- 20 Mart 2009
- 2.084
- 79
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.101
eşim izmirli ailesi orada yanlarına gidiyoruz canımcım
benimki 12 saat içinde sadece 75 ml içti anlımıyorum nasıl dayanır yaa okadar bi problemde yok gibi görünüyor habire oynuyor canım siz kaç aylıksınızaynı sorun biz de de var. ben de diyorum bu kadar saat nasıl acıkmaz. bugün uykudan bayılıyor meme almadı biberonu aldı. bu arada ben biberona 10 gün önce zorla başlattım. benimki çok zayıf şuan yaklaşık5500 gr. zaten 2500 doğdu.çok zor çok iyi anlıyorum seni.
canım yaa kızın seni doğumda normaldi sezeryandı uğraştırdı doğdu hala uğraştırıyo kerata.yani aç ama memeyi zorla alıyo demek oda enteresan.canım doktor nediyo kilosu falan normalmi?
bebeklerimizin gelişim tablosuna bakınca en çiroz benimki. geçen ay sadece annne sütüyle 600 gr almıştı.ben de bu nedenle mamaya başladım. ama artık sadece gece uyurkrn vereceğim. çok korktum doğrusu beni bırakacak diye...
canım benimki bırakmadı inşallah seninkide bırakmaz kızımın uykusu gelmiş iyigeceler herkese
3,5 aylığız. iştahsız çocuk çok zor. uykusunu almamışsa kesinlikle emmiyor. az önce yanına yatark emzirdim.
canım izmirin neresinde oturuyorlar.ben gaziemirde oturuyorum.beklerim canım
yaw kimse yok mu medusa82 delisi yine burda.. bana bak senin ümüğünü sıkarım heee sen daha beni tanımııyosun!!!!
ne kadarlık şu an? 4.aydan itibaren deliksiz uykuya teşvik etmek gerek,ormuş.. yani bnce sende yawaş yawaş uyanma işin ona bırakBİzde 9 gibi uyuyoruz 1 bucuk gibi emzirmeye uyandırıyorum bide 4 te uyandırıyorum kendisi uyanmıyor bazende ben uyandırdığım için huysuzlanıyor. uyandırmasammı bilemiyorum. öle göğsümde 100 cc olup sabaha kadar tutcak kadar süt olduğunu sanmıyorum. benimki uyanamıo uykusunu açamıo kıpırdanıp kıpırdanıp geri uyuyo ben kucaama alıncada saldırıyor. ne yapcaamı bilemedim
selam çoktandır giremiyorum girsemde yazmıyordum
bu aralar depresyonmu yok bunalımmı bilmiyorum ama bana cidden bişeyler oluyor morallenmek için pazar günü kızıma alış verişe çıktık kıyafet aldık olmadı bu gün yine kendim çıktım 1-2 taneyle yetinmeden 4 ayrı oyuncak aldım eve geldik taa 12 de emzirdiğim çocuk 16:30 emmiyor zorla süpürge sesine azıcık emdi habire ellerini yemeye calışıyor mızlanarak bu sefer alamaya başladı bende kızdım baya bi kızdım ama yavrum öyle bi başladıki alamaya içlenerek hemde ne yapsam da susmadı zıplatmak oynatmak gezdridim 1 saatten fazla içini cekerek ağladı o aladıkca ben de ağladım acayip kötü oldum ama krizlere girdim önceden böyle bunaltı geldiğinde gezsem alış veriş yapsam bitiyordu şimdi o da yaramıyor 18 de 15 dk uyuyarak tabi yine süpürge sesiyle emdi annmelr geldi ben cağıdım halimi gördüler senin kesinlikle doktora gitmen gerek dediler
şimdide güneşi gördüm e bakarak anladımki benimki şımarıklık ne yapsamda mutlu olmuyorum yada geccici mutluluklar
ve sonra dedimki kendime benimki hastalık falan diil bak su insanlara ser sefiller bide kendi haline bak
dünyalar güzeli kızın kocan ddesen öyle sadece emmemesi problem olursa biraz zayıf olur ufff amann işte yaa bilmiyorum bunalımdayım heralde neyse benimki uyandı
kızlar iştahsız bebekler için milupa milumili denedinizmi sewmeyen bebek yokmuş?aynı sorun biz de de var. ben de diyorum bu kadar saat nasıl acıkmaz. bugün uykudan bayılıyor meme almadı biberonu aldı. bu arada ben biberona 10 gün önce zorla başlattım. benimki çok zayıf şuan yaklaşık5500 gr. zaten 2500 doğdu.çok zor çok iyi anlıyorum seni.
oğluş değil filizcim kız kız:)slm kızlar internet gitti kusura bakamayın birden çıktım.
ay burcu kıyamam yaaa ameliyatmı olucak şimdi kuzun çabucak olurda kurtulur inşallah acil lifalar versin rabbim kuzuna.bi tanıdığımızın bebeği doğar doğmaz kalp ameliyatı geçirdi kaç kez operasyon geçirdi sapasağlam maşallah bişeycik olmaz korkma.
esrin ne patronmuş seninkide yaw önceden arayıp haber verseymiştiya sende ona göre bakıcı falan bulurdun ne insafsız adammış yaa.oğluşunla git gülüm işe hem iyi acıtasyon olur.belki insafa gelir.
--------MEDUSA82X sen bence erkeksin burdaki muhabbet hoşuna gitti dalganı geçiyosun bizle.senin hiç işin gücün yokmu allah aşkına ...git kendine başka uğraşlar bul burada aradığın şeyin olduğunu sanmıyorum bi derdin varsa anlat bizde bilelim......aklinialirimsmile
yine benHay Allah'ım yaaa!! Arkadaşlar forumun hamileliğimin başından beri takipçisiyim ama hep geriden takip ediyorum..5 gün öncesindeyim hala..Merak etmeyin kimsenin kocası ya da kaynanası değilim..Ben de siz gibi Mart annesiyim..Okumaya bile yetişemiyorum ki yazmaya fırsatım olsun..Sürekli bağlı görünüyorum çünkü arada açık bırakıp gidiyorum pcyi..Kusura bakmayın merakta bıraktım sizi..Oldu mu Hasret??
hasret süpersin yaa çok gülüyorum senin yazılarına bazen ümüğünü haa:1shok:
ayy hasret ne güldüm lafına alemsin sen yaa:))yaw kimse yok mu medusa82 delisi yine burda.. bana bak senin ümüğünü sıkarım heee sen daha beni tanımııyosun!!!!
Hay Allah'ım yaaa!! Arkadaşlar forumun hamileliğimin başından beri takipçisiyim ama hep geriden takip ediyorum..5 gün öncesindeyim hala..Merak etmeyin kimsenin kocası ya da kaynanası değilim..Ben de siz gibi Mart annesiyim..Okumaya bile yetişemiyorum ki yazmaya fırsatım olsun..Sürekli bağlı görünüyorum çünkü arada açık bırakıp gidiyorum pcyi..Kusura bakmayın merakta bıraktım sizi..Oldu mu Hasret??
herkese iyi geceler,mucuxx