2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ben bu ay avon katalogunda,babalar gününe saatle parfüm vardı ondan aldım eşim saati çok sevdi parfümüde satarım artık başkasına,indirimli:)
YA YAPAMADIM NERDEN ALICAM LıNKKı

ayy cnm çok geçmiş olsun neler yaşamıssın sen, Allah'ım birdaha yaşatmasın kötü gün,
:Saruboceq:

yok canım daha yaptırmamıştım.birinden bulaşmış olabilir. dedi doktor.bi de çocuğa verceğiniz suyu mutlaka kaynatın dedi doktor salgın varmış.

:2: canım benim zaten dusunup dusunup sinirlerim bozuluyor.yine mi tekrarladi.Allahim acil sifalar versin bebegine.sanada sabir versin.tuylerim diken diken oldu.iyi dayanmissin bitanem.nereden bulasiyormus bu rota virusu dr bisey diyormu?

:2: canım benim zaten dusunup dusunup sinirlerim bozuluyor.yine mi tekrarladi.Allahim acil sifalar versin bebegine.sanada sabir versin.tuylerim diken diken oldu.iyi dayanmissin bitanem.nereden bulasiyormus bu rota virusu dr bisey diyormu?

kapı kolundan bile bulaşabiliyomuş.bizim oda karantina odasıydı düşünün yani.

canım ben yılın babası oscar ödülü aldım bir de gömlek alırım yeterr..

canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın..

Ebru facebook a son koyduğum fotoğrafa baksana birsempatiksalakcinni
ben bugün biraz leylayım hanife bakcam şimdi resmine..:2:

ebruu frambuaz geÇmıŞ olsun.

Mervemır sanada geÇmıŞ olsun okurken ıÇım parÇalandı allahım yaŞatmasın bırdaha.

burnum şıpır şıpır hiç durmuyo maşallh..burun delilklerime pamuk tıkamayı düşünüyorum artık..artı bu şekilde ilgileniyorum yagmur la..eger gribim ona gecmezse kendimi ödüllendiricem ..

canım ben yılın babası oscar ödülü aldım bir de gömlek alırım yeterr..

canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın..

ben geçen pazar diye eşime fotograf makinesi almıştım onu verdim kızımla nedense geçen pazar babalar günü diye aklımda kalmış bide pasta yaptım babalar gününü kutladık bide kayınpederdi de aradım bide:)))))

abbboooooooooooooooovvvvvvvvvvvvv nan dısarısı ne sıcakmıs.terasa cıktım ayaklarım yandı terlıkden.asagı ındım asagı kat nası bı hamam anlatamam.butun kapıları falanda acmıstım havalansın dıye.allahdan kalktıgımda klımayı acmıstım oglumla rahat rahat oturuyoruz burda.ya yazık kocama gemının ıcın de ustunde bu sıcakda mahvoluyordur.

oooo PANCU sen erkenden bitirmişsin babalar gününü :))

kızlar ben hayatımda babalar gunu kutlamadım.kocamında babası o bebekken vefat etmıs.yanı nasıl davranacagımı bıle bılmıyorum o da ne yapacagını bılmıyordur buyuk olasılıkla.
cokkkkkkkk guzel bırseyler yapmam lazım askıma.
gercı o benı alısverıse ve ablama goturmuyor ama olsun.aklinialirimsmile
lutfen romantık fıkırler verın.ıyıce duygulansın ıstıyorum.

kızlar sizin bebeklerinizde hem emerken hemde uyurken aşırı terliyor mu? benim kızım aşırı terliyor aynı babası walla bende terleme bile olmazdı emzirirken bende terlemeye başladım ha bire emzirme sonrası yıkıyorum elimiz yüzümü

bizde de aynı durum sözkonusu her ikimiz de babamızı kaybettik ama eşim 13 yaşında kaybetmiş. ne zaman konusu olsa ağlar. ben onun ağlamasına dayanamıyorummm!

aynen eşimde cok terler yagmur da coook terliyo gerci terlemese sorun olurdu heralde cünki ewimin sıcaklıgı 30 derece su an..

hiç romantik degilim ben yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…