2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy hem de nasıl ağlıyor. genelde uyanmıyor ama içini çekiyor yavrum. ben de okşayıp konuşup sakinleştirmeye çalışıyorum, uyuyor da olsa...

demek bebeklerin genelinde var bu durum bilmiyorumkismile

Frambuaz canım Allah sağlık ve afiyet versin... inşallah uslanır senin kız büyüdükçe...

Seyyalciğim sigara içen birinin bırakması kolay değil birdenbire azaltması yönünde konuş en azından benim eşimde çok içiyor anlıyorum seni

Ay sayfalar almış başını gitmiş, amma kaynatmışsınız, okuyamadım valla, bir yerlerden konuya dahil olayım bari, HASRET ne işin var diye sorsana kovmadan önce, ne için gelmiş bende merak ettim doğrusu :))

Benim kızda çok hareketli, Yağmur ne ki, siz benimkini görseniz, akşam yatırdığım yerde bulamıyorum kızı, sabah olduğunda yatağın içinde arıyorum kendini valla, uyku setinin altına saklanıyor kerata, çarşafı sıyırıp altına girmeye çalışıyor, umarım ileriki zamanlarda bu kadar hareketli olmaz, eridim bittim bende onu toplamaktan, iyice zayıflayacam sanırım bu gidişle :))

Frambuaz, bende anlatıyorum anneme burayı, oda öyle, arada sırada sorar bana napıyorlar diye, annemde üye kk ya, oda ayrı takılıyor ama yakalıyorum bazen beni gözetliyor :)))

demek bebeklerin genelinde var bu durum bilmiyorumkismile

Frambuaz canım Allah sağlık ve afiyet versin... inşallah uslanır senin kız büyüdükçe...

Seyyalciğim sigara içen birinin bırakması kolay değil birdenbire azaltması yönünde konuş en azından benim eşimde çok içiyor anlıyorum seni

Saol canım.. İnşallah düzelir.. Ben de bebekliğimde çok yaramazmışım ama kızım beni geçmiş.. Annem öyle diyo...
Bi de Tracy Hogg'un kitabını almak ve okumak gibi bi gaflette bulundum. Benim yaptığım herşeye hatalı ebeveynlik diyo kadın ya.. Komplekse girdim valla..

Benim kızda çok hareketli, Yağmur ne ki, siz benimkini görseniz, akşam yatırdığım yerde bulamıyorum kızı, sabah olduğunda yatağın içinde arıyorum kendini valla, uyku setinin altına saklanıyor kerata, çarşafı sıyırıp altına girmeye çalışıyor, umarım ileriki zamanlarda bu kadar hareketli olmaz, eridim bittim bende onu toplamaktan, iyice zayıflayacam sanırım bu gidişle :))
Bebekler hareketlenmeye başlayınca uykuya dalmaları zorlaşırmış.. Biz boğuşup duruyoruz uyumamak için..:emir_bebek: Sizde de durum aynı mı yoksa bu bizim kızın cadalozluğuna has bi durum mu??

Frambuaz, bende anlatıyorum anneme burayı, oda öyle, arada sırada sorar bana napıyorlar diye, annemde üye kk ya, oda ayrı takılıyor ama yakalıyorum bazen beni gözetliyor :)))

Benim annem de bi anlasa interneti
kurdu olur KKnın valla.. :enbuyukkk:

Saol canım.. İnşallah düzelir.. Ben de bebekliğimde çok yaramazmışım ama kızım beni geçmiş.. Annem öyle diyo...
Bi de Tracy Hogg'un kitabını almak ve okumak gibi bi gaflette bulundum. Benim yaptığım herşeye hatalı ebeveynlik diyo kadın ya.. Komplekse girdim valla..

canım sen bırak hogg u benim oğlum doğduğu günden beri kendi istediği zaman uyuyup uyanan kendi istediği zaman yiyen ve yemeyi bırakn bir bebek
hiç bir kural sökmez ona anlıyorum ki senin kızda böyle...

benim uyguladığım tek kural gece uyansa da ışığı hiç açmadım gece gündüz kavramını öğrensin diye adam güneş odaya vurur vurmaz uyanıyor zaten...

