- 5 Mart 2009
- 5.921
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.221
kaldım hayatım boyunça 3 erkeğin arasında ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 3. bebekte yapmam herhalde hayat şartlarından dolayı...2 yeter...
biz evlenmeden önce karar vermiştik Erkek olursa TÜRKER olucak diye soyismim TÜRKER ve bu ismin manası soyadım olarak çok onur verici ailede herkes tamam dedi.
Kız olursa hala kararsızız ama geçenlerde ASYA ismi geldi nedense eşime sordum oda güzel dedi ama alternatifler düşünelim dedi.
Selkie benimde babamın ismi ABDULLAH'tı.... 5 sene önce kaybettim ismin yaşatmak isterim ama bizde biri vefat etmişse o ismin koyuluyorsa insan kötü oluyor...Başkaları kızıcak bağırak çok afadersiniz küfür bile ederler.Kuran_ı Kerim'de bile geçen isimleri bile koymak istemiyorum çünkü toplum maalesef argo kelime çok kullanılıyor ve Günah .....
Annemin ismi AYŞE idi.Ablam annemin ismi ile yaşasın diye AYŞENUR koydular...Bende kendi kızlık soyadımı koyucam TÜRKER.....
benimde bekleyebilirsem okadar var canımcım.rabbim bebeklere sağlık versin bizede biraz rahatki çocuklarıda rahat bırakalım:Saruboceq:canım evet çok evham yapıyosun.sana diyorum ama bende ikide bir göbeğemi bakıyorum bugün büyüdümü biraz daha diye.allah esirgesin canım ama iyi değil.stres yapıyoruz.bebişlerde etkileniyor.allahıma emanet rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin hepimize.
benim daha dr gitmeme 3 hafta var.off.
sağol canımcım bakalım hayırlısı allah'tan :Saruboceq:
kız biz aynı gün gidiyoduk dimi eee bizde yavrumla 3.ayımızı doldurduk ozaman kaydirigubbakcemile5
doktor bizim bıdığı erkek diye tahmin etmişti.
eşim evlendiğimizden beri, babasının edını vermek ister erkek olursa (baba yaşıyor, Allah uzun ömür versin.)
aile geleneğiymiş bunlarda, eşimin ismi de dedesinin ismi zaten.
ben de hiiç istemiyorum, anlamı da güzel değil zaten ismin.
hadi iki isim olsun dedik, bu sefer de babanın isminin yanına gitmiyor benim beğendiğim isimler.
napcaz bilmem.
valla kızmayın bana ama, sırf bu yüzden kız olsun istiyorum bazen :kedi:
kaldım hayatım boyunça 3 erkeğin arasında ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 3. bebekte yapmam herhalde hayat şartlarından dolayı...2 yeter...
Selkie Eile başlayan erkek isimleri en çok beğendiklerim benden sana hediye olsun umarım beğenirsin....
Eray: Ay gibi yiğit
Ertürk: Yiğit Türk, erkek Türk
Efe: Özellikle Batı Anadolu yiğidi, yiğit, zeybek, ağa, ağabey, kabadayı
Efekan: Yiğit bir soydan gelen
Ege: Ulu, büyük, Türkiye ile Yunanistan arasındaki denizin adı
Egemen: Yönetimini kendi gücüyle, dışardan denetime bağlı kalmadan Sürdüren, üstün, sözünü, geçiren
Ediz: Değerli, ulu, yüce, yüksek
ayyy komik olur vallahi 2 isim koymalısın kesinlikle...kaydirigubbakcemile3Pancubencim ben vefat edenin de etmeyenin de ismini koymak istemiyorum.
Kayınpederimin ismi Harun, anlamıda huysuz inatçı :)
Bir de nasıl olacak yani, kayınpederimin yanında oğlumdan bahsederken ne diyeceğim, "aaa Haruun yine mi altını değiştiricez oğlum" :))
Hiç hoşuma gitmiyor valla...
Ama eşimi de kırmak istemiyorum, Harun'un yanına yakışan güzel anlamlı bi isim bulun bana da opuyorumnanaktan
yaparsın belki selkiecim bide sana benzeyen bir kızın olur haaa ne dersin:lepi: ama tabi sonunda 4 erkeğin arasında kalma gibi bir durumda var:1shok:
ben bilmiyordum ikili testin sonuçlarına görede tahmin olduğunu.ben yazıyımda benimkinede bakalım kızlar.Mart ta genelde erkek olucak heral de bakalım 23 eylÜlde bende ÜÇlÜteste gİdcİem o zman bellİ olcak benİmde İkİlİ teste hcb hormaonu 50 az Çıkarsa erkek Çok Çıkarsa kızmıŞ cİnsİyetİ belŞİ, olanlar nasıl deĞerler
ayyy komik olur vallahi 2 isim koymalısın kesinlikle...kaydirigubbakcemile3
eşine deki ben küfür edersem çoçuğa bağırırsam olmaz,baban kırılır..ama çouk buda yeri geleçek kızaçağım diye....hem de ne komik kaydirigubbakcemile3
işte herkesin var bir takıntısı, benimki de bu...
bebeği ben taşıyorum, ben doğuruyorum, ben bakıcam, isminden kayınpeder sebepleniyor.
ne güzel iş valla :umursamaz:
onu riske alamam işte..oğlum babasının kopyası hiç bana benzemiyor...sanki kaynanam ve kayınpederden gelmiş dünyaya öyle....((( ikinçide benzemeyeçektir büyük ihtimal....sağlık olsun çanım....
aklıma ne4 geldi biliyormusun,,bizim bir akraba var 5 doğum yaptı bir tanesi ikiz,,kız evlat istediği için...ama 6 tane oğlu oldu..birde koça 7 erkek....kafamçokkarıştı
evet çanım,,yaa nedir bizim bunlardan çektiğimiz,,benim eşim tutturmuştu hamza koyaçakmiş ben ona karşı çıktım bu sefer e ile olaçak diye tutturdu.. onada isim bakıyor bakalım...tamam ben razıyım bulsun istediği ismi ama güzel bişey olsun...yada başına babamın adını eklesin..,ama ben istemiyorum...ya anlamıyorum ben bütün zahmetini hamile kalınça ve sonrasında biz çekiyoruz,benim eşimin hiç faydası olmamıştır bana büyükte,ilgilenmez bile pek öyle,,,şimdi hamileyken banada ilgisiz zaten...birde isim koyçakmiş,haketmesi lazım bençe ilk önçe....aslında bunuda koydurmasam iyi olçak ama söz verdim işte....