2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ebru facebook a son koyduğum fotoğrafa baksana birsempatiksalakcinni
bende bakabilirmiyim.zemuszemus
slmm bende çok zor olucak die başlamıyorum işe çıktım kızımın her anına şahit olmak istiyorum ALLAH yardımcınız olsun...

ben kızıma ek gıda vermek zorunda kaldım eşim tren kazası geçirdi ona üzüldüm sütüm kesildi çok az var doyurmuyo oyüzden humana 1 kullanıyoruz şekersiz oldğu için hem benide emio bırakmadı

geçmiş olsun cnm,makinistmi eşin?

slmm bende çok zor olucak die başlamıyorum işe çıktım kızımın her anına şahit olmak istiyorum ALLAH yardımcınız olsun...

ben kızıma ek gıda vermek zorunda kaldım eşim tren kazası geçirdi ona üzüldüm sütüm kesildi çok az var doyurmuyo oyüzden humana 1 kullanıyoruz şekersiz oldğu için hem benide emio bırakmadı

En iyisini yapmışsın, ben de bir maddi anlamda biraz daha rahatladığımız an ayrılmayı düşünüyorum. Ne güzel söylemişsin, her anına şahit olmak istiyorum diye. Ben de hep onun peşindeyim ama olmuyor işte.

Eşine çok geçmiş olsun, şimdi iyidir umarım...

En iyisini yapmışsın, ben de bir maddi anlamda biraz daha rahatladığımız an ayrılmayı düşünüyorum. Ne güzel söylemişsin, her anına şahit olmak istiyorum diye. Ben de hep onun peşindeyim ama olmuyor işte.

Eşine çok geçmiş olsun, şimdi iyidir umarım...

sağol canım...şimdi iyi çok şükür...valla hergün yeni bişeyini görüyorum şimdi ağzında köpük yapıo :KK70: yandan yandan gülüoo sizin bebişlerin dogum günü ne zamann hangi gün mart kaç

Merhabalar anneler
,burcu seni burda görünce hamilelik günlerimiz aklıma geliyor nedense
yeni gelen arkadaşlarımızda var hoşgelmişler
selkie;emirhanın ateşinin düşmesine sevindim canım aman iyi olsun bebeklerimiz.
Yazgı; üzülme göğsünü evde tek olduğunda açıkta tutki çabuk iyileşsin merak etme oğluşun emer seni ara ara mama versende bişey olmaz eninde sonunda 6. Aydan sonra takviye yapacaksın şimdiden alış canım...

Beni hilal çok emiyor yetiyormu yetmiyor mu düşüncesiyle mama da veriyorum ama bu aralar mama almıyor bende gece iyi uyusn diyede kaşıkla mama veriyorum walla benim göğüslerim çok büyük değil süt dolduğunu bazen sızladığında anlıyorum yada sağ göğsümden süt akıyor ozaman hilali emziriyorum

sağol canım...şimdi iyi çok şükür...valla hergün yeni bişeyini görüyorum şimdi ağzında köpük yapıo :KK70: yandan yandan gülüoo sizin bebişlerin dogum günü ne zamann hangi gün mart kaç

Tekrar geçmiş olsun...
Benim oğlum 2 Mart doğumlu.
Artık kahkaha atmaya başladı sıpa, her gün yeniden aşık ediyor beni kendine :)

Merhabalar anneler
,burcu seni burda görünce hamilelik günlerimiz aklıma geliyor nedense
yeni gelen arkadaşlarımızda var hoşgelmişler
selkie;emirhanın ateşinin düşmesine sevindim canım aman iyi olsun bebeklerimiz.
Yazgı; üzülme göğsünü evde tek olduğunda açıkta tutki çabuk iyileşsin merak etme oğluşun emer seni ara ara mama versende bişey olmaz eninde sonunda 6. Aydan sonra takviye yapacaksın şimdiden alış canım...

Beni hilal çok emiyor yetiyormu yetmiyor mu düşüncesiyle mama da veriyorum ama bu aralar mama almıyor bende gece iyi uyusn diyede kaşıkla mama veriyorum walla benim göğüslerim çok büyük değil süt dolduğunu bazen sızladığında anlıyorum yada sağ göğsümden süt akıyor ozaman hilali emziriyorum

Ayfercim bütün hamileliğimiz boyunca az yazışıp dertleşmedik, ondan herhalde...
Ben hiç mama vermedim Doruk'a, versem alır mı bilmiyorum.
Sadece anne sütü aldığı için sık acıkıyor tabi, gece en az 3 kere emziriyorum uyanmasına fırsat vermeden.
Genellikle karnını doyurup yeniden uykuya dalıyor.
Bazen de oyun istiyor bıdık :)

Süt sağma zamanı...
Her seferi yarım saat sürecek şekilde günde 3 defa süt sağıyorum.
1,5 saat erken çıkarak da süt izni kullanıyorum.
Beni işten atarlar mı ki zemuszemus

Herkese güzel,mutlu,sağlıklı ve huzurlu günleerra.s.

gecmıs olsun ebrucugum.korkmazmı ınsan ben olsam solugu acılde almıstım.

kaydirigubbakcemile3 bende 2 paket brownı 1 paket wafer master sut vs ıctım yedım dun gece sabah kalktıgımda 300 gr vermıstım.hıccccccc strese gelmıyor vucudum.

ne stresmiş bu anam babam, ben streste daha bi yiyip daha bi alıyorum

günaydın..dün gece başlayan bi bogaz agrısı ve burun akıntısıyla sonunda gribi eşimden devraldım..bogazlarım kiremit gibi yutkunamıorum burnum şıpır şıpır su gibi..yagmur a dokunacagım zaman muhakkak önce ellerimi yıkıorum..ve maske takıorum ewde..ALLAH korusun bulaştrmamam lazım..:2:

Çok geçmiş olsun Ebruş

günaydın kızlar,mirmirmirmir

başka bişey yazmıyorum ebru beni ifade etmiş..

Sana da çok geçmiş olsun cnm. bebekler de anneler de hep hasta yaww

kızlar 64,1deyim:)) 63 e ramak kaldıkaydirigubbakcemile2 durmak yok yola dewam

Hasret bu sabahki kilon mu oluyo, akşamki mi?

süt sağma zamanı...

kovmazlar canım benim kızda beşiğide sarkılar söylüyor agulardayızzz
diyee yeni şarkı çıkmış söz ve b este bebeklere ait

oğlum da bende mayışık vaziyetteyiz hava ne kadar sıcak mirmirmirmir

şuan kızım emiyor yatarak bende dizime laptop'ı aldım yazışıyorum az önce kakasını yapmış heryer battı yıkadım bende rahatladı beni de yıkayan olsa

Süt sağma zamanı...

Geriye kalan vakitte de kadınlar kulübünü takip ediyosunkaydirigubbakcemile3 Burcu ne iş yapıyorsun cnm? ben de nasl olup ta buraya bu kadar zaman ayırdığını merak etmiştimbilmiyorumkismile

oğlum da bende mayışık vaziyetteyiz hava ne kadar sıcak mirmirmirmir

Biz de öyle. ve tonla işim var, kalkıp başlamam lazım artık:1closedeyes:

X