2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tebrik ederim canmalkisalkisalkis. bence de kaçirma firsati. Kizin da büyümüş olr. benim de en büyük isteğim yutdışına gitmek. bütün ingilizce öğretmenleri dil kullanabilmek açisindan gitmeli:eek:

sağol canım...tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkür ederimmmmmmmmm............ay bizi eylülde büyük bir maraton bekliyo...ekim de polonya gelicek misafir....çok iş var çok...bi de onları 1 hafta boyunca gezdirecez burda....ürgüp-erciyes falan...napcem ben kızı bilmem......

Silver seninkini şimdi gördüm, mükemmel bir fırsa, illaki kızına bakacak birini bulursun, kaçırma bu fırsatı, tebrik ediyorum seni... Bayılıyorum böyle çalışkan eğitimcilere gerçek eğitimciler sizii... :)

sağol canım...tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkür ederimmmmmmmmm............ay bizi eylülde büyük bir maraton bekliyo...ekim de polonya gelicek misafir....çok iş var çok...bi de onları 1 hafta boyunca gezdirecez burda....ürgüp-erciyes falan...napcem ben kızı bilmem......

bulunur bi çaresi, şimdiden bunu düşünme boşver. başarının tadını çıkar şimdiksositososito

Silver seninkini şimdi gördüm, mükemmel bir fırsa, illaki kızına bakacak birini bulursun, kaçırma bu fırsatı, tebrik ediyorum seni... Bayılıyorum böyle çalışkan eğitimcilere gerçek eğitimciler sizii... :)

bulunur bi çaresi, şimdiden bunu düşünme boşver. başarının tadını çıkar şimdiksositososito

sağolun canlarr

Yazgıcım demek diüer arkadaşınızla barışman onun zoruna gitmiş ama hata onda. bence arayıp ona neden uzaklaştığını sorman daha iyi olur. belki karşılıklı içinizdekileri atarsanız tekrar eskisi gibi sıcak bi ilişkiniz olabilir cnm

benim de huyum böyledir aslında. hele yok yere küsen insanlara uyuz olurum daha da o konuşana kadar konuşmam kolay kolay:dilcikar:

ama meralcim dışardan bir göz olarak lütfen söyle.okadar zaman gezdik tozduk gerek onlarda gerkek bizlerde yedik içtik hatalı dahi olsalar hastalık ölüm var işin içinde eşler hala aynı yerde çalışıyor gidilmez mi yani zor zamanlarında yanlarında olunmaz mı?madem bu derece düşmansın ama eşi mehtap ın eşi ile işyerinde gayet iyi bu nasıl oluyor?
ve normalde bende senin gibiyim gidene dur demem:umursamaz:

canım şimdi gördüm dert yanmaktan kaçırmışım kusura bakma tebrik ederim sizi çok iyi bir fırsat inşaallah asya ya güvenebiliceğin biri bakarda sende rahatça haşırneşir olur ilgilenirsin işlerinle.

ama meralcim dışardan bir göz olarak lütfen söyle.okadar zaman gezdik tozduk gerek onlarda gerkek bizlerde yedik içtik hatalı dahi olsalar hastalık ölüm var işin içinde eşler hala aynı yerde çalışıyor gidilmez mi yani zor zamanlarında yanlarında olunmaz mı?madem bu derece düşmansın ama eşi mehtap ın eşi ile işyerinde gayet iyi bu nasıl oluyor?
ve normalde bende senin gibiyim gidene dur demem:umursamaz:

Canım en başında da söyledim zaten düşüncesinde haksız diye. ama öyle arkadaşların çok oldu benim, kendi biriyle küsünce benim de küsmemi bekleyen. bence sen en doğrusunu yapmışsın, niye düşmanlık edesin ki. arkadaşının biraz kıskanç bi yapısı varsa seni paylaşmak istemiyor da olabilir. ama dediğim gibi ilişkinizin eski haline dönmesini istiyorsan yapacağın şey açık açık konuışmak olmalı. yoksa kendi bilir dersen yavaş yavaş kopacaksınız gibi görünüyo

ben yavrularımla bi markete gidip geleyim..kiler in meyve-sebze reyonu indirimde bugün.görüşürüz....

