2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar Zeliha bir ara paylaşmıştı bir linkte ocak ya da şubat anneleri bebeklerine slayt gös. yapmışlerdı...ben de yapmıştım Nihan Senaya...güzel oluyor...isterseniz bir tane de mart bebeklerine yapalım...birimiz yapsın ya da ben yapayım?????

e yap tabi güzelim çok güzel olurkaydirigubbakcemile2

kızlarr şimdi geldim.yagmur u dr a götrdüm grip olmuş ..cok agır degil şuanda ama yemnyken önlem alayım dedim..iyiyki gtrmüşüm..şurup verdi grip ve soguk algınlıgı için..demir eksikligi için damla verdi kan ilacı yani..bir de burun damlası..ayrıca ıhlamuru kaynatıp günde 60cc verebilirsin dedi..iyi olana kadar banyo yaptrmayacakmışım..en son 6.400gr olmuş kilomuz..15 gün sonra ek gıdaya başlıoruzzz...kaydirigubbakcemile2

şok geçmiş olsun cnm yağmurumuza

kızlarr şimdi geldim.yagmur u dr a götrdüm grip olmuş ..cok agır degil şuanda ama yemnyken önlem alayım dedim..iyiyki gtrmüşüm..şurup verdi grip ve soguk algınlıgı için..demir eksikligi için damla verdi kan ilacı yani..bir de burun damlası..ayrıca ıhlamuru kaynatıp günde 60cc verebilirsin dedi..iyi olana kadar banyo yaptrmayacakmışım..en son 6.400gr olmuş kilomuz..15 gün sonra ek gıdaya başlıoruzzz...kaydirigubbakcemile2

geçmiş olsun canım...
siparişlerim geldi bilem:)) Olcay'cım aryıp telefonla sorsan diyorum bi. getiriyor olmaları lazım madem kayseride varCADIARZU ya da siz merkezdesiniz zaten çıkıp gelin kardeşim mi diyolaraklinialirimsmile
ohh ne güzel...Olcaycım ilçeler varsa merkez elbette vardır...

geçmiş olsun kuzuya.......

siparişlerim geldi bilem:)) Olcay'cım aryıp telefonla sorsan diyorum bi. getiriyor olmaları lazım madem kayseride varCADIARZU ya da siz merkezdesiniz zaten çıkıp gelin kardeşim mi diyolaraklinialirimsmile

öyle mi diyolar dersin kız. meral.......sempatiksalakcinni

ama kilerde de deli indirim vardı meyve sebzede..taşıyabileceğim kadarını aldım..bir kısmınıda eşime sipariş verdim gelir-ken alacak

napıyonuz kuzu anneleri herkese selamm buyrunnnnnnnnn

amin cnm inş. ben de sevmiyorum ama ne yapayım, dotor aaslında 3. günün sonunda uygula demişti ama ben yine de 5 gün bekliyorum
canım bence yine doktorun dediğini yap çünkü ara uzadıkça bağırsaklar tembelleşiyor katı gıdalara geçince çok zorlanır eltimin kızında kabızlıktan dolayı 1 yaşında basur oldu

Benim oğlan sürekli uyuyor yahu. Gözlerini açar açmaz gülmeye başlıyor 1-2 saat oynaşıyoruz sonra yine uyku... Anormal bir durum mu bu? Sizdn sürekli uyanık olduklarını duyuyorum çoğu zaman doyurmak için ben uyandırıyorum...
aynen arda da öyle uyanık olarak 2 saatten fazla kalamıyo sadece evde birileri varsa sesten uyuyamıyosa öyle uyanık kalıyo o zamanda uyuyana kadar kıyameti koparıyo

arkadaşlar Zeliha bir ara paylaşmıştı bir linkte ocak ya da şubat anneleri bebeklerine slayt gös. yapmışlerdı...ben de yapmıştım Nihan Senaya...güzel oluyor...isterseniz bir tane de mart bebeklerine yapalım...birimiz yapsın ya da ben yapayım?????

evet yaa bence de biz de yapalım öyle bişey çok hoş olmuş gerçekten onlarınki sen yap işte a.s.
ben de ardaya yapmıştım facebook'ta var hatta
http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=390041076796

Son düzenleme:
napıyonuz kuzu anneleri herkese selamm buyrunnnnnnnnn

canım bence yine doktorun dediğini yap çünkü ara uzadıkça bağırsaklar tembelleşiyor katı gıdalara geçince çok zorlanır eltimin kızında kabızlıktan dolayı 1 yaşında basur oldu

aynen arda da öyle uyanık olarak 2 saatten fazla kalamıyo sadece evde birileri varsa sesten uyuyamıyosa öyle uyanık kalıyo o zamanda uyuyana kadar kıyameti koparıyo

evet yaa bence de biz de yapalım öyle bişey çok hoş olmuş gerçekten onlarınki sen yap işte a.s.
ben de ardaya yapmıştım facebook'ta var hatta

ben de koymuştum ama sildim sonra...ben sık sık yapıyorum..yeğenim için okul için...kızıma da yaptım bir kaç tane..mart bebeklerine de yaparım anneleri foto yollarsa:lepi:

ne siparişi gıııı

geçmiş olsun cnm.. doktorda wermişte wermiş inşallah çabuk atlatır..

