- 16 Haziran 2009
- 4.014
- 8
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #68.721
bütün erkeklerden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmm,oğluşum hariçsenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
bütün erkeklerden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmm,oğluşum hariçsenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
sizde sorun neydi bende polikistik over var
he bende öyle yapıyorum zaten destekçilerim benim sempatiksalakcinni
peşpeşe bende istiyorum aslında ama oğlumu 1 sene emzireyim en azından... sonra olabilir... ikisi birden büyüsün... daha çocuk edemem zaten bu devirde...
bakmaktan çok , manevi yönü ürkütüyor beni... zaman çok kötü...
herşeyin hayırlısı Allahtan boshayallersmile
peşpeşe bende istiyorum aslında ama oğlumu 1 sene emzireyim en azından... sonra olabilir... ikisi birden büyüsün... daha çocuk edemem zaten bu devirde...
bakmaktan çok , manevi yönü ürkütüyor beni... zaman çok kötü...
herşeyin hayırlısı Allahtan boshayallersmile
ewet ondan tatlumyeşil yapması demir damlasındanda olabilir
koca kişisiyle kavga ettim,.çok sinirliyim,.sabahtan beri,.işyerinde zor duruyorumklava: klava: klava: klava: klava:
akşama yardıma gelelim miklava: alsanaalsanasmile kötükedihüso
tavuktan pratik yemek tarifi verin bana gögüs eti degil ama ..
koca kişisiyle kavga ettim,.çok sinirliyim,.sabahtan beri,.işyerinde zor duruyorumklava: klava: klava: klava: klava:
pratik tavukla yapılabilcek yemek tarifiniz yokmu leyn
bütün topiki beklerimmmmmmmmkötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
Ebrucum bayıldım menüye, hemen kopyalıyorum, zamanı gelince ben de vericem Doruk'a...
Ellerine sağlık, yarasın Emirhan paşaya...
Çok geçmiş olsun Ceren'ime...
Uzan dinlen bari canım ya, o bile iyi geliyor...
Aynen öyle, hiç olmazsa 2 saat eksik görüyorum yüzlerini.
Canım, eşime bedava tatil var desen, onlar bizdeyken, hayatta bırakıp gitmez.
Haftasonları kahvaltıya gidelim diyorum, annesini babasını da götürüyoruz.
Ölümüne beraberiz yani...
Belki görümcem gelince onlar gideceklermiş bir haftalığına...
Eşim aradı şimdi, gayet iyi niyetle, hatır sormak için.
O kadar sinirliyim ki, hiç istemediğim halde, tersleyip kapattım telefonu suratına mafoldumben
Kızlar selam, okuyorum ama yazma fırsatı bulamıyorum, bir selam vereyim en azından dedim, Bu arada bizde kızıma bu mama sandalyesini aldık, fiyatıda çok uygun 130 tl ye aldık, kızım çok sevdi, artık beraber yemek yiyebiliyoruz :))
BABYHOPE MAMA SANDALYESİ
kızlar merhaba oğlumun incisi çıktı ama alttan çıkmadı bizimki üstten çıktı ters oldu biraz zemuszemus
çorba şeklinde istersen tavuk haşlandıktan sonra ne kadar büyüklüktükte istersen didilir yani böyle tel tel biraz kalın olacak şekilde sonracığıma kaynayan tavuk suyuna 1-1.5 avuç bulgur atılır salça eklenir bir de vazgeçilmezi pul biber birazcık acı olmalı ki tadı çıksın eşim çok sever bu çorbayı tavuk tiridi denir bizde
Tavuk butlarını haşla, didikle canım..
O arada küçük küçük doğradığın havuçları haşla, bi de mantar kavur...
Hepsini karıştır, üzerine beşamel sos dök, vr fırına, kızarana kadar pişir...
Çok lezzetli oluyor, ben sık sık yaparım...
Amaaaan, naptı kimbilirklava:
Hepsini çuvala koyup, taş bağlayıp denize atacaksın bunların...kötükedihüso
hoş geldin hande ne yapıyor kuzu
amanınn süper valla deniycem şimdilik yemegini sonrada corbasını..
kızlar napıyonuz ..geçmişin hepsini okuyamadım çok kaynatmışsınız ve benim çoook işim var..dün atılı misafirim geldi..görümemler falan...onları yolu ettim bugün ev dağınık etrafı toparlamaya çalışıyorum bir yandanda yarın akşam yoluyum inşallah onun hazırlığını yapmaya çalışıyorum ve emirhanda durmuyor...bir yandan da onunla uğraşıyorum...
ay hayırlı olsun..dişlerde gelmeye başladı sırayla..