- 14 Haziran 2007
- 7
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.121
kızlar bebeklerinize güünde kaç kere kaç cc mama veriyorsunuz bunlar buyüdükçe az mı yyiyorlar ya şaşırdım kaldım benimki memeyi iyice bıraktı sadece sabahları uyanınca emiyor moralim cok bozuluyor elimden geleni yaptım ben zaten tek mememi emiyordu bari sabahları emse onuda bırakmasa zaten ek besinlere başlıycaz sabhtan öğlene kadar emiyor akşama kadarda 3 bucuk saat aralıklarla 120 cc mama veriyorum hero veriyorum veriyorum siz hangi mamayı veriyosunuz ben sma beblac hero by milupa hepsinide denedim her ay farklı bi mama veriyorum hepsinide yiyor ...
GÜNAYDIN OFF KİMSE YOK BU SAAT OLMUŞ WAY BE ŞAKIR ŞAKIR YAĞMUR DÖKTÜRÜYOR DIŞARDA.. BENDE EWDEYDİM DUŞ ALDIM KOCAM YALAKALIKLARDA SSINRI TANIMIYOR KIZLAR YEĞENİ ÜZERİMİZE ÇÖREKLENDİ YA.. SANIRIM SESİMİ KESMEM İÇİN SÜREKLİ YALAKALIK PEŞİNDE.. ŞUAN KIZINI UYUTMAYA ÇALIŞIYOR EWDE..
canım ben emziriyorum yani mem ağırlıklı besleniyor.. gecede 1 öğün 120ml mama weriorum kesintisiz uyuması için yoksa sık uyanıyor we sabah sersem gibi oluyorum çalıştığım için.. ayriyetten akşama doğruda 125grlık kawanozda mayaladığım yoğurdu weriyorum bazen içine meywe püresi karıştırarak...
mama olarakta milupa aptamil 1 aldım birde milumil 1 ikisini karıştırdım öyle weriyorum son 10 gündür..
Ya inanın üşeniyorum yazmaya..Sayfa sürekli açık..Arada gelip bakıyorum..Başka sitelerdeyim çoğu zaman..Geçen Temmuzdan beri sürekli okuduğum için artık tanıyorum hepinizi..Aynı problemleri yaşıyoruz, çözümler buluyorum bebekle ilgili sorunlarıma sayenizde..Neyse 10 Mart'ta doğum yaptım,38+4 de.. Ebru'yla aynı gün hatta Sat'ımız aynıydı onunla..Kızım var, ismi Lara..İngilizce öğretmeniyim( baya çok İngilizceci olduk forumda) İşte böyleee..Rahatsız olmayın artık lütfen...
günaydın cnm tşklr bende milumili kararıştırayım gecen yazında beğenmeyen bebek yok demişsin bende sabahları emiyo sadece uykuluyken gündüz emziremiyorum genelde 120 cc veriyorum maama kutularının üzerinde 180 ml 6 öğün verilebilir diyo kafayı yedm azmı yiyor acab diye o kadar hayatta yiyemez benimki bi kere yedi sadece 180 cok acıkmış kuzum galiba medusa82 acılıyor yavaş yavaş:):):)bende çok yazamıyorum siz kaynaşmışsınız bazen sorularıma cevap bile vermiyolar o zaman darılıyorum 1 hafta girmiyorum sonra yine sorum oluyor kuzu kuzu yazıyorum dağ dağa küsmüş haberi olmamış:alsanaalsanasmilegurbette tek başıma bebek büyütüyorum ailemden kimsecikler yok internet bebeği büyütüyorum diyorum coğu şeyi burdan öğrendim hepinize tşkler:a.s.
Ceren'in parmağına bayıldım Hasret, çok yaratıcı kızın :))
bende benedee...belki agustosta sinop a kacarız eşimin ablası ögretmen orda..sinop süper küçük bi tatil köyü gibi..yakın 3 saat..taitile gitmek istiyorum:Saruboceq::enbuyukkk:
günaydınnn...nbr aşklar...koli yapmaya başladım..ne gecerse elime mumyalıorum..zındıgımı bırakmam bunlara hamileydim kirayı 400 den 420 ye cıkardı artış döneminde demediki sen hamilesin bebegin olucak bunuda almayalım..insanlık yok artık..neyse tost makinemin ızgarası paslanmş dışardan tost söyledim yedim afiyetle..aşırı dercede iştahsızlık problemim var halbuki şu sıra güçlü olmam lazım kim yapacak bukadar işi..dr u aradım kullandıgım ilacın etkisi dedi ama yeni başladıgım içinmiş zamanla iştahım yerine gelicekmiş..off bırakmadı beni bu illet panik atak..yagmur uj ara ara öksürügü var burnu hırıltılı..bugün dr a götürüyorum saat 4 te..
bende benedee...belki agustosta sinop a kacarız eşimin ablası ögretmen orda..sinop süper küçük bi tatil köyü gibi..yakın 3 saat..