- 15 Mayıs 2009
- 3.401
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.161
çalışırken hep bende ewde olmayı hayal ederdim..ama şimdi yagmur um var..ve onu bırakıp çalışabilirmiyim bilemiorum senin aından düğşünürsek..Ebrucum tabi ki maddiyat çok önemli, ben eşimin geliri yetmediği için çalışıyorum sadece. Maddi fedakarlık ile manevi fedakarlık arasında karar vermek lazım tabi. Bizim maddi fedakarlığımız Doruk'un zararına olacaktı, ben o yüzden döndüm.
Ahh Ebru, keşke eşim çalışma dese ve bunun için güvenilir bir dayanağı olsa... O dakika istifa ederim :)
senin yani ögretmenler acısından calışma süresi daha kısa oldugundan burcu kadar takmamamn normal canım..8den 1e kadar bile özlüyorum diosun ki onun calışma saatleri daha uzundur tahmin ediorum..ebrucum aynen katılıyorum sana.sonuçta hepimiz çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz.ben işe başlayınca bi yönden daha iyi hissettim kendimi.tabiki kızımı çok özlüyorum.avantajım şu ben yarım gün gidiyorum ve kızıma da annem bakıyor.o yüzden gözüm arkada kalmıyor. 8 de gidip 1 de evde oluyorum. o arada bile kızımı çok özlüyorum.
kislar saat 6 da dr randevumuz var.sormak istediginiz birsey varsa doktora sorabilirim
şuruptan canım..slm kızlar oğlumu dün akşam banyo yaptırdım ama dünden beri sürekli uyuyor şoktayım acıktıgında gözleri kapalı alıyo mamasını yiyip tekrar uyuyo ayyy 3 aydan beri ilk defa oğlum böle uyudu acaba sıcaktanmı yoksa benical öksürük şurubu içiyo ondanmı anlamadım gitti
slm kızlar oğlumu dün akşam banyo yaptırdım ama dünden beri sürekli uyuyor şoktayım acıktıgında gözleri kapalı alıyo mamasını yiyip tekrar uyuyo ayyy 3 aydan beri ilk defa oğlum böle uyudu acaba sıcaktanmı yoksa benical öksürük şurubu içiyo ondanmı anlamadım gitti
yanlış tabi ya ne biçim site bu yeniden düzenlicemEbru senin ticker yanlış di mi?
kızlar bir şey soracagım kızım şubat 22 doğumlu 36 haftalık doğdu .2.460 gr hastene çıkışımız 2.360 kızım 2 ay ist kaldık buraya geldiğimizde 4.600 gr şimdi 5900 gr iki ayda 1.300 gr almış bana göre az sizce??
slm kızlar oğlumu dün akşam banyo yaptırdım ama dünden beri sürekli uyuyor şoktayım acıktıgında gözleri kapalı alıyo mamasını yiyip tekrar uyuyo ayyy 3 aydan beri ilk defa oğlum böle uyudu acaba sıcaktanmı yoksa benical öksürük şurubu içiyo ondanmı anlamadım gitti
Selam canlar
Benim oğlum da az kilo alıyor malesef. ilk ay 1400gr aldı ama sonra ikinci ay sadece 600 gr. aldı. 3. ay kontrolümüze henüz gitmedik ama evde ölçtüğüm kadarıyla bu ay da 500-600gr arası almış. çok sıkıldı cnm. bizim doktor da pek rahat bi adam, bakalım ne diyecek. o istemese bile sanırım başlıycam mamayafisfisfis
ben de denedim o yöntemi uyanmadan içireyimde uyanmasın dedim ama az içiyor ozman ve yinede uyanıyor tam doymadığı için o yüzden ilk yatmadan önce çok güzel yiyor 6.7 saat uyuyor mızmızlanıyor yediriyorum altını alıyorum hiç uyanmadan sabaha kadar tekrar uyuyor bakalım ara sıra deniyorum ama sanırım biraz daha zamanı var
BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Bebek rnleri, Bebek Giyimi, Chicco, Oyuncak
aventın termal saklama cantasını kım kullanıyordu ?
yatmadan yine iyi geceler dilemek istedim öznurcum maşallah oğluna bak annesinin moralini düzeltti paşam inşallah eşindeannenin bakmasına izin verirde bütün endişelerin gider.
ah BOSNACIM YAA yazdıklarını okuyunca çok duygulandım canımyaa.Anne olmak en zor meslek bence.Herşey bebeklerimiziçin inan şunu samimiyetle söylüyorum kızım anneye düşkün olmasa oğlumda küçük olmasa hemen bende birişe girerdimokadar okudum sabahlara kadar sınavlara çalışırdım şimdi evdeyim ama çocuklarım için. Sen yavrun için çalışıyosun onun daha iyi şartlarda büyümesi için inşallah emeklerinin karşılığını alırsın kuzunda sana hayırlıbir evlat olur.
HERKESE İYİGECELER