- 10 Eylül 2017
- 3.046
- 3.368
Evet başladım. Bugün 2. Oldum. Daha önce fshım normaldi aslında ama bugün ki sonuçta yüksek geldiCanım ıgnelere başladın mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet başladım. Bugün 2. Oldum. Daha önce fshım normaldi aslında ama bugün ki sonuçta yüksek geldiCanım ıgnelere başladın mi
FSH hormonu yumurtalarin ignelerle uyarilmaya basladigi asamada artmaya basliyormus O zaman normal oluyordur ignelere basladiysaniz.Evet başladım. Bugün 2. Oldum. Daha önce fshım normaldi aslında ama bugün ki sonuçta yüksek geldi
Galiba aynen sürece henüz girmediğim için saçma sapan şeyler geliyor aklımaYa valla benim de aklima geliyor Hatta transferden bir sure sonra hastanede tuvalete gitmenizi istiyorlar. O zaman cok korkuyord ya simdi kacar giderse diye
Aaa bak bunu duyduğuma çok sevindim çünkü en son gayet normaldi sonucumFSH hormonu yumurtalarin ignelerle uyarilmaya basladigi asamada artmaya basliyormus O zaman normal oluyordur ignelere basladiysaniz.
Canım belki iğnenin etkisiyle yükselmiş olabilir mi. Yükselmesi olumsuz bir şey mi acabaEvet başladım. Bugün 2. Oldum. Daha önce fshım normaldi aslında ama bugün ki sonuçta yüksek geldi
Ya bence insan her seye dikkat etmek istediginden boyle garip seyler dusunuyor Aman bir hata yapip aksilik olmasin diye.Galiba aynen sürece henüz girmediğim için saçma sapan şeyler geliyor aklıma
Evet evet bende iğnenin etkisi olduğunu düşünüyorum. Neticede yumurtaları uyarıyor. Olumsuz hiçbir şeyi psikolojik olarak kabul etmiyorum tüm pozitifliğimle sürece devam ediyorumCanım belki iğnenin etkisiyle yükselmiş olabilir mi. Yükselmesi olumsuz bir şey mi acaba
Evet yazdim hemen internete bilgi veren bir doktor sitesinden gordum Eger olmamasi gereken bir sonucsa doktorunuz bence size hemen ulasip bilgi verirdiAaa bak bunu duyduğuma çok sevindim çünkü en son gayet normaldi sonucum
Evet canım bence de öyle yapmalısın Doktorlar biliyor en doğrusunu biz buradan çok da yanlış bilgilendirmememiz lazım sürecin en güzel en sağlıklı şekilde devam eder inşallah ben de salı günü başlayacağım bakalımEvet evet bende iğnenin etkisi olduğunu düşünüyorum. Neticede yumurtaları uyarıyor. Olumsuz hiçbir şeyi psikolojik olarak kabul etmiyorum tüm pozitifliğimle sürece devam ediyorum
Evet evet böyle her şey detaylı araştırıyorum ama bu kadar yapmamam lazım sen bir de beni tedaviye başlayınca gör her şeyi adım adım takip ediyorumYa bence insan her seye dikkat etmek istediginden boyle garip seyler dusunuyor Aman bir hata yapip aksilik olmasin diye.
inşallah çok güzel devam eder süreçlerimiz dün beni tüp bebek merkezinden aradılar ve dedi ki konuştuğum kişi sizden istediğimiz şey lütfen bu süreçte internetten araştırma yapmayın kafanızı bulandırmayın. Aklınıza takılan ne varsa bize sorun. Gerçektende bilgi kirliliği fazlaca var. Ama işte insan kendine de engel olamıyor kiEvet canım bence de öyle yapmalısın Doktorlar biliyor en doğrusunu biz buradan çok da yanlış bilgilendirmememiz lazım sürecin en güzel en sağlıklı şekilde devam eder inşallah ben de salı günü başlayacağım bakalım
Şey bu gidişle biz ikinci günden test yapmaya başlıyormuşuzBen kendimde düşünüyorum 6 günden itibaren her gün test yapacağım ya galiba
Ya işte o noktada kendimizi tutmamız lazım biraz. Ama ben şimdiden çok heyecanlıyımŞey bu gidişle biz ikinci günden test yapmaya başlıyormuşuz
Transfer ne zaman sizinYa işte o noktada kendimizi tutmamız lazım biraz. Ama ben şimdiden çok heyecanlıyım
Ben daha iğne aşamasındayım cumartesi kontrol var. Herşey iyi giderse Allahın izniyle haftaya opu olur diye düşünüyorumTransfer ne zaman sizin
hadi hayırlısıyla olsun inşallah bir sürü sağlıklı embriyonuz olurBen daha iğne aşamasındayım cumartesi kontrol var. Herşey iyi giderse Allahın izniyle haftaya opu olur diye düşünüyorum
Amin aminnn inşallahhadi hayırlısıyla olsun inşallah bir sürü sağlıklı embriyonuz olur
Bol bol et ye bana doktorum öyle demişti sıvı birikmesin diyeAşırı şişkinlik oldu ohss bin kıyısından döndüm.hatta tebrik amaçlı iki iğne verdi yumurtalar aynı anda catlamasin içerde sıvı birikmesin diye.
Benim transferin ikinci günü duramıyorum meraktan. Birde kendimde sürekli belirti arıyorumYa işte o noktada kendimizi tutmamız lazım biraz. Ama ben şimdiden çok heyecanlıyım
Ya valla ben o aşamaya geldiğimde nasıl olurum bilmiyorum neyle oyalamak lazım kendimizi acaba.Benim transferin ikinci günü duramıyorum meraktan. Birde kendimde sürekli belirti arıyorum