2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

birkaç kere gördüm canancım tam doktora gideceğimiz gün doktorumuzun işi çıktı tel ile görüştük takip et tekrarlarsa görüşelim dedi.çok şükür şimdi yok üşütüncede olur diyor kimileri.

günaydın teyjeleyy bu benim minik ayağım we minik paymağım.. annem uyuyodu benle iiiigilenmedi mende şinirlendim önce çoyabımı çıkaydım sonna parmağımı çıkaydımmm:ecrin_bebek:

söyle ona çok çıkarırsa o parmağı yerler haberi olsun sen uyu hatun kızın işleniyoraklinialirimsmile
sen gelmiyomusun bu taraflara tatlım hani bizi görmeye gelcektin ne oldu

günaydın canlarrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ebrum kolay gelsin canım.taşınma işi zor valla.allah güç kuvvet versin...yemeni ihmal etme sakın........

günaydın teyjeleyy bu benim minik ayağım we minik paymağım.. annem uyuyodu benle iiiigilenmedi mende şinirlendim önce çoyabımı çıkaydım sonna parmağımı çıkaydımmm:ecrin_bebek:

ben ısırırım o parmağı amaaaaaaaa..........

günaydın

ceren o parmak nasıl çıkmış öyle ben anlayamadım kaydirigubbakcemile3
hasretciğim sende kiloluyum diye ilaç alıyorsan ben öleeee
:2:

söyle ona çok çıkarırsa o parmağı yerler haberi olsun sen uyu hatun kızın işleniyoraklinialirimsmile
sen gelmiyomusun bu taraflara tatlım hani bizi görmeye gelcektin ne oldu

görmüyomusun vcanım kocam her ay başka bi oyunla geliyor karşıma şimdide sülalesini dükkana doluşturuyor e tabi ewde iç içe bakalım bi şu düzenini oturtursunda... temmuzda gelicez bi terslik olmazsa.. ortası yada sonu olur tabi bu gidişle..

Tekrarlamadığına sevindim. Hadi kızlar toplanıp Yazgılara gidelim canı sıkılıyor galiba :))

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis :lepi: delikafadulden:teytey::sm_cool::sm_cool:

evet evet evet gelin çok canım sıkılıyor ne güzel olur ayyy bu fikir çok hoşuma gittiŞeniz

hasret emin misin ama sitesinde ilaç için bak ne yazıyor

Hamileler veya emziren anneler Formula 7 kullanabilir mi?

Hamilelik ve emzirme dönemleri özel dönemler olduğu için herhangi bir ürün kullanmadan önce doktorunuza danışınız. Hamilelik ve emzirme dönemlerinde hiçbir ürünün kullanılmamasını tavsiye etmekteyiz.

formula 21 canım...

amin inşallah :) benimki eskişehirdeydi hikmet bey 8 aya kadar o takip etti sonra kütahya da kuthan bey dogumu gerceklestirdi anadolu hastanesinde memnun kaldım
kuthan beyi tanıyorum birkaç kere gittim canım ben pek memnun kalmadım. bazen kütahya buluşmaları yapıyoruz burda biz katılmanı tavsiye ederim çok eğlenceli geçiyor :)

arkadaşlar yönetime bildirdim ısrarlarınız üzerine söylediklerinizi ve cevap bu şekilde geldi.

üye erkek değil,ayrıca mesajında belirtmiş,
sayfa sürekli açık arada gelip bakıyorum diye,
sorun yok yani,malum herkese açık,isteyen yazar,isteyen okur geçer...
buna birşey yapamayız

zaten arkadaşımız da açıklamış kimliğini. paylaşım yapıp yapmamak üyenin insiyatifindedir. ister okur geçer ister yazar. olayı büyütmeyelim ve sözlerimize dikkat ederek konuşmalarımızı yapalım oldu mu :)

inşallah aşkım bakalım 10 ün önce gitmiş olucaz kontrolüne..
canan saol canm

günaydın kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah

ben yine zombi gibiyim bugün oğlum yine 5 te dikti beni ayağa az önce uyuttum şimdi yine uyandı ne olacak böyle 3 gündür uyumuyo bu çocuk ya bunu alışkanlık yaparsa yandım ozman bir de sürekli ilgi hep vıdı vıdı çene yapıcan valla bişey yemeye fırsatım olmuyor daha yeni bi şeyler atıştırayım dedim yine uyandı mız mız geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah

aynen seyhancığım bende öyleyim tamam önceden uyumuyordu ama mız mız değildi bu kadar şimdi çileden çıkarıyor beni hep kucakta duracak ve sabit durmayacak ilk iki ayımıza geri döndük...

Bu Mart bebeklerinin hepside ne kadar güzeller yaaa...
Kizlar birer Prenses Erkeklerde Pasa...Allah kaderlerinide böyle güzel yazsin insallah...

Buda benim minik Pasam hayatimin anlami...
maşallah bu yakışıklıya... adı neydi? senin adı ne ?
benim bildiğim formula 7 ender saraç formula 21 ömer coşkun mu ne o adamın

ewet ömer coşkunmuş doğru.. bende şimdi siteden baktım numaramı bıraktım arayacaklar bilgilendirme için.. bakalım aklıma yatarsa hemen sipariş wereceğim 90 kapsül ideal kiloya gelene dek kullanabiliyormuşsun..
arasınlar soaracağım kafamda ki soruları zaten 100de 100 bitkisel miş...

aynen seyhancığım bende öyleyim tamam önceden uyumuyordu ama mız mız değildi bu kadar şimdi çileden çıkarıyor beni hep kucakta duracak ve sabit durmayacak ilk iki ayımıza geri döndük...

off off ne diyim tam düzeliyolar derken beşikde başladı yine viyaklamaya gidiyorum ben öptüm şimdilik

Günaydın arkadaşlar.. herkes iyidir umarım benim oğlumda bugünlerde çok mızmız hep kucakta inş. bi geçiş dönemidr ve devamlı diildir.. ben oğluma salıncak almak istiyorum arkadaşlar kullandığınız memnun kaldığınız bir model varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.. Hasretçim fotoğraflarda çok güsel ve formda gözüküodun istediğn kiloyada ineceğine eminim çünkü çok tempolu bi hayatın var.. yinede kendin bilirsin canım ama bence emzirme döneminin bitmesini bekle ben bitkisel de olsa ilaçla verilen kiloların kalıcı olacağına inanmıyorum boşuna metabolizmanı bozma derim.. emzirme döneminden sora güzel bi diyet ve yürüyüşle gider hepsi canım takm.. zaten takılıcak bi kilonda yok :) Ebrucum bnde Sinopluyum ve 24 temmuz gibi bizde gitmeyi düşünüyoruz Sinopa.. çok güzel gitmeyen görmeyen arkadaşlara tavsiye ederim... karadeniz zaten çok güzel her şehri farklı herkes görmeli yazları çokda sıcak olmuo serin serin ohh miss :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…