2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doktor bizim bıdığı erkek diye tahmin etmişti.
eşim evlendiğimizden beri, babasının edını vermek ister erkek olursa (baba yaşıyor, Allah uzun ömür versin.)
aile geleneğiymiş bunlarda, eşimin ismi de dedesinin ismi zaten.
ben de hiiç istemiyorum, anlamı da güzel değil zaten ismin.
hadi iki isim olsun dedik, bu sefer de babanın isminin yanına gitmiyor benim beğendiğim isimler.
napcaz bilmem.
valla kızmayın bana ama, sırf bu yüzden kız olsun istiyorum bazen :kedi:

Mart ta genelde erkek olucak heral de bakalım 23 eylÜlde bende ÜÇlÜteste gıdcıem o zman bellı olcak benımde ıkılı teste hcb hormaonu 50 az Çıkarsa erkek Çok Çıkarsa kızmıŞ cınsıyetı belŞı, olanlar nasıl deĞerler

kaldım hayatım boyunça 3 erkeğin arasında ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 3. bebekte yapmam herhalde hayat şartlarından dolayı...2 yeter...

benim kayinvalidem 3 tane dogumyapmis 3 de erkek esiyle birlikte 4 erkek zavalli kadin :)) insallah bende ona cekmem kaydirigubbakcemile3 gelin kaynana topragindan derler yaadelikafadulden

Selkie Eile başlayan erkek isimleri en çok beğendiklerim benden sana hediye olsun umarım beğenirsin....

Eray: Ay gibi yiğit
Ertürk: Yiğit Türk, erkek Türk
Efe: Özellikle Batı Anadolu yiğidi, yiğit, zeybek, ağa, ağabey, kabadayı
Efekan: Yiğit bir soydan gelen
Ege: Ulu, büyük, Türkiye ile Yunanistan arasındaki denizin adı
Egemen: Yönetimini kendi gücüyle, dışardan denetime bağlı kalmadan Sürdüren, üstün, sözünü, geçiren
Ediz: Değerli, ulu, yüce, yüksek

evet o konuda haklısın...mesela eşimin tarafından biri kızarsa kıyamet kopar gerçi büyüğündede aynısını yapıyorum ben onada hiç bişey diyemezler...eşim bile sesini yükseltemez benim oğluma ben eşimden çok oğlumla geçirdim hayatımı,6 buçuk senelik evliyim eşimle 3 buçuk sene geçirdim oğlumla 5 buçuk sene...haksızmıyım,,yalnız büyüttüm ben çoçuğumu o nedenle eşimin oğluma sesini yükseltmesi çok zoruma gidiyor.hele onu tarafı hiç birşey diyemez,,çünkü hiç yoktular yanımda.arayıp sormadılar bile sen ne yapıyorsun diye.belki yaptığım yanlış ama elimde olan bişey değil...

benimde bekleyebilirsem okadar var canımcım.rabbim bebeklere sağlık versin bizede biraz rahatki çocuklarıda rahat bırakalım:Saruboceq:
sağol canımcım bakalım hayırlısı allah'tan :Saruboceq:
kız biz aynı gün gidiyoduk dimi eee bizde yavrumla 3.ayımızı doldurduk ozaman kaydirigubbakcemile5

öyle canım bende doldurduk diye biliyorudm daha doğrusu takip ettiğim site öyle diyordu ama değilmiş galiba TABURCU arkadaşımız öyle diyor:uhm:.neyse ne sağlıklı olsunlardakaydirigubbakcemile2.

Dedenizin ismi ne canım...Bizde de ÖMER ismi hiç yaşamadı her iki dedemde ÖMER 'Dİ erken yaşta vefat ettiler.Bizim en büyüğümüz erkekti ÖMER koymuşlar ismini ama 6 aylıkken boğmacadan ölmüş o yüzden de yaşayan isimler koymak daha iyi gelenekte olsa da olmasa da

kaldım hayatım boyunça 3 erkeğin arasında ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 3. bebekte yapmam herhalde hayat şartlarından dolayı...2 yeter...

yaparsın belki selkiecim bide sana benzeyen bir kızın olur haaa ne dersin:lepi: ama tabi sonunda 4 erkeğin arasında kalma gibi bir durumda var:1shok:

Pancubencim ben vefat edenin de etmeyenin de ismini koymak istemiyorum.
Kayınpederimin ismi Harun, anlamıda huysuz inatçı :)
Bir de nasıl olacak yani, kayınpederimin yanında oğlumdan bahsederken ne diyeceğim, "aaa Haruun yine mi altını değiştiricez oğlum" :))
Hiç hoşuma gitmiyor valla...
Ama eşimi de kırmak istemiyorum, Harun'un yanına yakışan güzel anlamlı bi isim bulun bana da opuyorumnanaktan

Eray benim oğlumun adı,efeler çok yaramaz oluyor...çevremde efe çok ve çooook yaramazlr...teşekkürederim çanıııımmmmmmm.....

ayyy komik olur vallahi 2 isim koymalısın kesinlikle...kaydirigubbakcemile3

yaparsın belki selkiecim bide sana benzeyen bir kızın olur haaa ne dersin:lepi: ama tabi sonunda 4 erkeğin arasında kalma gibi bir durumda var:1shok:

onu riske alamam işte..oğlum babasının kopyası hiç bana benzemiyor...sanki kaynanam ve kayınpederden gelmiş dünyaya öyle.... ((( ikinçide benzemeyeçektir büyük ihtimal....sağlık olsun çanım....

