2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bua arada hawuz değil ama denize sokabilirmişiz bebişleri oynatarak önce ayaklarını ellerini falan korkutmadan yani... benim dr öle dedi

hımm!... hep böle oluyo yaa muallakta kalıyoruz bende 1 yaşına kadar sakıncalı diye okumuştum hem kitap da hem nettebenim toca bunu duyarsa hemen sokar oğlunu suya içi gidiyo zaten

2.3 sen öncesine kadarsa demek baya büyük bu havuz iyiymiş patmatmadıgı sürece baya kullanır..

cnm karnı agrıyodur belki gazı vardır, şekerli su yap ver biraz istersen..
kıyamam göz yaşına alp paşanın..

evet çok küçükler az doldururum suyunu başının altınada destek koyarızoynarız :emir_bebek:ama ben küçükken suya alışsın istiyorum

ewt olur öyle zaten sende hep yanında olacaksın iyi güle güle kullansın bıdıkın ozaman

hayııııııııııııııırrrrrrrrrrr
en sewdiğimiz değil ilk fotoğrafını..
yeni doğduğğu zamanı yapmalısın olmass ölee her bebişin ilk gün çekilen yada 2 gün falan olmalı özelliğ o oluuuummmmmmmmmyasakkelime

canımcım onu zaten yapcaz...biz diyoruz ki bir slaytla kalmayalım...
1.yenidoğan halleri
2.şimdiki halleri
3.anneleriyle beraber.....

siz seçin yollayın ben hallederim....

canımcım onu zaten yapcaz...biz diyoruz ki bir slaytla kalmayalım...
1.yenidoğan halleri
2.şimdiki halleri
3.anneleriyle beraber.....

siz seçin yollayın ben hallederim....

selam kızlar maşallah iyi kaynatmışsınız hızınıza yetişemiyorum bakıyorumda herkes ek gıdalara başlamış bir ben kaldım heralde biz anne sütüne devam yarın aylık kontrolumuz ve aşımız var kilo akımına bakarak bende ufak ufak ek gıda vermeye başlıyacam bu arada kaka sorunu bizdede var Ömür 5 6 günde bir yapıyo kakasını bu kaka sorunu canımı sıkıyo bu arada Hanifecim canım çok güzel düşünmüşsün çok teşekkürler hem bizim için hemde bebişlerimiz için çok güzel bir anı olacak bende pc den ayıklayıp göndereyim sana resimleri...

selam kızlar maşallah iyi kaynatmışsınız hızınıza yetişemiyorum bakıyorumda herkes ek gıdalara başlamış bir ben kaldım heralde biz anne sütüne devam yarın aylık kontrolumuz ve aşımız var kilo akımına bakarak bende ufak ufak ek gıda vermeye başlıyacam bu arada kaka sorunu bizdede var Ömür 5 6 günde bir yapıyo kakasını bu kaka sorunu canımı sıkıyo bu arada Hanifecim canım çok güzel düşünmüşsün çok teşekkürler hem bizim için hemde bebişlerimiz için çok güzel bir anı olacak bende pc den ayıklayıp göndereyim sana resimleri...

canım sen daha önce göstermiştin ya bir video ondan yola çıktık...bekliyorum fotolarıyerimseniben

canım sen daha önce göstermiştin ya bir video ondan yola çıktık...bekliyorum fotolarıyerimseniben

anladım canım o gün bende diyecektim bizde yapalım böle bişey diye öyle kaynadı gitti ya şimdi pc ye bakıyomda Ömürle benim doğru dürüst resmimiz yok şimdide uyuyor artık yarın çekiliriz bitane şimdilik ilk ve son hallerini göndereyim...

Allah Allah ne olduki paşaya yaa götür istersen yazgıcım kıyamam göz yaşlarına ölürüm ben onun

cnm karnı agrıyodur belki gazı vardır, şekerli su yap ver biraz istersen..
kıyamam göz yaşına alp paşanın..

ayyy bilmiyorum yaa içim eziliyor böyle olunca okadar huysuz ki son günlerde anlam veremiyorum biran önce düzelse bişey istemiyorum.
bu da iyi fikir:lepi:
mail: hanifeturkyilmaz@gmail.com
facebooktan da mesaj kısmında fotoğraf ekleyerek yollayabilirsiniz...
alkisalkisalkis
yolladım ben hanifecim geldi değil mi???

anladım canım o gün bende diyecektim bizde yapalım böle bişey diye öyle kaynadı gitti ya şimdi pc ye bakıyomda Ömürle benim doğru dürüst resmimiz yok şimdide uyuyor artık yarın çekiliriz bitane şimdilik ilk ve son hallerini göndereyim...

tamam canım:)
ayyy bilmiyorum yaa içim eziliyor böyle olunca okadar huysuz ki son günlerde anlam veremiyorum biran önce düzelse bişey istemiyorum.