birde sizle beni çok üzen bır sıkıntımı paylaşacağım.malum buraya evlenip yerleştiğimde herşeyi herkesi istanbulda bıraktım yani yanlızdım.sonra eşimin işyerinden bir arkadaşının karısı ile tanıştım daha doğrusu iki arkadaşının kızların adı meltem ve mehtap.ve biz üç çift çok güzel grup olduk gezip eğleniyorduk sonra mehtap ın kocası işyerinde meltem iin eşiyle benim eşimle birkaç kez ters düştü karı koca kıskanç bir yapıları var biraz eşide bize ters geldi biraz ve onlarla görüşmeyi kestik ama eşlerimiz işyerinde konuşuyorlardı bir sorun yok yani.meltem le ben çok kaynaştık kardeşten öte olduk bu arada çocuğu oldu ben kendi canım gibi seviyorum hergün arıyorum sık sık biraradayız..sonra geçtiğimiz sene mehtap geldi ayağıma kadar ve benden özür diledi ağladı.zaten kayınvalidesi kanser oldu ki kadınıda çok severdim sonra vefat etti.bizde onca zaman yaşanmışlığın verdiği vefayla geçmiş olsuna başsağlığına gittik ve çok sık olmamakla bir nadiren görüşür olduk yeniden.ama meltemler kesinlikle gitmediler bence buda yanlış çünkü düşmanlık yoktu sonuçta okadar beraber yedik içtik.ve mehtap la ben birer ay ara ile doğum yaptık.çok uzattım nitekim ben doğum yaptım meltem benden uzaklaştı ben onu hep aradım o beni alp doğalı 10kere ya aradı ya aramadı.gelip gitmemeye başladı ama görüştüğümüzdede gayet sıcaktı.şu son iki haftadır hiç görüşmedik mesela sadece cuma günü oğlu demir parçası yutmuş geçmiş olsun diye aradaım gelişmeden haberdar et beni dedim ses yok ki çocuk kaka ile atmış herşey normale dönmüş ben bunları başkasından duyuyorum.ben mehtapla görüşürken bile tedirgin oluyordum acaba darılır mı diye ama o benle meğer hiç ilgili değilmiş.istediği gibi çıkıyor geziyor istedikleri ile görüşüyor bana gelince ee can(oğlu) durmuyor diyor.çok kırgınım aklıma geldikçe hem sinirleniyor hem çok üzülüyorum ben canım kardeşim derken o bana elden uzak oldu yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi sizce ne yapmalıyım?eşim arama o seni aramadığı sürece diyor ama bende tepkimi bilsin istiyorum.sıktım sizide ama şişirdi beni bunlar.
yazgım ara bi sor bence derdi neymiş..üç günlük dünya ..
e yap tabi güzelim çok güzel olurkaydirigubbakcemile2

şok geçmiş olsun cnm yağmurumuza

geçmiş olsun canım...

ohh ne güzel...Olcaycım ilçeler varsa merkez elbette vardır...

geçmiş olsun kuzuya.......

öyle mi diyolar dersin kız. meral.......sempatiksalakcinni

ne siparişi gıııı

geçmiş olsun cnm.. doktorda wermişte wermiş inşallah çabuk atlatır..

saolun canitolar..ıhlamur yapcam şimndi bebeme..

yazcım anladığım kadarıyla bayağı samimi arkadaşmışınız ama anlattığına göre eğer aramıyosa mutlaka bişey vardır.işine karışmak gibi olmasın ama ben olsam beni aramayanı ben hiç aramam.eğer gerçekten arkadaşımsa gelir derdini anlatır beraber çözüm buluruz.ne öyle çocuklar gibi sebepsiz tripler hiç çekemem ilgilenmem öyle birini hiç olmamış sayarım...
çok samimiydik öyle böyle değil yada ben öyle sanıyormuşum.bende sevmem böyle şeyleri biri ile bir derdim varsa gider suratına sölerim.
bn olsam hiiç üstelemem senin de artık bir uğraşın war alp paşan war boşwer seni aramayanı sende arama bırak o senin peşinde koşar arama hiç o arayana kadar.. zamanında ona sırt çewirmenizin cakasanı yapıyodur..
yok hayatım buna sırt çevirmedim hiç kopmamıştık şu ana kadar görüşmeyi kestiğim diğeri.zaten arasam duramam ağzım durmayacak çok iyi biliyorum huyumdur direk çatarım bülent te arama diyor birgün biryerde karşına çıkar yüzüne sölersin diyor.
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bizim için sen yaparsan çok sevinirizopuyorumnanaktan.
geçmiş olsun yağmur a canım vede maşşallah.