aklıma ne4 geldi biliyormusun,,bizim bir akraba var 5 doğum yaptı bir tanesi ikiz,,kız evlat istediği için...ama 6 tane oğlu oldu..birde koça 7 erkek....kafamçokkarıştı

ben bilmiyordum ikili testin sonuçlarına görede tahmin olduğunu.ben yazıyımda benimkinede bakalım kızlar.
canım biz bu arada seninle aynıyız.doğum 3 mart dimi hayırlısıyla.eylül 29 benimde üçlü testim var.senin karnın çıktımı.

ayyy komik olur vallahi 2 isim koymalısın kesinlikle...kaydirigubbakcemile3

hem de ne komik kaydirigubbakcemile3
işte herkesin var bir takıntısı, benimki de bu...
bebeği ben taşıyorum, ben doğuruyorum, ben bakıcam, isminden kayınpeder sebepleniyor.
ne güzel iş valla :umursamaz:

hem de ne komik kaydirigubbakcemile3
işte herkesin var bir takıntısı, benimki de bu...
bebeği ben taşıyorum, ben doğuruyorum, ben bakıcam, isminden kayınpeder sebepleniyor.
ne güzel iş valla :umursamaz:
eşine deki ben küfür edersem çoçuğa bağırırsam olmaz,baban kırılır..ama çouk buda yeri geleçek kızaçağım diye....

ayy yok artık 7 erkek ben kendimi düşünemiyorumakannehir.2 erkek olsun çok severim ama şaka gibi evde 7 erkek allah ömür versin bu demek oluyorki 6 tanede gelin:1shok:
bu arada bence bu oğlun sana benzeyecek göreceksin bak yazgı söylemişti dersinyerimseniben.ya tabi önmeli olan sağlıklı olsunda kime benzerse benzesin ama benim içime öyle doğdu.

Ay ben çok kötüyüm sözler dönülmek için verillir
Onun hiç mi söz verip tutmadığı olmadı. Aman dur aile saadetinizi bozmayayım. Sen bana bakma.

Kızlar size bir hikaye benim anne tarafı da baba tarafı da feci kalabalık. Babaannem 12 tane mi ne doğurmuş. 13'ünde başlamış sonra ohhoo. Öyke karışık ki. En büyük halam hamileymiş bir duymuş annesi de hamile. Annesi 2 gün önce doğurmuş halamdan böyle babam 2 günle büyük olmuş yiyeninden. Bu arada bizimkiler hep tek eşli, kuma filan yok orta da.

Neyse babaannem rametlinin 9 çocuğu hayatta kalıyor bunlar hep evleniyor. Onlar da bol bol doğuruyor en az çocuk yapanın çocuk sayısı 3 tane. Babaannem ölmeden önce torununun torununun çocuğunu görmüştü. Bu kadar kalabalık içerisinde bir torununa babaannemin adı konulmamış. Taki 79 sene gelinceye kadar, kura benim kızkardeşime çıkmış. Kimseye benim adımı koymadınız deyince emir büyük yerden benim küçüğüme babaannemin adı verildi. Babaannem, ben gidince adım yaşasın dedi.

Kız kardeşim hep ağlardı neden benim adımı böyle koydunuz diye. Hiç istemezdi adını. Babaannemle pek geçinemezdi. Eli maşalıydı babaannem. Neyse babanne 96 senesinde öldü kızkardeşim ise 2000 yılında. Şimdi gidince mezarlığa aynı taşın üzerinde 2 tane aynı isim aynı soyisim, sadece doğum ölüm yılları başka. Çok canım yanar o taşa bakınca, babannem adım kalsın dedi ama kalmadı. Kardeşimin19 senelik ömrü oldu, o ömrü de isminden yana üzülerek geçirdi.

Yiğenim doğarken annem ablama kardeşinin adını koy dedi. Ablam kabul etmedi. Gidenin ismi baki kalmıyor anne dedi. Küçücük bir bebeğe ağır bir yük bu dedi. O zaman ablama gücenmiştim ama şimdi Allah nasip ederse benim bebeğim olacak. Eğer kız ise, kardeşimin adını koyamam. İçim acır seslenirken. Ablama şimdi hak veriyorum elimde olmadan.

oh be ancak bitti yazıları okumam, tam bitiyo diyorum o da ne yeni 2 sayfa daha naniknanik..
bu forumun enerjisi süper yaa alkisalkisalkis
bu arada kızlar merhaba yeni geldim ben aranıza..dün biz de 3 ayımızı doldurduk, hafif göbişim var ve 1,5 kilo aldım, normal sanırsam..
Geçen haftaki kontrolde (12 hf.) dr. söylemedi cinsiyetini bidahaki sefere dedi. 12 haftalık öğrenen de çok burda acaba kız mı benimki :teytey: gerçi rüyalarımda erkek görürüm hep eskiden beri bakalım hayırlısı artık..Benim de şuan giyebildiğim sadece 2 pantolonum kaldı alışveriş zamanı geliyor artık :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…