2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gidenlere güle güleee,
Bana da güle güleeeeee
kızlar canlarım ben de günü bitireyim.
Bugünkü keyfi bir daha bulamam.
Sabahtan akşama yattım, yazdım, okudum.
Yarın sabahtan çıkar bir yürürüm. Öğlen gelir uyurum, öğleden sonra ancak size kavuşurum.
Sağlıcakla ve bebeklerinizle kalın.

güle güle canım

herkese güle güle
bebişlerimizle hepimiz Allah'a emanetiz...
bende gider mama yapmaya yiycem yiycem şişcem iştee
cokacimcoook

Gidenlere güle güleee,
Bana da güle güleeeeee
Yarın sabahtan çıkar bir yürürüm. Öğlen gelir uyurum, öğleden sonra ancak size kavuşurum.

Güle güle...

Gidenlere güle güleee,
Bana da güle güleeeeee

güle güle canım

bilmiyorum amaçiğ et iyi pişmemiş et yeme , çiğ eti elleme dışarıdan salata yeme dedi doktorum iyi yıkanmazsa bakteri gecebiirmiş sen içine koydurma bundna sonra al şirkette yıka öyle içine dahil et

Bir de kedi köğekten uzak dur dedi di mi?
Bu haftaya kadar zaten kusmaktan birsey yemeye cesaret edemiyordum.... Artık yesilliğe de dikkat edecegim anlasıldı...

Söyleeee
Söyleeeeeee
Söyleeeeeeee

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Ya gerçekten Ankara'da satan yer varmı bilmiyorum ama İzmirli arkadaşlar çok çabuk bulurrr..
Hani izmire özgü sandviçleri varya adı kumru, ben onları çok severim İzmire gittiğimizde bi kerede 3 tane yerdim şimdi 2 katına çıkar akannehir

Ya gerçekten Ankara'da satan yer varmı bilmiyorum ama İzmirli arkadaşlar çok çabuk bulurrr..
Hani izmire özgü sandviçleri varya adı kumru, ben onları çok severim İzmire gittiğimizde bi kerede 3 tane yerdim şimdi 2 katına çıkar akannehir

Bir simitçiyi zengin edeceksin anlaşıldı....
Ankara da su orijinal simit gibi susamlı ekmegi olanlardan degil de sosisli falan olandan yapıyorlar... Ben de onu pek sevmiyorum...

X