2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok çok öpüldün tatlım byee

bugün ne çok konuştum ben...
şimdi gidiyorum, eylemlerim yarın devam edecek.
aklıma sizi aşerdirecek bişiler gelir inşallah :))
iyi akşamlar, sevgiler hepinize...

Ya inanın söylemiyim diyorum ama kendimi zor tutuorum siz yiyeceklerden konuştukça benim burada biyerim şişecek valla yaaa... benimde canım çok acaip bişi istiyoooo...pek heryede bulunmayan birşey o yüzden bana kalsın.söölemiyimm

susuuuuuuuuuuuunnn yeter la anaa ömrümü yediniz beaaaa..karnıbaharı ketçaba batırıp sandöviçede mercimekli köfte ve yoğurt koyup yicem ama şimdi delirttiniz beni baeeeeee...

Dilacım akin ol delir me :) Bu kızları durduracak hiçbir güç yokonlar aşerme canavarları

Sakın sıkma canını benim görümce doğumuna 3 hafta kala doktoru hastaneyi bıraktı özelmuayene açtı sen benim eski hastamsın senin doğumuna şu kadara elirim demiş ama doğum 2 katından fazlaya gelir. Bana bunu nasıl yapar beni bu saatte nasıl yol ortasında bırakır diye diye kendini helak etti. Allah yardım ediyor. Gitti uygun bir fiyata Hizemt Hastanesinde başka bir doktorla doğum yaptı.

Amcamın kızı da 8 aylık hamile iken kendisi kızmış doktoruna. Ne yapmış da doktor kuzenimin tepesini attırmış bilmiyorum o da doktorun değiştirmiş. Bana tecrübe oldu. Eşime de dedim, doktor önemli değil hamileliğim iyi gitsin yeter. Kafama eser 50 doktor değiştiririm. Boşver üzme kedini, doktor mu yok. Bulursun kendine yeni bir doktor. Her şeyin hayırlısı.

Söyleeee
Söyleeeeeee
Söyleeeeeeee

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Toksoplazma ne ki?
Yenmiyorsa bugünlerde ilgimi çekmemesi normal....:roflol:

ne güldüm buna anlatamam sanan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
toksoplazma enfeskyon testi negatif ise dışarıdan yeşillik yeme iyi yıkanmamış olabilirr

güle güle dila aşk olsun ekmek arabası baklavayıda gol attın bize

haaa eşim mercimek köftesi yapıyor yok artık ben yaoamammki ben hamileyim o kadar ugraşamam onun karnında bebekmi var ben otururum o yaparr aaaa kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso cokacimcoook aşkı memnuniyeyi izlerkende yerim cerez yerine ohhhhhhhhhhhhh yerimmm yirimmm çok fena çokştum mercimek köftesine şuanda arayımda erken gelsin herif
buarada benim rahim göbeğimin 2 parmak altında usg ile oradan baktı dr şakkıdı

Ben de benim kocamın mercimek köftesi yapmasını istiyorum ama o anca el ense yapıyor:1closedeyes:
toksoplazma testim negatif cıktıkafamçokkarıştı
bu dısarıdan yemek yiyemeyecegim anlamına mı geliyor?akannehirakannehirakannehir

teşekkür ederim taburcu canım haklısın aslında ama ne biliyim çok ısınmıştı kanım ona pehh

neyse başkasına gidecez artık bebişle ne yapalım gamyoncuiremsu

ay alemsin canım yaaa :roflol:
bencede yaptır yapabiliosa eğer..benimkisi sadece tarhama çorbası yapmayı bilio onuda ben öğrettim geçenlerde...

Gidenlere güle güleee,
Bana da güle güleeeeee
kızlar canlarım ben de günü bitireyim.
Bugünkü keyfi bir daha bulamam.
Sabahtan akşama yattım, yazdım, okudum.
Yarın sabahtan çıkar bir yürürüm. Öğlen gelir uyurum, öğleden sonra ancak size kavuşurum.
Sağlıcakla ve bebeklerinizle kalın.

bilmiyorum amaçiğ et iyi pişmemiş et yeme , çiğ eti elleme dışarıdan salata yeme dedi doktorum iyi yıkanmazsa bakteri gecebiirmiş sen içine koydurma bundna sonra al şirkette yıka öyle içine dahil et

Ama söylemezsen ben o şeyi nasıl bulup yiyebilirim ki?cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…