- 31 Ekim 2008
- 5.878
- 13
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.321
Ezgicim hoşgeldin...
Ben bildiğin gibiyim, sen nasılsın?
Pancuben, kız olursa zaten ben koyucam ismini, sorun yok :)
Erkekse, Harun'un yanına güzel olacak isim lazım, ama başında Harun olunca hiç bir isim güzel gelmiyor bana :))
canım çok sağol evet böbreklerimde galiba ağrı var.üşüttüm sanırım.nefes aldıkça batıyor.
aynen bende kıskandım acıkcası taburcu beni görmeyince beni merak et olurmu bende eltuylan pancubeni kıskandım bende isterim banane
ezgim hoşgeldin.....
Sen bir isim düşündün mü? Bebeğine..hiç
Pancuben,
Başında Harun olmasa ne güzel oluyo di mi hepsi mafoldumben
Teşekkür ederim canım, emeğine sağlık...
Ben de sevmiyorum Can'lı, Su'lu isimleri.
canım teşekkür ederim hoşbulduk.benim bugün midem bulanıyor.ıspanak pişirdim ama kokusu mahvetti beni sanırım yiyemiyeceğim.sende var mı bulantı?
afiyet olsun şekercim.benimde canım dün patates kızartması istedi ama yumurtalı korktum yemedim ama şimdi cesaretlendim akşam yicemcokacimcoooksteteskopla bizde dinledik dediğin gibi garip sesler var onuda yine deneyelim baridelikafadulden.AYY valla da dönüp okumama haa ,
pembiş sen ayva buldunmu? Bizim ayva agacını cucuklar yolmuş en tepelerde var zarla zorla düşürdü babam içinden kurt çıktı kocaman pis şey yemedim bende..
sen ayana çorap giy , çektik giyy beni gören deli sanıyor ama ben hep giyiorum halbuki ev laminat ama üşütmüyelim benim teyzem çok üşütmüş da bebek dogdundan kafasından bile iğne vurmuşlar..
Bana gelince sabah gene bulantıyla kalktım kahvaltıdan önce küçük ekmeğin arasına zeytin koydum midemi bastırdım sonrda kahvaltıda papates kızarttım yarım ekmein içine doldurdum peynirde koydum 2 bardak sütle onu yedimmm.. ohh çkk nnefistii
sonra eczaneye gittim evde yalnız kaldığım ilk gün bunlar.. tansiyonumu ölçtürdüm çünkü gecen gün doktorda 14 9 çıktı.. gecende bahsetmiştikya başıma geldi 2 günde bir takip ettiricem .. 12 8 çıktı bugün.. steteskopla kalp atışları duyuluyomuş akşama sipariş ettim gidip alacağım..
birde dün bi arkadaşım aradı eşim her akşam dinliyor içeriden garip sesler geliyor dedi.. dün eşimde uyumama yakın baktı ben gülmekten bişi duyamadı..
yengemde 16 haftalık gebe.. sabah bende onu dinledim sanki otobanda arabalar gecerle öyle bi ugultu sulu bi ses gurruldama değil..
dahi bende sana yapım dedi.. evin altında dükkanda actım karnımı oda eğildi dinliyo (hayır o anda biri görse tam rezillik) bebeğim tık yaptı tık diye ses geldi dedi biliyorum hissettim dedim :)
buarada Tsh tekrarladık .. 1aydır euthrox kullanıyodum 4.23'ten 2.78 düşmüş ama gebelikte 2 olmalıymış galiba doktorum amerikadaymış mail atıcam birazdan..
idrar tahlilide yaptırmıştım temiz çıkmış çok şükür .. iltihap felan yok acıkcası tansiyon yükske çıkınca bu durum tesadüfmü yoksa böyle bi sorunumumu var diye yaptırdım keton ve protein atılımı çıkmamış içim rafhatladı..
buarada dün ve bugün bulaşık yıkmaya başladım.. sopa yemiş gibi oluyorum :) dün yaprak dökümünü izledinizmi
HARUN İSMİ BANA HEP CİDDİ ERKEK İSMİ GİBİ GELİYOR...ZATEN ANLAMIDA FARKLI ....BÖYLE OTARİTER BİR İSİM... İSMİ GÜZEL OLMASA DA BAHTI GÜZEL OLSUN...AMA BENİM AHTIM VARDI TÜRKER OLACAK OĞLUM OLURSA
SİZDE BANA KIZ İSMİ AYARLARSINIZ NETLEŞSİN HELE CİNSİYETİ
:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
geçmiş olsun canım...
ben kendi pişirdiğim hiç birşeyi yiyemiyorum. pişerken öyle kötü geliyor ki kokusu, yerken de hep aynı kokuyu alıyorum. ama annem pişirince yiyorum. benden önce doğum yapan bir arkadaşım aynı şeyi anlatmıştı da, içimden yemekleri annene yaptırmak işine geliyordur diye geçirmiştim. terbiyesizlik yaparsan, Allah da başına verir işte :)
bulantım çok fena dünden beri, akşam sadece çorba içebildim. öğlen de öyle...
hatta akşam o kadar kötüydüm ki, oturup ağladım biraz...
9 ay böyle sürecekmiş gibi geliyor valla ya...