2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya inanın üşeniyorum yazmaya..Sayfa sürekli açık..Arada gelip bakıyorum..Başka sitelerdeyim çoğu zaman..Geçen Temmuzdan beri sürekli okuduğum için artık tanıyorum hepinizi..Aynı problemleri yaşıyoruz, çözümler buluyorum bebekle ilgili sorunlarıma sayenizde..Neyse 10 Mart'ta doğum yaptım,38+4 de.. Ebru'yla aynı gün hatta Sat'ımız aynıydı onunla..Kızım var, ismi Lara..İngilizce öğretmeniyim( baya çok İngilizceci olduk forumda) İşte böyleee..Rahatsız olmayın artık lütfen...

GÜNAYDIN OFF KİMSE YOK BU SAAT OLMUŞ WAY BE ŞAKIR ŞAKIR YAĞMUR DÖKTÜRÜYOR DIŞARDA.. BENDE EWDEYDİM DUŞ ALDIM KOCAM YALAKALIKLARDA SSINRI TANIMIYOR KIZLAR YEĞENİ ÜZERİMİZE ÇÖREKLENDİ YA.. SANIRIM SESİMİ KESMEM İÇİN SÜREKLİ YALAKALIK PEŞİNDE.. ŞUAN KIZINI UYUTMAYA ÇALIŞIYOR EWDE..

canım ben emziriyorum yani mem ağırlıklı besleniyor.. gecede 1 öğün 120ml mama weriorum kesintisiz uyuması için yoksa sık uyanıyor we sabah sersem gibi oluyorum çalıştığım için.. ayriyetten akşama doğruda 125grlık kawanozda mayaladığım yoğurdu weriyorum bazen içine meywe püresi karıştırarak...
mama olarakta milupa aptamil 1 aldım birde milumil 1 ikisini karıştırdım öyle weriyorum son 10 gündür..

günaydın cnm tşklr bende milumili kararıştırayım gecen yazında beğenmeyen bebek yok demişsin bende sabahları emiyo sadece uykuluyken gündüz emziremiyorum genelde 120 cc veriyorum maama kutularının üzerinde 180 ml 6 öğün verilebilir diyo kafayı yedm azmı yiyor acab diye o kadar hayatta yiyemez benimki bi kere yedi sadece 180 cok acıkmış kuzum galiba medusa82 acılıyor yavaş yavaş:):):)bende çok yazamıyorum siz kaynaşmışsınız bazen sorularıma cevap bile vermiyolar o zaman darılıyorum 1 hafta girmiyorum sonra yine sorum oluyor kuzu kuzu yazıyorum dağ dağa küsmüş haberi olmamış:alsanaalsanasmilegurbette tek başıma bebek büyütüyorum ailemden kimsecikler yok internet bebeği büyütüyorum diyorum coğu şeyi burdan öğrendim hepinize tşkler:a.s.

sabah ender saraç bi kanalda şu formula 21i anlatıyor bnde odada üstümü değişiyorum kocim baktım açmış o kanalı bnde ne o siparişmi wereceksin dedim.. o da bnm ihtiyacım yok dedi ( yani benimmi oluyor bu durumda) dinledim özellikle emziren anneler kullanabiliyormuş.. we ben sipariş weriyorum yeter artık canıma tak etti 90 kapsül 89 liraymış..

Son düzenleme:

dilforum adında bi siteye üyeliginde var degilmi??ingilizce ögretmeni oldugunu biliorum en azından öyle kayıtlısın..sonucta görmüyoruz birbirimiz ama bukadar rahatsızlıga cvp vermekte biraz hatta bayagı gec kaldıgın için rahatsız olduk haliyle..

ahh canım yaa kolay değil tabi herkesin bi sorunu war işte.. canım 4 saat beklerse 150falan yer ama sanırım elif o kadar beklemiyor.. o yüzden 120lerle doyuyor ewet milumil tadı güzel olduundan bebekler sewerek yiyor genelde iştahsız bebekler için milumili öneriyolar zaten we besleyici..

günaydınnn...nbr aşklar...koli yapmaya başladım..ne gecerse elime mumyalıorum..zındıgımı bırakmam bunlara hamileydim kirayı 400 den 420 ye cıkardı artış döneminde demediki sen hamilesin bebegin olucak bunuda almayalım..insanlık yok artık..neyse tost makinemin ızgarası paslanmş dışardan tost söyledim yedim afiyetle..aşırı dercede iştahsızlık problemim var halbuki şu sıra güçlü olmam lazım kim yapacak bukadar işi..dr u aradım kullandıgım ilacın etkisi dedi ama yeni başladıgım içinmiş zamanla iştahım yerine gelicekmiş..off bırakmadı beni bu illet panik atak..yagmur uj ara ara öksürügü var burnu hırıltılı..bugün dr a götürüyorum saat 4 te..

kolay gelsin canımıniçi Allah yardımcın olsun bukadar kadınız toplanıp gelelim birgünde biter herşey
zorlada olsa yiyeceksin tam bu evrede güçsüz kalırsan olmazlmaz:yağmuruma geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur bızdığımın.

bende benedee...belki agustosta sinop a kacarız eşimin ablası ögretmen orda..sinop süper küçük bi tatil köyü gibi..yakın 3 saat..

git tabii sende hakettin dinlenmeyi yakınmışta zaten ebruş çıp çıp yüzersinsengözlerimebaksanabablasıda ordaysa kalacak yerde sorun olmaz işte negüzel.ben otarafları görmeyi çok istiyorum özellikle amasra.hep aklımızda karadeniz turu var ama motorsiklet ile.tabiii artık çokzor belki araba ile.

benim için neresi olursa olsun tatil olsunda yeter birde yakınlarda olsun tabii ama çok ihtiyacım var çokboshayallersmile:sinifsinif:

günaydın teyjeleyy bu benim minik ayağım we minik paymağım.. annem uyuyodu benle iiiigilenmedi mende şinirlendim önce çoyabımı çıkaydım sonna parmağımı çıkaydımmm:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…