slm kızlar bugün dogru dürüst giremedim nete .aksama kızlar gelecek bana .annem var temizlikci var offfffff cok sıkıldım yalnız olmaya alısmısım.bi de kıskanclık krizim tuttu eşim ögle yemegine cıkacaktı bizim dershanenin bayan müdürü ve bir müşteri ile .carsıya cıktım saat 3 te dershaneye ugradım sekreter kız gelmedi daha dedi aradım hayatım burası cok güzel muhabbet ediyoruz diyo nasıl kızdım ama ben ii ce asosyal olmusum beyfendi iice sosyalleşiyor kapatıverdim telefonu yüzüne.

meraba güzel anneler nasılsınız,
ya yağız doymuyo yine uyumuyo
yarın dr gidecez bakalım kilo alımı nasıl
giremedim bugün ablam burdaydı yeni gitti
akşamda girdim yazamadan çıktım.
geçmişe bir gözatayım buralardayım..

anammm kıslar ya oğlum uyuyodu bende size bakayım dedim o ara bi sesi geldi neyse baktım uyanmış acik oynaştıkŞeniz sonra valizlere yerleştireceklerimin listesini yapmıştım bi dalmışım şimdi aklıma geldi alıntı yapmıştım diye pc nin önünden geçerken şimdi yazayım hemencik :))

ama meralcim dışardan bir göz olarak lütfen söyle.okadar zaman gezdik tozduk gerek onlarda gerkek bizlerde yedik içtik hatalı dahi olsalar hastalık ölüm var işin içinde eşler hala aynı yerde çalışıyor gidilmez mi yani zor zamanlarında yanlarında olunmaz mı?madem bu derece düşmansın ama eşi mehtap ın eşi ile işyerinde gayet iyi bu nasıl oluyor?
ve normalde bende senin gibiyim gidene dur demem:umursamaz:

yazgı balım bence hiç oralı olma bu ne tavrı yaa iyi gün dostuymuş o belli etmiş kendini insanlık öldümü diyosunki diğer arkadaşla bi kavga falan olmadı sadece görüşmüyomuşsunuz bu kadar da kin güdülürmü dediğin gibi ölümlü dünya yaşanmışlıklar var şimdi sanada sırt çevirmiş belli o arayıp ne oldu niye arayıp sormuyosun derse sende bir bir söylersin boşver hiç hazetmem bölelerinden kusura bakma canımcım

Merhaba annişler
Nasıl bebişleriniz iyidir inşallah.. Benim oğlum Çok fena teyzeleri ..Hala öksürüyor ve burnu akıyor nerde üşüdü anlamadım.. Bu arada bana da bulaştırdı..Elimde havlu kağıt dolaşıyorum...dr. kongest ve ventolin şurup verdi.. çocuğun ilçlardan sonra huyu değişti..Uyumuyor, memeyi reddediyor, gülücükleri azaldı.. El ve ayakları titriyordu akşam..kestim şurupları ,, biraz hırıltı var ama ne yapalım dayanamadım..İlacın yan etkileri sanırım...Bu gün daha iyi.. Neşesi geldi... 3 ay 10 günlük olduk.. sizinkilerde memeyle kavga ediyorlarmı? Allahım bırakır diye çok korkuyorum..

geçmiş olsun caım bizimkide biberonuyla küs bu ara

kuju nereye gidiyor?

izmire yavru kuşum kayınvalideciğime gidiyomm

gülüm hem geçmiş olsun hemde maşallah yağmura çok güzel almış kilosunu:nazar:

