2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de denedim o yöntemi uyanmadan içireyimde uyanmasın dedim ama az içiyor ozman ve yinede uyanıyor tam doymadığı için o yüzden ilk yatmadan önce çok güzel yiyor 6.7 saat uyuyor mızmızlanıyor yediriyorum altını alıyorum hiç uyanmadan sabaha kadar tekrar uyuyor bakalım ara sıra deniyorum ama sanırım biraz daha zamanı var

kızlar naber?
iyi tatiller dileyen arkadaşlara çoook teşekkürederim..darısı başınıza...

bende emirhanın nuk biberonlarının emzikleri bir numara..ilk doğduğu günlerde hızlı geliyoru içemiyordu..ama şimdi çok ideal akıyor....aventleri pek kullanmıyoruz..onları katı gıdalarda kullanmaya başladım 3 numaralı emziklerle..2 numaralı emziklerle az geliyor süt emirhan sinir olup atıyor...

çalışırken hep bende ewde olmayı hayal ederdim..ama şimdi yagmur um var..ve onu bırakıp çalışabilirmiyim bilemiorum senin aından düğşünürsek..
senin yani ögretmenler acısından calışma süresi daha kısa oldugundan burcu kadar takmamamn normal canım..8den 1e kadar bile özlüyorum diosun ki onun calışma saatleri daha uzundur tahmin ediorum..
kislar saat 6 da dr randevumuz var.sormak istediginiz birsey varsa doktora sorabilirim

sen önce bizim sorularımıza cevap verseydin
lmaz:

slm kızlar oğlumu dün akşam banyo yaptırdım ama dünden beri sürekli uyuyor şoktayım acıktıgında gözleri kapalı alıyo mamasını yiyip tekrar uyuyo ayyy 3 aydan beri ilk defa oğlum böle uyudu acaba sıcaktanmı yoksa benical öksürük şurubu içiyo ondanmı anlamadım gitti

şuruptan canım..

büyük ihtimal şuruptandır cnm. e bi de şrup verdiğine göre biraz hasta, onun da etkisiyle mayışıyo olabilir

Benim kızımda ayda 600 gramla gidiyor.2600 bizimde hastane çıkışımız.Sakın mamaya başlma hareketliyse gelişimi iyiyse ona yetiyor demektir.Kilolu bebek sağlıklı bebek demek değildir. Minicik bebeğine içinde bilmediğin şeyleri verme. Tabi zorunluluk ayrı. ama ayda 600 gram gayet iyi.doktorlar promosyonlar yüzünden direk mama diyorlar.Bence yeterli ama sen bilirsin

kıslarrrrrrrrrrrr ben geldim.ama kimsecikler yokmuş canım.
oncelikle bu bakici kim bakacak sebepleri yuzunden 1 aydir sistim resmen bugun oturdum agladim.sonrada dedimki ehhhhhh kizim sacmalama kalk git dusa.dusa girdim oglumu hazirladim doktor amcasina gittik.doktor hasta falan degil turp gibi dedi.oyle bi soylediki hasta olan sensin der gibi kaydirigubbakcemile3 oglusum 6220 gr 62 cm olmus teyzeleri masallah pasama.Allaha sukur bi sikintisi yok.yarinda rota virusu asisini olacak.
sonra geldik eve esim geldi.ben gayet cool dedimki hayatim patron bugun 28 in de baslayin diyor annemin bakmasi meselesini dusundunmu bugun icinde karar ver patronla yarin gorusmek zorundayim dedim bugun mu dedi evet dedim.sonra oglumu altini degistirirken forumdaki kizlar sali gunu bulusuyor bende gitmek istiyorum gideyim mi dedim basini sallayip onay verdiiiiiiiiii kucuk dilimi yutacaktim ama belli etmedim.simdi film izliyoruz.tabi ben buradayim o ayri.
rota virusu asisi 1 yasina kadar yapiliyormus.bebek ne kadar kucukse o kadar iyi oluyormus.yani 1 yasina kadar zamani var.kesinlikle yine su ve ek gida izni vermedi.

