2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim serbest bhcg değerim 43,08.
Doktor da %60 erkek demişti zaten, daha bu testler çıkmadan önce.
Anaaaam, ciddi ciddi Harun geliyor sanırım kaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana, sağlıkla gelsin yavrularımız, tek önemli olan o...

Son düzenleme:
ayy yok artık 7 erkek ben kendimi düşünemiyorumakannehir.2 erkek olsun çok severim ama şaka gibi evde 7 erkek allah ömür versin bu demek oluyorki 6 tanede gelin:1shok:
bu arada bence bu oğlun sana benzeyecek göreceksin bak yazgı söylemişti dersinyerimseniben.ya tabi önmeli olan sağlıklı olsunda kime benzerse benzesin ama benim içime öyle doğdu.

ayy ağzından bal damlıyo,,,yerim seni ben...inşallah,çok mutlu olurum valla....kızmasın kimse bana...oğlum eşime benziyorya,,ilk gün hastanede doğum yaptım odaya çıkardılar kayınvaliden geldi, bebeğe bakıyor....küçük erol diye seviyordu..eşimin adı erol...sonra görümemleri aradı onlara telefonda hiç o tarafa benzememiş aynı erol ,çok iyi bize beziyor dedi,çok zoruma gitmişti,bu arada o bunları söyşlerken annem babamda yanında..

hem de ne komik kaydirigubbakcemile3
işte herkesin var bir takıntısı, benimki de bu...
bebeği ben taşıyorum, ben doğuruyorum, ben bakıcam, isminden kayınpeder sebepleniyor.
ne güzel iş valla :umursamaz:

hakkatten ya ne bu takıntı büyüğün ismi konacak diye.nedenki onun kopyasınımı getiriyoruz dünyaya.yeni bir birey geliyor bu dünyaya kendine özel düşünülmüş bir isimle yaşamaya hakkı var onunda sonuçta.kızdım şimdi:kızgın:.boşver canım ikinic bir isim koy onunla seslen sendeyerimseniben

onu riske alamam işte..oğlum babasının kopyası hiç bana benzemiyor...sanki kaynanam ve kayınpederden gelmiş dünyaya öyle.... :KK43:((( ikinçide benzemeyeçektir büyük ihtimal....sağlık olsun çanım....

aklıma ne4 geldi biliyormusun,,bizim bir akraba var 5 doğum yaptı bir tanesi ikiz,,kız evlat istediği için...ama 6 tane oğlu oldu..birde koça 7 erkek....kafamçokkarıştı

bana oğlumla kocamla uğraşmak zor geliyo arkadaşında 7 tane allah kolaylık versin sinirleri harab olmuştur.bende okadar olsa aklımı oynatırım heraldekafamçokkarıştılaelaelaelaelae

Taburcu, başın sağolsun canım, kızkardeşin çok genç yaşta vefat etmiş.
Allah sana ve bebeğine uzun ömür versin.
Ben de doğru bulmuyorum ölenin ismini gelene vermeyi, gerek de görmüyorum.
ısim koymakla olmuyor ki yaşatmak...

benimde bekleyebilirsem okadar var canımcım.rabbim bebeklere sağlık versin bizede biraz rahatki çocuklarıda rahat bırakalım:Saruboceq:

öyle canım bende doldurduk diye biliyorudm daha doğrusu takip ettiğim site öyle diyordu ama değilmiş galiba TABURCU arkadaşımız öyle diyor:uhm:.neyse ne sağlıklı olsunlardakaydirigubbakcemile2.

Yokkızlar inanın ben demiyorum hem matematik hem de tıp öyle diyor. Şöyle ki
12 x7= 84 ortalama olarak bunun 3 ay olabilmesi için 90 güne tekabul etmesi gerekiyor, bu da yaklaşık bir hafta daha demek.
13 hafta x7= 91 gün.

