2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimki 12 saat içinde sadece 75 ml içti anlımıyorum nasıl dayanır yaa okadar bi problemde yok gibi görünüyor habire oynuyor canım siz kaç aylıksınız

canım yaa kızın seni doğumda normaldi sezeryandı uğraştırdı doğdu hala uğraştırıyo kerata.yani aç ama memeyi zorla alıyo demek oda enteresan.canım doktor nediyo kilosu falan normalmi?

yaa evet doğumdan başladı canım benimkinin şımarıklığı hadi normal denildi olmadı sezeryan doğdu bu sefer meme verdik almadı haklısın taaki ozamandan başladı bu kızın nazı
canım gecen cumartesi en sonunda doktorumuzu deiştirdik önceki doktorum sabret diyordu gecer 7 saat emmiyor dememe rağmen şimdiki doktorumuzda kanın az olduğunu söyledi kan şurubuyla iştah açıcı verdi ama yine başladı emmemeye kucağımda giyimiyle bu gün 6.900 çıktı 800 gr almış

canım bende bıraksam 600 belkide daha az alırdı ama ben zorlada olsa mama yı kaşıkla falan verdim yinede bu haldeyiz
bende çok korkmuştum beni bırakacak die ama beni emmese bile biberonu emsin yeterki midesine bişeyler girsin de

edebiyatci222, peri_iii, kuju_25, gzdatk, Sinpac, hndn82, SnowWhiteQueen+, semraogretmen, kussebfilal, okyay, medusa82x, Gelincik001, cokoprensim

Bütün kızlar toplandık toplandıııkk :))

N'aber kızlar?

Yatmadan bir bakayım dedim. Medusa'yı da çözmüşsünüz gözünüz aydın. :))

Ben nasıl zayıflayacağım hadi bi el atın bakalım bana :)) :CüvCüv:

3,5 aylığız. iştahsız çocuk çok zor. uykusunu almamışsa kesinlikle emmiyor. az önce yanına yatark emzirdim.

ayy canım yaa gercektende biz senle aynıyız yaa benim sıpamın aynısı eğer uykusu varsa aç kalıyor ama emmiyor
dün elini yemeye calışırken kustu emzirmedim almaz diye gece cayından verdim 100 ml 23:30 da uyudu -2 de mızlandı ama geri uyudu 4 de yine mızlandı emzirdim yaniii taaki 4 de kadar uyudu midesinde sadece suyla benimki açken daha rahat

Kızım gecen ay sadece 250 gr aldısenağlama

Grip olmuştum, ona da bulaştırınca çocuk iki hafta hapşırdısenağlama

Bu ay yeterince alacak gibime geliyor...:ecrin_bebek:

Ama kızım ac mı tok mu endise etmekten kendimden geçtim...

Çok yoruldum çoook...:bbo:

canım izmirin neresinde oturuyorlar.ben gaziemirde oturuyorum.beklerim canım

sağol tatlım buca da oturuyorlar
ya izmirli bi arkadaş daha vardı ama pek girmiyor bu aralar zeynep35 söylemişti ama nerede oturduğunu hatırlamıyorum şimdi

akşamüstü dışarı çıktık ikea ya gittik Allahım nasıl bişey bu felaket bi baş ağrısı yapıştı hala kendime gelmiş değilim şimdi yatıcam hemen oğlumda uyuduğundan beri sürekli uykusunda ağlıyor karnı tok altı temiz uyumadan gazınıda çıkardı ikimize birden bi haller oldu hayırlısı
hasretcim izmire gidiyorum eşimin ailesinin yanına 25 gün kalıcaz
neyse güzeller ben yatar çok kötüyüm konuşmaya bile mecalim yok öptüm hepinizi huzurlu geceleropuyorumnanaktan

selam kızlar............bizim kızın emmesi iyi ama emme aralığı uzamadı hiç...başından beri birbuçuk yada 2 satte bir emiyo gündüz..........2 saati asla geçirmiyo acıkıyo....bu ayda 3-4 saatte bi emmesi gerekir diyo doktorlar...sizinkiler kaç saatte bir emiyo?

ne kadarlık şu an? 4.aydan itibaren deliksiz uykuya teşvik etmek gerek,ormuş.. yani bnce sende yawaş yawaş uyanma işin ona bırak

kızlar iştahsız bebekler için milupa milumili denedinizmi sewmeyen bebek yokmuş?
oğluş değil filizcim kız kız:)
yine ben
hayır olmadı güzelim! ben buna inanmıyorum en başından beri takipçisin we hiç mi bişey yazma gereği duymadın taş olsa çatlardı!!!! baştan sona okumaya fırsatın oluyor ama... ayrıca 5 gün öncedeyim diorsun.., kelimesi kelimsine takip ediyorsun sanırım bizle bi muhabbetin yok neden bu kadar ilgilendiriyoruz seni.. ayrıca 5 gün dosun biz nerdeyse 1 aydır medusa yeter die kendimizi yırtıyoruz 2007 üyeliğin görünüyor we tek bir sözün yok sitede.. bana hiç inandırıcı gelmedi... erkek olduğunuda düşünmüyorum ama amacınınn ne olduğunuda çözemiyorum

hasret süpersin yaa çok gülüyorum senin yazılarına bazen ümüğünü haa:1shok:

yerimseniben

kızım yanımda uyuyor babamız çalışıyor bu gece yeğeni salonda yatıyor, sanırım çöreklendi tepeme yaz boyu öyle gibime gelior.. bnde makinayı bekliorum son posta yıkanıyo onları asıcam kızı emzircem we uyicam.. burdada kimse yok bne biraz diğer konulara bakiim herkese tatlı uykular...

kızlar bebeklerinize güünde kaç kere kaç cc mama veriyorsunuz bunlar buyüdükçe az mı yyiyorlar ya şaşırdım kaldım benimki memeyi iyice bıraktı sadece sabahları uyanınca emiyor moralim cok bozuluyor elimden geleni yaptım ben zaten tek mememi emiyordu bari sabahları emse onuda bırakmasa zaten ek besinlere başlıycaz sabhtan öğlene kadar emiyor akşama kadarda 3 bucuk saat aralıklarla 120 cc mama veriyorum hero veriyorum veriyorum siz hangi mamayı veriyosunuz ben sma beblac hero by milupa hepsinide denedim her ay farklı bi mama veriyorum hepsinide yiyor ...

Bu akşam misafirim vardı canlar, pek bakamadım size. ay kendimi çok yorgun ve keyifsiz hissediyorum bugün. inşallah sabaha iyi kalkarım

Olcaycım benimki de sık sık emiyor. hatta geceleri epey bi sık:bbo:

Medusa madem girdin bi, bize azıcık kendini tanıt ta rahat edelim, walla hepimizden çok sen buralardasın. yaz artık bişeyler

yaw kimse yok mu medusa82 delisi yine burda.. bana bak senin ümüğünü sıkarım heee sen daha beni tanımııyosun!!!!
ayy hasret ne güldüm lafına alemsin sen yaa:))

msadece hasret deil topikteki bayanların çogu rahatsız senin sessiz kalmandan
madem sen mart annesisin hiçmi bir paylaşım gereyi duymadın
hasretin dedigi gibi taş olsa çatlar bee!!
madem yazdın o yetenegin var kendini bize tanıtırmısın nesin kimsin_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…