kulaklarinin arkasi yara gibiydi oglumun bi krem verdi.konak olmus galiba dedim 3 te 1 cay bardagi sizma halis zeytin yagi ile 1 cay kasigi karbonati karistirip banyo yaptirmadan 2 saat once sur dedi.kulaklarini nasil temizleyebilirim diye sordum banyoda kesinlikle kulaklarini kapatma banyo yaptir sonra kagit havlu yada pamugu rulo yap kulaklarina koy nemini alsin yeter dedi.kan ilacinida sordum gelisimi iyi ihtiyaci yok dedi ilerleyen donemlerdede sebze corbasini bide biseyini ki burasini hatirlayamadim simdi iciyorsa ben vermiyorum dedim.elini emmeside sormadim bile cunku biliyordum bebekler emme gudusuyle dogdugundan emzik yoksa yada alisamamissa elini emmesi normal.emdikleri zaman sakinlesiyorlar.36.haftalik bebek icin kilo gelisimini sormayi unuttum cok cok ozurdilerim

surupdandir canim

Ne güzel ya bende rahatbi doktor bulsam keşke:) mama karşıtı biri olaraktan sakın diyorum. Ya 600 gram yeter daha ne olcak bebğin iyi hareketliyse aglamıyorsa doymadıı için bi problem yok. başlama lütfen ya. türkiyede ilk 6 ay sadece anne sütü alan bebek %5miş ne kadar düşük. yurtdışında öyle değil. kilo meraklısıyız boşwer sağlıklı olsun zayıf olsun heryer obez ergenlerle dolu. neden mamalar üyzünden. bizde 600 600 gidiyoruz ilk zmlnar çok üzülmüştüm ama gelişimimizd bi prblem olmayınca takmıyorum artık.ağlamıyorda iyi demekki...

Benim kızımda 2.ayında gece 12 de emerdi sabah 6 ya kadar kalkmazdı bende seviniyorum 600 gr alınca doktorum geceleri kaldır emzir dedi bende 3.5 saate bi kaldırıp emziriyorum gene bu ay 600 aldık ama:) olsun biz alıştık bu tempo gidiyoruz kendisi kalkmıo ama annesi durmuo:)

bunlar benim bılduğum uygun oyun halıları.bazen düşünmüyor değilim bunlara bu parayı verene dek birsürü oyuncak alıp sereceğim yere kalın bişey oynasın dursunsempatiksalakcinni[/QUOTE]

ben playgro aldım kızım resmen altında kafayı yiyor 1 saat bile oyalandığı oluyor görselliğii çok gelişti farkındayım. renklere tepkisi farklı. şimdi oyuncaklartı yumrukluyor. yere koysan bunun kadar etkisi olmaz. bu halı eğitimi için bi başlangıç bence değer bu paraya ztn bi sürü gereksiz çey alınıyor ama bu en gereklisi. şiddetle tavsiye ederim

yatmadan yine iyi geceler dilemek istedim öznurcum maşallah oğluna bak annesinin moralini düzeltti paşam inşallah eşindeannenin bakmasına izin verirde bütün endişelerin gider.
ah BOSNACIM YAA yazdıklarını okuyunca çok duygulandım canımyaa.Anne olmak en zor meslek bence.Herşey bebeklerimiziçin inan şunu samimiyetle söylüyorum kızım anneye düşkün olmasa oğlumda küçük olmasa hemen bende birişe girerdimokadar okudum sabahlara kadar sınavlara çalışırdım şimdi evdeyim ama çocuklarım için. Sen yavrun için çalışıyosun onun daha iyi şartlarda büyümesi için inşallah emeklerinin karşılığını alırsın kuzunda sana hayırlıbir evlat olur.
HERKESE ıYıGECELER

aminnnnn inşallah.iyi geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…