Hamilelikte genelde her 3 aylık dönem 13 haftaya denk düşer. Öyle sayılır.

ayy ben merhaba diyesiye kadar araya isimler girmiş benim aklımda hiçbirşey yok bakıyorum bakıyorum beğenemiyorum. Biz büyüklerin ismi konusunda rahatız hepsinin ismi verilmiş durumda :emir_bebek:
bu arada taburcu hikayene üzüldüm kız kardeşin için başın saolsun tekrar

Ay ben çok kötüyüm sözler dönülmek için verillir :p
Onun hiç mi söz verip tutmadığı olmadı. Aman dur aile saadetinizi bozmayayım. Sen bana bakma.

Kızlar size bir hikaye benim anne tarafı da baba tarafı da feci kalabalık. Babaannem 12 tane mi ne doğurmuş. 13'ünde başlamış sonra ohhoo. Öyke karışık ki. En büyük halam hamileymiş bir duymuş annesi de hamile. Annesi 2 gün önce doğurmuş halamdan böyle babam 2 günle büyük olmuş yiyeninden. Bu arada bizimkiler hep tek eşli, kuma filan yok orta da.

Neyse babaannem rametlinin 9 çocuğu hayatta kalıyor bunlar hep evleniyor. Onlar da bol bol doğuruyor en az çocuk yapanın çocuk sayısı 3 tane. Babaannem ölmeden önce torununun torununun çocuğunu görmüştü. Bu kadar kalabalık içerisinde bir torununa babaannemin adı konulmamış. Taki 79 sene gelinceye kadar, kura benim kızkardeşime çıkmış. Kimseye benim adımı koymadınız deyince emir büyük yerden benim küçüğüme babaannemin adı verildi. Babaannem, ben gidince adım yaşasın dedi.

Kız kardeşim hep ağlardı neden benim adımı böyle koydunuz diye. Hiç istemezdi adını. Babaannemle pek geçinemezdi. Eli maşalıydı babaannem. Neyse babanne 96 senesinde öldü kızkardeşim ise 2000 yılında. Şimdi gidince mezarlığa aynı taşın üzerinde 2 tane aynı isim aynı soyisim, sadece doğum ölüm yılları başka. Çok canım yanar o taşa bakınca, babannem adım kalsın dedi ama kalmadı. Kardeşimin19 senelik ömrü oldu, o ömrü de isminden yana üzülerek geçirdi.

Yiğenim doğarken annem ablama kardeşinin adını koy dedi. Ablam kabul etmedi. Gidenin ismi baki kalmıyor anne dedi. Küçücük bir bebeğe ağır bir yük bu dedi. O zaman ablama gücenmiştim ama şimdi Allah nasip ederse benim bebeğim olacak. Eğer kız ise, kardeşimin adını koyamam. İçim acır seslenirken. Ablama şimdi hak veriyorum elimde olmadan.
eim çok söz verir ama hiç tutmaz ama ben öyle değilim söz verdiysem ölüm geleçek olsa o söz tutulur...ben dönemem sözden imkanı yok ,öyle yetiştim,,babamda öyleydi benim...ona çekmişim sanırım...

çanım yaşadığınız şey çok ağır gerçekten Allah rahmet eylesin kardeşine,mekanı çennet olsun....

Ay ben çok kötüyüm sözler dönülmek için verillir :p
Onun hiç mi söz verip tutmadığı olmadı. Aman dur aile saadetinizi bozmayayım. Sen bana bakma.

Kızlar size bir hikaye benim anne tarafı da baba tarafı da feci kalabalık. Babaannem 12 tane mi ne doğurmuş. 13'ünde başlamış sonra ohhoo. Öyke karışık ki. En büyük halam hamileymiş bir duymuş annesi de hamile. Annesi 2 gün önce doğurmuş halamdan böyle babam 2 günle büyük olmuş yiyeninden. Bu arada bizimkiler hep tek eşli, kuma filan yok orta da.

