2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaa benim hiç bebikimle çekilen pozum yok ama yaww. Buluşma günü Pınar'ın iki oğluşla çektiği fotoğrafı eklesen olur mu ki?

Sadece sabahları katılabiliroyumr yaa:) günaydınlarrrr sabah 5 te kalktı yaa 5 te. 10 da yattı bende 11 de yattım ondaki enerjinin yarısı bari olsa bende. şimdi yeni uyuttum kahvaltı yapıp geri yatmam lazım. o enerji toplicak benimde süt toplamam lazım:)

selam kızlar maşallah iyi kaynatmışsınız hızınıza yetişemiyorum bakıyorumda herkes ek gıdalara başlamış bir ben kaldım heralde biz anne sütüne devam yarın aylık kontrolumuz ve aşımız var kilo akımına bakarak bende ufak ufak ek gıda vermeye başlıyacam bu arada kaka sorunu bizdede var Ömür 5 6 günde bir yapıyo kakasını bu kaka sorunu canımı sıkıyo bu arada Hanifecim canım çok güzel düşünmüşsün çok teşekkürler hem bizim için hemde bebişlerimiz için çok güzel bir anı olacak bende pc den ayıklayıp göndereyim sana resimleri...

Bizde başlamadık daha eklere. doktorumuz 6 ayı dolduralim dedi. 5600 gramız aslında. az ama. bekleyelim bakalım az kaldı zaten. maşallah güzel emiyor sütümde yetiyordur heralde ama o kadar çok kaka yapıyor ki kalmıyo cocuga bişey. ben doldurmaya çalışıyorum o boşaltmaya. günde 5-6 dan aşşa düşmedi hiç kakamız doğdu doğalı...

günaydın canlar üzerimde yorgunluk we uykusuzluk bi arada.. dün gece dışardaydık kocişle 2de geldik yatmamız 2.30 we sabah kızım bi iyilik yaptı 8,20 geçeye kadar uyanmadıkaydirigubbakcemile2

yok canım almadı mamayı milumil denemeyi düşündüm ama memeden kesilmesinden korkuyorum. bu 1 ay da böyle idare edelim sonra ek gıdaya başlayayım en iyisi diyorum

X