2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile5 dilaa seni seviyorummm

sinpac .; senin toksoplazma ne çıktı?

bende bazen peynirli pgca istiyorum birde mercimek köftesi üstelik mercimek köftesinde çok yararlı besimle rvarmış ama şimdi ramazan anneme yap yimemem

ya bende mercimekli köftenin hastasıydım zaten şimdi en çok istediğim şeylerin başında geliyor.peynirli poğaçada:KK43: kızartmada,karnıbaharda,hamburgerde.çatlar patlarım ben bu gidişle zaten almışım 3 kilo şimdiden

blueangel ben de sevindim canım hemşehri sayılmayız aslında ben denizliliyim ama konyada oturuyorum tabi konyalı olduk sayılır artıkım sırnaşık şey
ay gülencim çok güldürdün beni karnıbaharın ağaca benzediğini yazmışsın ya kaydirigubbakcemile3 biraz benziyo tabi yeşil yapraklı falan..
ne çok seven varmışş ama zor bulunuyo bu aralar canınızı istettim ksr bakmayın yaa :eek:
dün de başka bişi çekti canım o bu aralar çok bulunuyo gerçi de söylemiyim artık neyse cokacimcoook

Sen söylemezsen nasıl bizim canımız çekecek ve yemek isteyeceğiz....cokacimcoookcokacimcoook
Ben simdiden yemek istedim meselacokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

blueangel ben de sevindim canım hemşehri sayılmayız aslında ben denizliliyim ama konyada oturuyorum tabi konyalı olduk sayılır artıkım sırnaşık şey
ay gülencim çok güldürdün beni karnıbaharın ağaca benzediğini yazmışsın ya kaydirigubbakcemile3 biraz benziyo tabi yeşil yapraklı falan..
ne çok seven varmışş ama zor bulunuyo bu aralar canınızı istettim ksr bakmayın yaa :eek:
dün de başka bişi çekti canım o bu aralar çok bulunuyo gerçi de söylemiyim artık neyse cokacimcoook

aman aman söyleme (gerçi merak ettim ama) bak karnabahar dedin ne hale geldik kaydirigubbakcemile3

ya kızlar resmen ağzımın suyu akacak yani amma yemek muhabbeti yapmışsınız yaa :)
bu arada çok sinirliyim şu an bir haber aldım doktorum gittiğimiz hastaneden ayrılmış tee bize uzak bir kliniğe gitmiş
mafoldumben

Biri yemek mi dedicokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Ben herşeyi yerimcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

ooh birazdan çıkıp eve gidiyorum herşeyi yicem herşeyi kocamı bile delikafaduldendelikafadulden
kızlar ben kaçar mesai bitmek üzere iki çalışıp gideyim eve..
sinpac biliyorum hayatım her gün önünden geçiyorum aslında saçma bi soru sormuşum yani hattaaaa eşimin arkadaşıda ordaydı ayrıldı...
neyse buluşma kızılayda olucak ozaman...siz pembedüşlerle yakınsınız ha...
çaktırmadan buluşabilirsiniz ehe çok öptüm hepicinizi...

umarım anlamıyodur benim gbeği hepiniz gördünüz içinden(
şıuana bak yemiş yemiş çıkarmamış bebek diye gelmiş karşıma paçoz felan diye içinden gecirir ) ben bu akşam eşime direktifle mercimek köftesi yaptırımmı

dila bu kadar yirsen libido tavan yaoar herifinide yersin tabeee :)

söyleyn neymiş o battı balık yan gider bugün hayde söyleyin neymiş o pastırmamı yoksaaa

ben de zor buldum zaten kızlar karnıbaharı :emir_bebek:
dila kızma ya ...kaydirigubbakcemile3 ama kombinasyonların hakkaten süperr olmuş :lepi:
doktora dedim ben bebek tam olarak nerde bu benim göbek mi bebek mi diye kaydirigubbakcemile3
o da önce kilodur daha oraya çıkmaz bebek dedi,sonra baktı kilo almamışm son 1 ayda pek anlayamadı yanim bence yağ tabakası şimdiki göbişler :roflol:

kaydirigubbakcemile5 dilaa seni seviyorummm

sinpac .; senin toksoplazma ne çıktı?

değişik bi tarif oldu dila denemekde fayda var.
güzel bi kombinasyon gibi geldi bana bende denicem:KK70:

gülencim bende sefiyom seni bitanem....
ana ne garip nic almışın bebişim yazamadım dur 9ul54h hıh yazdım galiba...hayatım böyle giderse biz ekmek arası baklava bile yicez galiba....

umarım anlamıyodur benim gbeği hepiniz gördünüz içinden(
şıuana bak yemiş yemiş çıkarmamış bebek diye gelmiş karşıma paçoz felan diye içinden gecirir ) ben bu akşam eşime direktifle mercimek köftesi yaptırımmı

ay eşin mercimek köftesi yapabiliyormu maşallah maşallah.yaptır valla kaydirigubbakcemile3

kızlar kaçtım çok kaynatmayın ha yetişemiyom bak gelirsem hepinizi yerim ona göre....öptüm göbüşlerinizin içindekileri bir bir...
aşkım benim libido hep tavan bişi yememe gerek yok valla...gittim tamammmmm....

X