Neyse babaannem rametlinin 9 çocuğu hayatta kalıyor bunlar hep evleniyor. Onlar da bol bol doğuruyor en az çocuk yapanın çocuk sayısı 3 tane. Babaannem ölmeden önce torununun torununun çocuğunu görmüştü. Bu kadar kalabalık içerisinde bir torununa babaannemin adı konulmamış. Taki 79 sene gelinceye kadar, kura benim kızkardeşime çıkmış. Kimseye benim adımı koymadınız deyince emir büyük yerden benim küçüğüme babaannemin adı verildi. Babaannem, ben gidince adım yaşasın dedi.

Kız kardeşim hep ağlardı neden benim adımı böyle koydunuz diye. Hiç istemezdi adını. Babaannemle pek geçinemezdi. Eli maşalıydı babaannem. Neyse babanne 96 senesinde öldü kızkardeşim ise 2000 yılında. Şimdi gidince mezarlığa aynı taşın üzerinde 2 tane aynı isim aynı soyisim, sadece doğum ölüm yılları başka. Çok canım yanar o taşa bakınca, babannem adım kalsın dedi ama kalmadı. Kardeşimin19 senelik ömrü oldu, o ömrü de isminden yana üzülerek geçirdi.

Yiğenim doğarken annem ablama kardeşinin adını koy dedi. Ablam kabul etmedi. Gidenin ismi baki kalmıyor anne dedi. Küçücük bir bebeğe ağır bir yük bu dedi. O zaman ablama gücenmiştim ama şimdi Allah nasip ederse benim bebeğim olacak. Eğer kız ise, kardeşimin adını koyamam. İçim acır seslenirken. Ablama şimdi hak veriyorum elimde olmadan.

canım başın sağolsun kardeşinin toprağı bol olsun işte bende bundan dolayı söylüyorum çocuğa ağır bir yük bu büyük isimleri.

Pancubencim ben vefat edenin de etmeyenin de ismini koymak istemiyorum.
Kayınpederimin ismi Harun, anlamıda huysuz inatçı :)
Bir de nasıl olacak yani, kayınpederimin yanında oğlumdan bahsederken ne diyeceğim, "aaa Haruun yine mi altını değiştiricez oğlum" :))
Hiç hoşuma gitmiyor valla...
Ama eşimi de kırmak istemiyorum, Harun'un yanına yakışan güzel anlamlı bi isim bulun bana da opuyorumnanaktan

H ile başlayan fazla isim yok ama bunlar nasıl canım 5 dk sonra gidicem yine toplantıya

HÜRAY: Ay gibi özgür

HÜRCAN: Özgür

HÜRKAN: Özgür soydan gelen

ayy ağzından bal damlıyo,,,yerim seni ben...inşallah,çok mutlu olurum valla....kızmasın kimse bana...oğlum eşime benziyorya,,ilk gün hastanede doğum yaptım odaya çıkardılar kayınvaliden geldi, bebeğe bakıyor....küçük erol diye seviyordu..eşimin adı erol...sonra görümemleri aradı onlara telefonda hiç o tarafa benzememiş aynı erol ,çok iyi bize beziyor dedi,çok zoruma gitmişti,bu arada o bunları söyşlerken annem babamda yanında..

al onu orda boğ dimi şimdi?bunu yapan kendi yaşlarında biri olsa pat yapıştır cevabı ama büyük olunca susup yutuyor insan.merak etmeee sen bak görürsün bu sana benzeyecek ozamanda sen dersin bize benzemiş diye bitanecimmkaydirigubbakcemile5

bana oğlumla kocamla uğraşmak zor geliyo arkadaşında 7 tane allah kolaylık versin sinirleri harab olmuştur.bende okadar olsa aklımı oynatırım heraldekafamçokkarıştılaelaelaelaelae
hemde nasıl sorma şimdi kadın 50 li yaşlarında,ama baksan 70 gibi gösteriyor çok çökmüş...bende düşünemiyorum öyle kendimi....

