2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

misafir odamın bütün gıldır gıcık tabak canak ne varsa sarıp koliledim amanın başım döndüü..7-8 koli cıktı..akşam eşim kuzenler falan arabayla atacaklar ewe..ay daha 3 oda daha var banyo var ..kızlar biriniz atlayın gelin deyyom başım dönüyo leyn

misafir odamın bütün gıldır gıcık tabak canak ne varsa sarıp koliledim amanın başım döndüü..7-8 koli cıktı..akşam eşim kuzenler falan arabayla atacaklar ewe..ay daha 3 oda daha var banyo var ..kızlar biriniz atlayın gelin deyyom başım dönüyo leyn

oyy gelelim gülüm yaa valla kıyamam

çok fena yağmur yağıyor ev kapkaranlık oldu oğluşum uyuyyor Allahıma şükür uyusun da dinlensin bende ufaktan hazırlık yapayım malum cuma sabahı yolcuyuz

canım yaaa Allah kolaylık versin, zor iş cidden. siz kendiniz mi taşıyacaksınız eşyaları? keşke yakın olsaydık, her birimiz 1-2 sat el attık mı bi günde bitiriverirdik

canım yaaa Allah kolaylık versin, zor iş cidden. siz kendiniz mi taşıyacaksınız eşyaları? keşke yakın olsaydık, her birimiz 1-2 sat el attık mı bi günde bitiriverirdik
yok merocum iki tane adam tutacak eşim bide bizim dayı ogulları cok hepsi bi elden yardım eder..sen napan verdinmi fitili..

merhaba kizlar size bişi danişçam. bu sene de tatile deniz kenarina gitmek istiyoruz ama çocukla nasil olur bilmiyorum sizden giden veya gitmeyi düşünen var mi? burnumuzdan gelir mi? otele mi yazliğa mi gitsek daha rahat olur? bu arada hepinize teşekkür ederim burda okuduklarim bana çok yardimci oluyor. bu konuda da fikirlerinizi bekliyorm. lütfen cvp yazmadan geçmeyinnn

merhaba kizlar size bişi danişçam. bu sene de tatile deniz kenarina gitmek istiyoruz ama çocukla nasil olur bilmiyorum sizden giden veya gitmeyi düşünen var mi? burnumuzdan gelir mi? otele mi yazliğa mi gitsek daha rahat olur? bu arada hepinize teşekkür ederim burda okuduklarim bana çok yardimci oluyor. bu konuda da fikirlerinizi bekliyorm. lütfen cvp yazmadan geçmeyinnn

walla ben de gidicem cnm am benim de kafamda soru işaretleri var. bakalım nasıl olacak. sanki otel daha iyi olur gibi. en azından yemek,temizlik derdin olmaz. bebişle de sırayla ilgilenirsiniz

Taşınmanın en güzel yanı tüm eşyanın, tüm dip bucağın, her çekmecenin dolabın tertemiz olması. oh ne güzel mis gibi olcak evinn

ne güzel herkes biyerlere kaçıyor biz daha buralardayız ablam geleck temmuzun 20 gibi,
kız arkadaşım yıllık izne çıkacak buraya gelecek kızımı görmeye almanyadan teyzem geliyor temmuz ortası bende belki giderim ist
yola çıkan herkse iyi tatiller ve hayırlı yolculuklar diliyorum
ebrum kolay gele keşke yakın olsak hepimiz ne güzel olurdu

offffff gene offff annemde gitti alp in kudurukluğu hala gitmedi bak gene kasvet bastı darlandımohaoldumsmile:1ninca:

yaw internetten sipariş vermiştim emzirme önlüğü bi de bebişe oyuncak falan. önceki gün mail atmışlardı kargodan dün 9-18 arası elimde olacağına dair. ama ne dün gelen oldu ne de bugün. inşallah yanlış bi adrese gitmemişlerdir. walla eğer başka adrese gidip not bıraktılarsa hiç kendim gidip te kargodan alamam,tüm gün evdeydim zaten

Taşınmanın en güzel yanı tüm eşyanın, tüm dip bucağın, her çekmecenin dolabın tertemiz olması. oh ne güzel mis gibi olcak evinn
he yaa toptan temizlikk..bu hafta sonu galiba taşınıoz tamamen..
ne güzel herkes biyerlere kaçıyor biz daha buralardayız ablam geleck temmuzun 20 gibi,
kız arkadaşım yıllık izne çıkacak buraya gelecek kızımı görmeye almanyadan teyzem geliyor temmuz ortası bende belki giderim ist
yola çıkan herkse iyi tatiller ve hayırlı yolculuklar diliyorum
ebrum kolay gele keşke yakın olsak hepimiz ne güzel olurdu
saol bebemm..
offffff gene offff annemde gitti alp in kudurukluğu hala gitmedi bak gene kasvet bastı darlandımohaoldumsmile:1ninca:

kız yagmur da ilk 3 ay uslu kuzucuk gibiydi yeni yeni çıkarıyo pencelerini..bi cadıki yalandan aglamalar falan..kucaga gelince susuyo..memeyi elleriyle cıkarıyo agzından sonra bi bakış atıyo bana başlıyo aglamaya beklioki annesi gelsin soksun memeyi agzına takrar cıkarıyo ban takıorum falan rehin alıyo beni cok cingöz..sempatiksalakcinni

X