Allah yardımcın olsun zor...

canım sen bırak hogg u benim oğlum doğduğu günden beri kendi istediği zaman uyuyup uyanan kendi istediği zaman yiyen ve yemeyi bırakn bir bebek
hiç bir kural sökmez ona anlıyorum ki senin kızda böyle...

benim uyguladığım tek kural gece uyansa da ışığı hiç açmadım gece gündüz kavramını öğrensin diye adam güneş odaya vurur vurmaz uyanıyor zaten...

Allah yardımcın olsun zor...

Bana da bütün bebekleri askeriyede gibi tek bi programa oturtmaya çalışmak saçma geldi açıkçası.. Evet bi plana göre yaşamak güzel ama her çocuğun da ayrı bi huyu var..

Frambuaz, benim kız kuduruk evet ama uyku ve yemek problemimiz yok, çok şükür, hareketliliği dışında herşeyi düzenli diyebilirim.

defolup gittiler allahın cezası 2 dakika durdu ewde kızı sewmiş çıktı gitti sonra yüzüne bile bakmadım.. abisi beşiktaşta ew bakıyomuş allahım deli olucam iyice burnumuzun dibine geliyolar.. sinirden çatlamak üzereyim...

kızlarrrrrr dünden beri ömrümden ömür gitti cok zormus bu annelik, dünyazmıstım ege yi düşürdüm psetten kaldırıma yüzüstü :KK43:((((((((((( cok şükür 24 sa atladı gayet hareketli ama ben gökdelenden yere cakılmıs gibiyim canım hala cok acıyo

[COLOR="Red"]acil cvp kızşlar!![/COLOR]
yagmura pirincli sebze corbası yaptım zeytinyagım yok su an ewde yagsız yapsam yada onun yerine ne katsam???

en az 1 yaşına kadar tanışmamaları gerekmiyor mu. Tuz, şeker, salça, bal en az 1 yaşına kadar yok.

[Btaburcu ]canım normalde yoğurt yaparkende şeker atılır yarım çay kaşığı atmamım sebebi gazını alsın diye diğerleri içnde tuz 6 ayından sonra az bir tutam salçada 1 yaşından sonra dedi aynen senin dediğin gibi

ebru canım yağmurun yatışına bayıldım yaaa

az önce hapşırdım Hilal hapşırığıma uyandı düşünün yani ne kadar uykusu hafif uyuduğu zamanda tam uyuyor geceleri ağlayarak uyanıyor aynen sizinkiler gibi ben hemen emziriyorum bazende öksürerek uyanıyor [/B]

:1shok::b
en az 1 yaşına kadar tanışmamaları gerekmiyor mu. Tuz, şeker, salça, bal en az 1 yaşına kadar yok.

[Btaburcu ]canım normalde yoğurt yaparkende şeker atılır yarım çay kaşığı atmamım sebebi gazını alsın diye diğerleri içnde tuz 6 ayından sonra az bir tutam salçada 1 yaşından sonra dedi aynen senin dediğin gibi

ebru canım yağmurun yatışına bayıldım yaaa

az önce hapşırdım Hilal hapşırığıma uyandı düşünün yani ne kadar uykusu hafif uyuduğu zamanda tam uyuyor geceleri ağlayarak uyanıyor aynen sizinkiler gibi ben hemen emziriyorum bazende öksürerek uyanıyor [/B]
yerimseniben
yarım çay kaşığı tereyağ olabilir canım

saol ayfer cim ama tereyagımda yok şu an dr u aradım yagsız olabilir ama herzaman olmasın dedi..
ama yagmur yemedi patates kabak pğirinc püresini..corba şeklinde sulumu yapıcaktım acaba katı olarak yemedi itti diliyle agzınıda sımsıkı kapattı..ya karnı ac degildi cünki mama vermiştim yarım saat önce ..gende bi kaşık bile olsa alır dedim ama korkuttu beni yagmur yemiyecek galiba sewmedi:1shok:

X