2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kayınvaliden çok doğru demiş,ben mesela ilkinde hiç bu şekilde düşünmemiştim kime benzerse benzesin sağlıklı hayırlı olsun yeterdi,bundada aslında pek takmıyorum...çoçuğun huyu önemli olan...kişilikli saygılı olsun yeter...ama kayınvalidemin öyle yapması çok zoruma gitmişti,sanki bizim neyimizi gördüyse,,,,?eşim ailemden bir laf işitmemiştir,zaten gelirlerdi 2 geçe kalıp giderlerdi senede 1-2 defa,,,biz evlenirkende hiç zorluk çıkarmadılar, şunu yapın bunu yapın demediler....babam eşime kızımı mutlu et yeter bana,o benim sana emanetim,emanetimi üzme demişti,o kadar....

ama eşimde onlarda başta çok ettiler bana,,,ta sonunda benim gibi mulayim bir insanı bile çirkinleştirmeyi beçerdiler....ve ben çirkileşinçe onlar zarar görmeye başladı,,,ha çoçuğumun yüzünün bana benzemesi hoşuma gider ama öyle çok bir isteğim yok bu konuda...huyu güzel olsun yeter...oğlum onlara derslerini verdi zaten...

SELKıE
YAZ34
TABURCU
GÜLENCıM
MEDE
KIZILBALERıN
kızlar çok teşekkürler ilginiz için.valla küsmüştüm ama size dayanılırmı ya.sanırım böbrekelrimden
üşütüm.bebişe zararı olurmuki.çok sıcak ama çorapsız durmamam lazım haklısınz.tavsiyeleriniz için çok sağolun kızlar.hepinzi iyiki varsınız.
gülencim şekerim öpte geçsin.

taburcu;
Canım Allah kolaylık versin zordur ..bilirim ama ölümler bizim için ben buna kader diyorum maalesef dünyada kalanlar hala sınanmakta ama edebiyete göçenler mekanları cennet olsun ....Rabbim hayırlı ölümler nasip etsin
Seriemre;
Geçmiş olsun size biranönce bademcikleri aldırabiliyorsanız aldırın yoksa çok çeker...

Bosna;
Canım sen ne nasıl isim arıyorsun kız erkek yoksa sadece erkek mi sen ne düşünyorsun?

Selkie;Canım sende Peygamber sabrı var canım boşver muhtaç olmaman en iyisi ....Onlar sana muhtaç olduklarında anlarlar(Allah göstermesin).....Rahmetli babannem anneme çok çektirdi öyle bir inat vardı ki ak 'a kara der..Kara'ya ak der di.... Ama son nefesinde bile Annemin ismini andı AYŞE (annem) versin bana son suyumu diye ve helalleştiler....

Zor yaaa hayat zor arkadaşlar bizde anne oluyoruz Allah izin verirse sorumlulukarımız artacak hem biz hemde eşler için sabırlı olmak en iyisi....a.s.

Ezgicim hoşgeldin...
Ben bildiğin gibiyim, sen nasılsın?

Pancuben, kız olursa zaten ben koyucam ismini, sorun yok :)
Erkekse, Harun'un yanına güzel olacak isim lazım, ama başında Harun olunca hiç bir isim güzel gelmiyor bana :))

PEMBEDÜŞLER; Kimseye küsme yaaa herkes işinde gücünde ve burası o kadar aktif ki yazışmalar hızlı hızlı geçiyor tam birine bisey yazıyorsun yeni yazışmalara cevap verebilceklerine yazıyorsun....Bende görmedim inan ki 1 saat toplantı sürer dediler 10 dk bile sürmedi benim geçmişi okuya okuya ancaaa....
Tekrardan geçmiş olsun ve bol su iç kendini fazla yorma ama bebek için bisey olmaz merak etme .Dr'a gittin mi antibiotik verdiyse sor bakalım kullanabilir miyim diye?Bazen kas ağrısıda olabiliyor böbrek ağrısa benzeyen ama tuvaletini yaparken yanma ve koyu geliyorsa ozaman üşütmüş olabilirsin....kaydirigubbakcemile5

Allah onları yinede bana muhtaç etmesin...
ama dediğin gibi hayatzor ama ben her zaman her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır diye düşünürüm...bazen ne düşünüyorum bende ilerde kayınvalide oluçam hemde 2 tane gelinim olaçak Allah nasip ederse,Allah bana kayınvalidemi verdiki,onu görüp onun gibi olmayayım diye,(işte buda benim başımdaki şer'in hayır yanı)

pembedüşler, çok geçmiş olsun canım.
artık sabahları ve akşamları serin oluyor hava, üşütmüş olabilirsin.
bir an önce geçer inşallah, ayaklarını sıcak tut canım.

Sağol canımm , İç karnım dar herhalde benim ondan cabuk çıktı canımm

Sağol sanada pembişşş bundan 1 ay snra nasıl olacağız meak ediyorum çook , benim adımda gülay güliş diyebilrisiniz
canım ben bile iblmiyorum 14 hafta 3 günlüğüm (sata göre 13 hafta 6 gün) dr ölçümüne göre 15 hafta eylülün 18de kendi dr gidicem bu konuyu netkeştiricez ..Bende 12 haftada başladım almaya canım

hayırlı sabahlar herkese

gulencim göbüşün ve bebişinin cicileri çok tatlı maşallah
Daha cicileri sizin olsun inşallahh
Gülencim,
Mc Donalds'ın hamburgeri yenir. Ayranı içilir. Onun haricinde yağda kızartılmış şeylerinden uzak dur (Örnek: nuggets, tavuk burger, dondurmalı tatlı)...
Ohhh süperrr öyleysee 2 tane 2 tane ne
inanmıyorum menülerin adlarını bile unutmuşum kac aydır yemiyorum biliyormusun mart nisan vardır kesinn

Dilacımm çok güzell seninkide canımmm
ben geldim janlarım.. söz vermiştim buda benim göbüşüm yeni yemek yedim normalde bukadar çıkarmı bilmiyorum walla...