misafir odamın bütün gıldır gıcık tabak canak ne varsa sarıp koliledim amanın başım döndüü..7-8 koli cıktı..akşam eşim kuzenler falan arabayla atacaklar ewe..ay daha 3 oda daha var banyo var ..kızlar biriniz atlayın gelin deyyom başım dönüyo leyn
ebru netin hemen baglanıcakmı leptopmu yoksa..
merhaba kizlar size bişi danişçam. bu sene de tatile deniz kenarina gitmek istiyoruz ama çocukla nasil olur bilmiyorum sizden giden veya gitmeyi düşünen var mi? burnumuzdan gelir mi? otele mi yazliğa mi gitsek daha rahat olur? bu arada hepinize teşekkür ederim burda okuduklarim bana çok yardimci oluyor. bu konuda da fikirlerinizi bekliyorm. lütfen cvp yazmadan geçmeyinnn
biz ayın 20 sinde ev tutucaz 1 haftalıgına gidicez
inşallah güzel geçer bende tedirgimin ama eşim çok istiyo tabi bende çokkkk istiyom..
birde sizle beni çok üzen bır sıkıntımı paylaşacağım.malum buraya evlenip yerleştiğimde herşeyi herkesi istanbulda bıraktım yani yanlızdım.sonra eşimin işyerinden bir arkadaşının karısı ile tanıştım daha doğrusu iki arkadaşının kızların adı meltem ve mehtap.ve biz üç çift çok güzel grup olduk gezip eğleniyorduk sonra mehtap ın kocası işyerinde meltem iin eşiyle benim eşimle birkaç kez ters düştü karı koca kıskanç bir yapıları var biraz eşide bize ters geldi biraz ve onlarla görüşmeyi kestik ama eşlerimiz işyerinde konuşuyorlardı bir sorun yok yani.meltem le ben çok kaynaştık kardeşten öte olduk bu arada çocuğu oldu ben kendi canım gibi seviyorum hergün arıyorum sık sık biraradayız..sonra geçtiğimiz sene mehtap geldi ayağıma kadar ve benden özür diledi ağladı.zaten kayınvalidesi kanser oldu ki kadınıda çok severdim sonra vefat etti.bizde onca zaman yaşanmışlığın verdiği vefayla geçmiş olsuna başsağlığına gittik ve çok sık olmamakla bir nadiren görüşür olduk yeniden.ama meltemler kesinlikle gitmediler bence buda yanlış çünkü düşmanlık yoktu sonuçta okadar beraber yedik içtik.ve mehtap la ben birer ay ara ile doğum yaptık.çok uzattım nitekim ben doğum yaptım meltem benden uzaklaştı ben onu hep aradım o beni alp doğalı 10kere ya aradı ya aramadı.gelip gitmemeye başladı ama görüştüğümüzdede gayet sıcaktı.şu son iki haftadır hiç görüşmedik mesela sadece cuma günü oğlu demir parçası yutmuş geçmiş olsun diye aradaım gelişmeden haberdar et beni dedim ses yok ki çocuk kaka ile atmış herşey normale dönmüş ben bunları başkasından duyuyorum.ben mehtapla görüşürken bile tedirgin oluyordum acaba darılır mı diye ama o benle meğer hiç ilgili değilmiş.istediği gibi çıkıyor geziyor istedikleri ile görüşüyor bana gelince ee can(oğlu) durmuyor diyor.çok kırgınım aklıma geldikçe hem sinirleniyor hem çok üzülüyorum ben canım kardeşim derken o bana elden uzak oldu yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi sizce ne yapmalıyım?eşim arama o seni aramadığı sürece diyor ama bende tepkimi bilsin istiyorum.sıktım sizide ama şişirdi beni bunlar.
yazcım bırak arama eger gerçek dostsa zaten sen aramasanda arar seni bulur
artık senin bir dostun zaten var onla ilgilen..
ben yavrularımla bi markete gidip geleyim..kiler in meyve-sebze reyonu indirimde bugün.görüşürüz....
hayıırlı olsun cnm, bence fırdsatını kaçırma elbet asyaya bakıcak birileri bulunur..
yaptım sanal marketten alışverişimi:lepi:
adresini veririmisin, meralim.
birde bana bir link adresi verecektin.
yeni geldi aklımaaasempatiksalakcinni

geçmiş olsun yağmur kuzuya, maşallah kilo aklımıda iyi..:nazar:

geldim...bu arada kızımı da yıkadım...mis gibi oldu zilli:ecrin_bebek:

tmm hanife bu görewi sen üstlen bizim içina.s.

çok samimiydik öyle böyle değil yada ben öyle sanıyormuşum.bende sevmem böyle şeyleri biri ile bir derdim varsa gider suratına sölerim.

yok hayatım buna sırt çevirmedim hiç kopmamıştık şu ana kadar görüşmeyi kestiğim diğeri.zaten arasam duramam ağzım durmayacak çok iyi biliyorum huyumdur direk çatarım bülent te arama diyor birgün biryerde karşına çıkar yüzüne sölersin diyor.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bizim için sen yaparsan çok sevinirizopuyorumnanaktan.

geçmiş olsun yağmur a canım vede maşşallah.

tamam hanımlar siz en sevdiğniz fotosunu yollayın nickiniz bebeşin adı doğum tarihi ile beraber benim mail adresime...gerisini bana bırakın...:lepi:
isterseniz 2 tane yapalım...bir yeni doğmuş fotolarıyla bir de şimdiki fotolarıyla...

mail adresim.. hanifeturkyilmaz@gmail.com...
bekliyorum:dance:

nimet ben şimdi çıkıyorum düğün var oraya gidicem Allah izin verirse yarın halletmeye çalışırım çünkü yağız ninnisi çıkmadı bearshare'da yarın iyice araştırırım diğeri var elimde
hadi kızlar öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

X