-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.521
kızlar kaçtım çok kaynatmayın ha yetişemiyom bak gelirsem hepinizi yerim ona göre....öptüm göbüşlerinizin içindekileri bir bir...
aşkım benim libido hep tavan bişi yememe gerek yok valla...gittim tamammmmm....
bugün ne çok konuştum ben...
şimdi gidiyorum, eylemlerim yarın devam edecek.
aklıma sizi aşerdirecek bişiler gelir inşallah :))
iyi akşamlar, sevgiler hepinize...
susuuuuuuuuuuuunnn yeter la anaa ömrümü yediniz beaaaa..karnıbaharı ketçaba batırıp sandöviçede mercimekli köfte ve yoğurt koyup yicem ama şimdi delirttiniz beni baeeeeee...
ya kızlar resmen ağzımın suyu akacak yani amma yemek muhabbeti yapmışsınız yaa :)
bu arada çok sinirliyim şu an bir haber aldım doktorum gittiğimiz hastaneden ayrılmış tee bize uzak bir kliniğe gitmiş mafoldumben
Ya inanın söylemiyim diyorum ama kendimi zor tutuorum siz yiyeceklerden konuştukça benim burada biyerim şişecek valla yaaa... benimde canım çok acaip bişi istiyoooo...pek heryede bulunmayan birşey o yüzden bana kalsın.söölemiyimm
Toksoplazma ne ki?
Yenmiyorsa bugünlerde ilgimi çekmemesi normal....:roflol:
Güle güle
bugün ne çok konuştum ben...
şimdi gidiyorum, eylemlerim yarın devam edecek.
aklıma sizi aşerdirecek bişiler gelir inşallah :))
iyi akşamlar, sevgiler hepinize...
Canlarım ben de kaçtım, kendinize ve bebeciklere iyi bakın...
kızlar bende gidiyorum öptüm hepnizi ve bebikleriniziopuyorumnanaktan
ne güldüm buna anlatamam sanan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
toksoplazma enfeskyon testi negatif ise dışarıdan yeşillik yeme iyi yıkanmamış olabilirr
güle güle dila aşk olsun ekmek arabası baklavayıda gol attın bize
haaa eşim mercimek köftesi yapıyor yok artık ben yaoamammki ben hamileyim o kadar ugraşamam onun karnında bebekmi var ben otururum o yaparr aaaa kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso cokacimcoook aşkı memnuniyeyi izlerkende yerim cerez yerine ohhhhhhhhhhhhh yerimmm yirimmm çok fena çokştum mercimek köftesine şuanda arayımda erken gelsin herif
buarada benim rahim göbeğimin 2 parmak altında usg ile oradan baktı dr şakkıdı
Canlarım ben de kaçtım, kendinize ve bebeciklere iyi bakın...
kızlar bende gidiyorum öptüm hepnizi ve bebikleriniziopuyorumnanaktan
umarım anlamıyodur benim gbeği hepiniz gördünüz içinden(
şıuana bak yemiş yemiş çıkarmamış bebek diye gelmiş karşıma paçoz felan diye içinden gecirir ) ben bu akşam eşime direktifle mercimek köftesi yaptırımmı
Ya inanın söylemiyim diyorum ama kendimi zor tutuorum siz yiyeceklerden konuştukça benim burada biyerim şişecek valla yaaa... benimde canım çok acaip bişi istiyoooo...pek heryede bulunmayan birşey o yüzden bana kalsın.söölemiyimm