alkisalkisalkis
yolladım ben hanifecim geldi değil mi???
evet hayatım :)

canım ya ne yapıcan bu bi süreç haklısın çok zor ama geçecek sabır gerekiyo yapacak başka bişeyimiz yok Allah sana kuvvet sabır yavru kuşada huzur ve sakinlik versin inşallah biran önce bi düzene gireer de hem sen hem o artık rahat edersiniz

tatlım aynen bende öyleyim haftada bir kadın geliyor , yemek yapmaya zamanım yok sürekli kucağımda vız vız tekim çok zor oluyor hafta sonuda eşim bakıyor sağı solu toplayabilirsem topluyorum 6 .ayı sabırla bekliyorum...

yine senin annen var ben tekim akaşama kadar bebek bana ben bebeğe bakıyor ağlıyorum sürekli bebeğimde stres oluyor bilmiyorum işte bayramı bekliyorum istanbula gitmek için sürekli aileme yalvarıyorum biri yanıma gelsin diye ama kimin umrunda herkes kendi şeyinde bazen tükendiğimi hissediyorum allahıma yalvarıyorum bana sabır kızıma sakinlik ver diye allahım yardımcımız olsun çok zor

nurşahcımm ya üzüldüm valla.benimkide aynı yapıyo hepte yemek zamanları kahvaltı zamanları bütün bütün yutuyorum lokmaları valla bide benim kızım var oda artık iyice zayıfladı ilgilenemiyorumki zaten yemeyen bir çocuktu artık hiç yemiyo kuru ekmeğe talim ediyo.doğanın durduğu zmanlarda oluyo tabii sürekliağlamıyo geceleride maşallah uykusu düzenli.canım kızın belki doymuyodur belki gazı vardır belki kulağı nebileyim biyerleri ağrıyodur bence sürekli ağlaması normal değil

Nurşah inan Esin de öyle hele akşama doğru zıvanadan çıkıyor, akşam 7 de zirve yapıyor. 5'den 8'e kucağımda sallayarak oda oda gezdiriyorum. Kolik galiba. Herkes geçecek diyor, bugün eski komşularımız ziyarete geldi; biz de böyleydik dediler. Sabredeceğiz.

Biz sana kesin izin veririz demedik diyorlar. Kendini ayarlasaydın diyorlar, ki ben konuşmayı böyle hatırlamıyorum. 2 ağustosta başlarsın demişlerdi.
Ayyy kızlar dün yazdım ve hemen çıktım durmadı biizimki bugünde emmedi meme ile kavga etti ama düne göre daha sakindi..Bi türlü memeyle barıştıramadım ne alıp veremediği varsa artıkın...
Ya yalnız olmadığıma gerçekten çok sevindim..Allahın gücüne gitmesin ama artık Allahım bilmeden kime ne günah işledim de bunları yaşıyorum demeye bile başladım çaresizlikten...
Azemheval cim Allah sana dahada sabır versin canım...
Valla dediğiniz gibi bi derdi var ama anlamıyoruz ki...Cuma aylık kontrolü var zaten götürcez doktora bakalım ne dicek...ağzında yara var dedi ama annem baktı hiçbişi yok dedi ne biliyim yaaaa...
Esrincim canım seninki ile benimki aynı cins kardeş olsalar benzemezler bukadar yaaa :)
6.ayda düzene giriyolarmıymış bunlar..hani 40ından sonraydı ama ben 40ından sonra değil düzene girmesi herşey dahada kötüye gitti valla yaa inşallah düzelir 6.ayında...
Esrin sizin işyerindeki müdürde tam bir vicdansızmı yaaa...gerizekalı şey..ben gittim konuştm patronla gayet olumlu karşıladı ben eylüle kadar evdeyim hayırlısı ile...tabi seninki ibi sonradan döneklik yapmazlarsa oda ayrıalsanaalsanasmile

valla 5 gün boyunca annemle babam egeyi takip ediyolar bi biri kokluyo bi biri cıktımıki diye :)))))))))))

benim oglum an bi sesten cok korkuyo sıcrıyo sizdede varmı böyle bi sorun.hamileyken doppler cihazım vardı kalp atslarını dinlerdim cocuk uyuyodu herhalde içerde tepnmiyo die korkar onla dinleridm oda sıcrardı uyanıyomus demekki simdi yüksek bi seste sıcrıyo

biraz geç olacak ama benim kızım durduğu yerde sıçrıyo ses oluncada tabii bende anlamadımm ama kızımla aynı ayda doğan bi bebk var oda sıçrıyo demek ki hepsi aynı bide bende resim göndermek istiyorummm nereye gönderecektim kızım çok huzursuz olduğundan çok ttakip edemiyorum

biraz geç olacak ama benim kızım durduğu yerde sıçrıyo ses oluncada tabii bende anlamadımm ama kızımla aynı ayda doğan bi bebk var oda sıçrıyo demek ki hepsi aynı bide bende resim göndermek istiyorummm nereye gönderecektim kızım çok huzursuz olduğundan çok ttakip edemiyorum

hanifeturkyilmaz@gmail.com
(yenidoğan-güncel-anneyle beraber)fotoları bekliyorum :)

X