- 20 Mart 2009
- 2.084
- 79
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.561
saol canım alıp rahatlıkla yemeli o halde kaç haftadır aklım bunda.iyi akşamlar herkese bende kaçar.bebiklerinizede kendinizede iyi bakın
Hayır adım Yaseminvereliniortak
aaaaa memnun oldum ben de vereliniortak
Ben de kacıyorum.... Malum mesai bitmek üzere....
Sinpac uğurlama komisyonu olduk burda. kaydirigubbakcemile3 ne yapsak biz de kaçsak mı? benim kociş gelecek yemek yapayım bari.
Bir simitçiyi zengin edeceksin anlaşıldı....
Ankara da su orijinal simit gibi susamlı ekmegi olanlardan degil de sosisli falan olandan yapıyorlar... Ben de onu pek sevmiyorum...
saol canım.sölerim tabii selamını öpüyorum hepiniziiiopuyorumnanaktanGüle güle
Afiyet olsun...
Ben KOnya da büyüdüm, Konya ma selamlarsositososito
gülencim bende sefiyom seni bitanem....
ana ne garip nic almışın bebişim yazamadım dur 9ul54h hıh yazdım galiba...hayatım böyle giderse biz ekmek arası baklava bile yicez galiba....
Ben bu ilacı denerim. Sağolasın.
Hadi hayırlısı çok güzel haberler alırsın inşallah.
Hah selkie, senin evi de öğrendik. Yarın sendeyiz
Nasıl ya ben de atlamışım o zaman. Kim?
Ben dedim bu iş tehlikeli diye :) yakında hepimiz çölde gezen susuzlar gibi aşerdiğimiz şeyleri sayıklamaya başlayacağız.
arkadaşlar aranızda oruç tutan varmı.ben tutuyorum oruçluyken daha iyi hissediyorum kendimi sanki mide bulantım olmuyor baş dönmem olmuyor..ama korkuyorumda bebişim susuz kalır diye.doktorumada danışmadım henüz..
bugunde ne guzel seyler konusulmus
masallah kimi arkadasımızın istahı acılmısta asermeye bile baslamıs:)
darısı bizlerin basına insallah.. bende reflü ve kusmalar hala yemeklerden uzak tutuyor beni
gecmesini caaaanı gonulden istiyorum ve bekliyorum.. sanki hic gecmeyecekmis gibi geliyor
yarın doktora gidiyorum.. 4 hafta gecmez diyordum gecti cok sukur bakalım yarın neler olacak
heyecan basladı..