2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm millet ben uzun zamandır giremiyordum özlemişim sizi :)
EBRU geçmiş olsun yazın grip de başka işkence oluyor
kilolardan konuşmaya başlamışsınız :)
ben 75le hamile kalmıştım 84 le doğurdum :) bu sabah 72.1 deyim kaydirigubbakcemile2 heyt be hamilelik öncesi pantolonlarımın çoğuna giriyorum artık 68-65 arasına bir insem. zaten normalde de kiloluydum ama midem yoktu şu an midem var badilerimi giyemiyorum çok csnım sıkıldı midyi eritmek için ne yapılıyor bilen var mı?

saol canımm..hakkat nerelerdesin zemheri..asıl adın ne bu arad??..
Cumartesi günü doktora gidicez, ondan sonra yazayım da güncel olsun Ebrucum...

Süt sağma zamanı, sabah ikisinden 120 cc ancak çıktı, canım sıkıldı. Bakalım şimdi ne olacak :Saruboceq:
hepinizin sütleri boool olsun..bol sıvı bol su için..

kız bir günde o kişlo alınırmı yanlışşın vardır cnm .:))

sen oku listeye üfür ::)))

evet inanılmaz canım ben böyleyim işte... inanılmaz hızlı kilo alıyorum.. ömür boyu diyet yapmam lazım :gitme:

bence havalardan oluyor canım bir sıcak bir soğuk..
bir de gripli kocalarla koklaşmayalım lütfennn!! lmaz:

işte benim bünyem böyle Burcu!!
bazı insanların yediklerini ben yesem 150 kilo olurdum.

ben o mağazaya kocamsız girmiyorum yoksa kredi kartını gömüp çıkarıp kaydirigubbakcemile3

kızlar kızımın boynunun altı isilik olmuşşş!!!
acil çözüm önerisi istiyorum lütfennn!!

oğlumla ilgili son durumu da aktarayım. uykuları düzene girmeye başladı ama küçük bir sorun eşliğinde oğlum evde uyumuyor bebek arabasıyla gezmeye çıkıyoruz her akşam saat 8-9 arası cici beyim açık havada uyuyacakmış her akşam öğretmen evindeyiz yakında bana emzirme odası açacaklar öğretmenevinde :)
üşütmüş geçen hafta doktor 3 tane şurup verdi içmiyor resmen dalga geçiyor benimle veriyorum ağzında uzun zaman tutuyor ne zaman dikkatim dağısa çıkarıyor şurupları çok uyanık yqa öyle güzel kandırıyor ki, bir de sırıtıyor yaptıktan sonra sempatiksalakcinni
bu arada benimki yaklaşık 2,5 haftadır yan dönebiliyor ve son bir haftadır yüz üstü dönmeye çalışıyor biz döndürdüğümüzde de emeklemeye çalışır gibi debeleniyor (kurbağa gibi resmen) ilerleyemeyince de sinirinden morarıyor sizinkiler ne durumda.
geçen haftanın başında okula başladım bana ders vermediler 3 saat oturup dönüyorum babası bakıyor (birimiz sabahçı birimiz öğlenciyiz) süt sağıp bırakıyorum ama benim yokluğumu anlayınca babasının canını okuyormuş, biberonu almıyor, emziklerin de hiç birini tutmadı her şeyi denedik, ben döndüğümde çıldıryor resmen ağlıyor,babası gidince hep yanında oturayım istiyor, odadan çıkınca ağlıyor 1 haftada dengesi alt üst oldu, byu hafta okul boş diye yanımda götürüyorum eylülde epey sıkıntı çekeceğiz anlaşılan

anneyi sepetledikten sonra pek vaktim olmadı girmek için deniz sürekli ilgi istiyor, yanında otorup sohbet ediyorum onunla sempatiksalakcinni ev işi falan derken gömüldüm kafamçokkarıştı adım şeyma

kızlar kızımın boynunun altı isilik olmuşşş!!!
acil çözüm önerisi istiyorum lütfennn!!
HAMETAN,BEPANTENE YADA VARSA PİŞİK KREMİ..

