- 28 Şubat 2010
- 4.988
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.721
annemdeyim hala arada takip ediyorum sizi ..
MARALIM sanada AFİYET OLA CİCOSSS:)
Bu gece gelİn olarak geldİĞİm ve 4 senemİ tamamladıgım bu ewde son gecem..acıkcası İÇİm buruk ...
yarın sabahtan cengiz bırakcakmış beni..
bebelac bana bi koli mama göndermiş tahıllı falan bebek sütüde göndermiş 6aydan itibaren olandan.. kızıma sebze haşladım şimdi onu wericem mamayla.. ben kaçarr.. ama onlineım haberiniz ola:)
kız beni de mılupa dan aradılar 6 aylık olunca bişeyler göndercez dediler.bi yerde form doldurmuşum.hiç hatırlamıyorum.
Emzırme merasımı yapıyorum ayakta berra agızda parmak medıl gozlere hadin bana kolay gelekaydirigubbakcemileguclubacismile
aynen canım .biz de öyleyiz.geçen gün birkaç arkadaşta da vardı .umarı geçici bir süreçtir.
görümcemin arkadaşı da yaşamış böyle memeden soğuma durumunu. ama bir süre sonra tekrar emmeye başlamış. umarım bizimkiler de düzelir. gündüz şans eseri başarabilirsem ne ala. gece uykulu anlamıyor. sanırım benimki biberona alıştı. bugün süt sağma mak. kiraladım. gündüz süt sağıp vereceğim. gece de emzirebildiğim kadar emziririm. Allah sabır ve güç versin hepimize.:Saruboceq:
Kizlart sizin bebislerde sicaktan dolayi uyumamazlik ediyormu,benim oglum iyice huysuzlasti sicaklar basladi baslayali ya (((
benimki doğdu doğalı düzgün uyumuyor malesef cnm, seninki sıcaktan etkilenmiş olabilir tabi,eviniz çok sıcaksa.çok sıkı giydirme cnm
merhaba Nehir, ben kendi adıma şu an son derece sinirli,uykusuz ve de bitkinim-tatlicadiarzu- sen nasılsın cnm?
mrl bence senin bebiş aç derdi olmasa niye ağlasın gerçi bugün bende zor uyttum denize götürdüm yediler çocuğu maşallah diyen yok....!
çok yoruldum bugün yine.kızın gönlünü yapıyosun oğlan başlıyo onu uyutuyosun yemek ütü çamaşır temizlik bekliyo bir kısır döngüdür almış başını gidiyo.gece bir kıza kalkıyoruz çişe,yüreğim geçiyo oğlan uyanıyo karnını doyuruyoruz sonra eş geliyo geç bide ona kalk yani uykumu uyuyorum eziytmi çekiyorum bilmiyorum.
-----ebru seni en iyi ben anlarım bende ilk kiraya oturdum.gelin olarak geldim kızım o evde oldu hala gördümmü içim cız eder anılarım depreşir zor bi durum ama alışıyo insan.
asiii nerelerdesin bacım yaw özletme kendini.
herkese iyigeceler ben yatar
hayır olmuyo zaten diye rahattık vallaAllah yardımcın olsun. Korunmuyor muydunuz?
evet tüp tü hasret eşim istemiyor kesin alınacak yanidelikafaduldenselin
,ciddimisiiin nasıl oldu yaaa.. senin tüp değiller mi..... aaaa. kesin kararlı mısın?:a015:
cnm gülünecek bişey yokki,
korunmuyormuydun,çok üzüldüm kürtaj için(
nerelere gidiyon kız şimdide:)CADIARZU
canım yaa....muhakkak çok zor olacak ama o da şu an kucağındakiler gibi bir can ben de kürtaja karşıyım...Allah kuluna kaldırmayacağı yük yüklemez...iyi düşün derim....
sezaryen olduğun için sıkıntı olabilir doktora danış mutlaka...Allah hakkınızda hayırlısını versin...:Saruboceq:
gecenlerde facede kürtajla ilgili bir yazı okudum tüylerim diken diken olmuştu çok zor olacak senin için ama bende cok karşıyım kurtaja 5 haftalıkta kalp atışları başlıyormuydu allah yardımcın olsun gercekten zor bi durum:sinifsinif:
Selincim ne hızlısın bacım, şaka bir yana gülünecek bir durum yok, hepimizin başına gelebilecek bir şey, Allah yardımcın olsun, zor bir karar olacak senin için, en iyi kararı verecek kişi yine sensin, eşler genelde istemezler zaten bu gibi durumlarda, artılarını eksilerini düşün öyle karar ver.
selınıus çok zor bi durum yaaa.şu anda bende de bi korku var ama kürtaj olmayı düşünemem bile.o da bi can sonuçta.biliyosun bebeği parça parça alıyolar ve o bebeğin çığlıkları dünyadan duyulsa insanlar o sese dayanamazmış.o senin yavrun iyi düşün.
ayyy senin şu kaynın ne nazlı çıktı yaaa.cengiz ona gelsin dedi taa nezaman o hala gelmedi üstüne üstlük anası çıktı piyangodan.ne şimdi gurur mu yapıyor yok gelmem falan gibilerden sanki istemiyormuş gibi taktik bunlar taktik yaaaaaklava:.
bende seni görmeliyim inşaallah ya çok istiyorumolumunekankayizsmile.
:1shok:canım ne denirki bilemedim bende kürtaja pek olumlu bakmıyorum aslında karar senin tabiki ama bende seninkiler tüp bebekti diye hatırlıyorum şimdi kendiliğinden çıkagelen bir durum neyse yaa etkilemek istemem karışmak bana düşmez tabii hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.