ben yavrularımla bi markete gidip geleyim..kiler in meyve-sebze reyonu indirimde bugün.görüşürüz....

iyi alışverişler cnm. walla ben de alıştım artık alışerişimi migros sanal marketten yapıyorum, bebeyle çıkmaya üşeniyorum, çıksam da ağır şeyler kaldıramıyorum

kızlar avrupa projesi sonuçları açıklanmış ve bizim okulun projesi onaylanmış...bu proje üzerinde çok çalıştık ingilizce öğretmenleri olarak,çok emek verdik..geçen sene başlamıştık çalışmalara....o zaman hamile değildim........hem çok sevindim hem ne yapcam ben diye düşünmeye başladım.hadi oğlum neyse büyüdü.kızçeyi napcam?müdür tebrik etmek için aramış...gerçi kızlara eğer onaylanırsa ben en son turda giderim yutdışına demiştim...en son da seneye kasım oluyo-italya ya.........o zaman 1 buçuk yaşını geçmiş oluyo....ilk gidişte bu kasım da ispanya......ay ne yapacağımı şaşırdım kızlar...bu yurtdışı fırsatını da kaçıramammmmmmmmmdelikafadulden

süper...tebrikler...:):lepi::lepi::lepi:

herkese merhaba .
olcaycım tebrik ederim canım bencede kariyerin için güzel fırsat daha zamanda varmış ozamana ayarlarsın bişeyler.
hasret inanmıyorum sana ya nekilosu bacım sen kafamı buluyon bizlen yoksa o resimlerde gördüğümüz ikiz kardeşin falanmı?anam sen beni bi görsen herhalde hiç yemezsin.canım emziriyosun emzirme dönemin bitsin sendeki bu azimle çatır çatır verirsin.dediğim gibi resimlerde gördüğüm kadarıylan fazla kilonda yok hap map kullanıpta bünyeni bozma...
yazcım anladığım kadarıyla bayağı samimi arkadaşmışınız ama anlattığına göre eğer aramıyosa mutlaka bişey vardır.işine karışmak gibi olmasın ama ben olsam beni aramayanı ben hiç aramam.eğer gerçekten arkadaşımsa gelir derdini anlatır beraber çözüm buluruz.ne öyle çocuklar gibi sebepsiz tripler hiç çekemem ilgilenmem öyle birini hiç olmamış sayarım...

kussebfilal kıı akşam sana soru sordum demek görmemişsin sizdedemi oldu aynı emmeme problemi

pardon canım akşam çıktımya geçmişe bakınca gördüm şimdi.yok maşallah bebeğim mamayıda yiyo benide emiyo.ilk ay sadece 200 gr alınca doktor ek mama ver dedi doymuyomuş garibim.şimdi sütüm iyi ama doyurucu değil.5-6saatte 120cc mama veriyorum emziriyorumda.

nasıl oldu anlamadım ama Nihan Senaya az önce açlık krizi vurdu galibasempatiksalakcinni
emip uyuyup uynamıştı (2 saat içinde)...biraz oyaladım...bu öğün meyve püresi vereyim dedim 3 tatlı kaşığı ağlaya sızlaya yedi...uykusu var sandım durmayınca emzireyim dedim...6-7dk emdi bir de...sonra neşelendi...oynadık biraz uyudu....
ya emer ya püre yerdi ama ikisinide yaptı...sütümde vardı..niye bu kadar acıktı ki acaba???????

Merhaba annişler
Nasıl bebişleriniz iyidir inşallah.. Benim oğlum Çok fena teyzeleri ..Hala öksürüyor ve burnu akıyor nerde üşüdü anlamadım.. Bu arada bana da bulaştırdı..Elimde havlu kağıt dolaşıyorum...dr. kongest ve ventolin şurup verdi.. çocuğun ilçlardan sonra huyu değişti..Uyumuyor, memeyi reddediyor, gülücükleri azaldı.. El ve ayakları titriyordu akşam..kestim şurupları ,, biraz hırıltı var ama ne yapalım dayanamadım..İlacın yan etkileri sanırım...Bu gün daha iyi.. Neşesi geldi... 3 ay 10 günlük olduk.. sizinkilerde memeyle kavga ediyorlarmı? Allahım bırakır diye çok korkuyorum..

X