyde koyulştırıp kalınlaştırmıyor diye not düşmüşlerdi.