Şuan istanbulda marmarada yeni balık mevsimi acıldı bundan 2 hafta sonra yemeye başlamayılız ve derin su balıkları yenmemeli aghır civa ve demir içerdikleri için zararlı

ühühü
bende böyle sevilmek istiyorum.
Ya bilmiyor musunuz hamilelikte hormonlar yüzünden kıskançlık tavan yapıyor neden beni kıskandırıyorsunuz. :)
aynen bende kıskandım acıkcası taburcu beni görmeyince beni merak et olurmu bende eltuylan pancubeni kıskandım bende isterim banane

Ben 4 kilo verdim bebeem...ama kusmam felan hic olmadi...
Fazla yiyemiyorum o yüzden...

Doktoruma sordum merak etme normal dedi...en gec 4. aydan itibaren
kilo almaya baslarsin kesin dedi...
Bazısı kilo alıyor bazısı veriyor ama sende süslüsün herhalde :1closedeyes: anında kilo almaya ada kendini hani ben kıskanmadım senin için diyorum yanii kötükedihüso
yaa kısslar muhabbete dalmışınız ha..
Göbeğinde ağrı hisseden varmı özellikle göbek deliğinde??
Ben hissediyorum canımm göbeğimde benim piercing vardı öcneden ben ona yoruyorum ama bilemiyorum
hem alıyorsun hem paylaşmıyorsun aşk olsunn
Boyum 1.66 canım.Ya senin normal doğumda zor çatın dar olabilir doktor değilim ama yinede araştır
170 boyum ama tüp bebek tedavisindeyken yumurta toplama işleminde catılaırmın dar oldunu söylediler
Ya kızlar ben vitamin haplarımımı kesinlikle yutamıyorum yaaa napıcam bilmiyorummm offff
onları yutmak zorundasın başka şansın yok ne yazıkki ikiye blersen hiç içemezsin tecrübeyle sabit
Eee Kizlar daha cok erken ama :CüvCüv:
aranizda hic su isimler begeniyorum
Kiz su olursa Oglan olursa su ismi koymak isterim diyen varmi?

Ben diyorum bile valla...
Ege - Deniz-Doruk Ama ben doruk isityorum bakalım
Çüşş yanii gebelikte diyetmi yapoılır ben asla takmıyorum ben 6.5kilo aldım.. normal tartıda ama ben beslenme uzmanına gidiyroum orada kilom aynı ama sadece yag oranımın arttığı çıkıyor yani aynı derken kilom 57 çıkıyordu 2-3 hafta önce bakalım ne oldu 59.5 çıktım en son tartıda

ben şaka maka hissediyorum yani seyirme şeklinde

Haaa evet öyle derler dogrudur bende bişi diyemiyorum acıkcası uymak zorunda kalıyorum insanalra dikkatli bakmıyorum bile artıkın naniknanik
benim kayınvalide nerelerde ya hafta sonundan beri gelmedi canım

ikili isimleri oldum olası sevmem ...benim arkadasımın kızının ismi Buse Ebrar....babannesi dedesi halası babası,kardeşi amcası Buse der birtek annesi EBRAR der....

HARUN KAYA-
HARUN KAYHAN
HARUN KAYRA
HARUN ALP
HARUN ALPER
HARUN CAN(CAN 'LI---- SU'LU İSİMLERİ DE SEVMEM)
HARUN HAN(SAÇMA OLDU ÖZÜR )
HARUN İLTER(İLTER ---yurdunu seven koruyan demek)
HARUN İRFAN

bu arada bu isimleri ben türettim patentini isterim

canım doğru küsmemek lazım ama küsmedimki darıldım azıcık o kadar.oda geçti.sağolun hepiniz.o kadar alışmışımki hiçbirinizi görmesemde çok yakınsınız bana.
tuvalette koyu oluyor çok değil ama yanma yok.havalar birden serinledi zaten.dr gittiğimde söyliycem.şu tiroid varya onun için gidicem önce.

Taburcu,
Gercekten zor bir hayatın varmıs...
Basın sagolsun...

Yok canım ya benim yaşamımın zorluğu annemin ki yanında hiçtir. Annemin yaşamının zorluğu annesinin ki yanında hiçtir. Allah hepimizi beterinden saklasın.

Kızlar pek dikkat etmeyebilirsiniz ama idarı hissettiğiniz anda hiç gecikmeden tuvalate gidin idrar tutmak sistit'ten pek çok hatalığa sebep olur. Basit bir şey ama önemli.

merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir.Pembedüşler hastamısın canım?geçmiş olsun.

Selam canım.

Seriemre;
Geçmiş olsun size biranönce bademcikleri aldırabiliyorsanız aldırın yoksa çok çeker...

seri emre bademcik demedi, bademcik benim yorumumdu

Pancuben,
Başında Harun olmasa ne güzel oluyo di mi hepsi mafoldumben
Teşekkür ederim canım, emeğine sağlık...

Ben de sevmiyorum Can'lı, Su'lu isimleri.

pembedüşler, çok geçmiş olsun canım.
artık sabahları ve akşamları serin oluyor hava, üşütmüş olabilirsin.
bir an önce geçer inşallah, ayaklarını sıcak tut canım.
canım çok sağol.evet üşüttüm sanırım.havalar burda biranda serinledi bende leyla ayakalrımı çıplak bastım yere terliksiz gezmezdim nefes alırken çok rahatsız ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…