2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim serbest bhcg değerim 43,08.
Doktor da %60 erkek demişti zaten, daha bu testler çıkmadan önce.
Anaaaam, ciddi ciddi Harun geliyor sanırım kaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana, sağlıkla gelsin yavrularımız, tek önemli olan o...

Son düzenleme:

ayy ağzından bal damlıyo,,,yerim seni ben...inşallah,çok mutlu olurum valla....kızmasın kimse bana...oğlum eşime benziyorya,,ilk gün hastanede doğum yaptım odaya çıkardılar kayınvaliden geldi, bebeğe bakıyor....küçük erol diye seviyordu..eşimin adı erol...sonra görümemleri aradı onlara telefonda hiç o tarafa benzememiş aynı erol ,çok iyi bize beziyor dedi,çok zoruma gitmişti,bu arada o bunları söyşlerken annem babamda yanında..

hem de ne komik kaydirigubbakcemile3
işte herkesin var bir takıntısı, benimki de bu...
bebeği ben taşıyorum, ben doğuruyorum, ben bakıcam, isminden kayınpeder sebepleniyor.
ne güzel iş valla :umursamaz:

hakkatten ya ne bu takıntı büyüğün ismi konacak diye.nedenki onun kopyasınımı getiriyoruz dünyaya.yeni bir birey geliyor bu dünyaya kendine özel düşünülmüş bir isimle yaşamaya hakkı var onunda sonuçta.kızdım şimdi.boşver canım ikinic bir isim koy onunla seslen sendeyerimseniben

bana oğlumla kocamla uğraşmak zor geliyo arkadaşında 7 tane allah kolaylık versin sinirleri harab olmuştur.bende okadar olsa aklımı oynatırım heraldekafamçokkarıştılaelaelaelaelae

Taburcu, başın sağolsun canım, kızkardeşin çok genç yaşta vefat etmiş.
Allah sana ve bebeğine uzun ömür versin.
Ben de doğru bulmuyorum ölenin ismini gelene vermeyi, gerek de görmüyorum.
ısim koymakla olmuyor ki yaşatmak...

Yokkızlar inanın ben demiyorum hem matematik hem de tıp öyle diyor. Şöyle ki
12 x7= 84 ortalama olarak bunun 3 ay olabilmesi için 90 güne tekabul etmesi gerekiyor, bu da yaklaşık bir hafta daha demek.
13 hafta x7= 91 gün.

Hamilelikte genelde her 3 aylık dönem 13 haftaya denk düşer. Öyle sayılır.

ayy ben merhaba diyesiye kadar araya isimler girmiş benim aklımda hiçbirşey yok bakıyorum bakıyorum beğenemiyorum. Biz büyüklerin ismi konusunda rahatız hepsinin ismi verilmiş durumda
bu arada taburcu hikayene üzüldüm kız kardeşin için başın saolsun tekrar

eim çok söz verir ama hiç tutmaz ama ben öyle değilim söz verdiysem ölüm geleçek olsa o söz tutulur...ben dönemem sözden imkanı yok ,öyle yetiştim,,babamda öyleydi benim...ona çekmişim sanırım...

çanım yaşadığınız şey çok ağır gerçekten Allah rahmet eylesin kardeşine,mekanı çennet olsun....

canım başın sağolsun kardeşinin toprağı bol olsun işte bende bundan dolayı söylüyorum çocuğa ağır bir yük bu büyük isimleri.

H ile başlayan fazla isim yok ama bunlar nasıl canım 5 dk sonra gidicem yine toplantıya

HÜRAY: Ay gibi özgür

HÜRCAN: Özgür

HÜRKAN: Özgür soydan gelen

al onu orda boğ dimi şimdi?bunu yapan kendi yaşlarında biri olsa pat yapıştır cevabı ama büyük olunca susup yutuyor insan.merak etmeee sen bak görürsün bu sana benzeyecek ozamanda sen dersin bize benzemiş diye bitanecimmkaydirigubbakcemile5

bana oğlumla kocamla uğraşmak zor geliyo arkadaşında 7 tane allah kolaylık versin sinirleri harab olmuştur.bende okadar olsa aklımı oynatırım heraldekafamçokkarıştılaelaelaelaelae
hemde nasıl sorma şimdi kadın 50 li yaşlarında,ama baksan 70 gibi gösteriyor çok çökmüş...bende düşünemiyorum öyle kendimi....

hoşgeldin çanım...

inşallah sana benzer canım onlara inat geçekten çok sinir bozucu

H ile başlayan fazla isim yok ama bunlar nasıl canım 5 dk sonra gidicem yine toplantıya

HÜRAY: Ay gibi özgür

HÜRCAN: Özgür

HÜRKAN: Özgür soydan gelen

H ile başlaması şart değil yaw ikinci ismin...
Sen toplan da gel, bakarız yine.
Çok teşekkürler,

Hoşgeldin. Erkeği anlamak daha kolay oluyormuş. Dolayısıyla önce erkek anneleri öğreniyormuş. Kısmet 80'in üzerinde annemiz var daha sadece 6 bebeğimizi biliyoruz erkek ortalama değişebilir :)

valla evde sordum ben ona hesabı çok geçiktirmöedim,,bebeği kuçağına aldığı gibi bir bahane bilip kuçağından alıyordum bebeği,,,bırakmadım kuçağında,bu ikinçiyede gelemeyeçek...artık hasta yolçuluk yapamıyor ançak ben götürürsem göreçek,,,oda 3 aydan önçe yola çıkararmam bebeği...

evet benimde 3 mart çıktı benim ikinci bebiş ikincilerde daha çabuk çıkıyomuş göbiş

arkadaşlar kime benzerse benzesinn bu çoçuklar bizim çoçuklarımız
isteyen istediğini konuşsun bence hiç umursamayınnn
isim mevzusuna gelince ben GÖKALP düşününüyorum sizce nasıl isimmm
yorumlarınızı bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…