OO ŞİMDİDEN ANA KUZUSU OLMUŞ TAM..AMA MAŞALLAH GENEL DURUMUNUZ İYİ ÜŞÜTME HARİCİ..YAN DÖNME KONUSUNU AŞİTIK BİZ NERDEYSE TAKLA ATACAK YATAKTA kaydirigubbakcemile3

aminnn, sağol Ebru...
120 cc daha çıkardım ama epey zorlamak gerekti.
bugün dolmuyor göğüslerim nedense...

:))) benimki de tam tersi işte...
Yiyorum ama olmuyor, hastalıklı çocuklar gibi dolaşıyorum ortada :)
Şimdi bir de uykusuzluk var, iyice çöktü surat...
Olsun canım ya, süt verirken ye sen yine de, sonra verirsin.
Benim doktor diyor ki, emzirirken annenin bol çeşitli yemesi çok önemli, böylelikle bebek her türlü gıdanın tadına alışır, yemek seçmezmiş...

E-bebek tam bir cüzdan düşmanı zaten, beni kocam da durduramıyor :)

hee bi de benim kocam gripli değil ama biz yine koklaşmıyozz.
pek bi ruhsuz oldum...

bir kaç gündür benim de göğüslerim dolmuyordu ama bu gün iyi gibi şimdilik.
koklaşma konusu bizde de sıkıntılı hiç içimden gelmiyor, sütüm de korumadı adet görüyorum ikinci defa iyiki taktırmışım spirali, bu kuruluk problemi ne zaman bitiyormuş bilen var mı emzirdiğim sürece böyle olmak istemiyorum bilmiyorumkismile

OO ŞİMDİDEN ANA KUZUSU OLMUŞ TAM..AMA MAŞALLAH GENEL DURUMUNUZ İYİ ÜŞÜTME HARİCİ..YAN DÖNME KONUSUNU AŞİTIK BİZ NERDEYSE TAKLA ATACAK YATAKTA kaydirigubbakcemile3

o ayrı zaten ya yatağa olması gerektiği gibi yatırıp gece enine dönmüş buluyorum :) bir de benim bebek 21 mart doğumlu sizinkilerden biraz daha geride doğal olarak gelişimi

canım sağol...neyseki çabuk geçti

ilk bebeklerde öyle oluyor..saloğu dr de alıyor insan en ufak şeyde...

sağol canım..al bulundur çabuk inmesine yardımcı oluyor...

sağol canım..havale geçirecek diye korktum...

günaydın kızlar,mirmirmirmir

başka bişey yazmıyorum ebru beni ifade etmiş..

geçmiş olsun kızlar....

Ebru facebook a son koyduğum fotoğrafa baksana birsempatiksalakcinni

hangimiz? :))))

selamlar arkadaşlar,.bosnacım işe başlamışsın,.maalesef bende temmuzun başında başlayacam,.ama nasıl olacak,.hiç işe gidesim yok,.bebikimi nasıl bırakacam.......:sinifsinif:gece rüyalarıma bile giriyo,bebikimi bırakıp gidişim,,offfffffffbilmiyorumkismilebu arada canımcım anne sütünden başka ek gıda veriyomusun,.merak ettim,.CADIARZU

Kuruluk tam bir kabus, ben de çok kötü durumdayım.
Smear test yaptırırken bile avaz avaz bağırdım.
Sanırım emzirdiğimiz sürece devam edecek...

Nilüfercim, başladım, bugün üçüncü gün...
Hala ağlıyorum.
Moralini bozmak istemem ama gerçekten çok zor, çok canı yanıyor insanın.
Allah sana ve çalışacak bütün arkadaşlara da sabır, kuvvet ve kolaylık versin.

Ben anne sütünden başka birşey vermiyorum henüz.
İşe başlamadan yaklaşık 2 ay önce bol bol süt sağmaya başladım, şimdi o stokları eritiyor Doruk. Şirkette de sağmaya devam ediyorum, sütüm yeterse 6 ay anne sütüyle beslemek hedefindeyim.

slmm bende çok zor olucak die başlamıyorum işe çıktım kızımın her anına şahit olmak istiyorum ALLAH yardımcınız olsun...

ben kızıma ek gıda vermek zorunda kaldım eşim tren kazası geçirdi ona üzüldüm sütüm kesildi çok az var doyurmuyo oyüzden humana 1 kullanıyoruz şekersiz oldğu için hem benide emio bırakmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…