- 13 Ağustos 2009
- 758
- 0
- 46
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.261
ayy ağzından bal damlıyo,,,yerim seni ben...inşallah,çok mutlu olurum valla....kızmasın kimse bana...oğlum eşime benziyorya,,ilk gün hastanede doğum yaptım odaya çıkardılar kayınvaliden geldi, bebeğe bakıyor....küçük erol diye seviyordu..eşimin adı erol...sonra görümemleri aradı onlara telefonda hiç o tarafa benzememiş aynı erol ,çok iyi bize beziyor dedi,çok zoruma gitmişti,bu arada o bunları söyşlerken annem babamda yanında..
Taburcu, başın sağolsun canım, kızkardeşin çok genç yaşta vefat etmiş.
Allah sana ve bebeğine uzun ömür versin.
Ben de doğru bulmuyorum ölenin ismini gelene vermeyi, gerek de görmüyorum.
İsim koymakla olmuyor ki yaşatmak...
Ne densizmiş bunlar böyle ya. Ayıp denen bir şey var. Allah kimseyi böyle patavatsız insanlarla test etmesin. Ben çirkin insanlarının karşısında çirkinleşen biriyim. Edebimi hiç muhafaza edemem. Yeni doğum yapmışım demem açarım ağzımı kaparım gözümü. Ne demek istiyorsun, bizim tarafın neyini gördün ki sizin tarafa benzemesi iyi oluyor deyip paldır küldür dalarım.
Ufff ben hakkatten kötüyüm yaf.
canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.evet ikinci bebeklerde daha çabuk çıkıyormuş karın.evet benimde 3 mart çıktı benim ikinci bebiş ikincilerde daha çabuk çıkıyomuş göbiş
slm arkadaşlar nasılsınız hepiniz uzun zamandır bakamıyordum topiğe ve bayağı ilerlemiş.bz de 12+6 olduk allah'ın izniyle.
canım hoşgeldin sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bebişini.slm arkadaşlar nasılsınız hepiniz uzun zamandır bakamıyordum topiğe ve bayağı ilerlemiş.bz de 12+6 olduk allah'ın izniyle.
taburcu başın sağolsun canım Allah bir daha yaşatmasın
çanım sağol,herşeyden öne sağlıklı ve hayırlı olsunda bana benzersede çok mutlu olurum...gerçi onlara benzedi de ne oldu oğlum,,,ben çerkezim diyor sordukalrı zaman benim aileme çok düşkün,onları hiç sevmiyor...çünkü çok ilgisizler....inşallah sana benzer canım onlara inat geçekten çok sinir bozucu
Hoşgeldin.
Gerçekten uzun zamandır bakamıyorsun anlaşılan çünkü ben hiç anımsamıyorum mesajını Allah sağlıkla bebeğine kavuşmanı nasip etsin :)
ya ben lohusalığımı nasıl geçirdim bilmiyorum,ağrım sançım bir yandan bir yandanda eşim ve ailesi,,,,çoçuğu bile emziremedim ben onların yüzünden..sütüm kesildi sinirden 20 günde....ama Allah kimsenin yanına bırakmıyor,kaynanada zor durumda şu anda..,,Anlatsam çok şey varda...Allah'tan bulsun...
küstüm size kızlar.dünden beri sol yanımda ağrı var diyorum böbrekmi değilmi.cevap vermedi kimsemafoldumben
canım hoşgeldin sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bebişini.
küstüm size kızlar.dünden beri sol yanımda ağrı var diyorum böbrekmi değilmi.cevap vermedi kimsemafoldumben