2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sezeryandan sonra iki sene hamile kalmayın dedikleri için biraz korkuyorum.
Büyüdükleri zaman ihtiyaçlarına yetememekten de korkuyorum.
Ama bir bebek daha çok istiyorum, Allah'ın yardımı ve izniyle...

valla çok haklısın o konuda Rabbim dinli imanlı büyütmek nasip etsin yavrularımızı

ALLAH hayırlı zamanda ikinci defa anne olmayı nasip eder bizlere inşallah...

evet di mi hiç bir şeye değişilmiyor gerçekten... zemuszemus
eymen ne yapsın ayağımda uyuyor canım sende öp oğluşunu benim yerime :ecrin_bebek:
sık sık gel özletme...

7 kişi geldiler..büyük görümçem ,küçük görümem,3 çoçuğu,koası kayınvalidem..bir geçe kalıp gittiler..bir geçe sorun değil çanım ağırlarım ama yol üstü gelmeleri iyi olmadı ..çünkü evde yiçek falan pek yoktu...gideeğim için eve bişey almadım..birde dağınıklık kötü oldu...çok işim vardı zaten...emirhan dursa gerçi onuda hallederim..

HANDEEE SENMİSİN O ALTTAKİ CEWRİMİÇİ ŞAHIS YOKSA YANLIŞMI GÖRÜORUM
NERELERDESİN YAWWW SATTI BİZİİ
:dilcikar:

canımmmm benımm, arasıra gırkıyorum onda bıle oglanla ujgrasmaktan yazmaya vakıt bulamıyorummmm :sinifsinif:
cok ozledım sızlerıııı
satarmıyım sızı hıcccccolumunekankayizsmile

neler yapıyorsun canımcımm, melegin napıyorrrr opuyorumnanaktan

Eymen uyurken çok ağlıyor bazen yüksek sesle ağlamaya başlayıp uyanıyor sizinkilere de oluyor mu

evet Arda' da ağlıyo bazen uykusunda ama uyanmıyo ve çok içli ağlıyo (normalde öyle ağlamıyo) birgün ne zaman susacak diye bekledim susmak bilmedi ben de ağladım onunla beraber o kadar içli ağlıyo ki kucağıma aldım yine susmadı ama hala uyuyo emzirirken sustu uyandı yavrum benim

işte Eymen bazen o içli ağlamanın sonunda yüksek sesle ağlıyor sesine kendide uyanıyor...
rüya görüyorlar demek ki... :gitme:

Ebru kuzun çok tatı maşallah ona o bacakları nasıl çıkarmış oradan

yaramaz yağmura bakın sıpa yaaaa:)

gül gölge peşpeşe doğurduya sezaryenle kııı..

gidiyorum geliyorumm bakıyorum,,pek okuyamıyorum..

ebru kız yağömur pek tatşı olmuş kızzz.benim için onu öpppp o tontiş baçaklarından....

Eksik kaldım bu aralarv muhabbetinizden malum benim kızım çok cadı.. Artık dizimde sallamayla da uyumuyo, bi tek battaniyede susuyo, onun için de yanıma 2. kişi bulmam gerekiyo. O yorgunlukla 1 hafta içinde kilo vermişim...
Herkesin keyfi yerinde inşallah..
Ebru bu cimcime sana ne kadar benziyo.. Çok şirin maşallah..

[sıze="2"]ebru senin kız almış başını gitmiş Maşallah pek hareketli,.nazar değmesin,.yirim onu :asigim:[/sıze]

cok fena kızlar başedemiorum artık yalnız bırakamıorum benim bebekligim hiç böyle degilmiş yer içer pon gibi otururmuşum babaya cekmiş
gidiyorum geliyorumm bakıyorum,,pek okuyamıyorum..

Ebru kız yağömur pek tatşı olmuş kızzz.benim için onu öpppp o tontiş baçaklarından....

öperim adaşımm mucuxxxxx

Eymen uyurken çok ağlıyor bazen yüksek sesle ağlamaya başlayıp uyanıyor sizinkilere de oluyor mu

ayy hem de nasıl ağlıyor. genelde uyanmıyor ama içini çekiyor yavrum. ben de okşayıp konuşup sakinleştirmeye çalışıyorum, uyuyor da olsa...

Aminnn...

Valla ben bir gece bile sevmezken, Allah başıma iki aylığına verdi, buldum belamı :)

Olsun, ben korkuyorum :)

Canım ben de seni merak ediyordum yaw :)
Napıyor güzel kızın :)

Ebruuuuu, bayıldım Yağmur'a, onlar ne güzel pozlar, yerim onu bennn :)

selamalr nasılsınız kızlar bugün benim içim acayip kasvetli yawww : sabahtan beri düzelemedim sabah sabah birde eşimle tartıştım .... sigara içesi beni çok üzüyor ( sağlık sorunu olacakmış gibi korkuyorum bu aralar içimde hep bi korku var ve o ne zman sigara içse ben daralıyorum dün gecede o sebeple ona küs uyudfum sabahta konuşmadan ayrıldık ve telefonda tartıştık . sonra aradı beni sigara içmeyeceğine dair söz verdi ... sorunun bu ise senin ve sleinni yanında içemeyeceğim dedi bu isteiğinide yapıyorum dedi ama anlamadığı ben onun sağlığındna dolayı endişeleniyorum...

yine sinirim attı eltim almöış kızını geldi şimdi konuşmuyoruz geldi girdi ewime önümden geçip ne yapayım şimdi.. çıkın gidin diyeyimmi.. Kocamda bişey derse gelip bana selam sabah wermeden ne hakla giriyo içeri bu ew benimse benim borum öter yok değilse git onlarla otur derim....

büyüdükce benzemeye başladı galiba canım

burcuu bunlar yapacaklarının daha onda biri olmayacak galiba yandım beeenn hiperaaktif bi kızım olucak galiba zaten dal gibiyim iyice iskeletor olcam peşine koşmaktan..

Kızım azgınlıkta sınırları zorluyor valla artık anlatmaya da utanıyorum.. Böyle şaka maka falan yapıyorum ama psikiyatrist ilacımın dozunu artırdı.. Pek bi umut vaadetmiyorum zannımca..
Eşim de psikiyatriste başladı, kullandığı kalp ilaçları depresyon yapıyomuş falan..
Özetle sıcaklar bi taraftan, bizim stresimiz bi taraftan, kızın huzursuzluğu bi taraftan..birbirimizi yiyip oturuyoruz...
Senin keyifler nasıl???

seninkiler artık yerleşti hayatım sana..çok kalsalar bende rahatsız olurum...

aaaa ne işi varmııışşşşş

Erkekler böyle canım...Anlatsan da anlamıyolar..
Ben de seni merak ediyodum.. Pazar günü kulağın çınladı mı?? Annem seni sordu. Napıyo o hastanede telefon eden arkadaşın dedi... kaydirigubbakcemile5 Valla uzun zamandır göremiyorum dedim..
Bu Mart anneleri topiğini ben hergün anlatıyorum anneme..bugün şuna söyle olmuş, bugün bu ek gıdaya başlamış falan.. Annem pek bi seviniyo.. Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler, ne şanslısın diyo hep..

Senle konuşmuyosa nie gelmiş ki? Eşini mi göresi tutmuş!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…