oh be ancak bitti yazıları okumam, tam bitiyo diyorum o da ne yeni 2 sayfa daha naniknanik..
bu forumun enerjisi süper yaa alkisalkisalkis
bu arada kızlar merhaba yeni geldim ben aranıza..dün biz de 3 ayımızı doldurduk, hafif göbişim var ve 1,5 kilo aldım, normal sanırsam..
Geçen haftaki kontrolde (12 hf.) dr. söylemedi cinsiyetini bidahaki sefere dedi. 12 haftalık öğrenen de çok burda acaba kız mı benimki :teytey: gerçi rüyalarımda erkek görürüm hep eskiden beri bakalım hayırlısı artık..Benim de şuan giyebildiğim sadece 2 pantolonum kaldı alışveriş zamanı geliyor artık :dance:

hoşgeldin çanım...

inşallah sana benzer canım onlara inat geçekten çok sinir bozucu

H ile başlayan fazla isim yok ama bunlar nasıl canım 5 dk sonra gidicem yine toplantıya

HÜRAY: Ay gibi özgür

HÜRCAN: Özgür

HÜRKAN: Özgür soydan gelen

H ile başlaması şart değil yaw ikinci ismin...
Sen toplan da gel, bakarız yine.
Çok teşekkürler,

oh be ancak bitti yazıları okumam, tam bitiyo diyorum o da ne yeni 2 sayfa daha naniknanik..
bu forumun enerjisi süper yaa alkisalkisalkis
bu arada kızlar merhaba yeni geldim ben aranıza..dün biz de 3 ayımızı doldurduk, hafif göbişim var ve 1,5 kilo aldım, normal sanırsam..
Geçen haftaki kontrolde (12 hf.) dr. söylemedi cinsiyetini bidahaki sefere dedi. 12 haftalık öğrenen de çok burda acaba kız mı benimki :teytey: gerçi rüyalarımda erkek görürüm hep eskiden beri bakalım hayırlısı artık..Benim de şuan giyebildiğim sadece 2 pantolonum kaldı alışveriş zamanı geliyor artık :dance:

Hoşgeldin. Erkeği anlamak daha kolay oluyormuş. Dolayısıyla önce erkek anneleri öğreniyormuş. Kısmet 80'in üzerinde annemiz var daha sadece 6 bebeğimizi biliyoruz erkek ortalama değişebilir :)

al onu orda boğ dimi şimdi?bunu yapan kendi yaşlarında biri olsa pat yapıştır cevabı ama büyük olunca susup yutuyor insan.merak etmeee sen bak görürsün bu sana benzeyecek ozamanda sen dersin bize benzemiş diye bitanecimmkaydirigubbakcemile5

valla evde sordum ben ona hesabı çok geçiktirmöedim,,bebeği kuçağına aldığı gibi bir bahane bilip kuçağından alıyordum bebeği,,,bırakmadım kuçağında,bu ikinçiyede gelemeyeçek...artık hasta yolçuluk yapamıyor ançak ben götürürsem göreçek,,,oda 3 aydan önçe yola çıkararmam bebeği...

ben bilmiyordum ikili testin sonuçlarına görede tahmin olduğunu.ben yazıyımda benimkinede bakalım kızlar.
Canım biz bu arada seninle aynıyız.doğum 3 mart dimi hayırlısıyla.eylül 29 benimde üçlü testim var.senin karnın çıktımı.

evet benimde 3 mart çıktı benim ikinci bebiş ikincilerde daha çabuk çıkıyomuş göbiş

arkadaşlar kime benzerse benzesinn bu çoçuklar bizim çoçuklarımız
isteyen istediğini konuşsun bence hiç umursamayınnn
isim mevzusuna gelince ben GÖKALP düşününüyorum sizce nasıl isimmm
yorumlarınızı bekliyorum :)

X