2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben doktora kaç derece olursa ateş düşürücü vereyim diye sormuştum 38'i bulursa demişti.

Biraz rötarlı oldu ama dünkü panikle teşekkür edemedim size.. Saolun...
Dün acile gittik. Evet ateşi varmış.. Önceki gece sabaha kadar 1-,5 saat arayla uyanmıştı zaten. Bi de uykusunda hep inledi meleğim ya..mafoldumben Ne biçim bi anneyim ben bi ateşine bakmak gelmedi aklıma.. :2: Yani önceki geceden beri ateşliymiş muhtemelen. Allahtan babası evdeydi de o farketti. Hastanede fitil verdiler. Hemen düştü ateş. Sonra gece tekrar çıktı.. Bugün de zaten karma aşılarının ikinci dozu için doktordan randevu almıştık. Doktor idrar ve kan tahlili istedi.. Şimdi sonuçlar çıkmış .Çok şükür ki bişey yokmuş.
Aşılarını da haftaya yaptırıcaz artık...
Baygın uyuyo şimdi yavrum.. Gözleri kıpkırmızı oldu ya uykusuzluktan, ağlamaktan... :gitme:

çok geçmiş olsun canım ara ara kontrol et ve ıslak bez koy canım peki neden ateşlenmiş?

sağol cnm cm..

Aaaaa!! Çok geçmiş olsun canım. Ateş yapıyo mu bu aşı.. Doktor bizimkini haftaya yapcakmış..

geçmiş olsun cnm dikkat etmek lazım ..

Ebrucum geçmiş olsun. Nazar değdi hepimize ya...
Anne sütü beberği hastalıklara karşı da korur, grip falan bulaşmaz diye okumuştum ama tabi tedbiri elden bırakmamak lazım.

sen emzirmiyomusun canım??? hem anne sütü hem mama alıyorsa normal az almöası sadece mamayla besleniyorsa öğün aralarını uzatırsan miktarıda artırmış olursun 2 saatte bir 90 normal 4 saatte wer 120-150 içer..
nerdesin sen yaaa.. anneni nası gönderdin:)))
kızlar kızımın boynunun altı isilik olmuşşş!!!
acil çözüm önerisi istiyorum lütfennn!!
bizimkisi artık isilik konusunda aştı kendini sürekli iyileşip iyileşip oluyo.. ıslak bırakmıyorum yaKASINI SÜREKLİ YÜZÜNÜ WE BOYNUNU YIKIYORUM, YADA SİLİYORUM.. BİRDE HAMETAN İYİ GELİO...
kızlar tcker istiyorum nasıl yapılıyodu?bilen varmı

lilypie.com.dan cnm... seç oluştur kullanıcı paneline girip en aşağıda imza paneline kopyala..

çok geçmiş olsun.. yalnızca fitil kullandınız değil mi? sizden böyle hastalık haberleri geldikçe bnde tırsıyorum yaa benim kuzunun kucak isteme hastalığından başka şikayetimiz yok maşallah

akşam 7 oldumu hemen uzun kollusunu we altını giydiryorum... bu akşamda sahile gideceğiz tarabyaya kapişonlusunu alırım mutlaka kulaktan we ayaktan soğuk almazsa başka yerden almaz:Saruboceq:

Saol Hasretcim. Yarımdan biraz fazla fitil verdik sadece. Şimdi de doktor 2 gün boyunca Calpol kullanın demiş. Ama önce fitil verdiler.
Ben de burdan sanki hiç başıma gelmicek gibi okuyodum. Ateşi farkedince elim ayağıma dolaştı. Eşime "ben hemen bi sorayım KKdan." deyince şaşırdı kaldı adam.. sempatiksalakcinni İyi ki varsınız..

canım ya geçmiş olsun. bizim doktorumuz da fitil verdi evde bulunduruyoruz. benim de aklıma hiç ateş ölçmek gelmiyor. Allahım kuzucuklara nazar değdi gerçekten. rabbim hepsini korusun.

yaw babalar günü olayını naptınız ben saat tasarlayamıyorum sürekli hata weriyo deli oldum dün denedim olmadı dedim yarın yaparım zaten waktim de yoktu.. bu günde olmuyo off yetişirmi pazar gününe:gitme:
sizler neler yaptınız/yapacaksınız?

kızlar.en son oğlumun ishal olduğunu yazmıştım.geçti diye eve geldik.meğer tekrarlıyabiliyomuş.pazar günü yine fenalaştı.hastaneye kaldırdık.tekrar serum verilmesi gerekiyomuş.damar yolu açılacakmış.ben bebeğimi tutuyodum hemşirelerde açmaya çalışıyodu.vücudu o kadar çok su kaybetmiş ki damarlar büzüşmüş damar bulamıyolar.bi yeri deniyolar olmuyo öbür yeri deniyolar.yavrumun vücudu delik deşik oldu.tabi avaz avaz bağırıyo.bense hüngür hüngür ağlıyorum.en sonunda doktoru çağırdılar.ama doktorda bulamıyo.bi damar bulmamız lazım diyo.en son kafasından takıcaz dediler.ben onu duyunca daha çok ağlamaya başladım beni dışarı çıkardı.kapının önünde bekliyorum.yavrumun çığlıkları geliyo içerden.sonunda bi damar bulmuş doktor ve açmış.odadan çıkardıkları gibi uyudu zaten yağız.onu odasına aldılar.yatağına yatırdılar.babam doktorla konuşuyodu kapının önünde yanına gittim ve orada düşüp bayılmışım.ve baygınken ağlama krizine girmişim.doktor eğer sen bilinçli bi anne olmasaydın ve çocuk evde iki kere daha kakasını yapsaydı ölücekti dedi.4 şişe serum yedi.serumlar çıkarıldıktan sonra da 1 gün bekledim çıkmadım hastaneden.şimdi eve geldik.inşallah tekrarlamaz.çok kötü günlerdi çok çok çok.RABBıM kimseyi evladıyla terbiye etmesin.bizimkileri de bize bağışlasın...

ALLAH evladını sana bağışlamış canımmm çok geçmiş olsun sen kendini salmaki bebişince senden güç alıcak. sormayı ayıp bebişin neden isal olmuş rotavirüs aşısı yaptırmışmıydın canım

çok büyük geçmiş olsun canım iyi ki zamanında gitmişsin ishal maalesef su kaybına yol açılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…